VIWOW Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Eχεις δει το DW-6900 L-R-G με το panda; 500 κομμάτια limited edition. http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.doobybrain.com/wp-content/uploads/2008/05/lrg-g-shock.jpg&imgrefurl=http://www.doobybrain.com/2008/05/11/lrg-x-casio-g-shock-dw6900/&usg=__TDrTiCMiNG4TnBInZHgGzYm6IM8=&h=646&w=590&sz=69&hl=el&start=0&tbnid=yzbxglRLi_HkDM:&tbnh=134&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Ddw-6900%2Bl-r-g%2Bpanda%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26biw%3D853%26bih%3D393%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=135&vpy=37&dur=444&hovh=235&hovw=215&tx=102&ty=112&ei=yqJhTOn-AYWW4gaEq7X3CQ&oei=C6JhTJn6DMyNOIvl2KgJ&esq=8&page=1&ndsp=9&ved=1t:429,r:0,s:0 Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Φαινεται απαισιο. Εκτος και αν ειναι ΓΙΑ τα panda φτιαγμενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Παιδια καποιο site που να μπορω να βρω τα fashion watches της miller απο σιλικονι υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Παιδια καποιο site που να μπορω να βρω τα fashion watches της miller απο σιλικονι υπαρχει? Δες και τα OYYO --> http://oyyo.gr/oyyoshop/juicy-square-c-32_42_49.html Κι αυτά αυθεντικά είναι και μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και δεύτερο ανταλλακτικό λουράκι με χρώμα της αρεσκείας σου;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Φαινεται απαισιο. Εκτος και αν ειναι ΓΙΑ τα panda φτιαγμενο.... Να σε ενημερώσω ότι τα panta δεν φορούν ρολόι, Αν και μπορεί το γούστο τους να είναι καλύτερο από κάποιων ανθρώπων... Φιλικά Κωστής ΥΓ. Στο ποστ σου ξέχασες το "Μου", στην αρχή. Δεν φαίνεται σε όλους το ίδιο. 'Σου" φαίνεται απαίσιο... Τώρα τι σου φαίνεται "απαίσιο", μόνο εσύ μπορείς να μας το εξηγήσεις. Εγώ βλέπω ένα κλασικό λευκό G-Shock που επιπλέον έχει στο λουράκι και στο κουτί του, ένα (μαυρόασπρο, δεν έχει και χίλια χρώματα) panta. Τόσο καταλυτικά δρα για εσένα ένα panta επάνω σε ένα πλαστικό ρολόι; "Παιχνίδι" είναι γι αυτούς που τους αρέσει. Υπάρχει και μοντέλο με νεκροκεφαλή, αν προτιμάς. Και με τον Μίκυ... Τα panta έχουν υπάρξει αγαπημένο θέμα και για την Cartier και για την Vulcain και για πολλές άλλες σημαντικές εταιρείες. Δες και τα OYYO --> http://oyyo.gr/oyyoshop/juicy-square-c-32_42_49.html Κι αυτά αυθεντικά είναι και μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και δεύτερο ανταλλακτικό λουράκι με χρώμα της αρεσκείας σου;) Όταν λες "αυθεντικά", τι ακριβώς εννοείς; Ότι δεν είναι ...απομίμηση; Και γιατί το αναφέρουμε αυτό για ρολόγια τέτοιας ποιότητας; Να πεις "αυθεντικό Breguet", "αυθεντικό Patek", "αυθεντικό Rolex", το καταλαβαίνω. "Αυθεντικό" ΟΥΥΥΥΥΟ τι σημαίνει; Ότι έχει τη "γνωστή" ποιότητα ΟΥΥΥΟ; Ότι ο μηχανισμός είναι ο "γνωστός" calibre ΟΥΥΥΟ 169; Φιλικά Κωστής Edited August 11, 2010 by VeCo Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ και την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ - Η δημοσίευση συνεχόμενων μηνυμάτων δέον όπως αποφεύγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς πολυ μπορώ να βρω στην Θεσ/νίκη ρολόγια Nixon; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Eχεις δει το DW-6900 L-R-G με το panda; 500 κομμάτια limited edition. http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.doobybrain.com/wp-content/uploads/2008/05/lrg-g-shock.jpg&imgrefurl=http://www.doobybrain.com/2008/05/11/lrg-x-casio-g-shock-dw6900/&usg=__TDrTiCMiNG4TnBInZHgGzYm6IM8=&h=646&w=590&sz=69&hl=el&start=0&tbnid=yzbxglRLi_HkDM:&tbnh=134&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Ddw-6900%2Bl-r-g%2Bpanda%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26biw%3D853%26bih%3D393%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=135&vpy=37&dur=444&hovh=235&hovw=215&tx=102&ty=112&ei=yqJhTOn-AYWW4gaEq7X3CQ&oei=C6JhTJn6DMyNOIvl2KgJ&esq=8&page=1&ndsp=9&ved=1t:429,r:0,s:0 Φιλικά ΚωστήςEδω καλα καλα δεν μπορω να βρω το απλο, θα βρω το limited edition?:p(ειδικα εδω στην Μπανανια) Αν και να μπορουσα να το αγορασω θα προτιμουσα το απλο συνηθισμενο λευκο μοντελο μιας και ειναι πιο κλασσικο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Δες και τα OYYO --> http://oyyo.gr/oyyoshop/juicy-square-c-32_42_49.html Κι αυτά αυθεντικά είναι και μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και δεύτερο ανταλλακτικό λουράκι με χρώμα της αρεσκείας σου;) Φιλε μου τα εχω δει και αυτα.Απλα ειχε η κοπελα μου ενα miller φουξια το οποιο εχασε και ψαχνει μηπως βρει το ιδιο..Αλλιως μαλλον σε OYYO θα καταληξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Όταν λες "αυθεντικά", τι ακριβώς εννοείς; Ότι δεν είναι ...απομίμηση; Και γιατί το αναφέρουμε αυτό για ρολόγια τέτοιας ποιότητας; Να πεις "αυθεντικό Breguet", "αυθεντικό Patek", "αυθεντικό Rolex", το καταλαβαίνω. "Αυθεντικό" ΟΥΥΥΥΥΟ τι σημαίνει; Ότι έχει τη "γνωστή" ποιότητα ΟΥΥΥΟ; Ότι ο μηχανισμός είναι ο "γνωστός" calibre ΟΥΥΥΟ 169; Φιλικά Κωστής Με παρεξήγησες :p Με την έννοια 'αυθεντικά' εννοούσα τις μάρκες που παράγουν τα εν λόγω ρολόγια. OYYO, Miller, SS.com, LOISIR Επειδή έψαξα το εν λόγω θέμα, τουλάχιστον τα SS.com βγαίνουν σε απομίμηση και τα βρίσκεις πανεύκολα από πλανώδιους. Πρώτη εταιρεία που λάνσαρε τα εν λόγω ρολόγια που βρίσκονται φέτος το καλοκαίρι στη μόδα, είναι η OYYO;) That's all:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Με παρεξήγησες :p Με την έννοια 'αυθεντικά' εννοούσα τις μάρκες που παράγουν τα εν λόγω ρολόγια. OYYO, Miller, SS.com, LOISIR Επειδή έψαξα το εν λόγω θέμα, τουλάχιστον τα SS.com βγαίνουν σε απομίμηση και τα βρίσκεις πανεύκολα από πλανώδιους. Πρώτη εταιρεία που λάνσαρε τα εν λόγω ρολόγια που βρίσκονται φέτος το καλοκαίρι στη μόδα, είναι η OYYO;) That's all:) Σαν ρολοι δουλευει κανονικα το White Square της ΟΥΥΟ. To πηρα πριν κανενα μηνα αλλα διαπιστωσα οτι ΔΕΝ ειναι αδιαβροχο. Εστειλα email στην εταιρια και δεν μου εδωσαν σημασια. Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγορασω κατι απο αυτην την εταιρια και συνιστω να μην αγορασει κανενας αλλος. 30 ευρω κοστιζει. Αφου δεν ειναι καν αδιαβροχο γιατι να μην το παρω απο πλανοδιο με 3ευρω? 10 φορες λιγοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Σαν ρολοι δουλευει κανονικα το White Square της ΟΥΥΟ. To πηρα πριν κανενα μηνα αλλα διαπιστωσα οτι ΔΕΝ ειναι αδιαβροχο. Εστειλα email στην εταιρια και δεν μου εδωσαν σημασια. Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγορασω κατι απο αυτην την εταιρια και συνιστω να μην αγορασει κανενας αλλος. 30 ευρω κοστιζει. Αφου δεν ειναι καν αδιαβροχο γιατι να μην το παρω απο πλανοδιο με 3ευρω? 10 φορες λιγοτερο! Κανένα από αυτά δεν είναι αδιάβροχα. Επίσης, αν είχες προσέξει από κάτω από το ρολόι γράφει για water resistant 3atm που σημαίνει ότι μέχρι να το πιτσιλίσεις μπορείς:p Δε φταίει η εταιρεία λοιπόν σε αυτό το θέμα:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Αγαπητέ φίλε, δεν σε παρεξήγησα, απλά ήθελα να σου πω (παίζοντας και λίγο με τις λέξεις) ότι αυτά τα ρολόγια που σας ενδιαφέρουν και δίνετε σημασία είναι παγκοσμίως άγνωστα. Αν ψάξεις στο ιντερνετ, η συγκεκριμένη "μάρκα" υπάρχει (τουλάχιστον στις πρώτες καταχωρήσεις του google, μετά βαρέθηκα να ψάχνω) μόνο σε ελληνικά σαιτ. Αν θέλεις να σου δώσω και εγώ διευθύνσεις στην Κίνα και την Ινδία, να σου φτιάξουν τέτοιας ποιότητας ρολόγια με 1$ το ένα, να βάλεις το όνομα που θέλεις πάνω (ΟΥΦΟ αντι για ΟΥΥΟ) και τα πουλάς με 2.000% κέρδος... Αν θέλετε φούξια ρολόι, υπάρχουν πολύ ωραία, επώνυμα (τα baby-g είναι ένα λαμπρό παράδειγμα και είναι αδιάβροχα στα 100μ.). εγώ έχω πάρει στην κόρη μου. Τώρα γυρνάτε από πίσω ένα ρολόι και διαβάζετε τι γράφει, ποιό το νόημα, σε ένα ρολόι φασόν; Πάντα φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios73 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δεν είναι τα G-SHOCK μια επιλογή μόνο λόγω τιμής. Εγώ φοράω G-Shock, καθημερινά, μετά από χρονια που δεν φορούσα ρολόι, ενώ δεν μου λείπουν τα ελβεικά, μηχανικά ρολόγια... Είναι μια άλλη αντίληψη για το τι είναι το ρολόι, για το πως το φοράμε και πως ζούμε μαζί του. Ετσι τα 68,2 γρ του G-7900A-4ER αντικατέστησαν τα 200+γρ του πλατινένιου IWC με δίσεκτα έτη.... Και έχω παραγγείλει και άλλα δύο... Με τα (λίγα) χρήματα ενός G-Shock παίρνεις ένα πολύ καλοφτιαγμένο και καλοσχεδιασμένο ρολόι, τεράστιας αντοχής (ακόμη και το λουράκι του είναι σχεδιασμένο, έτσι ώστε αν σου πέσει, να χρησιμεύσει σαν "ελατήριο" και να απορροφήσει το σοκ!) το οποίο επιπλέον μπορει να συνδέεται με 6 δορυφόρους και να δινει άψογα την ώρα, να παίρνει την ενέργεια από τον ήλιο ΚΑΙ να είναι και συλλεκτικό και να το έχουν λιγότεροι στην Ελλάδα από το Tourbillon των 200.000 ευρώ! Είπατε κάτι; Φιλικά Κωστής G-7900A-4ER http://www.g-shock.eu/euro/lineup/g-7900a-4er/ ωραια η ιστορια σου για τα τζι-σοκ, κουαρτζακι,200 μετρα στεγανοτητας και για σκληρη χρηση( made in china υποθετω), α ειναι και απο το 1983....καμια ιστορια για τα κιου εντ κιου εχεις να μας πεις?( πλακα κανω).παντως υπαρχουν και μηχανικα και αυτοματα ρολογια με αυτα τα χαρακτηριστικα( και τιμη).αλλη μαγεια εχουν τα αυτοματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 ... ωραια η ιστορια σου για τα τζι-σοκ, κουαρτζακι,200 μετρα στεγανοτητας και για σκληρη χρηση( made in china υποθετω), ... Αν δε κάνω λάθος Ταϊλάνδη και Ιαπωνία (τα ειδικά μοντέλα που είναι μόνο για πώληση στη χώρα τους) κατασκευάζονται τα "G" για Κίνα δεν έχω διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios73 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) το εχεις δει απο πισω ,με τα ματια σου? αν ναι,παω πασο... οταν βλεπω " μειντ ιν τσαινα" βγαζω καντηλες...:X. τα απλα τα κασιο ειναι κινεζικα,το λενε απο πισω.. Edited August 15, 2010 by nectarios73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 ωραια η ιστορια σου για τα τζι-σοκ, κουαρτζακι,200 μετρα στεγανοτητας και για σκληρη χρηση( made in china υποθετω), α ειναι και απο το 1983....καμια ιστορια για τα κιου εντ κιου εχεις να μας πεις?( πλακα κανω).παντως υπαρχουν και μηχανικα και αυτοματα ρολογια με αυτα τα χαρακτηριστικα( και τιμη).αλλη μαγεια εχουν τα αυτοματα.... Θα μου επιτρέψεις, να μην αποτελεί για εμένα ταμπού το αν κατασκευάζονται στην Κίνα ή στην Ταυλάνδη. Ο Philippe Dufour στο περιοδικό μου τον Δεκέμβριο κατέταξε την ιαπωνική Credor, δύο θέσεις πιο ψηλά από την Patek Philippe στο φινίρισμα, ενώ πολλοί από τους πιο σημαντικούς Προέδρους ιστορικών εταιρειών παραδέχονται ότι υπάρχουν tourbillon κινέζικα πιο αξιόλογα από κάποια ελβετικά. Παράλληλα ελάχιστα ελβετικά ρολόγια δεν έχουν κανένα ασιατικό εξαρτημα και σίγουρα αυτά δεν είναι τα οικονομικά στα οποία αναφέρονται οι περισσότεροι στο φόρουμ αυτό. Τόνισα το 1983, γιατί το ξέρουν ελάχιστοι και σαφώς έχει ενδιαφέρον η ταυτόχρονη παρουσίαση της εταιρείας με την Swatch. Τώρα σαφώς δεν υπάρχει μηχανικό ρολόι, με τέτοια αντοχή, τόσο ωραία σχεδίαση και την ίδια τιμή. Ο Richard Mille προσπαθώντας να κατασκευάσει ένα ρολόι, ελαφρύ και ανθεκτικό, τόσο ώστε να το φοράει ο Nadal όταν παίζει τένις, κατασκεύασε ένα ρολόι που στοιχίζει 535.000$! Θα ήθελες να μας πεις, ποιο μηχανικό, αδιάβροχο στα 200μ, με ωραίο σχέδιο και ποικιλία απίστευτη στα χρώματα, ποιότητα κατασκευής και 300 συλλεκτικές εκδόσεις το χρόνο, βρίσκεις στα 100-200 ευρώ; Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα, μου έχουν κάνει δώρο ένα Rolex replica submariner..σαν κι αυτό εδώ. Επειδή δε θέλω να το κρατήσω, ξέρει κανείς πόσο περίπου στοιχίζει και που μπορώ να το δώσω; υπάρχει κανένα μαγαζί που να πουλάει και να αγοράζει τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 όποιος η όποια θέλει να πάρει κορυφαίας ποιότητας ρολόι με λίγα χρήματα http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=492&sort=2c&page=all είναι φοβερή μάρκα και 225 ευρώ το φθηνότερο μοντέλο κάποια στιγμή σίγουρα θα το χτυπήσω ενα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 το εχεις δει απο πισω ,με τα ματια σου? αν ναι,παω πασο... οταν βλεπω " μειντ ιν τσαινα" βγαζω καντηλες...:X. τα απλα τα κασιο ειναι κινεζικα,το λενε απο πισω.. Ναι το έχω δει, όπως ξέχασα να γράψω ότι έχω δει και Malaysia. Κακώς βγάζεις καντήλες με το "made in China", αν πληρεί τις προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής ας φτιάχνεται και στην Ελλάδα, μικρή σημασία έχει. Οι Κινέζοι φτιάχνουν ότι ποιότητα τους ζητήσει ο πελάτης τους, από τη πιο φτηνιάρικη μέχρι αυτό που λέμε (κακώς αν σ΄ενδιαφέρει η γνώμη μου) γερμανική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα, μου έχουν κάνει δώρο ένα Rolex replica submariner..σαν κι αυτό εδώ. Επειδή δε θέλω να το κρατήσω, ξέρει κανείς πόσο περίπου στοιχίζει και που μπορώ να το δώσω; υπάρχει κανένα μαγαζί που να πουλάει και να αγοράζει τέτοια; Replica, ονομάζουμε ένα ρολόι, που μοιάζει με ένα άλλο επώνυμο και γνωστό (έως αυτού που ονομάζουμε να είναι "φτυστό"), αλλά ο "δανεισθείς" την ιδέα, το σχέδιο και όλες τις λεπτομέρειες, είχε το "τακτ" να γράψει επάνω στο καντράν ένα δικό του όνομα. Όταν επάνω στο καντράν γράφει το αυθεντικό όνομα του original, από το οποίο κλάπηκε το σχέδιο κλπ, τότε αυτό είναι προιόν παραποίησης, είναι προιόν εγκληματικής πράξης και διώκεται η πώλησή του και σύντομα θα διώκεται (σε μερικές πιο πολιτισμένες από τη δική μας χώρες ισχύει ήδη) και η απλή κατοχή του! Στα ελληνικά το λέμε και μαιμου. Να ενημερώσετε αυτούς που σας το χάρισαν (οι οποίοι προφανώς δεν το γνωρίζουν, διαφορετικά δεν θα το αγόραζαν και περισσότερο δεν θα το χάριζαν) ότι μπορεί τα υλικά του να είναι ραδιενεργά, ότι πιθανότατα έχουν δουλέψει παιδάκια 6 ετώ υπό άθλιες συνθήκες στην κατασκευή του, ότι δεν έχει υποστεί κανέναν ποιοτικό έλεγχο και δεν έχει καμία εγγύηση ή εξασφάλιση του μέλλοντός του και ότι πέταξαν τα λεφτά τους σε κάτι που είναι κάλπικο και δεν αξίζει μία. Λεφτά με τα οποία (απ'ότι βλέπω από το λινκ) θα αγόραζαν ένα ρολόι αξιοπρεπές και ωραίο, μα πάνω απ' όλα αυθεντικό. Πάντα φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Replica, ονομάζουμε ένα ρολόι, που μοιάζει με ένα άλλο επώνυμο και γνωστό (έως αυτού που ονομάζουμε να είναι "φτυστό"), αλλά ο "δανεισθείς" την ιδέα, το σχέδιο και όλες τις λεπτομέρειες, είχε το "τακτ" να γράψει επάνω στο καντράν ένα δικό του όνομα. Όταν επάνω στο καντράν γράφει το αυθεντικό όνομα του original, από το οποίο κλάπηκε το σχέδιο κλπ, τότε αυτό είναι προιόν παραποίησης, είναι προιόν εγκληματικής πράξης και διώκεται η πώλησή του και σύντομα θα διώκεται (σε μερικές πιο πολιτισμένες από τη δική μας χώρες ισχύει ήδη) και η απλή κατοχή του! Στα ελληνικά το λέμε και μαιμου. Να ενημερώσετε αυτούς που σας το χάρισαν (οι οποίοι προφανώς δεν το γνωρίζουν, διαφορετικά δεν θα το αγόραζαν και περισσότερο δεν θα το χάριζαν) ότι μπορεί τα υλικά του να είναι ραδιενεργά, ότι πιθανότατα έχουν δουλέψει παιδάκια 6 ετώ υπό άθλιες συνθήκες στην κατασκευή του, ότι δεν έχει υποστεί κανέναν ποιοτικό έλεγχο και δεν έχει καμία εγγύηση ή εξασφάλιση του μέλλοντός του και ότι πέταξαν τα λεφτά τους σε κάτι που είναι κάλπικο και δεν αξίζει μία. Λεφτά με τα οποία (απ'ότι βλέπω από το λινκ) θα αγόραζαν ένα ρολόι αξιοπρεπές και ωραίο, μα πάνω απ' όλα αυθεντικό. Πάντα φιλικά Κωστής Κωστή σε γενικές γραμμές δε θα διαφωνήσω μαζί σου - γι'αυτό άλλωστε δε θέλω να το κρατήσω. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο μέρος να μπορέσω να το δώσω (έστω 100 ευρώ), προκειμένου να μην μου είναι τελείως άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios73 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Θα μου επιτρέψεις, να μην αποτελεί για εμένα ταμπού το αν κατασκευάζονται στην Κίνα ή στην Ταυλάνδη. Ο Philippe Dufour στο περιοδικό μου τον Δεκέμβριο κατέταξε την ιαπωνική Credor, δύο θέσεις πιο ψηλά από την Patek Philippe στο φινίρισμα, ενώ πολλοί από τους πιο σημαντικούς Προέδρους ιστορικών εταιρειών παραδέχονται ότι υπάρχουν tourbillon κινέζικα πιο αξιόλογα από κάποια ελβετικά. Παράλληλα ελάχιστα ελβετικά ρολόγια δεν έχουν κανένα ασιατικό εξαρτημα και σίγουρα αυτά δεν είναι τα οικονομικά στα οποία αναφέρονται οι περισσότεροι στο φόρουμ αυτό. Τόνισα το 1983, γιατί το ξέρουν ελάχιστοι και σαφώς έχει ενδιαφέρον η ταυτόχρονη παρουσίαση της εταιρείας με την Swatch. Τώρα σαφώς δεν υπάρχει μηχανικό ρολόι, με τέτοια αντοχή, τόσο ωραία σχεδίαση και την ίδια τιμή. Ο Richard Mille προσπαθώντας να κατασκευάσει ένα ρολόι, ελαφρύ και ανθεκτικό, τόσο ώστε να το φοράει ο Nadal όταν παίζει τένις, κατασκεύασε ένα ρολόι που στοιχίζει 535.000$! Θα ήθελες να μας πεις, ποιο μηχανικό, αδιάβροχο στα 200μ, με ωραίο σχέδιο και ποικιλία απίστευτη στα χρώματα, ποιότητα κατασκευής και 300 συλλεκτικές εκδόσεις το χρόνο, βρίσκεις στα 100-200 ευρώ; Φιλικά Κωστής φυσικα και θα σου επιτρεψω να μην αποτελει ταμπου η χωρα προελευσης,για σενα.φυσικα και υπαρχουν αξιολογα τουρμπιγιον κινεζικα.λυπαμε για τους ελβετους που πηραν τετοιο δρομο και βαζουν κινεζικα εξαρτηματα μεσα στα ρολογια τους.μαλλον ζηλεουν τουσ αμερικανους που εκαναν outsourcing τα παντα στη κινα για ακομα πιο τρελα κερδη απο οτι πριν.οταν σε λιγα χρονια ολα θα κατασκευαζονται στη κινα απο τα εσωρουχα μας μεχρι τα αυτοκινητα μας δεν θα ειναι ταμπου,θα ειναι χειροτερα..θα εχει γινει σουπα,θα εχει χαθει η ταυτοτητα,η διαφορετικοτητα,το στυλ,το φτηνιαρικο ρολοι θα ειναι κινεζικο μα και το πανακριβο παλι κινεζικο θα ναι, καποτε επερνες αμαξι γερμανικο η ιαπωνιας λεει αντοχης.τωρα ολοι αυτοι οι συνοιρμοι θα χαθουν...τα παντα ολα τσαινα.το φολκσβαγκεν το κινεζικο ακομα και ολα τα αυστηρα quality control να χει περασει κατι θα του λειπει...την υπεραξια του γερμανικου δεν θα την εχει..... 300 συλεκτικες εκδοσεις δεν θα πω,πολλα μοντελα ναι,200 μετρα ναι,καποιος απο καπιο ξενο φορουμ το ειχε βρασει κιολας σε νερο,αντεχει δονησεις και χτυπηματα,φθηνο γυρω στα 60 ευρω,και με ιστορια πισω του....vostok amphibia.... πιθανο ειναι να μη το γνωριζεις ,οσο ζουμε μαθαινουμε...;) ΥΓ υπαρχει αν δεν κανω λαθος και στα 300 μετρα... Edited August 16, 2010 by nectarios73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 που μπορω να βρω στην αθηνα να αλλαζουν λουρακια στα gshock? εχω το λευκο ga100 και θα θελα η λευκο το ιδιο αν γινεται γιατι αυτο επαθε ατυχημα η ακομα καλυτερα αν εβρισκα το πανινο με το αυτοκολλητο που ειχε σε παλια μοντελα και εχω λυσσαξει να βρω... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 φυσικα και θα σου επιτρεψω να μην αποτελει ταμπου η χωρα προελευσης,για σενα.φυσικα και υπαρχουν αξιολογα τουρμπιγιον κινεζικα.λυπαμε για τους ελβετους που πηραν τετοιο δρομο και βαζουν κινεζικα εξαρτηματα μεσα στα ρολογια τους.μαλλον ζηλεουν τουσ αμερικανους που εκαναν outsourcing τα παντα στη κινα για ακομα πιο τρελα κερδη απο οτι πριν.οταν σε λιγα χρονια ολα θα κατασκευαζονται στη κινα απο τα εσωρουχα μας μεχρι τα αυτοκινητα μας δεν θα ειναι ταμπου,θα ειναι χειροτερα..θα εχει γινει σουπα,θα εχει χαθει η ταυτοτητα,η διαφορετικοτητα,το στυλ,το φτηνιαρικο ρολοι θα ειναι κινεζικο μα και το πανακριβο παλι κινεζικο θα ναι, καποτε επερνες αμαξι γερμανικο η ιαπωνιας λεει αντοχης.τωρα ολοι αυτοι οι συνοιρμοι θα χαθουν...τα παντα ολα τσαινα.το φολκσβαγκεν το κινεζικο ακομα και ολα τα αυστηρα quality control να χει περασει κατι θα του λειπει...την υπεραξια του γερμανικου δεν θα την εχει..... 300 συλεκτικες εκδοσεις δεν θα πω,πολλα μοντελα ναι,200 μετρα ναι,καποιος απο καπιο ξενο φορουμ το ειχε βρασει κιολας σε νερο,αντεχει δονησεις και χτυπηματα,φθηνο γυρω στα 60 ευρω,και με ιστορια πισω του....vostok amphibia.... πιθανο ειναι να μη το γνωριζεις ,οσο ζουμε μαθαινουμε...;) ΥΓ υπαρχει αν δεν κανω λαθος και στα 300 μετρα... Ειχα βάλει κάποιες παραμέτρους σημαντικές κατά τη γνώμη μου. Εσύ κράτησες, αυτές που βόλευαν (οι οποίες είναι και κοινές σε πολλά ρολόγια, όπως η στεγανότητα στα 200μ) και πέταξες τα υπόλοιπα που είναι τα ουσιώδη. Έτσι φτάσαμε να συγκρίνουμε τα G-Shock με τα Vostok Europe (η ρώσσικη Vostok έκλεισε πριν λίγους μήνες). Είναι ακριβώς σα να συγκρίνεις το νέο Mini με το Zastava Το G-Shock έχει απόλυτα μοντέρνο και ωραίο στυλ. Το Vostok; To G-Shock έχει 300 συλλεκτικά μοντέλα + τα απλά νεα μοντέλα το χρόνο + την τρέχουσα συλλογή. Τα Vostok είναι όλα περίπου τα ίδια. Θυμίζω τι είχα γράψει: "Θα ήθελες να μας πεις, ποιο μηχανικό, αδιάβροχο στα 200μ, με ωραίο σχέδιο και ποικιλία απίστευτη στα χρώματα, ποιότητα κατασκευής και 300 συλλεκτικές εκδόσεις το χρόνο, βρίσκεις στα 100-200 ευρώ;" Αυτά που είναι με bold, δεν τα καλύπτεις με το Vostok. Τα υπόλοιπα τα καλύπτεις με το 90% των ρολογιών της αγοράς!... Είναι ενδεικτικό ότι με ρωτάς αν γνωρίζω τα Vostok, που σημαίνει ότι η επιτυχία τους είναι μικρής εμβέλειας. Με τη σύγκριση απλά τα αδικείς. Είναι ρολόγια με συγκεκριμένο στυλ, αντοχή, ποιότητα Vostok και βεβαια καμία σχεση με τα G-Shock. Όταν αναφέρομαι στην αντοχή των G-Shock, μιλώ για τη χρήση που θα κάνουμε, άσχετα αν έχουν παραπάνω. Ότι κάποιο ρολόι το βράζεις, δεν αφορά παρά τον ... που το έκανε... Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios73 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 (edited) Ειχα βάλει κάποιες παραμέτρους σημαντικές κατά τη γνώμη μου. Εσύ κράτησες, αυτές που βόλευαν (οι οποίες είναι και κοινές σε πολλά ρολόγια, όπως η στεγανότητα στα 200μ) και πέταξες τα υπόλοιπα που είναι τα ουσιώδη. Έτσι φτάσαμε να συγκρίνουμε τα G-Shock με τα Vostok Europe (η ρώσσικη Vostok έκλεισε πριν λίγους μήνες). Είναι ακριβώς σα να συγκρίνεις το νέο Mini με το Zastava Το G-Shock έχει απόλυτα μοντέρνο και ωραίο στυλ. Το Vostok; To G-Shock έχει 300 συλλεκτικά μοντέλα + τα απλά νεα μοντέλα το χρόνο + την τρέχουσα συλλογή. Τα Vostok είναι όλα περίπου τα ίδια. Θυμίζω τι είχα γράψει: "Θα ήθελες να μας πεις, ποιο μηχανικό, αδιάβροχο στα 200μ, με ωραίο σχέδιο και ποικιλία απίστευτη στα χρώματα, ποιότητα κατασκευής και 300 συλλεκτικές εκδόσεις το χρόνο, βρίσκεις στα 100-200 ευρώ;" Αυτά που είναι με bold, δεν τα καλύπτεις με το Vostok. Τα υπόλοιπα τα καλύπτεις με το 90% των ρολογιών της αγοράς!... Είναι ενδεικτικό ότι με ρωτάς αν γνωρίζω τα Vostok, που σημαίνει ότι η επιτυχία τους είναι μικρής εμβέλειας. Με τη σύγκριση απλά τα αδικείς. Είναι ρολόγια με συγκεκριμένο στυλ, αντοχή, ποιότητα Vostok και βεβαια καμία σχεση με τα G-Shock. Όταν αναφέρομαι στην αντοχή των G-Shock, μιλώ για τη χρήση που θα κάνουμε, άσχετα αν έχουν παραπάνω. Ότι κάποιο ρολόι το βράζεις, δεν αφορά παρά τον ... που το έκανε... Φιλικά Κωστής πρεπει να με ξερεις πολυ καλα,και να εισαι στο μυαλο μου για να λες οτι πεταξα η κρατησα οτι με βολευε,τι να πω... και δεν μιλησα για βοστοκ γιουροπ εγω, για την ρωσικη μιλησα που εσυ σαν γνωστης των βοστοκ,απο οτι φαινετε, την "εκλεισες".πηγαινε για πτωχευση,ειναι σε επιτηρηση και συντομα θα βγει απο αυτην,συνεχιζει λοιπον να παραγει ρολογια...και μηχανισμους... τα βοστοκ αμφιμπια εχουν ρετρο στυλ και ειναι ωραια( σαν μοντελο υπαρχει απο το 67 σαν εταιρεια απο το 42) υπαρχουν πολλα σαιτ και φορουμ αφιερωμενα σε αυτα,υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που μιλουν για αυτα ειδικα στο εξωτερικο( ΗΠΑ, ιταλια κτλ)και τα εξυμνουν για τη ανθεκτικοτητα, την χρηστικοτητα τους. τα τζισοκ ειναι καλα ανθεκτικα ρολογια και εχουν αφησει εποχη ειδικα στους νεους και σε κεινους που το παιζουν νεοι...το φοραει και ο ανηψιος μου που ειναι 15. τα βοστοκ εχει πολλα μοντελα και βγαζει και καινουργια οπως το νεο amfibia αντικαταστατη του κλασικου amphibia ,reef ,black sea, red sea κτλπ..... μου φανηκε η ειπες πραγματι οτι τα βοστοκ ειναι ολα ( περιπου?...δηλαδη καπου μεσα σου εχεις και μια αμφιβολια) τα ιδια?... να συμπληρωσω οτι η ρωσικη βιομηχανια ρολογιων το 1980 ειχε φτασει να παραγει 50 εκατομυρια μηχανισμους το χρονο,με τη βοστοκ και 1mwf να ειναι στις πρωτες θεσεις. συνεχιζω γιατι ειχα μικρο προβλημα με το πισι. δεν εχουν ωραια ρετρο σχεδια τα βοστοκ και χρωματα?ποιοτητα κατασκευης?ο αθανατος μηχανισμος βοστοκ 2416β,(σωζονται συλεκτικα κοματια 30ετιας) ειναι εργο μηχανικης τεχνης απο μονος του.τις 300 συλεκτικες εκδοσεις το χρονο( 1 την ημερα) τι να τις κανω? σουπα? ενα ρολογακι των 60 ευρω ειναι τοσο μηχανικα ομορφο που στα ματια μου αξιζει οσο 5 κουαρτζ,(καλυτερα να εχω 1 να μου αρεσει παρα 5 για να" δειχνω").και εσυ με ρωτας αν θελω να σου πω πιο μηχανικο αδιαβροχο τα κανει ολα αυτα στα 100-200 ευρω?.εγω σου ειπα στα 60. δηλαδη επειδη καπιοι την εχουν καταβρει και σωστα με τα κουαρτζ ,τα αυτοματα σε αυτη την τιμη στον καιαδα? φιλε κωστη,αυτα που ειναι σε μπολντ τα εχω υπερκαλυψει,μιλαμε για ρολοι που το φοραγαν στο κοκινο στρατο καθωσ και δυτες και ακομα τα χρισημοποιουν.μιλαμε για ρολοι που αν το προσεξω με σερβις κτλπ θα με βγαλει και 20 και 30 χρονια.μακαρι και το δικο σου να μπορουσε να το κανει αυτο... δεν θελω να προσθεσω κατι παραπανω απο οτι ειναι, ουτε με την συγκριση το αδικω γιατι το αμφιμπια ειναι θρυλος απο μονος του,υπαρχουν vintage κοματια που εχουν πολλες ιστοριες να πουν... ειπες χαρακτηριστικα για αυτον τον...που εβρασε το αμφιμπια,αυτος ηθελε να αλλα και απεδειξε την αντοχη τους ( αλλοι τα εχουν πατησει με αμαξι) .κανε το και εσυ στο δικο σου ρολοι αυτο.αλλα προσεχε μην παθεις (τζι)σοκ!:) καθολου ενδεικτικο δεν ειναι που σε ρωτησα,εμεις οι δυτικοι τα μαθαμε μετα το 1991,δεν ειναι και το πασιγνωστο ρολοι,αλλα ειναι πετυχημενο απο μονο του ,οσοι τα εχουν,δεν αγοραζουν μονο 1,παιρνουν πιο πολλα.και οσοι το εχουν φορεσει το αγαπανε πολυ ... φιλικα- Νεκταριος ΥΓ ...και επειδη τα αναφερες,τα βοστοκ γιουροπ ειναι ακομα καλυτερα... κατι ειπες για παραδειγμα με νεο μινι και ζασταβα....? τα μινι δεν τα οδηγω και τα ζασταβα ηταν γιουγκοσλαβικα! και επειδη ειμαι γενεοδωρος θα σου πω οτι τα τζι=σοκ ειναι τα χαμμερ των ρολογιων:p...για κοιτα εδω.... http://www.youtube.com/watch?v=fuS3nBoBj28 Edited August 17, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts