zerv_5800 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδια εχω την εντύπωση οτι η 20Α που πηρατε εσείς ειναι η 20Β της Πολωνιας..Για πειτε εσεις με 20Α οι ηχοι κλησεις,ειδοποιήσεων κλπ ειναι σημαντικα χαμηλοτεροι σε σχεση με lollipop;; Στην πρωτη Πολωνικη Α ηταν αισθητο! Πολυ σωστα λες οι ηχοι ηταν πολυ ποιο κατω μεγαλη διαφορα... Επισης το knock code (6 tap) δεν δουλευε καθολου.Αρα ας μας πουν και για τα 2 αμα στην 20Α που δινει τωρα το lg bridge εχουν φτιαξει αυτα τα 2 τοτε ειναι η ιδια ρομ..!! Γιατι αλλες διαφορες δεν νομιζω να υπαρχουν..!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Σε 2 διαφορετικα pc οταν παω να κανω update μου λέει οτι δεν γίνεται, γιατι ο υπολογιστής δεν εχει 512ΜΒ ελεύθερα.Εχει συμβεί σε κάποιον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Έλα, ήρθε και σε εμάς τα γαλλικά τηλεφωνάκια το update guys! Στο δικο μου γαλλικο δεν εχει ερθει ακομη!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Γειά σας. Σήμερα θα πάω να δω ένα g4 απο κοντά και θα έθελα να ξέρω πως δε θα πάρω κλώνο. Πως μπορώ να σιγουρευτώ για αυτο? Το *#06# πιάνει για να δώ το ΙΜΕΙ και να συγκρίνω με την απόδειξη? Κανένα άλλο κόλπο? Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Νομίζω ότι δεν χρειάζεται γιατί οποία θήκη και να πάρεις το τζάμι είναι εκτεθειμενο :p Το ξέρω φίλε μου, πλάκα έκανα απλά επειδή ρωταγε για το τζάμι της κάμερας και του πρότεινες tempered glass :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Και το δικο μου 20Α πηρε (Ρουμανιας). Να περιμενουμε συντομα και 20B; Εχω πιο χαμηλη ενταση μετα το update. Κατι ακομα σχετικα με την 6.0 τοσο καιρο που εψαχνα "update" κατευθειαν μεσα απο το τηλεφωνο μου ελεγε οτι εχω την τελευταια ενημερωση. Μολις το συνδεσα στο LG Bridge τοτε βρηκε την 6.0. Οποτε καλυτερα να κοιτατε απο εκει. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εγω παντως παιδια με γερμανικο vodafone εχω παρει 20Α και εχω κανονικα knock code και επισης οι εντάσεις ειναι ολες κομπλε. Οποτε λογικα η 20Α σ αυτα ειναι η 20Β των πολωνικων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά έξω παιζουν καλυτερες τιμές απο οτι απο Ελλάδα; εχετε καποια πρόταση απο καποιο μαγαζι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εγω παντως παιδια με γερμανικο vodafone εχω παρει 20Α και εχω κανονικα knock code και επισης οι εντάσεις ειναι ολες κομπλε. Οποτε λογικα η 20Α σ αυτα ειναι η 20Β των πολωνικων 6 χτυπήματα θέλει το knock code σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπερα παιδια!Το κινητο μου απ οτι ειδα ειναι γαλλικο και η αναβαθμιση δεν εχει ερθει ακομα...Μπορω να περασω καποιας αλλης χωρας και αν ναι χανω την εγγυηση???Και πως ακριβως θα το κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Γειά σας. Σήμερα θα πάω να δω ένα g4 απο κοντά και θα έθελα να ξέρω πως δε θα πάρω κλώνο. Πως μπορώ να σιγουρευτώ για αυτο? Το *#06# πιάνει για να δώ το ΙΜΕΙ και να συγκρίνω με την απόδειξη? Κανένα άλλο κόλπο? Τρέξε ένα benchmark εκτός του σκορ θα σου γράφει και το εσώψυχα του τηλεφώνου. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπερα! ολλανδικο NLD πηρε την 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 καλησπερα παιδια. αν περασουμε την 6αρα απο το bridge χανουμε εγγυηση? και ξερεται αν εχει βγει για cze?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 καλησπερα παιδια. αν περασουμε την 6αρα απο το bridge χανουμε εγγυηση? και ξερεται αν εχει βγει για cze?ευχαριστω. Το bridge είναι επίσημο εργαλείο...δεν χάνεις κάτι Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπερα παιδια!Το κινητο μου απ οτι ειδα ειναι γαλλικο και η αναβαθμιση δεν εχει ερθει ακομα...Μπορω να περασω καποιας αλλης χωρας και αν ναι χανω την εγγυηση???Και πως ακριβως θα το κανω??? Το ίδιο και εδώ. Γαλλικό και το update ακόμη άφαντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπερα! ολλανδικο NLD πηρε την 6? Ολλανδικο εχω αλλα τιποτα στον οριζοντα.απο αυτους που εχουν την 6 εχουν δει διαφορα στην ποιοτητα της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ολλανδικο εχω αλλα τιποτα στον οριζοντα.απο αυτους που εχουν την 6 εχουν δει διαφορα στην ποιοτητα της καμερας? Πόσο καλύτερη κάμερα ρε φίλε;Αγίου είναι κορυφή Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Πόσο καλύτερη κάμερα ρε φίλε;Αγίου είναι κορυφή δεν ρωτάει αν είναι καλύτερη,αν έχει διαφορά στην ποιότητα ρωτάει,σε μερικές αναβαθμίσεις λογισμικού έχουμε δει χειρότερη κάμερα. Σε αλλα κινητά,στο συγκεκριμένο δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 δεν ρωτάει αν είναι καλύτερη,αν έχει διαφορά στην ποιότητα ρωτάει,σε μερικές αναβαθμίσεις λογισμικού έχουμε δει χειρότερη κάμερα. Σε αλλα κινητά,στο συγκεκριμένο δεν γνωρίζω Όχι...μιλάμε για την καλύτερη της αγοράς... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά υπάρχει section με φωτογραφίες για το G4 και μου διαφεύγει? Που μπορώ να δω δείγματα της κάμερας? Από εσάς τους χρήστες φυσικά μη μου στείλετε κανένα reviewer :D Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 παιδεία γεια χαρά και από μένα το s3 μου σήμερα το κήδεψα, και πάμε για άλλα είμαι μεταξύ του νοτε 4 και του lg g4 δώστε τα φώτα σας προς τα που να πάω δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο, η χρήση που κάνω είναι φωτος εσωτερικές κάτι που από ότι διάβασα το g4 είναι κορυφή αλλά είναι τόσο μεγάλη η απόσταση με το note ? στο note πάω λόγο οθόνης και πενάκι καθότι είμαι σχεδιαστής και φαντάζομαι θα είναι χρηστικό αλλά και ότι σχεδιάζουμε το φωτογραφίζουμε σε πρώτη φάση με το κινητό ( για ανταλλαγή μεταξύ της σχεδιαστικής ομάδας) άρα θέλουμε και μια κάμερα αν όχι την κορυφαία, τουλάχιστον πολύ καλή .....ΒΟΗΘΕΙΑ.... ευχαριστώ εκ των προτέρων..:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 6 χτυπήματα θέλει το knock code σου; Ναι κανονικα εξι, το εχω ενεργοποιημένο κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Το ίδιο και εδώ. Γαλλικό και το update ακόμη άφαντο. Και εγώ σε χώρες Βαλτικής το ίδιο.Αλλά ρε παιδιά δε με νοιάζει κιόλας.από τη μια το κινητό πάει σφαίρα έτσι και αλλιώς, από την άλλη σε άλλες συσκευές τα updates έχουν χειροτερέψει αντί να βελτιώσουν πράγματα.Πραγματικά δε βιάζομαι καθόλου για την 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 παιδεία γεια χαρά και από μένα το s3 μου σήμερα το κήδεψα, και πάμε για άλλα είμαι μεταξύ του νοτε 4 και του lg g4 δώστε τα φώτα σας προς τα που να πάω δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο, η χρήση που κάνω είναι φωτος εσωτερικές κάτι που από ότι διάβασα το g4 είναι κορυφή αλλά είναι τόσο μεγάλη η απόσταση με το note ? στο note πάω λόγο οθόνης και πενάκι καθότι είμαι σχεδιαστής και φαντάζομαι θα είναι χρηστικό αλλά και ότι σχεδιάζουμε το φωτογραφίζουμε σε πρώτη φάση με το κινητό ( για ανταλλαγή μεταξύ της σχεδιαστικής ομάδας) άρα θέλουμε και μια κάμερα αν όχι την κορυφαία, τουλάχιστον πολύ καλή .....ΒΟΗΘΕΙΑ.... ευχαριστώ εκ των προτέρων..:wacko::wacko::wacko: Αφού είσαι σχεδιαστής Note4 ΔΑΓΚΩΤΟ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αφού είσαι σχεδιαστής Note4 ΔΑΓΚΩΤΟ έτσι σκευάζομαι αλλά με φοβίζει λίγο η foto του μην το χρυσοπληρώσω και κάνω πατατιά αν και όλοι λένε ότι είναι αξιοπρεπείς κάμερα ακόμα και inndoors ;όχι κορυφαία αλλά μέσα στην πεντάδα αν δεν κάνω λάθος το s6 καλό αλλά μικρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts