variemai Δημοσιεύτηκε November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2004 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ LAPTOP ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΙΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ? Η TOSHIBA ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 200EURO ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1977 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Ρώτησε στο ΔΗΣΙΟ 210 3232662, 210 3230075 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Παλιά ο Γερμανός σου άλαζε τα στοιχεία της μπαταρίας σε σχεδόν μισή τιμή από ότι είχε καινούργια η μπαταρία. Δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα πήγενε και ρώτα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
variemai Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 ok 8a dokimaso kai sta dio! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 poso kairo exeis ton forito sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Εγώ έχω πάει για τον ίδιο λόγο σε Γερμανό και Δήσιο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να πειράξουν λέει τα στοιχεία από τις μπαταρίες των Laptops λόγω των κυκλωμάτων ελέγχου που περιέχουν. Εγώ είχα πάει για τη μπαταρία ενός Compaq 1625. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
variemai Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 ΤΟ ΕΧΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ OFF . ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΔΗΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΤΟ ΛΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Mην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts