Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από μεθαύριο επιστροφή στο αγαπημένο g4 ως 2η φυσικά συσκευή ✌

Σε βλέπω με το που θα την πιάσεις στα χέρια σου να την κάνεις 1η! :lol:

Δεν είναι για backup το G4! :love:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Χαχαχα έτσι σωστός ✌ .... Το είχα 9 μήνες παλιότερα και το γνωρίζω καλά ;)
Konakis.

Να μαι πάλι μετά από καιρό με το 4αρι :)

Παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια βλέπω ότι το κινητό είναι με ΜΜ έκδοση λογισμικού V20g.Είναι μια χαρά κι από μπαταρία! Έχει πάρει nougat το g4? Επίσης επειδή μου βγάζει ενημέρωση λογισμικού να την κάνω? Όπως προανέφερα έχω την 6 με V20g από την οποία είμαι σουπερ ευχαριστημένος.

Konakis.

Να μαι πάλι μετά από καιρό με το 4αρι :)

Παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια βλέπω ότι το κινητό είναι με ΜΜ έκδοση λογισμικού V20g.Είναι μια χαρά κι από μπαταρία! Έχει πάρει nougat το g4? Επίσης επειδή μου βγάζει ενημέρωση λογισμικού να την κάνω? Όπως προανέφερα έχω την 6 με V20g από την οποία είμαι σουπερ ευχαριστημένος.

Σίγουρα σου βγάζει ενημέρωση λογισμικού και όχι εφαρμογών; γιατί η τελευταία έκδοση είναι όντως η v20g.

Εφαρμογών είναι σίγουρα.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Θα το κοιτάξω ...απλά στεινοντας το μου έβγαλε αναβάθμιση λογισμικού, μετά είδα 9 ειδοποιήσεις για ενημερώσεις στο μενού των ενημερώσεων όμως προχώρησα παρακάτω μιας και είπα να το δώ αργότερα. Τώρα δεν το χω μαζί μου το έχω πασάρει στην σύζυγο μιας και χρειαζόμουν το s7 edge το οποίο της είχα παραχωρήσει απ το καλοκαίρι. Ευχαριστώ, πάντως το χάρηκα που ξανά γύρισε σε χέρια δικα μου διότι με βαριά καρδιά το είχα δώσει πέρυσι λόγω του κλασσικου φόβου του πιθανού bt. ;)
Konakis.

Μιας και αναφερθήκατε στην τελευταία έκδοση λογισμικού. Έχω την v20d και δεν έχω διαθέσιμη ενημέρωση. Μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω την v20g? Έχω αλλάξει πλακέτα και νομίζω ότι κάπως το κλείδωσαν να μην πάρει ενημερώσεις...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Μήπως με αυτές τις ενημερώσεις των εφαρμογών έχει διορθώσει και το πρόβλημα με τις κλήσεις; Γιατί μετά το καλοκαίρι δεν μου το έχει παρουσιάσει ούτε μία φορά και μου φαίνεται περίεργο. Υπάρχει κανείς που να του το έχει παρουσιάσει πρόσφατα;

Μάντεψε ποιος υπάρχει... :lol:

Δηλαδή πώς ακριβώς μπορεί με ενημερώσεις εφαρμογών που είναι LG Backup και λοιπά, να λύθηκε το πρόβλημα με τις κλήσεις; Δεν λύθηκε τίποτα. Είχε να μου το παρουσιάσει 2 μήνες και βάλε. Μου το παρουσίασε σε 1 εβδομάδα 2 φορές. Μία πριν την επαναφορά, και μία μετά. Δεν βγάζω άκρη με αυτό το πράγμα. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι software (γενικό) και δεν λύνεται. Αν λυθεί θα είναι με καμιά custom rom.

Επίσης το σήμα είναι εμφανώς χειρότερο και από το G2 αλλά και από το optimus G που έχω ακόμη, και μάλιστα με NitrogenOS 7.1.2 Nougat στο Optimus G... Έχω και εγώ και η κοπέλα μου (xiaomi redmi note 4x) vodafone. Στα ίδια σημεία το σήμα μου είναι πολύ κατώτερο με το G4. Με τα άλλα είναι ακριβώς ίδια η ποιότητα. Τεσταρισμένα ενδελεχώς :)

Έχω συνδεδεμένους και στα 3 κινητά τους ίδιους λογαριασμούς, ίδιους συγχρονισμούς. Πάντα στα άλλα 2 κινητά οι ειδοποιήσεις έρχονται ταυτόχρονα. Στο G4 μόνο αν ανοίξω την οθόνη θυμούνται. Και ναι, δεν έχω να βελτιστοποιούνται, ούτε το WiFi να κλείνει κατά τη διάρκεια ύπνου. Βγάλε άκρη.

Με την V20G απλά μετρίασε την κατάσταση με τα bootloopια. Είχε εμφανέστατα χάσει σε σπιρτάδα το κινητό, και τώρα που έκανα και επαναφορά εργοστασιακών, το νιώθω. Αρκετά lagαρίσματα here and there. Βέβαια, δίχως άλλο, η συσκευή είναι 2.5 χρόνια, οπότε τα βλέπω λογικά αυτά όσο οι εφαρμογές ενημερώνονται (γνωστή η ιστορία). Σε γενικές γραμμές μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι κάποιος από το κινητό (που δεν του έχει πάθει bootloop εννοώ - γιατί αλλιώς έτρεχε και δεν έφτανε - κυρίως σε χαλά ψυχολογικά αυτό το πράγμα, ακόμη και αν το πάρεις σε 2-3 μέρες από το service).

Όσο για την μπαταρία, οκ. μετά από 1.5 χρόνο με την ίδια, 3 ώρες οθόνη με το ζόρι. Αλλοπρόσαλλη τελείως συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν αξίζει το 20ρικο για νέα, αλλά έτσι κι αλλιώς, πάω για xiaomi mi max 2. Το G4 θα μείνει μόνο για κάμερα και όταν λήξει η εγγύηση, θα ξεκλειδωθεί και θα μπει ότι μπορεί από custom rom που να κρατάει όμως την κάμερα σε καλά επίπεδα.

Edited by tommybertsen

Μάντεψε ποιος υπάρχει... :lol:

Δηλαδή πώς ακριβώς μπορεί με ενημερώσεις εφαρμογών που είναι LG Backup και λοιπά, να λύθηκε το πρόβλημα με τις κλήσεις; Δεν λύθηκε τίποτα. Είχε να μου το παρουσιάσει 2 μήνες και βάλε. Μου το παρουσίασε σε 1 εβδομάδα 2 φορές. Μία πριν την επαναφορά, και μία μετά. Δεν βγάζω άκρη με αυτό το πράγμα. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι software (γενικό) και δεν λύνεται. Αν λυθεί θα είναι με καμιά custom rom.

Επίσης το σήμα είναι εμφανώς χειρότερο και από το G2 αλλά και από το optimus G που έχω ακόμη, και μάλιστα με NitrogenOS 7.1.2 Nougat στο Optimus G... Έχω και εγώ και η κοπέλα μου (xiaomi redmi note 4x) vodafone. Στα ίδια σημεία το σήμα μου είναι πολύ κατώτερο με το G4. Με τα άλλα είναι ακριβώς ίδια η ποιότητα. Τεσταρισμένα ενδελεχώς :)

Έχω συνδεδεμένους και στα 3 κινητά τους ίδιους λογαριασμούς, ίδιους συγχρονισμούς. Πάντα στα άλλα 2 κινητά οι ειδοποιήσεις έρχονται ταυτόχρονα. Στο G4 μόνο αν ανοίξω την οθόνη θυμούνται. Και ναι, δεν έχω να βελτιστοποιούνται, ούτε το WiFi να κλείνει κατά τη διάρκεια ύπνου. Βγάλε άκρη.

Με την V20G απλά μετρίασε την κατάσταση με τα bootloopια. Είχε εμφανέστατα χάσει σε σπιρτάδα το κινητό, και τώρα που έκανα και επαναφορά εργοστασιακών, το νιώθω. Αρκετά lagαρίσματα here and there. Βέβαια, δίχως άλλο, η συσκευή είναι 2.5 χρόνια, οπότε τα βλέπω λογικά αυτά όσο οι εφαρμογές ενημερώνονται (γνωστή η ιστορία). Σε γενικές γραμμές μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι κάποιος από το κινητό (που δεν του έχει πάθει bootloop εννοώ - γιατί αλλιώς έτρεχε και δεν έφτανε - κυρίως σε χαλά ψυχολογικά αυτό το πράγμα, ακόμη και αν το πάρεις σε 2-3 μέρες από το service).

Όσο για την μπαταρία, οκ. μετά από 1.5 χρόνο με την ίδια, 3 ώρες οθόνη με το ζόρι. Αλλοπρόσαλλη τελείως συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν αξίζει το 20ρικο για νέα, αλλά έτσι κι αλλιώς, πάω για xiaomi mi max 2. Το G4 θα μείνει μόνο για κάμερα και όταν λήξει η εγγύηση, θα ξεκλειδωθεί και θα μπει ότι μπορεί από custom rom που να κρατάει όμως την κάμερα σε καλά επίπεδα.

Πριν πόσο καιρό σου το παρουσίασε τελευταία φορά; όσο για το ότι είναι θέμα software είναι βέβαιο γιατί με την lollipop δεν είχε τέτοιο θέμα.

Δεν πρόλαβα να μείνω σε lollipop πολύ καιρό :)

Περίπου 5 ημέρες πριν μου το έκανε. Και ξανά 10 ημέρες πριν. Είχε μεσολαβήσει hard reset πριν την τελευταία φορά.

• 2 weeks later...
αφού είδα και απο είδα και δεν μπόρεσα να κάνω και clean install την ρομ και επειδή έχει θέματα η παντόφλα με σύνδεση του usb μπαταρία οτι να ναι κάνει ανάβει η οθόνη μόνη της κολλάει και δεν σβήνει τα συμβολακια της αναπάντητης κλήσης και άλλα χαζά πήρα σέρβις αύριο έρχονται να το πάρουν με φορτιστές με όλα ευκαιρία είναι μιας και σε ένα μηνα τελειώνει η εγγύηση της υπόλοιπης συσκευής εκτός της πλακέτας που ειχε αλλαχθεί.....ελπίζω βασικά κεράκι άναψα να μην το πάρουν και το φτιάξουν μετά του Αγιά Γιαννιού και το έχω γρήγορα πίσω !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Εμένα προχτές, μου έκανε το εξής κουλό. Ενώ είχα σήμα, δεν φαινόταν να είχε κολλήσει στις κλήσεις κλπ, με καλούσαν και δεν λάμβανα απολύτως τίποτα ενώ σε εκείνους έδειχνε να καλεί κανονικά. Έχασα 4 κλήσεις η μία εκ των οποίων σημαντική. Είχα και 2 sms. Όλα ήρθαν μετά από επανεκκίνηση.

Μυστήρια πράγματα.

Εμένα προχτές, μου έκανε το εξής κουλό. Ενώ είχα σήμα, δεν φαινόταν να είχε κολλήσει στις κλήσεις κλπ, με καλούσαν και δεν λάμβανα απολύτως τίποτα ενώ σε εκείνους έδειχνε να καλεί κανονικά. Έχασα 4 κλήσεις η μία εκ των οποίων σημαντική. Είχα και 2 sms. Όλα ήρθαν μετά από επανεκκίνηση.

Μυστήρια πράγματα.

χαχαχααχαχ τηλεφωναρα !!!οταν θελει να δουλεψει σαν τηλεφωνο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

χαχαχααχαχ τηλεφωναρα !!!οταν θελει να δουλεψει σαν τηλεφωνο!!

Αυτό ακριβώς. Δυστυχώς αυτό είναι το μόνο που ισχύει. Αν το πρόσεχε λίγο παραπάνω η LG θα ήταν το απόλυτο τηλέφωνο μέχρι και σήμερα, 2.5 χρόνια μετά!

Στο μεταξύ συνεχίζω να έχω προβλήματα με το σήμα. Εντός σπιτιού αλλά και εκτός.

Δεν πειράζει. Θα μείνει ως camera το κινητό στα χέρια μου. Από βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα πάω σε xiaomi mi max 2 να μη χρειάζομαι κάθε μέρα φόρτιση ακόμη και με χαλαρή χρήση.

Και ναι, το σκέφτηκα για μπαταρία, αλλά βαρέθηκα λίγο. Άντε να περάσει το 3μηνο, να λήξει η εγγύηση να του αλλάξω τα φώτα :p

Καλησπέρα. Εγώ έχω την έκδοση V20h-EUR-XX. Υπάρχει και κάποια ακόμα μετά από αυτή γιατί δε μου έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση ποτέ εδώ και πολλούς μήνες.

Αναλυτικά:

Έκδοση android 6.0

Ασφάλεια

2016-08-01

Κέρνελ

3.10.84

Αριθμός κατασκευής

MRA58K.

Μπορώ να περάσω με κάποιο τρόπο custom rom?

Έτσι κι αλλιώς η εγγύηση έχει λήξει. Ποια είναι η καλύτερη έτσι ώστε να μη χάσει από τη ποιότητα της κάμερας αλλά να διορθώσει την αυτονομία της μπαταρίας?

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω συχνά είναι ότι δε λειτουργεί το double tap και ότι η οθόνη ανοιγοκλείνει όποτε θέλει. Το έχω πχ στο τραπέζι και ξαφνικά ανάβει μετά από λίγο ξανακλείνει. Το κάνει συνέχεια αυτό ασταμάτητα και καταναλώνει μπαταρία όπως επίσης ζεσταίνεται και πολύ με αυτή τη διαδικασία.

Κάτοχος πλέον του xiaomi mi max 2 , το G4 παραμένει στην κατοχή μου και δε πρόκειται να δοθεί μέχρι να πεθάνει :p

Σε μία μικρή σύγκριση μεταξύ των 2:

Η ποιότητα κλήσης του mi max 2 σε σχέση με το G4 , τουλάχιστον μέσα στο σπίτι μου, είναι η μέρα με την νύχτα παιδιά... Δεν ξέρω αν ευθύνεται και το υψηλότερο , σαφώς, SAR , που έχει το xiaomi, αλλά είναι εμφανής η διαφορά. Παρόλο που μέσα στο σπίτι έχω κακό σήμα, το xiaomi είναι πολύ ανώτερο σε αυτόν τον τομέα. Δεν έχω αυτά τα διαρκή "κοψίματα".

Η κάμερα σε δύσκολες συνθήκες, εμφανώς υποδυέστερη. Την ημέρα, πολύ καλή. Σύντομα θα ξεκλειδώσω/rootάρω ώστε να βάλω και την gcam.

Η μπαταρία στο xiaomi από άλλο πλανήτη (για να πέσει από το 49% που είχε όταν το άνοιξα, στο 19% ώστε να πω ότι θα κάνω πρώτη φόρτιση, χρειάστηκαν 4ω48λ SOT...Dafaq... Και το σκάλιζα συνέχεια (wifi on, 50% brightness, λίγο gaming, λίγο από όλα, στο τέλος έβαλα και την sim μπας και ξεφορτίσει :lol: (και εκεί δοκίμασα εκτενώς το θέμα κλήση )

O ήχος επίσης πολύ ανώτερος στο xiaomi. Έχει 2 ηχεία, ένα κάτω και ένα στο ακουστικό. Βάζοντας τα pistonII που αγόρασα, απλά απογειώθηκε. Η ένταση ξεκουφαίνει.Δεν είναι LG V20/V30, HTC U11 κλπ, αλλά είναι παραπάνω από decent για την κατηγορία του.

Παρόλο που είναι mid-range κινητό , είναι εξαιρετική η ποιότητα κατασκευής του - είναι βέβαια τούβλο :lol: το G4 φαίνεται μικρό πλέον... lol!

Κάνει αρκετά κακή διαχείριση στη ram. Είναι αδιανόητο να έχεις 4GB ram και διαθέσιμο 1.6. Το G4 έκανε καλύτερη διαχείριση με λιγότερη ram. Ωστόσο δεν επηρεάζει σε κάτι, υπάρχει τρόπος να "κλειδώσεις" εφαρμογές που δε θέλεις να τρέχουν στο background.

Πάντως γενικά, το G4 κρατάει γερά... Αυτό και μόνο , δείχνει πόσο χαζή εταιρεία είναι η LG που το άφησε στη μοίρα του...

Μεγάλες οι διαφορές, απλά ελπίζω να μείνει χωρίς BL το G4 ώστε να του φλασάρω την 7.1 εφόσον λήξει η εγγύησή του τον Μάρτη. Μετά θα το σκαλίξω όσο μπορώ και θα ψάξω αυτό ακριβώς που ρώτησε ο φίλος παραπάνω.

@donPitbull, ψάξε στο XDA φίλε μου, εκεί θα βρεις αυτά που ψάχνεις. Εναλλακτικά, ρώτησε στο αντίστοιχο θέμα για βελτιώσεις/τροποποιήσεις του G4 :)

Edited by tommybertsen

Αν του βάλεις 7.1 θα χάσεις το μοναδικό καλό χαρακτηριστικό της συσκευής την κάμερα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν του βάλεις 7.1 θα χάσεις το μοναδικό καλό χαρακτηριστικό της συσκευής την κάμερα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο σχετικό θέμα έλεγαν ότι δεν έχει διαφορά αν φλασάρεις, χωρίς ρουτ, την beta 7.1... Την έβαλες και είδες ότι η κάμερα είναι υποδυέστερη;

Καλημέρα. Έβαλα την 7.0 Ασφάλεια 01 Ιουλίου 2017 Κερνελ 3.10.84 έκδοση λογισμικού V29a-EUR-XX.

Κανένα θέμα με τη κάμερα. Δεν έχασα κανένα αρχείο απλά αναβαθμίστηκε το κινητό. Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση η μπαταρία, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερη από πριν. Το παίρνουν τα παιδιά βέβαια για παιχνίδια και youtube κι εκεί πάει περίπατο η μπαταρία ASAP. Ωραίο Interface έβαλα και το μαύρο χρυσό θέμα που έχει από μόνο του και με δικό μου φόντο. Μια χαρά. Σαν νέο κινητό. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με το κινητό και τώρα επίσης απλά το ανανέωσα. Προτιμώ αναβάθμιση λογισμικού από αγορά νέας συσκευής. Έτσι κι αλλιώς το G4 είναι ίσως ότι καλύτερο ακόμα και σήμερα σε χαρακτηριστικά. Αν υπήρχε ο τρόπος να μπει μεγαλύτερη μπαταρία και νέος επεξεργαστής τότε θα μιλάγαμε για κινητό αστέρι.

Για να κάνω την αναβάθμιση απλά κατέβασα το LG UP και το έτρεξα ως διαχειριστής κι ενώ είχα ήδη κατεβάσει το LGH815 EU Nougat 7.0 BySezerSimsek και το είχα αποσυμπιέσει. Δυστυχώς αν και περίμενα όπως διάβασα να πάρει περίπου μισή ώρα εμένα πήρε περίπου μια ώρα και άνω για την αναβάθμιση. Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει.

Καλημέρα. Έβαλα την 7.0 Ασφάλεια 01 Ιουλίου 2017 Κερνελ 3.10.84 έκδοση λογισμικού V29a-EUR-XX.

Κανένα θέμα με τη κάμερα. Δεν έχασα κανένα αρχείο απλά αναβαθμίστηκε το κινητό. Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση η μπαταρία, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερη από πριν. Το παίρνουν τα παιδιά βέβαια για παιχνίδια και youtube κι εκεί πάει περίπατο η μπαταρία ASAP. Ωραίο Interface έβαλα και το μαύρο χρυσό θέμα που έχει από μόνο του και με δικό μου φόντο. Μια χαρά. Σαν νέο κινητό. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με το κινητό και τώρα επίσης απλά το ανανέωσα. Προτιμώ αναβάθμιση λογισμικού από αγορά νέας συσκευής. Έτσι κι αλλιώς το G4 είναι ίσως ότι καλύτερο ακόμα και σήμερα σε χαρακτηριστικά. Αν υπήρχε ο τρόπος να μπει μεγαλύτερη μπαταρία και νέος επεξεργαστής τότε θα μιλάγαμε για κινητό αστέρι.

Για να κάνω την αναβάθμιση απλά κατέβασα το LG UP και το έτρεξα ως διαχειριστής κι ενώ είχα ήδη κατεβάσει το LGH815 EU Nougat 7.0 BySezerSimsek και το είχα αποσυμπιέσει. Δυστυχώς αν και περίμενα όπως διάβασα να πάρει περίπου μισή ώρα εμένα πήρε περίπου μια ώρα και άνω για την αναβάθμιση. Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει.

Το κινητο χρειαζεται να το εχουμε φλασαρει πρωτα ε?

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4