zalaros Δημοσιεύτηκε September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2003 Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σπάνιο πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Αν και με το netmod τίποτα δεν είναι σπάνιο αλλά τέλος πάντων... Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να συνδεθώ με 128Kbps αλλά ποτέ δεν ανοίγουν και τα δύο κανάλια οτιδήποτε και αν ''κατεβάσω''. Παρόλο αυτά στο εικονίδιο της σύνδεσης γράφει connected 128 kbps αλλά κατά την διάρκεια του download η ταχύτητα δεν ξεπερνάει τα 7,5 με 8 kb/sec. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και πλέον δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Όποιος γνωρίζει ας μου πει καμιά καλή ιδέα ή τουλάχιστον ας μου πει κάποιος αναλυτικά ποιες ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να κάνω μήπως και έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :) Υ.Γ. Το netmod είναι συνδεμένο με usb και το λειτουργικό είναι WinXp. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 εχεις βαλει στα extra settings του modem το string b0 ? Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Dokimase atb0kas0 Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Έχω δοκιμάσει και το b0 και το atb0kas0 αλλά τίποτα. Το δέυτερο κανάλι δεν ανοίγει με τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν φταίει το Netmod ή ο παροχέας. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Μήπως δεν ειναι 128 η σύνδεση που έχεις τελικα? Την έχεις δοκιμάσει αλλού? Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 dokimase to atb0kss0 ... me afthn thn ry8mish me to connect anoigei amesws kai ta 2 kanalia... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Exει μια ρυθμιση στο Νετμοντ που λεει για ποση ωρα και σε ποιο οριο πρεπει να ειναι το πρωτο καναλι ωστε να ανοιξει και το δευτερο....Λυπαμαι που δε μπορω να σου πω αυτη τη στιγμη την ακριβη εντολη γι αυτο.....Ψαξε στο αρχειο βοηθειας που εχει το νετμοντ και τις εντολες ΑΤ!!!Παντως πρεπει να περιμενεις καποια λεπτα με βαση τις default ρυθμισεις του για να ανοιξει το αλλο καναλι.......Για βαλε να κατεβασει κανενα μεγαλο αρχειακι (2 καλυτερα...) και αστο για κανενα 5λεπτο να δεις αν θα γινει... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 ATB0 = 128 when downloading a file ATB40 = 64 B0KAS0 = 128 ONLY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Τίποτα! Υποθέτω ότι φταίει ο provider. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Εχεις 128Κ συνδρομή; Δε μας είπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Υποτίθεται ότι έχω... αλλά ο provider ακόμα το "ξύνει" :) μόλις το αποκτήσω πραγματικά θα σας ενημερώσω! Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zetpap Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Agapite file exw akrivws to idio provlima. Menw kai egw sti thessaloniki. Exw epikoinwnisei me tous pantes, otenet, intracom alla den exw vrei lisi. Se parakalw, an lithike to provlima sou epikoinonise mazi mou. Efxaristw Zeta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts