Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω ρε συ δεν ξερω. Να το παω παλι πισω?

Εσυ πιο πηρες?

Προελευση?

Εγω με το z3 είμαι.

Απλά και τα 2 ιδια τεχνολογία οθόνης χρησιμοποιούν αλλα με διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν στο μάτι δεν βλέπεις bleeding καθολου άστο οπως ειναι,μήπως με την κάμερα δεν στο έβγαλε σωστά.

Σημαςια εχει στο μάτι αν διακρίνεις η οχι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγω με το z3 είμαι.

Απλά και τα 2 ιδια τεχνολογία οθόνης χρησιμοποιούν αλλα με διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν στο μάτι δεν βλέπεις bleeding καθολου άστο οπως ειναι,μήπως με την κάμερα δεν στο έβγαλε σωστά.

Σημάδια εχει στο μάτι αν διακρίνεις η οχι.

Με το ματι το μονο που διακρινω ειναι εκει που ειναι το recent button αλλα ισα ισα και μιλαμε παντα με πανω απο 80%φωτεινοτητα. Κατω απο 80% απολυτο μαυρο κατι πολυ σπανιο για ips.

Με το ματι το μονο που διακρινω ειναι εκει που ειναι το recent button αλλα ισα ισα και μιλαμε παντα με πανω απο 80%φωτεινοτητα. Κατω απο 80% απολυτο μαυρο κατι πολυ σπανιο για ips.

Το bleeding ειναι το φως που βλέπεις στις γωνιές,αν δεν διακρίνεις στο μάτι με βαςη τις εικόνες που ανέβασες και διακρίνεται καθαρά τότε κομπλέ είσαι.

γεια σας και απο εμενα..... δεν μου αρεσαν καθολου αυτα που διαβασα εδω για την εν λογο συσκευη μιας και με ενδιαφερει.... σιγουρα παντως παντα οι πρωτες παρτιδες εχουν προβληματα ηττε λογισμικου ηττε υλικου.... οστοσο με κανει εντυπωση εχει 1 εβδομαδα που κυκλοφορει στην γουηντ δεν το ξερουν καν και στον κοσμοτε και στην βονταφον δεν εχουν την συκσκευη μονο σε φυλλαδια.....

@cocous έχεις τραβήξει φώτο κάτι και είναι έτσι η έβαλες black background? Πες μου για να το δοκιμάσω

Εβαλα την εφαρμογη bad pixel test και δοκιμασα. Παιδια στο γυμνο ματι δεν φενεται τιποτα παρα μονο στε ενα πολυ μικρο σημειο ισα ισα και με φουλ φωτεινοτητα. Το κραταω διοτι με καλυπτει απολυτα οπως το βλεπω.

Θ α αρχισω το στησιμο και θα ενη μερωσω αργοτερα.

Τωρα να βρουμε να ρουταρουμε και να περιμενουμε καμια custom.

χαχαχαχαχαχ

Είναι γνωστό θέμα των ips panel, δεν ανακαλύπτουμε το κόσμο σήμερα. Coccus όσες συσκευές και να πάρεις όλες θα έχουν θέμα με τα panel τους, απλώς άλλες θα έχουν μικρότερο και άλλες μεγαλύτερο. Alextrela δε μπορείς να συγκρίνεις ομοιομορφία panel σε ips και oled (είτε p-oled, είτε amoled) διότι χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Είναι γνωστό θέμα των ips panel, δεν ανακαλύπτουμε το κόσμο σήμερα. Coccus όσες συσκευές και να πάρεις όλες θα έχουν θέμα με τα panel τους, απλώς άλλες θα έχουν μικρότερο και άλλες μεγαλύτερο. Alextrela δε μπορείς να συγκρίνεις ομοιομορφία panel σε ips και oled (είτε p-oled, είτε amoled) διότι χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία.

Εννοείται δεν συγκρίνω διαφορετικές τεχνολογίες.

Με το z3 όπως ανέφερα συγκρίνω αυστηρά που έχουν κοινή τεχνολογία.

Όχι με p-oled.

Καλησπέρα!!! Βλέπω πολύ διαφήμιση στο LG G4 και λέω να κάνω την αγορά αν και μεγάλο το κόστος ακόμα. Το έχει πάρει κανείς; Τι εντυπώσεις έχετε; Είμαι με ένα LG G2 το οποίο μπορώ να πώ είναι από τα λίγα τηλέφωνα που είχα και πραγματικά το χάρικα.

Παιδια το μονο που θα πω τωρα στα γρηγορα ειναι οτι εχω μεινει αρκετα εντυπωσιασμενος οσων αφορα τις θερμοκρασιες του cpu.

Με το ζορι να παει 45 βαθμους ενω στην ιδια χρηση το g3 εφτανε 70 σχεδον.

Εννοειτε ξεπατωμα γι αυτο λεω 70.

Το g3 δουλευε απο 40 εως 55 φυσιολογικα αντε 60 καποιες φορες.

edit: παιδια την επιλογη smart stay την εχει?

Επισης το smart settings δουλευει? διοτι δεν μπορω να ορισω τοτποθεσια.

Δεν την βρισκω πουθενα.

Edited by cocous

Ενα quick camera test μεταξύ s6-g4.των δικών μου.

Και τα 2 στο auto.

https://flic.kr/s/aHskamWhwK

Ευχαριστω! Παρατηρησα λιγο εντονα την γνωστη (εκνευριστηκη) για μενα, κιτρινο-πρασινιλα να το πω, του φλας led, περιμενα λιγο πιο κρυσταλλινο αποτελεσμα, μου θυμιζει s4. Αναφερομαι παντα στο αποτελεσμα του φλας , για να μην παρεξηγηθω. Αναφερομαι πχ στις φωτο με την γλαστρα, φανταζομαι ειναι με χρηση φλας. Θα ηθελα να δω και σε φυσικα προσωπα και κατα ποσο μπορει να ανταποκριθει αμεσα στο να εστιασει κ να τραβηξει φωτο χωρις να βγει κουνημενη. Παντος γενικα ειναι πολυ αξιολογη συσκευη!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Μετά το πέρας και τις 3ης μέρας δύο διαπιστώσεις.

Ναι έχει μία πάρα πολύ καλή και ζωντανή οθόνη, αλλά την φωτεινότητα του s6 δεν την έχει.

Επίσης η μπαταρία του είναι πολύ κοντά στο s6 edge.

Είμαι στην 3η φόρτιση και με μικτή χρήση στο 15ωρο μου έβγαλε 4ωρες οθόνη. Στο edge είμαι σταθερά πάνω από 4:30,αλλά ακόμα πιστεύω πως δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία του. Οπότε τα κόβω να είναι σχεδόν ίδια και στην μπαταρία.

1) Περιεργο, γιατι θεωρητικα εχει σχεδον 40% υψηλοτερη φωτεινοτητα απο το S6e

2) 4 ωρες μονο; 4 ωρες βγαζω με το OG :cry: Με βλεπω παλι αγκαλια με το powerbank :ninja:

Τωρα να βρουμε να ρουταρουμε και να περιμενουμε καμια custom.

To AT&T G4 ηδη ρουταριστηκε :cool:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

2) 4 ωρες μονο; 4 ωρες βγαζω με το OG :cry: Με βλεπω παλι αγκαλια με το powerbank :ninja:

4ωρες μικτή χρήση 3g wifi δεν το λες και λίγο.

Μια χαρά είναι η μπαταρία του και λογικά θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Περιμενω ροοτ αλλα οχι με τον επισημο τροπο διοτι χανεις την εγγυηση.

Λογικα δεν θ αργήσει.

Μια χαζή ερώτηση, που έχει επιλογή για να με ρωτάει εάν θέλω να κάνω Delete μια φωτογραφία, γιατί το σβήνει κατευθείαν

Ευχαριστώ

Greek Android & iOS users (FB group)

Sorry αλλα θα ειναι σαν να συγκρίνεις μονόφθαλμος vs τυφλού.:rolleyes:

Όσοι ενδιαφέρονται για πραγματική βαρβάτη αυτονομια κανένα απο τα 2 κινητά δεν θα τους καλυψει.

Για να βάζουνε τα πράγματα στη θεση τους.

Άλλου ειναι τα προτερήματα τους κυρίως στην κάμερα σε σχεςη με τον ανταγωνισμο.

Z3,g2 δεν είναι κανένα από τα δυο.το μόνο σίγουρο.

Αλλά και πάλι δεν θέλω να τα συγκρίνω με παλαιότερα μοντέλα καθώς πίσω δε γυρίζω με καμία.το s6 ειδικά με υπερκαλύπτει σε ολα πολύ περισσότερο από τα αλλά δυο κινητά πού ανέφερα.

Από κει και πέρα,δυνατές μπαταρίες δεν έχουν ούτε το lg ούτε και το s6.

Εχουν όμως αυτονομία σύμφωνα με τον ανταγωνισμό και μάλιστα το s6 με καλύπτει περισσότερο από άλλες συσκευές πέρα των 2 πού ανέφερα στην αρχή,σαν αυτονομία.την μία μέρα βέβαια την ξεχνάμε ετσι?

Το 12ωρο συν το βγάζω όμως.κι αυτό με ενδιαφέρει.

Το g4 από την αλλη,1,5 μέρα δεν πρόκειται να μου βγάλει με την καμία.

Κανένα τετράωρο οθόνη,κανένα μισαωρο κλήσεις,καμία 10αρια μηνύματα,γενικά πανομοιότυπη χρήση με του s6,μόνο πού στο δεύτερό μιλάω περίπου δίωρο κάθε μέρα και μου βγάζει 5ωρο άνετα οθόνη.

Στο g4 αν μείνει στα χέρια μου,πού για καμία βδομάδα ακόμα μάλλον θα μείνει,θα δούμε αν θα μου χτυπάει αυτονομία οπως του αγαπημένου μου 6αριού...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα, μια απορία

Τα gestures και one hand operation τα έχετε στο G4 σας??δεν το βρίσκω πουθενά

Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)

Ούτε εγώ τα βρίσκω πουθενά.

Γενικα αντι να βαλουν επιπλεον εβγαλαν.

Ουτε smart stay υπαρχει , ουτε εφεδακια απενεργοποιησης και επισης δεν βρισκω δυνατοτητα να χωριζει τον ηχο ειδοποιησης με τον ηχο κλησης.

Αλλα σε λειτουργια ειναι απιστευτο.

Μου θυμιζει GFlex 1 που το lag και τα κολληματα ητανε ανυρπακτα.

Και αναθεωρω τελικα αν και εγω ο ιδιος το σχολιαζα αρνητικο οτι η επιλογη του 808 ητανε παρα πολυ σωστη.

Δεν θυμαμαι ποτε snapdragon cpu σε antutu να μην ξεπερναει τους 40 βαθμους.

Πραγματικα εχω παθει πλακα. Και οσα να τρεξεις στην σειρα παλι στα ιδια θα ειναι.

Πολυ καλη δουλεια απο την qualcom και μακαρι να ειναι ετσι και ο μελλοντικος 820 που υποθετικα μπορει να τον δουμε στην επομενη ναυαρχιδα της LG

Edited by cocous

παιδια κανα thread για g4 θα ανοιξει? καπως αρχιζει και χανεται η μπαλα με τοσα σχoλια

Γενικα αντι να βαλουν επιπλεον εβγαλαν.

Ουτε smart stay υπαρχει

Αυτό το έχει σε όλα της 3 χρόνια τώρα, τι το έβγαλαν;;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4