Jump to content

Isdn 128 με Netmod ?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σπάνιο πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Αν και με το netmod τίποτα δεν είναι σπάνιο αλλά τέλος πάντων... Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να συνδεθώ με 128Kbps αλλά ποτέ δεν ανοίγουν και τα δύο κανάλια οτιδήποτε και αν ''κατεβάσω''. Παρόλο αυτά στο εικονίδιο της σύνδεσης γράφει connected 128 kbps αλλά κατά την διάρκεια του download η ταχύτητα δεν ξεπερνάει τα 7,5 με 8 kb/sec. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και πλέον δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Όποιος γνωρίζει ας μου πει καμιά καλή ιδέα ή τουλάχιστον ας μου πει κάποιος αναλυτικά ποιες ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να κάνω μήπως και έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :)

Υ.Γ. Το netmod είναι συνδεμένο με usb και το λειτουργικό είναι WinXp.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

εχεις βαλει στα extra settings του modem το string b0 ?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Έχω δοκιμάσει και το b0 και το atb0kas0 αλλά τίποτα. Το δέυτερο κανάλι δεν ανοίγει με τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν φταίει το Netmod ή ο παροχέας.
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Exει μια ρυθμιση στο Νετμοντ που λεει για ποση ωρα και σε ποιο οριο πρεπει να ειναι το πρωτο καναλι ωστε να ανοιξει και το δευτερο....Λυπαμαι που δε μπορω να σου πω αυτη τη στιγμη την ακριβη εντολη γι αυτο.....Ψαξε στο αρχειο βοηθειας που εχει το νετμοντ και τις εντολες ΑΤ!!!Παντως πρεπει να περιμενεις καποια λεπτα με βαση τις default ρυθμισεις του για να ανοιξει το αλλο καναλι.......Για βαλε να κατεβασει κανενα μεγαλο αρχειακι (2 καλυτερα...) και αστο για κανενα 5λεπτο να δεις αν θα γινει...
:tease:

• 2 months later...

Agapite file exw akrivws to idio provlima. Menw kai egw sti thessaloniki. Exw epikoinwnisei me tous pantes, otenet, intracom alla den exw vrei lisi. Se parakalw, an lithike to provlima sou epikoinonise mazi mou.

Efxaristw

Zeta