Da_rudakos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά,εχετε τσεκάρει στα πόσα mbps συνδέεστε στο wifi σας; Εχω την εντύπωση οτι το note 4 συνδεοταν στα 112 εδώ είναι στα 65mbps..Βλεπετε παραπανω εσεις; https://www.dropbox.com/s/t0b3ddvdiyv156e/26%20%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%202015%20112236%20%CE%BC%CE%BC%20EEST.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Η συσκευη με βαρια χρηση μερα δεν βγαζει. Η αυτονομια καμια σχεση με το G2. Γνωριζουμε καποια μπαταρια με 4000+ mah να δουλευει σωστα με το G4; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πριν λιγο πηρα και update της συσκευης (Προσοχη H818P Dual sim) την V10f 386mb περιπου.....οι αλλαγες που ειδα είναι ότι επιτελους ξεχωρισε ο ηχος των ειδοποιήσεων από της κλησης.... Και σε εμενα που ειμαι με την V10D οταν παταω επανω στο γραναζι των ρυθμισεων του ηχου μου εχει ξεχωριστα: - Hχος κλησης. - Ηχος ειδοποιησεων. - Αναδραση και συστημα αφης. - Μουσικη, βιντεο, παιχνιδια και αλλα πολυμεσα. Αν αυτο εννοεις, τοτε υπαρχει και στην v10d αυτος ο διαχωρισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) αυριο λεω να το τσιμπησω απο Καιζερ...το black leather...στα 420 ευρω που εφτασε θεωρω οτι ειναι καλη τιμη γι αυτα που προσφερει... Μεσα στο κουτι συμπεριλαμβανονται στανταρ το 2ο καπακι και τα ακουστικα...ετσι δεν ειναι? πρεπει να προσεξω κατι αλλο? Edited September 27, 2015 by kalafan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπερα παιδια.Χθες παιζοντας με την κάμερα του g4 στο πλαισιο παρατηρησα οτι ενω οι μακρινες φωτο χωρις φλας εβγαιναν αστραπιαια και οπως πρεπει,οταν δοκίμασα κοντινές με φλας αργουσε να εστιασει και γενικως να "σκασει"το φλας.Ενα νοτε4 που ηταν διπλα ακριβως στην ιδια κοντινη ληψη εκανε τον μισο χρονο να εστιασει με αριστα αποτελεσματα.Με φλας παντα.Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο η η συγκεκριμενη συσκευη ειχε θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Την τρίχα την κάνετε τριχιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπερα παιδια.Χθες παιζοντας με την κάμερα του g4 στο πλαισιο παρατηρησα οτι ενω οι μακρινες φωτο χωρις φλας εβγαιναν αστραπιαια και οπως πρεπει,οταν δοκίμασα κοντινές με φλας αργουσε να εστιασει και γενικως να "σκασει"το φλας.Ενα νοτε4 που ηταν διπλα ακριβως στην ιδια κοντινη ληψη εκανε τον μισο χρονο να εστιασει με αριστα αποτελεσματα.Με φλας παντα.Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο η η συγκεκριμενη συσκευη ειχε θεμα? Επειδή έχω και τα δύο τηλέφωνα και για να μην πολυλογούμε η λειτουργία της κάμερας και σε ταχύτητα λήψης με ή χωρίς φλας και εστίασης και εμφάνισης στην gallery και στο τελικό αποτέλεσμα σε όλα υπερτερεί το LG ένα ελάχιστο καλύτερα....μη φανταστης....και με το Νοτε 4 μου έχει τύχει να κολλήσει και να εστιάζει περισσότερο από 2 λεπτά χωρίς αποτελεσμα ώσπου βγήκα και ξαναμπηκα στο app της κάμερας και μετά την τράβηξε τέλεια.... Σύμφωνο με τον φίλο από πάνω..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Μόλις απέκτησα κι εγώ το LG G4 σε Leather Black. Οι παλιότεροι, πόσο σας έχει κρατήσει το leather καπάκι; Έχει φθαρεί αρκετά; Από θήκες τι προτείνετε; Καλορίζικο :) εγώ έβαλα το δεύτερο καπάκι που έχει μέσα και την hybrid από spigen Παιδιά ήχο ειδοποίησης δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο mp3 για μηνύματα ας πούμε ? Τι αναβάθμιση είναι αυτή που συζητάτε. ... ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Oh well. Εγώ το πήρα μεταχειρισμένο και δεν είχε μέσα πλαστικό καπάκι -_- Ωραία η spigen. Για να κάνεις Mp3 ήχο ειδοποιήσεων πρέπει να βάλεις το mp3 στον φάκελο Notifications στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Διαβάζει μόνο από εκεί εξωτερικά αρχεία ;) [τουλάχιστον μέχρι το Android 4.2 που είχα mp3 για ήχο ειδοποίησης, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα :P ] Κάτι άλλο: μπήκα Google Drive και μου έδωσε 100GB! Για τσεκάρετέ το. :) Edited September 27, 2015 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 πως το ρουταρουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλορίζικο :) εγώ έβαλα το δεύτερο καπάκι που έχει μέσα και την hybrid από spigen Παιδιά ήχο ειδοποίησης δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο mp3 για μηνύματα ας πούμε ? Τι αναβάθμιση είναι αυτή που συζητάτε. ... ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Το android από το ξεκίνημα του θελει να βλεπει τους ηχους σε συγκεκριμενους φακελους ανα κατηγωρια ειτε αυτοι οι φακελοι είναι στην εσωτερικη η' εξωτερικη μνημη....οποτε... Για ηχους κλησης φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Ringtones'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για ηχους μηνυματων και ειδοποιήσεων φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Notifications'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για ηχους στο ξυπνητηρι φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Alarms'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για την αναβαθμηση δεν καταλαβαινω την απορια σου.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το android από το ξεκίνημα του θελει να βλεπει τους ηχους σε συγκεκριμενους φακελους ανα κατηγωρια ειτε αυτοι οι φακελοι είναι στην εσωτερικη η' εξωτερικη μνημη....οποτε... Για ηχους κλησης φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Ringtones'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για ηχους μηνυματων και ειδοποιήσεων φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Notifications'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για ηχους στο ξυπνητηρι φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Alarms'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για την αναβαθμηση δεν καταλαβαινω την απορια σου.... Δεν χρείαζεται να βάζετε τα mp3 σας πουθένα συγκεκριμένα. απο την εφαρμογή Music ορίζετε τον ήχο κλήσης κρατώντας πατημένο το τραγούδι. απο την εφαρμογή Clock σας ρωτάει αν θέλετε Music ή Alarm Tone. τόσο απλά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Eμενα σημερα μου κανει το εξης: Οταν με καλεσουν ή καλεσω εγω καποιον, οταν φερω την οθονη στο μαγουλο η οθονη σβηνει. Οταν ομως απομακρυνω το κινητο απο το προσωπο και το κατεβασω κατω, η οθονη δεν ξανα ανοιγει. Και ετσι δεν μπορω να τερματισω την κληση. Δοκιμασα restart, καθως και να απενεργοποιησω το quick circle αλλα χωρις αποτελεσμα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. edit: Καλεσα για δοκιμη μια υπηρεσια cosmote για πειραμα μολις τωρα και με το που πατησα το πληκτρο "κληση" εσβησε η οθονη ακαριαια και δεν ξανα ανοιγε, ακομα κι αν πατουσα το πισω power button. Η κληση γινοταν κανονικα, την ακουγα στο ηχειο. Αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια. Edit 2: Ανοιγοκλεισα data, wifi, απενεργοποιησα/ενεργοποιησα την αναφωνηση στοιχειων καλουντως, και μετα απο λιγο ξεσκαλωσε. Τι φλασια ειχε φαει δεν ξερω. Edited September 27, 2015 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Eμενα σημερα μου κανει το εξης: Οταν με καλεσουν ή καλεσω εγω καποιον, οταν φερω την οθονη στο μαγουλο η οθονη σβηνει. Οταν ομως απομακρυνω το κινητο απο το προσωπο και το κατεβασω κατω, η οθονη δεν ξανα ανοιγει. Και ετσι δεν μπορω να τερματισω την κληση. Δοκιμασα restart, καθως και να απενεργοποιησω το quick circle αλλα χωρις αποτελεσμα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. edit: Καλεσα για δοκιμη μια υπηρεσια cosmote για πειραμα μολις τωρα και με το που πατησα το πληκτρο "κληση" εσβησε η οθονη ακαριαια και δεν ξανα ανοιγε, ακομα κι αν πατουσα το πισω power button. Η κληση γινοταν κανονικα, την ακουγα στο ηχειο. Αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια. Edit 2: Ανοιγοκλεισα data, wifi, απενεργοποιησα/ενεργοποιησα την αναφωνηση στοιχειων καλουντως, και μετα απο λιγο ξεσκαλωσε. Τι φλασια ειχε φαει δεν ξερω. Μήπως έχεις βάλει κανένα προστατευτικο τζαμακι ή ζελατίνα και καλύπτει τον αισθητήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το android από το ξεκίνημα του θελει να βλεπει τους ηχους σε συγκεκριμενους φακελους ανα κατηγωρια ειτε αυτοι οι φακελοι είναι στην εσωτερικη η' εξωτερικη μνημη....οποτε... Για ηχους κλησης φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Ringtones'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για ηχους μηνυματων και ειδοποιήσεων φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Notifications'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για ηχους στο ξυπνητηρι φτιαχνεις ένα φαλεκο και τον ονομάζεις ''Alarms'' και εκει μεσα βαζεις τους ηχους που θες Για την αναβαθμηση δεν καταλαβαινω την απορια σου.... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :) ή απορία μου για την αναβάθμιση είναι ποια είναι η τελευταία version της 5.1 που έχουμε ....εμένα λέει v10d...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το κινητο φοραει ζελατινα στην οθονη απο κουτι ή χρειαζεται να βαλουμε? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μήπως έχεις βάλει κανένα προστατευτικο τζαμακι ή ζελατίνα και καλύπτει τον αισθητήρα. temperend glass εχω βαλει. Και καλυπτει ολη την μπροστινη επιφανεια εκτος απο την εξοδο ακουστικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 temperend glass εχω βαλει. Και καλυπτει ολη την μπροστινη επιφανεια εκτος απο την εξοδο ακουστικου. Αυτό δεν πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο γιατί και εγώ που έχω βάλει tempered glass δεν μου κάνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αυτό δεν πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο γιατί και εγώ που έχω βάλει tempered glass δεν μου κάνει κάτι τέτοιο. Παίζει ρόλο....πολλά tempered glass ευθύνονται για το πρόβλημα που περιγράφει παραπάνω ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Τι κουφό είναι αυτό ρε παιδιά? Όταν συνδέομαι στο router της εταιρείας που δουλεύω, η μπαταρία ξεζουμίζεται πραγματικά μέσα σε πολύ λίγο χρόνο . Ενώ όταν όταν το κινητό μου είναι συνδεδεμένο στο router του σπιτιού μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δέν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό ? Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος παρόμοιο περιστατικό στο κινητό του? https://drive.google.com/file/d/0B6hwx4FszLwNS0tjNFduX2licVk/view?usp=sharing Edited September 28, 2015 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 temperend glass εχω βαλει. Και καλυπτει ολη την μπροστινη επιφανεια εκτος απο την εξοδο ακουστικου. Επαθα το ιδιο με ενα tempered glass παλαιοτερα σε αλλη συσκευή! Αυτό θα'ναι.Τωρα το βαλες τελευταια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδια αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο 350 ευρω τριμηνου G4, ξερουμε τιποτα για τις πρωτες παρτιδες η να βαλω αλλα 70 και να το παρω καινουργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδια αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο 350 ευρω τριμηνου G4, ξερουμε τιποτα για τις πρωτες παρτιδες η να βαλω αλλα 70 και να το παρω καινουργιο; Φυσικα και να πας για καινουριο για 70 ευρω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eμενα σημερα μου κανει το εξης: Οταν με καλεσουν ή καλεσω εγω καποιον, οταν φερω την οθονη στο μαγουλο η οθονη σβηνει. Οταν ομως απομακρυνω το κινητο απο το προσωπο και το κατεβασω κατω, η οθονη δεν ξανα ανοιγει. Και ετσι δεν μπορω να τερματισω την κληση. Δοκιμασα restart, καθως και να απενεργοποιησω το quick circle αλλα χωρις αποτελεσμα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. edit: Καλεσα για δοκιμη μια υπηρεσια cosmote για πειραμα μολις τωρα και με το που πατησα το πληκτρο "κληση" εσβησε η οθονη ακαριαια και δεν ξανα ανοιγε, ακομα κι αν πατουσα το πισω power button. Η κληση γινοταν κανονικα, την ακουγα στο ηχειο. Αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια. Edit 2: Ανοιγοκλεισα data, wifi, απενεργοποιησα/ενεργοποιησα την αναφωνηση στοιχειων καλουντως, και μετα απο λιγο ξεσκαλωσε. Τι φλασια ειχε φαει δεν ξερω. Αν βγαλεις το tempered και δεις οτι δεν στο κανει,ενημερωσε γιατι κι εγω εχω το ιδιο ακριβως θεμα κι εμενα φοραει tempered glass αλλά ενδεχομενως και να μην το αφαιρεσω εγω,απλως να ξερουμε τι το προκαλει...Ειναι θεμα παρτιδας,συσκευης ή tempered glass?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παντως στο nexus το εβγαλα και ησυχασα..Θυμαμαι στη 5.0.1 δεν το κανε και με το που εβαλα 5.1 έγινε ο αισθητηρας πιο ευαίσθητος και κόλλαγε συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 temperend glass εχω βαλει. Και καλυπτει ολη την μπροστινη επιφανεια εκτος απο την εξοδο ακουστικου. Φίλε αυτο είναι είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα galaxy alpha που είχα βγάλε το τζάμι να δεις θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts