gre Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ναι 505 σειρά το έχει φτιάξει σε κανέναν εκτός εγγύησης; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω αν το έχουν φτιάξει σε άλλους αλλά δεν χάνεις τίποτα να τους πεις ότι έχεις πλακέτα 505(είναι η πιο παλιά με 100% πιθανότητες bootloop) και ότι σου έπαθε bootloop τώρα που τελείωσε η εγγύηση. Αν το κάνεις ενημέρωσε μας να ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για τη διάρκεια της μπαταρίας του κινητού αυτού (πλεον επεστρεψε απο σερβις με αλλαγη οθονης). Κάτι που παρατηρώ και είναι οτι ας πουμε το βράδυ κοιμάμαι με την μπαταρία να έχει ποσοστό 7% και το πρωι που ξυπνάω η μπαταρία έχει ανέβει στο 12-17%.. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Γενική εντύπωση ειναι ότι με μεγάλη δυσκολία καταφέρνω να ξεπερασωτις 3 ωρες SOT. (Μπαταρία αλλαγμένη απο τον προηγουμενο κάτοχο τον αυγουστο από το επίσημο σερβις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για τη διάρκεια της μπαταρίας του κινητού αυτού (πλεον επεστρεψε απο σερβις με αλλαγη οθονης). Κάτι που παρατηρώ και είναι οτι ας πουμε το βράδυ κοιμάμαι με την μπαταρία να έχει ποσοστό 7% και το πρωι που ξυπνάω η μπαταρία έχει ανέβει στο 12-17%.. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Γενική εντύπωση ειναι ότι με μεγάλη δυσκολία καταφέρνω να ξεπερασωτις 3 ωρες SOT. (Μπαταρία αλλαγμένη απο τον προηγουμενο κάτοχο τον αυγουστο από το επίσημο σερβις) Τα ίδια ακριβώς μου έκανε και εμένα... όσο ασχολιόμουν έπεφτε και ανέβαινε μόνη της όταν το άφηνα. Και 3 ώρες SOT με το ζόρι αν έβγάζε. Δεν ξέρω πότε είχε αλαχτεί και αν διότι το πήρα μεταχειρισμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για τη διάρκεια της μπαταρίας του κινητού αυτού (πλεον επεστρεψε απο σερβις με αλλαγη οθονης). Κάτι που παρατηρώ και είναι οτι ας πουμε το βράδυ κοιμάμαι με την μπαταρία να έχει ποσοστό 7% και το πρωι που ξυπνάω η μπαταρία έχει ανέβει στο 12-17%.. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο; Γενική εντύπωση ειναι ότι με μεγάλη δυσκολία καταφέρνω να ξεπερασωτις 3 ωρες SOT. (Μπαταρία αλλαγμένη απο τον προηγουμενο κάτοχο τον αυγουστο από το επίσημο σερβις) Οταν σου δειχνει διαφορετικα ποσοστα τοτε 3 ειναι πιθανα θεματα....πρωτον θελει καλιμπραρισμα,δευτερον η μπαταρια θελει αλλαγη επειδη ηταν μουφα κινεζια(πραγμα που δεν ισχυει οπως λες εκτος και αν ειναι ελαττωματική αρα εχεις 6 μηνες εγγυηση και στην αλλαζουν)και τριτον πας για επαναφορά εργοστασιακων μηπως δεν εχει κατσει καλα η ρομ....για καλιμπραρισμα η διαδικασια ειναι η εξης ριξε μια ματια ειναι ενα πολυ καλο αρθρο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463363 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 What the actual fk? BAN HIM NAO, μην πατήσετε τίποτα το γράφει παντού, είναι spam. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Τελικά πολύ περίεργη αυτή η Nougat. Πηγαίνω στη χρήση μπαταρίας, πατάω διακοπή στην εφαρμογή του Chrome και αυτό κάνει διακοπή το Sfilter. Το Instagram κολλάει του θανατά όταν μπαίνεις και μένει σε λευκή σελίδα, όπως και στο browsing λαγκάρει μερικές φορές. Άμα κάνω ένα Smart Cleaning ξεκολλάνε και όλα μια χαρά.. Αλλά για πολύ λίγο κρατάει αυτό. Τελικά στη δική μου μπακατέλα, το μόνο καλό είναι η μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Ειναι σαν το στρατο και το android. Σε αλλους αρεσε σε αλλους παλι οχι. Καποιοι περασανε καλα, καποιοι παλι οχι. Σε κοβω για iphone. :p Εμενα τιποτα απολα αυτα δεν συμβαινει. Διακοπη εφαρμογης εχω να κανω απο το 2013. Αλλα εκανα να δω αν παιζει αυτο που λες. Και οχι δεν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Ειναι σαν το στρατο και το android. Σε αλλους αρεσε σε αλλους παλι οχι. Καποιοι περασανε καλα, καποιοι παλι οχι. Σε κοβω για iphone. :p Εμενα τιποτα απολα αυτα δεν συμβαινει. Διακοπη εφαρμογης εχω να κανω απο το 2013. Αλλα εκανα να δω αν παιζει αυτο που λες. Και οχι δεν ισχυει. Όχι ρε. Τι Iphone λες... Μακριά από μας. Την διακοπή την έκανα το πρωί και αυτό κατά λάθος, και με έκπληξη είδα να δυναμώνει η φωτεινότητα. Το ξανά έκανα μετά και έκανε πάλι το ίδιο. Δεν ξέρω αν φταίει που πέρασα τη Nougat με upgrade και όχι με refurbish. Καλά, δεν νομίζω να είναι όλες οι συσκευές ίδιες. Φίλου μου κολλάει του θανατά η συσκευή, κάνει επανεκκινήσεις μόνο του, αλλάχτηκε πλακέτα και συνεχίζει να κάνει τα ίδια. Άβυσσος η ψυχή του G4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Και εγω upgrade εκανα με πανω απο 100 εφαρμογες που ειχε να κανει restore πανω απο εναμιση χρονο. Διακοπη γιατι εκανες; Άβυσσος η ψυχή του G4 Καλα αυτο ξανα πες το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Όχι ρε. Τι Iphone λες... Μακριά από μας. Την διακοπή την έκανα το πρωί και αυτό κατά λάθος, και με έκπληξη είδα να δυναμώνει η φωτεινότητα. Το ξανά έκανα μετά και έκανε πάλι το ίδιο. Δεν ξέρω αν φταίει που πέρασα τη Nougat με upgrade και όχι με refurbish. Καλά, δεν νομίζω να είναι όλες οι συσκευές ίδιες. Φίλου μου κολλάει του θανατά η συσκευή, κάνει επανεκκινήσεις μόνο του, αλλάχτηκε πλακέτα και συνεχίζει να κάνει τα ίδια. Άβυσσος η ψυχή του G4 Εγω που ειναι με G4 και ολα λειτουργουν ΤΕΛΕΙΑ με εγγυηση μεχρι Απριλιο του 19(αγορασμενο σεπτεμβρη του 2015),αξιζει να κανω τη μεταβαση στην 7αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Και εγω upgrade εκανα με πανω απο 100 εφαρμογες που ειχε να κανει restore πανω απο εναμιση χρονο. Διακοπη γιατι εκανες; Καλα αυτο ξανα πες το. Ήθελα να δω το sot και όπως ήμουν από τον ύπνο, πάτησα το Chrome που ήταν κάτω από την οθόνη. Εγω που ειναι με G4 και ολα λειτουργουν ΤΕΛΕΙΑ με εγγυηση μεχρι Απριλιο του 19(αγορασμενο σεπτεμβρη του 2015),αξιζει να κανω τη μεταβαση στην 7αρα; Χμμμμ τι να σου πω. Σε άλλους κάθεται καλά σε άλλους όχι όπως βλέπεις! Το δικό μου να φανταστείς είναι με αλλαγμένη πλακέτα και μόλις το παρέλαβα πέρασα τη Nougat. Αφού λειτουργεί τέλεια, αστο όπως είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 δεν ξερω αν εχει θεμα η νουγκατ σας παντως εγω ενω πετουσε στην κυριολεξια τοσες μερες το τηλ με την 6.0 ειμαι...σημερα σερνεται στην κυριολεξια κολλαει σε μενου κολλαει σε εφαρμογες παγωνει η οθονη για 2-3 δευτερα ,στο μαρκετ βαζω να κατεβασει εφαρμογη παει στο 100% και δεν την κανει ποτε εγκατάσταση....υποψιάζομαι πως ειναι θεμα καποιου update καποιας εφαρμογης και απο οσο θυμαμαι σημερα εκανε το viber,εχθες το ινστα,και το φυλλα google απο τα γνωστα....ισως και καποιο αλλο αλλα δεν μου ερχεται αρχισα να τα κανω απεγκαταστ... μπας και βγαλω ακρη edit:αααα και εκανε και το crhome 64 αναβάθμιση και μια γυρα που εκανα ολοι εχουν προβληματα και σε pc και στα κινητα με αυτη την εκδοση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Κανένα πρόβλημα με chrome 64 nougat και σε windows 10 Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Τίποτα παιδιά. Είναι ανάλογα τα ψυχολογικά που έχει η κάθε συσκευή και το πόσο τυχερός - γκαντέμης είναι ο κάτοχός της.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 στο τηλ μου ειναι λες μπηκε δαίμονας κανει πραγματικα οτι να ναι....κολλαει σε μενου σε εφαρμογες τα εχει παιξει....εκανα επαναφορά αλλα τιποτα το μαρκετ δεν ενημερώνει τις εφαρμογές κατεβαζει μεχρι το 100% και δεν την τις κανει εγκατάσταση η της κανει οποτε θελει αυτο μετα απο 10 λεπτα!!sms δεν μπορω να στειλω για κανενα λογο....λες και εχω κολλήσει ιο κανει....χθες ηταν μια χαρα σημερα ολα ξαφνικά..υπαρχει περιπτωση αν ξερει κανεις να ειναι θεμα μαρκετ και να προκαλει ολα αυτα τα θεματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μήκος ρε συ KIRIS να έτρεχες κάτι σε αντιιυκο; σπάνιο αλλά δεν ξέρεις καμία φορά..εκτός αν κάτι τρώει όλη τη cpu..να φανταστώ έχεις κάνει επανεκκίνηση κάμποσες φορές και το πρόβλημα επιμένει; Εκτός θέματος τώρα, θα ήθελα πολύ αν κάποιος ενδιαφέρεται να μιλήσουμε για την sot της μπαταρίας μας..αρχίζει να μη μου αρέσει γιατί δε μου βγάζει με τίποτα ολόκληρη μέρα..πχ πρίν λίγο φορτισε 100% και τώρα μετά από λίγη ώρα browsing είμαι ήδη στο 72%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Μήκος ρε συ KIRIS να έτρεχες κάτι σε αντιιυκο; σπάνιο αλλά δεν ξέρεις καμία φορά..εκτός αν κάτι τρώει όλη τη cpu..να φανταστώ έχεις κάνει επανεκκίνηση κάμποσες φορές και το πρόβλημα επιμένει; Εκτός θέματος τώρα, θα ήθελα πολύ αν κάποιος ενδιαφέρεται να μιλήσουμε για την sot της μπαταρίας μας..αρχίζει να μη μου αρέσει γιατί δε μου βγάζει με τίποτα ολόκληρη μέρα..πχ πρίν λίγο φορτισε 100% και τώρα μετά από λίγη ώρα browsing είμαι ήδη στο 72%.. αντιβαιρους ετρεξα αλλα δεν βρηκε κατι αλλα και να εβρισκε εκανα hard reset δεν ξερω τι φταιει αλλα κανει συνεχεια χαζομαρες για παραδειγμα εχω μια αναπαντητη την εχει με το πορτοκαλι συμβολακι που γραφει 1 την βλεπω αλλα εκεινο το 1 δεν φευγει μετα πο 5 λεπτα που το παλευω κλεινω την οθονη κανω ενα τσιγαρο και το ξανα τσεκαρω και εχει σβησει!!!!αλλο τωρα εκανα καμια 15 αρια φορες επανεκκιν. οπως μολις παταω την επιλογη παρατηρω στην μπαρα ενημερωσεων το βελακι που βγαζει οταν κατεβαζει καποια εφαρμογη....και διαφορα αλλα τετοια χαζα....σαν οταν κλεινει η οθονη λογο του doze να σταματαει να τρεχει αυτο που τελικα επιρεαζει την συσκευη και να συνερχονται οι ενημερωσεις και ολα τα γραφικα παρασκηνιου και μολις αρχιζω παλι να προσπαθω να στειλω μηνυμα η να κανω χαζεψω κατι ξανα τα ιδια κολληματα παντου και διαφορα χαζα..... παντα στο 100% θα το αφηνεις κανενα 15 λεπτο ακομα να φορτιζει πρωτον αυτο δευτερον το sot το δικο μου με καινουρια μπαταρια ειναι κοντα στις 03:12 λεπτα αλλα παιζουν πολλα πραγματα ρολο εγω ας πουμε εχω την φωτεινοτητα μονιμα στο 54% δεν παιζω παιχνιδια !!!! Edited January 31, 2018 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Δοκίμασε να κάνεις αναγκαστική διακοπή στο Google play να δεις τι γίνεται και αν φταίει αυτό για τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 αντιβαιρους ετρεξα αλλα δεν βρηκε κατι αλλα και να εβρισκε εκανα hard reset δεν ξερω τι φταιει αλλα κανει συνεχεια χαζομαρες για παραδειγμα εχω μια αναπαντητη την εχει με το πορτοκαλι συμβολακι που γραφει 1 την βλεπω αλλα εκεινο το 1 δεν φευγει μετα πο 5 λεπτα που το παλευω κλεινω την οθονη κανω ενα τσιγαρο και το ξανα τσεκαρω και εχει σβησει!!!!αλλο τωρα εκανα καμια 15 αρια φορες επανεκκιν. οπως μολις παταω την επιλογη παρατηρω στην μπαρα ενημερωσεων το βελακι που βγαζει οταν κατεβαζει καποια εφαρμογη....και διαφορα αλλα τετοια χαζα....σαν οταν κλεινει η οθονη λογο του doze να σταματαει να τρεχει αυτο που τελικα επιρεαζει την συσκευη και να συνερχονται οι ενημερωσεις και ολα τα γραφικα παρασκηνιου και μολις αρχιζω παλι να προσπαθω να στειλω μηνυμα η να κανω χαζεψω κατι ξανα τα ιδια κολληματα παντου και διαφορα χαζα..... παντα στο 100% θα το αφηνεις κανενα 15 λεπτο ακομα να φορτιζει πρωτον αυτο δευτερον το sot το δικο μου με καινουρια μπαταρια ειναι κοντα στις 03:12 λεπτα αλλα παιζουν πολλα πραγματα ρολο εγω ας πουμε εχω την φωτεινοτητα μονιμα στο 54% δεν παιζω παιχνιδια !!!! Μηπως να το κανεις refurbish? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Δοκίμασε να κάνεις αναγκαστική διακοπή στο Google play να δεις τι γίνεται και αν φταίει αυτό για τα προβλήματα. μπα μια απο τα ιδια το sms φορτωνει αλλα δεν φευγει αμεσως αλλα μετα που θα κλεισω οθονη κανενα 5λεπτο....παγωνει παλι παντου....εβγαλα εφαρμογες τυπου viber messenger ινσταγκραμ,που ειναι σχετικες με το sms αλλα τιποτα πφφφφ θα σκασω.....εκανα και τεστ την οθονη μηπως εχει κανενα θεμα επειδη ειναι καινουρια αλλα ειναι μια χαρα τα knock on,down ειναι σφεντονα....φαινεται οτι κανει χαζα λειτουργικου αλλα μετα απο hard reset να μην φτιαχτει???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 μπα μια απο τα ιδια το sms φορτωνει αλλα δεν φευγει αμεσως αλλα μετα που θα κλεισω οθονη κανενα 5λεπτο....παγωνει παλι παντου....εβγαλα εφαρμογες τυπου viber messenger ινσταγκραμ,που ειναι σχετικες με το sms αλλα τιποτα πφφφφ θα σκασω.....εκανα και τεστ την οθονη μηπως εχει κανενα θεμα επειδη ειναι καινουρια αλλα ειναι μια χαρα τα knock on,down ειναι σφεντονα....φαινεται οτι κανει χαζα λειτουργικου αλλα μετα απο hard reset να μην φτιαχτει????Περίεργο το πρόβλημα σου. Κανονικά έπρεπε να φτιάξουν μετά από τις εργοστασιακες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Περίεργο το πρόβλημα σου. Κανονικά έπρεπε να φτιάξουν μετά από τις εργοστασιακες!! ναι αλλα οχι μονο δεν εφτιαξε χαλασε και το sms που πριν δεν ειχε θεμα!!!μπηκα τωρα σε safe mode και κανει τα ιδια αρα σιγουρα δεν ειναι καμια εφαρμογη που κατεβασα....τι να πω αν εχει θεμα και αυτη η πλακετα σοβαρα θα τους παρω με τις κλωτσιες θα παω προστασια καταναλωτη.... EDIT:περασα την νουγκατ αφου δεν πηγαινε που δεν πηγαινε αλλο 2 hard reset σε μια μερα θα με τσακιζαν....ολα καλα πηγαν δουλευουν ολα την περασα με REFURBISH παντα ετσι περνάω τις ρομ μια και καθαρη....αποριες και πληροφοριες και εντυπωσεις ενα καιρω....μεχρι τωρα φαινεται καλη αλλα ίδωμεν... Edited January 31, 2018 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Σε αντίστοιχη περίπτωση όπου είχε ανεξέλεγκτη συμπεριφορά... άλλαξα την πρώτη μητρική. Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Σε αντίστοιχη περίπτωση όπου είχε ανεξέλεγκτη συμπεριφορά... άλλαξα την πρώτη μητρική. Sent from my SM-G610F using Tapatalk θα δω αδερφε περασα την 7.0 τωρα αν συνεχιστει θα το στειλω θα το αφησω λιγες μερες γιατι και πριν που μου τα εκανε ειναι με καινουρια πλακετα 710 πριν 2 βδομαδαες μου την αλλαξαν αλλα μεχρι εχθες ηταν ολα καλα ξαφνικά εγινε...τωρα ειναι θεμα πλακετας δεν ειναι ελπιζω πως οχι...ενα τσεκ που εκανα παντως εχθες που κόλλησε με την εφαρμογη Phone check να δω αν ηταν θεμα επεξεργαστη μου τα περασε ολα τα τεστ...αυτο που θελω να αποφυγω ειναι αν παλι εχει θεμα πρεπει να περασω παλι την 6.0 μην μου πουν καμια μα.....α και το βγαλουν εκτος εγγυησης Edited January 31, 2018 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 θα δω αδερφε περασα την 7.0 τωρα αν συνεχιστει θα το στειλω θα το αφησω λιγες μερες γιατι και πριν που μου τα εκανε ειναι με καινουρια πλακετα 710 πριν 2 βδομαδαες μου την αλλαξαν αλλα μεχρι εχθες ηταν ολα καλα ξαφνικά εγινε...τωρα ειναι θεμα πλακετας δεν ειναι ελπιζω πως οχι...ενα τσεκ που εκανα παντως εχθες που κόλλησε με την εφαρμογη Phone check να δω αν ηταν θεμα επεξεργαστη μου τα περασε ολα τα τεστ...αυτο που θελω να αποφυγω ειναι αν παλι εχει θεμα πρεπει να περασω παλι την 6.0 μην μου πουν καμια μα.....α και το βγαλουν εκτος εγγυησης Refurbished πλακετα εγραφε στο παραστατικο της procordia ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts