Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω επαγγελματική. Το λυπάμαι να το δώσω γιατί έδωσα ένα σκασμό λεφτά να το αγοράσω τότε (και δεν τα βγάζω εύκολα). Άσε που πλέον γι αυτό το κινητό ούτε 50€ δεν αξίζει να δώσει κάποιος.

Έχω επαγγελματική. Το λυπάμαι να το δώσω γιατί έδωσα ένα σκασμό λεφτά να το αγοράσω τότε (και δεν τα βγάζω εύκολα). Άσε που πλέον γι αυτό το κινητό ούτε 50€ δεν αξίζει να δώσει κάποιος.

Σου δινω 60€ :p

Ρε παιδια θα με τρελάνει αυτή η συσκευή! μολις την πηρα εβαλα την Nougat μεσω lgup και ολα κομπλε..

Το μονο μου πρόβλημα είναι οτι στο χέρι μου ξυπνάει η οθόνη μόνη της χωρίς να το θέλω..και ουτε εχω καταληξει ακόμα για ποιο λογο το κανει..το πισω κουμπι καταλαθος δεν το παταω...μηπως με καμποσα tap ανοίγει; τη βοηθεια σας..

Ρε παιδια θα με τρελάνει αυτή η συσκευή! μολις την πηρα εβαλα την Nougat μεσω lgup και ολα κομπλε..

Το μονο μου πρόβλημα είναι οτι στο χέρι μου ξυπνάει η οθόνη μόνη της χωρίς να το θέλω..και ουτε εχω καταληξει ακόμα για ποιο λογο το κανει..το πισω κουμπι καταλαθος δεν το παταω...μηπως με καμποσα tap ανοίγει; τη βοηθεια σας..

χααχαχαχχα κλασσική περίπτωση βλάβης όπως έλεγε και ο Τσακωνας πας για αλλαγή οθόνης είπαμε είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περαστικά σου !!!

και που σαι ξαναπερνα αν εχεις εγγύηση την 6.0 και μην ακούς κανένα εδώ μέσα οτι είναι official και οτι η προκορντια θα στην περάσει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα θα σου πουν το πείραξες χάνεις εγγύηση εδώ τα έκαναν με κλειδωμένο bootloader και ελεγαν είναι ρουτ η συσκευή!!

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Ξυπνάει μόνο όταν το έχεις στο χέρι;

Δεν το έχω μαζί μου για να το ελέγξω. Νομίζω ότι υπάρχει μια ρύθμιση που κρατάει την συσκευή ξύπνια όταν την κρατάς. Τσέκαρε ρυθμίσεις.

from my Mi5s

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δεν το έχω μαζί μου για να το ελέγξω. Νομίζω ότι υπάρχει μια ρύθμιση που κρατάει την συσκευή ξύπνια όταν την κρατάς. Τσέκαρε ρυθμίσεις.

from my Mi5s

μην τον μπερδεύεις το παιδί τα ιδια με μενα κανει και ευτυχώς μου ειπες εσυ και το εστειλα για αλλαγη οθονης

[sIGPIC][/sIGPIC]

χααχαχαχχα κλασσική περίπτωση βλάβης όπως έλεγε και ο Τσακωνας πας για αλλαγή οθόνης είπαμε είναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περαστικά σου !!!

και που σαι ξαναπερνα αν εχεις εγγύηση την 6.0 και μην ακούς κανένα εδώ μέσα οτι είναι official και οτι η προκορντια θα στην περάσει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα θα σου πουν το πείραξες χάνεις εγγύηση εδώ τα έκαναν με κλειδωμένο bootloader και ελεγαν είναι ρουτ η συσκευή!!

λαθος πράγμα συμπέρανες νομιζω..η οθόνη είναι μια χαρά, απλά αν έχω το κινητό στο χέρι μου και ας πουμε ακουμπήσω πολλές φορές την οθόνη τότε ξυπνάει..ίσως και να κανω εγώ κάποιο λάθος τι να πω..παντως όπως το πες τηλεφωναρααααααααααα

from my Mi5s

δυστυχως δε βρηκα ρυθμισεις τετοιες..εκτος αν λες smartlock..αν βρεις κατι σου ειμαι ευγνωμων

Καταρχάς ρε παιδιά, το συγκεκριμένο κινητό υποστηρίζει double tap to wake? Μην τυχον το εχω ενεργοποιημενο και το παταω κατα λαθος...γιατι αν πχ το αφησω στην ακρη μια χαρα κλειστό παραμένει..

Edited by aggeloszog

λαθος πράγμα συμπέρανες νομιζω..η οθόνη είναι μια χαρά, απλά αν έχω το κινητό στο χέρι μου και ας πουμε ακουμπήσω πολλές φορές την οθόνη τότε ξυπνάει..ίσως και να κανω εγώ κάποιο λάθος τι να πω..παντως όπως το πες τηλεφωναρααααααααααα

δυστυχως δε βρηκα ρυθμισεις τετοιες..εκτος αν λες smartlock..αν βρεις κατι σου ειμαι ευγνωμων

''μηπως με καμποσα tap ανοίγει;'' νομιζα το ειπες ειρωνικά αν δεν εχεις θεμα με τα ταμπ οκ λαθος καταλαβα συγγνώμη....

ναι ρε αδερφε εχει χαχχαχαχαχχ αυτο κανεις το πατας 2 φορες!!!

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

''μηπως με καμποσα tap ανοίγει;'' νομιζα το ειπες ειρωνικά αν δεν εχεις θεμα με τα ταμπ οκ λαθος καταλαβα συγγνώμη....

με ποιο ταμπ να εχω πρόβλημα; οπως εγραψα και παραπανω, αν το αφησω στην ακρη στο τραπεζι δεν προκειται ποτε να ανοιξει..το θεμα ειναι μηπως εχει καποια ρυθμιση και ανοιγει πχ με το που το κρατας στο χερι..η με καμποσα tap.. παντως ρύθμιση double tap to wake δεν εχω βρει..

με ποιο ταμπ να εχω πρόβλημα; οπως εγραψα και παραπανω, αν το αφησω στην ακρη στο τραπεζι δεν προκειται ποτε να ανοιξει..το θεμα ειναι μηπως εχει καποια ρυθμιση και ανοιγει πχ με το που το κρατας στο χερι..η με καμποσα tap.. παντως ρύθμιση double tap to wake δεν εχω βρει..

το τηλ ξεκλειδωνει με double tab δεν εχεi πουθενα ρυθμιση να το απενεργ απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον!!!βρηκα μια εφαμρογη αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει https://www.phonearena.com/news/How-to-disable-KnockON-double-tap-to-wake-on-the-LG-G4-LG-V10-other-LG-smartphones_id75888 στα περισσοτερα αυτο προτείνουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

.. παντως ρύθμιση double tap to wake δεν εχω βρει..

Δεν υπάρχει περίπτωση, όλη η σειρά G το έχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Και wake και awake

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης... το double tap συνεργάζεται με τον proximity sensor δηλαδή αν το έχεις σε τσέπη ή τσαντάκι δεν ανοίγει η οθόνη ποτέ όσα tap και να κάνεις

Οπότε εσείς λέτε ότι έχει από μαμα double tap, οτι δηλαδη δεν το ενεργοποιεις από κάποια ρύθμιση..μολις τωρα εκανα νεες δοκιμες...οταν η οθονη ειναι ανοιχτη και πατησεις 2 φορές, τότε με μαθηματική ακρίβεια πάντα θα κλείσει η οθόνη....οταν ομως ειναι κλειστή η οθόνη, με 2 ταπ δεν ανοιγει παντα, ανοίγει πολύ σπανια για την ακρίβεια...τωρα ανοίγει με 3;;; ανοίγει όποτε το πιάσει αυτό;;; μένει να το μάθω αλλα ειναι εκνευριστικό...παντως ειναι τηλεφωναρα για τα χρηματα που το πηρα..

Οπότε εσείς λέτε ότι έχει από μαμα double tap, οτι δηλαδη δεν το ενεργοποιεις από κάποια ρύθμιση..μολις τωρα εκανα νεες δοκιμες...οταν η οθονη ειναι ανοιχτη και πατησεις 2 φορές, τότε με μαθηματική ακρίβεια πάντα θα κλείσει η οθόνη....οταν ομως ειναι κλειστή η οθόνη, με 2 ταπ δεν ανοιγει παντα, ανοίγει πολύ σπανια για την ακρίβεια...τωρα ανοίγει με 3;;; ανοίγει όποτε το πιάσει αυτό;;; μένει να το μάθω αλλα ειναι εκνευριστικό...παντως ειναι τηλεφωναρα για τα χρηματα που το πηρα..

αρα ερχεσαι στα λογια μου πρεπει με μαθηματικη ακρίβεια οπως λες να αναβει κιολας.

Επειδη εβαλες νουγκατ κανε μια επαναφορα δουλεψε το λιγο και αν ακομα υπαρχει το θεμα τοτε πας για αλλαγη οθονης που νομιζω πως θα υπαρχει σιγουρα το προβλημα, μια βδομαδα εφαγα ψαχνοντας ολες τις γιορτες το εστειλα για αλλαγη οθονης με καινουρια πλεον ανοιγει πλεον με μαθηματικη ακριβεια οπως λες και συ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν η οθονη ειναι ανοιχτη και πατησεις 2 φορές, τότε με μαθηματική ακρίβεια πάντα θα κλείσει η οθόνη....οταν ομως ειναι κλειστή η οθόνη, με 2 ταπ δεν ανοιγει παντα, ανοίγει πολύ σπανια για την ακρίβεια...τωρα ανοίγει με 3;;; ανοίγει όποτε το πιάσει αυτό;;; μένει να το μάθω αλλα ειναι εκνευριστικό...παντως ειναι τηλεφωναρα για τα χρηματα που το πηρα..

Τώρα το πήρες? Θα το μάθεις σιγά σιγά και θα το ανοίγεις με 2 tap πάντα, αν όχι με τα πρώτα 2... με τα eπόμενα 2 σίγουρα.

Είχα και G2 και G4... απόλυτα ευχαριστημένος και με τα δύο.

Αν δεν είχε double tap θα το έλεγαν μπακατελα...

Καλώς όρισες φίλε, θα το χαρείς

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Τώρα το πήρα παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ! Κάτω από 100 ευρώ από φίλο σε διπλανό φορουμ. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει θέμα η οθόνη όπως λέει ο KIRIS. αφού σε όλα είναι άψογη η οθόνη. Πάντως είμαι ακόμα σε εγγύηση μέχρι 14 Φλεβάρη, αλλά δε νομίζω πως θα το στείλω για επισκευή αν το θέμα είναι μόνο αυτό.

Το τηλέφωνο ανοίγει με ακριβώς 2 tap. Δεν θέλει ούτε πολύ γρήγορα, ούτε πολύ αργά. Νορμάλ. ΜΕ nougat είμαι κι εγώ. Κανένα πρόβλημα δεν έχω.

Τώρα το πήρα παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ! Κάτω από 100 ευρώ από φίλο σε διπλανό φορουμ. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει θέμα η οθόνη όπως λέει ο KIRIS. αφού σε όλα είναι άψογη η οθόνη. Πάντως είμαι ακόμα σε εγγύηση μέχρι 14 Φλεβάρη, αλλά δε νομίζω πως θα το στείλω για επισκευή αν το θέμα είναι μόνο αυτό.

μην κανεις χαζομάρες δωρεαν την αλλάζουν ειναι κλασσική παθογένεια της συσκευης και στην αλλάζουν και τσαμπα και αν εχει και τιποτα τσαμπουκαδες στο πλαίσιο το μεταλλικό γυρω στο αλλάζουν ολο επομένως θα φαίνεται εξωτερικά σαν καινούριο καντο τωρα εφοσον εισαι εντος...σε 4-5 μερες πηγαινοερχεται με μηδενικό κοστος έρχεται κουριερ το παίρνει και στο φερνει δεν χρειαζεται δηλαδη τρεξιμο....φαντάζομαι εισαι καυ.....ος καινούριο τηλ έχεις αλλά κανε λιγο υπομονή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μετα την ληξη της εγγύησης γιατί αλλιώς θα πας για γδάρσιμο.....όσον αφορά αλλα συμπτώματα για να το καταλάβεις δεν βγάζει κάτι άλλο περα απο το αναβει η οθονη απο μονη της και οταν την χεις επάνω σε ενα τραπεζάκι και σε μένα έτσι το έκανε αρχικά μονο το ξεκλείδωμα και μετα άναβε και μονη της....και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο για κανενα κανενα image retention μιας και αυτο ηταν θεμα της συσκευης !

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην κανεις χαζομάρες δωρεαν την αλλάζουν ειναι κλασσική παθογένεια της συσκευης και στην αλλάζουν και τσαμπα και αν εχει και τιποτα τσαμπουκαδες στο πλαίσιο το μεταλλικό γυρω στο αλλάζουν ολο επομένως θα φαίνεται εξωτερικά σαν καινούριο καντο τωρα εφοσον εισαι εντος...σε 4-5 μερες πηγαινοερχεται με μηδενικό κοστος έρχεται κουριερ το παίρνει και στο φερνει δεν χρειαζεται δηλαδη τρεξιμο....φαντάζομαι εισαι καυ.....ος καινούριο τηλ έχεις αλλά κανε λιγο υπομονή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μετα την ληξη της εγγύησης γιατί αλλιώς θα πας για γδάρσιμο.....όσον αφορά αλλα συμπτώματα για να το καταλάβεις δεν βγάζει κάτι άλλο περα απο το αναβει η οθονη απο μονη της και οταν την χεις επάνω σε ενα τραπεζάκι και σε μένα έτσι το έκανε αρχικά μονο το ξεκλείδωμα και μετα άναβε και μονη της....και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο για κανενα κανενα image retention μιας και αυτο ηταν θεμα της συσκευης !

δεν ξερω φιλε μου πραγματικα..πρωτη φορα το συνανταω αυτο..τωρα διαβαζω και σε ξενο φορουμ και βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που εχουν προβλημα στον συνδυασμο double tap και glance screen. Δοκίμασα κι εγω το glance screen και δυστυχως δε δουλευει κι αυτο..εγώ απο ξενα φορουμς με λιγο αναζητηση που εκανα διαβασα οτι αν ειναι μονο αυτο το προβλημα να αισθανομαι και τυχερος..

βήματα που θα ακολουθήσω:α) αρχικά θέλω να μπω σε safe mode, ξέρετε πως γινεται;

β) θα αφήσω να περάσει μια βδομάδα μιας και τωρα τρεχω με μεταπτυχιακό.

γ)θα κοιταξω αν συνεχιζει το προβλημα και ισως το στειλω για επισκευη που μου προτεινετε..αλλα φοβαμαι μιας και πλεον ειμαι ο δευτερος κατοχος..ειναι και η δυσκολια οτι βρισκομαι τρικαλα και το site απο το οποιο αγοραστηκε το k@izershop.. δε θα ταλαιπωρηθώ;επίσης το μεταλλικό γύρω γύρω έχει αρκετά σημάδια από πτωσεις του προηγούμενου κατόχου, να μη φοβάμαι μην τα ρίξουν σε μένα και την "κακομεταχείριση" του;

Safe mode? Δεν είσαι σε windows PC :P

Αν εννοείς σε recovery mode, πρέπει να το κάνεις unlock, root και να περάσεις twrp recovery αν θυμάμαι καλά.

Το σαιτ τι σχέση έχει; Δεν ασχολείσαι με αυτό αλλά όπως σου είπαν, μόνο με την procordia. Αυτή στέλνει κούριερ και το παίρνει από το χώρο σου καθώς και στο επιστρέφει. Χωρίς έξοδα αποστολής/παραλαβής.

Βέβαια δεν ξέρω πως αντιμετωπίζουν σημάδια που μπορεί να έχουν προκαλέσει πρόβλημα στη συσκευή. Your call να δοκιμάσεις.

ΓΙα να δουν αν έχει εγγύηση ακόμη, ζητούν το ΙΜΕΙ από την LG. Μπορείς να μιλήσεις και με αυτούς στο live chat που έχουν και να γίνει μέσω αυτών η δουλειά.

δεν ξερω φιλε μου πραγματικα..πρωτη φορα το συνανταω αυτο..τωρα διαβαζω και σε ξενο φορουμ και βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που εχουν προβλημα στον συνδυασμο double tap και glance screen. Δοκίμασα κι εγω το glance screen και δυστυχως δε δουλευει κι αυτο..εγώ απο ξενα φορουμς με λιγο αναζητηση που εκανα διαβασα οτι αν ειναι μονο αυτο το προβλημα να αισθανομαι και τυχερος..

βήματα που θα ακολουθήσω:α) αρχικά θέλω να μπω σε safe mode, ξέρετε πως γινεται;

β) θα αφήσω να περάσει μια βδομάδα μιας και τωρα τρεχω με μεταπτυχιακό.

γ)θα κοιταξω αν συνεχιζει το προβλημα και ισως το στειλω για επισκευη που μου προτεινετε..αλλα φοβαμαι μιας και πλεον ειμαι ο δευτερος κατοχος..ειναι και η δυσκολια οτι βρισκομαι τρικαλα και το site απο το οποιο αγοραστηκε το k@izershop.. δε θα ταλαιπωρηθώ;επίσης το μεταλλικό γύρω γύρω έχει αρκετά σημάδια από πτωσεις του προηγούμενου κατόχου, να μη φοβάμαι μην τα ρίξουν σε μένα και την "κακομεταχείριση" του;

αρχικά δεν παίζει ρόλο που εισαι δεύτερο χέρι ΑΡΚΕΙ να έχεις την απόδειξη αγοράς όπου έχει και επάνω το ΙΜΕΙ(στο λέω γιατί όταν είχα το g3 η απόδειξη δεν το ειχε και έτρεχα στο μαγαζί του σκρουτζ να μου στείλουν αποδειχτικο έβγαλα μεγάλη ταλαιπωρία πρέπει να υπάρχει το ΙΜΕΙ)δεύτερον όπου και να είσαι στην Ελλάδα στέλνουν αυτοι δωρεάν κουριερ επομένως κανένα ζορι απο τις 1000-1300 περνάει και το παίρνει...τα σημάδια δεν έχουν να κάνουν αν αυτοί θέλουν το αλλάζουν δεν σε λεν τίποτα απλα έρχεται αλλαγμένο...έχεις μεγάλες πιθανότητες τέλος το πρόβλημα της οθόνης που έχεις δεν εχει να κανει με πτώση η κάτι άλλο,αλλά αποκλειστικά με παθογένεια της συσκευής εφόσον δεν έχεις καμένα πιξλ και ραγίσματα οθόνης μην αγχώνεσαι είναι εύκολη η διαδικασία άπλα θα είσαι χωρίς τηλ 4-5 μερες

μην ξεχασω να σου πω εφοσον το παρεις αποφαση παιρνεις τηλ εδω http://www.lg.com/gr/support/contact/telephone ειναι η LG και κανονίζεις ραντεβού παραλαβής οποτε σε βολευει δεν μιλάς δηλαδή με τον σερβις της προκορντια σε ρωτανε στοιχεία ΙΜΕΙ ημερομηνια αγορας αν δηλαδη ειναι ετνος εγγυησης και τα κανονιζουν αυτοι αυτα ελπιζω να βοήθησα αλλα εγω επειδή εχω φαει μεγαλη ταλαιπορια με την εν λογω συσκευη ειμαι 100% απόλυτος να την αλλάξεις εφόσον εχεις το δικαίωμα χωρίς κόστος!!και κατι τελευταιο αν την στειλεις τελικα μπαινεις εδω http://www.procordia.gr/service/trackit.php βαζεις το ΙΜΕΙ και βλεπεις σε τι κατασταση ειναι συσκευη οταν δεις τιμολογιση σημαινει πως εφυγε απο αυτους και το πρωι θα το εχεις εγψ το εστειλα Τριτη και το πηρα Παρασκυη

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν εννοείς σε recovery mode, πρέπει να το κάνεις unlock, root και να περάσεις twrp recovery αν θυμάμαι καλά.

Το σαιτ τι σχέση έχει; Δεν ασχολείσαι με αυτό αλλά όπως σου είπαν, μόνο με την procordia. Αυτή στέλνει κούριερ και το παίρνει από το χώρο σου καθώς και στο επιστρέφει. Χωρίς έξοδα αποστολής/παραλαβής.

Βέβαια δεν ξέρω πως αντιμετωπίζουν σημάδια που μπορεί να έχουν προκαλέσει πρόβλημα στη συσκευή. Your call να δοκιμάσεις.

ΓΙα να δουν αν έχει εγγύηση ακόμη, ζητούν το ΙΜΕΙ από την LG. Μπορείς να μιλήσεις και με αυτούς στο live chat που έχουν και να γίνει μέσω αυτών η δουλειά.

πλεον η προκορντια σε παραπέμπει στην lg αδερφε πηρα και γω και με είπαν οχι σε μας πάρτε lg αλλαξαν την διαδικασία μαλλον επειδη γινοταν χαμος τοτε κουράστηκαν να σηκώνουν τηλ

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντάξει με το που γυρίσω από τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού και βρω χρόνο θα ασχοληθώ. παντως τωρα μου πέρασε απο το μυαλο οτι με το που εγκατεστησα την νουγκατ απενεργοποιησα καποιες εφαρμογες τυπου βιβλια google play, browser κτλ.. πηγαινοντας τωρα στις απενεργοποιημενες εφαρμογες βλεπω οτι ειναι απενεργοποιημενη και η android system webview, και μαλιστα χωρις να με αφηνει να την ενεργοποιησω..παιζει να σχετίζεται;

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4