Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!!Μετα την κλοπη του G4 μου,αγορασα ενα V10.Μου εχει μεινει ενα tempered glass και μια θηκη quick circle.Οποιος προλαβει ερχεται και τα παιρνει και αν θελει κερναει καφεδακι αλλιως χαριζονται! :lol::lol::lol: ! Μενω Υμηττο.Συγγνωμη που γραφω εδω.Φωτο εδω!

https://postimg.cc/image/j9dlgzbbv/

Κρίμα για το τηλέφωνό σου...

Εγώ θα ήθελα την θήκη, αλλά μας χωρίζει και μία θάλασσα :)

Υπάρχει ρύθμιση (Nougat) στην οποία όταν έρχονται ειδοποιήσεις να ΜΗΝ ανάβει η οθόνη;

from my Mi5s

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Παιδιά καλησπέρα,εγώ μετά από 2 χρόνια εγκαταλείπω, πήγα σε mate 10 lite.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται το παίρνει το κινητό, το πήγα αντιπροσωπεία άλλαξα οθόνη και πλαίσιο γιατί δεν δούλευε το double Tap και το κινητό εξωτερικά είναι καινούργιο.

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1078863-lg-g4-με-ζελατίνες/

Πραγματικά αξίζει να το παρει κάποιος που το ξέρει.

Ευχαριστώ

Καλησπερα σε ολους κολαει στο ρεσταρτ και στο ανοιγμακαι βγαζει μηνυμα βελτιστοποιηση εφαρμογης 1 απο 1 και κανει γυρω στα 10 λεπτα να ανοιξει τι κανω σαυτη την περιπτωση ευχαριστω πολυ....

Καλησπερα σε ολους κολαει στο ρεσταρτ και στο ανοιγμακαι βγαζει μηνυμα βελτιστοποιηση εφαρμογης 1 απο 1 και κανει γυρω στα 10 λεπτα να ανοιξει τι κανω σαυτη την περιπτωση ευχαριστω πολυ....
Υπάρχει άλλο ένα νήμα για το g4 που λέει για bootloop. Ρώτα καλύτερα εκεί. Σε συντομία να σου πω ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι πλακέτα και πρέπει να απευθυνθείς στο επίσημο σέρβις που είναι η procordia

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το βρηκα ολα καλα γιατι πηρα προκορντια και μου ειπαν για πλακετα και θα ηταν η 3τη φορα που αλλαζω!!!!

https://forums.androidcentral.com/lg-g4/873115-lg-g4-stuck-android-starting.html

Ευχομαι να βοηθηθει κιαλλος κοσμος...

Υπάρχει άλλο ένα νήμα για το g4 που λέει για bootloop. Ρώτα καλύτερα εκεί. Σε συντομία να σου πω ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι πλακέτα και πρέπει να απευθυνθείς στο επίσημο σέρβις που είναι η procordia

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

Καμια σχεση με bootloop εχθες μου το εκανε και μενα και ενω ολα ηταν οκ τοσο καιρο μου φαινεται περιεργη αυτη η σύμπτωση εγω βεβαια δεν ειχα υπομονη δεκα λεπτα και εκανα επαναφορα back up που ειχα πριν απο 20 λεπτα φαντάστηκα πως δεν θα ξεκινήσει ποτε πηγα και εκανα hard reset απο το recovery!!μεγαλη χαζομαρα αλλα γυρισα πρωι κοκκαλο και καιγόμουν να ανοιξει το τηλ γιατι περιμενα τηλ πρωι σημαντικο και την εφαγα την πατατα εχασα mia σοβαρη σημειωση στο quickmemo για την δουλεια μου!!πιθανολογω πως το προκαλει καποια τελευταια αναβαθμιση καποιας εφαρμογης

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το βρηκα ολα καλα γιατι πηρα προκορντια και μου ειπαν για πλακετα και θα ηταν η 3τη φορα που αλλαζω!!!!

https://forums.androidcentral.com/lg-g4/873115-lg-g4-stuck-android-starting.html

Ευχομαι να βοηθηθει κιαλλος κοσμος...

αρα καλα σου ειπα πφφφφ κριμα που βιάστηκα και γω την εχω την εφαρμογη αυτη!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

ΤΣ ΤΣ ΤΣ! Απίστευτο από που μπορείς να την πατήσεις!

@KIRIS

Τί να έκαμνες και σύ; Να περίμενες να ανοίξει; Και εγώ για hard reset θα πήγαινα. Σιγά μην το άφηνα να παλεύει τόση ώρα...Μας έχει μείνει ο φόβος του bootloop και φυσάμε και το γιαούρτι! :cry:

@stef31nos

Πολύ χρήσιμη η διαπίστωση που έκανες γιατί το Zedze το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος!

Καμια σχεση με bootloop εχθες μου το εκανε και μενα και ενω ολα ηταν οκ τοσο καιρο μου φαινεται περιεργη αυτη η σύμπτωση εγω βεβαια δεν ειχα υπομονη δεκα λεπτα και εκανα επαναφορα back up που ειχα πριν απο 20 λεπτα φαντάστηκα πως δεν θα ξεκινήσει ποτε πηγα και εκανα hard reset απο το recovery!!μεγαλη χαζομαρα αλλα γυρισα πρωι κοκκαλο και καιγόμουν να ανοιξει το τηλ γιατι περιμενα τηλ πρωι σημαντικο και την εφαγα την πατατα εχασα mia σοβαρη σημειωση στο quickmemo για την δουλεια μου!!πιθανολογω πως το προκαλει καποια τελευταια αναβαθμιση καποιας εφαρμογης

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρα καλα σου ειπα πφφφφ κριμα που βιάστηκα και γω την εχω την εφαρμογη αυτη!!!!

Το Zedge μου την εκανε εμενα ενω την εχω παρα πολυ καιρο την εφαρμογη δεν ξερω τι να πω καλα που δεν το πηγα προκορτνια παλι αλλα δεν θα τους ανοιξω και τα ματια οφειλαν να το ηξεραν αυτο εγω με μια απλη αναζητηση και το βρηκα....

Υ.Γ

Αλλα επειδη την συμπαθω πολυ την κοπελα στην υποδοχη δεξια οπως μπαινουμε μεσα.. και μαρεσει κ πολυ πηρα και της το ειπα να το γνωριζει ειναι καλο κοριτσακι....

Edited by stef31nos

Το Zedge μου την εκανε εμενα ενω την εχω παρα πολυ καιρο την εφαρμογη δεν ξερω τι να πω καλα που δεν το πηγα προκορτνια παλι αλλα δεν θα τους ανοιξω και τα ματια οφειλαν να το ηξεραν αυτο εγω με μια απλη αναζητηση και το βρηκα....

επειδη ομως ειμαι περιεργος τελειωσα πριν λιγο τις ρυθμίσεις απο το μπακ απ και λεω κατσε να κανω μια επανεκκίνηση να δω εαν φταιει αυτο 100% και τσουπ τωρα που γραφω μου βγαζει το ιδιο αλλα λεει 1/2 εφαρμογες αυτη την φορα!!χαχαχαχαχ ελπιζω να λες αληθεια και να ανοιξει καποια στιγμη!!χιχιχιχιχι!!μολις και αν ανοιξει θα την βγαλω εντελως θα κανω το ιδιο και ενημερωνω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τί είστε ρε παιδιά; Με MM η Nougat;

ΜΜ ειχα βαλει nougat αλλα μου την εσπασε που δεν ειχε πιστοποιηση το κινητο και την εβγαλα...ΜΜ ειναι η τελευταια επισημη....Στο update λεει εχετε το τελευταιο λειτουργικο...

Βασικα εγω εχω δυο γνησιες μπαταριες απο προκορντια και τις αλλαζε με εξωτερικο φορτιστη δεν ξερω αυτο καταπονει το τηλεφωνο βγαλε βαλε μπαταρια....

ΜΜ ειχα βαλει nougat αλλα μου την εσπασε που δεν ειχε πιστοποιηση το κινητο και την εβγαλα...ΜΜ ειναι η τελευταια επισημη....Στο update λεει εχετε το τελευταιο λειτουργικο...

Βασικα εγω εχω δυο γνησιες μπαταριες απο προκορντια και τις αλλαζε με εξωτερικο φορτιστη δεν ξερω αυτο καταπονει το τηλεφωνο βγαλε βαλε μπαταρια....

πωωωω αυτα δεν γινονται τελικα ναι η μια απο τις 2 ειναι το zedge τωρα παλι το κανει και λεει 1/1 αντε βρες ποια ειναι....γιατι εκανα το μπακ απ αλλα εβαλα εφαρμογες που ειχα τοτε απο τοτε ειχα σβησει αρκετες αλλα δεν θυμαμαι ποιες!!πφφφφ και ΜΜ εχω

[sIGPIC][/sIGPIC]

πωωωω αυτα δεν γινονται τελικα ναι η μια απο τις 2 ειναι το zedge τωρα παλι το κανει και λεει 1/1 αντε βρες ποια ειναι....γιατι εκανα το μπακ απ αλλα εβαλα εφαρμογες που ειχα τοτε απο τοτε ειχα σβησει αρκετες αλλα δεν θυμαμαι ποιες!!πφφφφ και ΜΜ εχω

Γραφει αλλη μια στο σιτε που παραθεσα δες αν ειναι αυτη εμενα με το zedge εφτιαξε ανοιγει μπαμ τωρα.....

Γραφει αλλη μια στο σιτε που παραθεσα δες αν ειναι αυτη εμενα με το zedge εφτιαξε ανοιγει μπαμ τωρα.....

λεει μια ''local from chrome cast'' αλλα δεν την εχω αυτη...ρε παλι σε μπελαδες μπηκαμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

το βρηκα τελικα αν και εσταξα!!!το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utorrent.client εκτος απο το zedge και λεει η δεν υποστηριζεται πλεον απο την συσκευη μας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα...πάμε όλοι για Nougat σιγά σιγά.. χεχε...

from my Mi5s

μου το εκανε κι εμενα.. εβγαλα την εφαρμογη zedge και ολα καλα...

Με Nougat δεν κολλάει στην επανεκκίνηση με Zedze. Ανοίγει κανονικά.

from my Mi5s

Edited by pavlidisc

Νεο bag με διαφανες ρολοι και καιρος MACHAPP υστερα απο αναβαθμηση παλι μου εκανε το ιδιο 10 λετπα να ανοιξει 1 απο 1 ελεος μαλλον αυτο ειναι αλλα εβγαλα κιαλλα το shaham και κατι αλλα....Το θεμα ειναι οτι παω να το κανω παλι εγκατασταση και κολαει εκει στην εγκατασταση δεν την κανει....Κριμα κ μου αρεσαι πολυ αυτη η εφαρμογη για αρχικη σελιδα του τηλεφωνου αν εχει καποιος να προτεινει καποια παρομοια καλη ας μου πει... Edited by stef31nos

Έχει διορθώσει κανεις το προβλημα με την ένδειξη φόρτισης στη nougat
Τι ακριβώς εννοείς; Για ρίχτο...

from my Mi5s

To ειχαν αναφερει και τα παιδια παλαιοτερα αλλα δεν μου το ειχε εμφανισει εμενα.

Το βγαζεις απο τι πριζα και δειχνει πως φορτιζει ακομα... θελει reboot ή επανασυνδεση στο φορτιστη και αποσυνδεση.

Λετε να ψοφαει η μπαταρια μου;

Κι εγώ με G4 dual το ίδιο σπαστικό πρόβλημα έχω! Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση βγάζει το μήνυμα " Το Android ξεκινάει... Βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 από 1 κτλ... " και κάνει κάνα 5λεπτό να ανοίξει.

Βρήκε κάποιος ποια εφαρμογή μπορεί να φταίει? Δεν έχω αυτές τις 2-3 που αναφέρατε παραπάνω.

Κρίμα γιατί κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι άψογο και εδώ και 3 μερες που ξεκίνησε αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα... επίσης βλέπω ότι πρωτη στη λίστα με την κατανάλωση μπαταρίας βρίσκεται κάτι με το όνομα dex2oat... λέτε να έχει κάποια σχέση?

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει :)

Edited by PanaGeorge

Το βγαζεις απο τι πριζα και δειχνει πως φορτιζει ακομα... θελει reboot ή επανασυνδεση στο φορτιστη και αποσυνδεση.

Όχι. Δεν έχω τέτοιο θέμα. Φοράω την Nougat από τότε που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο σε καμία από τις 2 μπαταρίες που έχω (γνήσιες). Και οι 2 μπαταρίες είναι πάνω από 2 χρονών.

Edited by pavlidisc

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4