HRISA76 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 4g στη Βοντα Έχει κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω; Btw έβαλα λευκό φόντο και δεν είδα τίποτα απολύτως .. Ενεργοποιήση/ Απενεργοποίηση της χρήσης του δικτύου 4G Κλείσιμο Ενεργοποιήση/ Απενεργοποίηση της χρήσης του δικτύου 4G content Ενεργοποιήση Να καλέσουν από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 Να στείλουν SMS από τη σύνδεση που θέλουν να ενεργοποιήσουν το δίκτυο 4G στο 1285 γράφοντας 4G NAI Nα απευθυνθούν στα καταστήματα Vodafone ή να καλέσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 13830 για οικιακούς συνδρομητές ή 1399 για εταιρικούς συνδρομητές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Thanx a lot ,ούτε μου έκοψε να ψάξω ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Μόλις έστειλα 4g στο 1330 και μου γράφει η υπηρεσία 4g δεν βρέθηκε.. :confused: Στο 1333 όχι στο 1330!!!!! Για κοσμοτε !!! 4G στο 1333 Και στην εξυπηρετηση πελατων να πάρεις τηλέφωνο, θα σου πουν απλά να στείλεις το sms ενεργοποίησης από το κινητό σου που σου λέω. Δεν θα κάνουν κάτι άλλο. Κ εγώ το ενεργοποιησα σήμερα το πρωί σε κινητό φίλου με τον ίδιο τρόπο κ έγινε κανονικά. Σε μισή ώρα πήραμε sms απάντηση ότι ενεργοποιηθηκε. Το σχετικό νήμα είναι εδώ για cosmote: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80009 Edited March 19, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Τέρμα φωτεινότητα σε λευκό φόντο δεν είδα ούτε παρατήρησα κάθετες οριζόντιες γραμμές. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Όλα καλά τελικά με το 4g, έστειλα πρίν λίγο μήνυμα και μου ήρθε κατευθείαν η επιβεβαίωση. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Εγω το ειχα ενεργοποιησει περυσι στo optimus g , και μολις τωρα το θυμηθηκα που ξαναεστειλα 4G NAI στο 1285 :lol::lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά προσπαθώ να κατεβάσω κάτι με τον chrome και τον μαμα browser και δεν μπορώ ζητάει κάτι να αλλάξω στις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά προσπαθώ να κατεβάσω κάτι με τον chrome και τον μαμα browser και δεν μπορώ ζητάει κάτι να αλλάξω στις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω Τι ακριβως προσπαθεις να κατεβασεις; Εμενα με chrome ολα κατεβηκαν. Νομιζω ζηταει ενα permission στην αρχη-αρχη. Αν το απορριψεις τοτε πρεπει μαλλον να κανεις clear cache και δεδομενα της εφαρμογης και να ξαναπροσπαθησεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Η βοήθειά σας πολύτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Τι ακριβως προσπαθεις να κατεβασεις; Εμενα με chrome ολα κατεβηκαν. Νομιζω ζηταει ενα permission στην αρχη-αρχη. Αν το απορριψεις τοτε πρεπει μαλλον να κανεις clear cache και δεδομενα της εφαρμογης και να ξαναπροσπαθησεις. Ενα αρχείο τελικά τα κατάφερα ευχαριστώ πολύ παιδιά :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδια η μπαταρια πραγματικα μου φαινεται οτι δεν κραταει καθολου σε σχεση με το z2 που ειχα κριμα κινηταρα αλλα απο μπαταρια μαπα το καρπούζι Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Τελικα εκανα και hard reset αλλα δεν εστρωσε μου εφαγε και ολη την ωρα. Απο δευτερα στο σερβις λοιπον. Επανερχομαι εστρωσε τελικα η κεραια πλεον δουλευει και το 3g :D :D Ευχαριστω για την βοηθεια. Edited March 19, 2016 by Barimagas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Επανερχομαι εστρωσε τελικα η κεραια πλεον δουλευει και το 3g :D :D Τι στραβωμα ειχε φαει; Ακουσε για Service και το μετανοιωσε; :rolleyes::p Παιδια η μπαταρια πραγματικα μου φαινεται οτι δεν κραταει καθολου σε σχεση με το z2 που ειχα κριμα κινηταρα αλλα απο μπαταρια μαπα το καρπούζι Eμενα με κανονικη χρηση , λιγα games,internet,tapatalk,sync on και ολα τα σχετικα, πιστευω τον εχει τον μ.ο των 4ων ωρων οθονη. Δε ξερω τι συμβαινει με ολους, αλλα διαφερει το πως χρησιμοποιουμε το κινητο μας και, συν τοις αλλοις, αν εισαι στην αρχη της χρησης, θελει λιγες φορτισεις για να στρωσει καλα. Συγκρινεις επισης καταναλωση σε 1080p οθονη vs 1440p. Το Z2 ειχε οντως αρκετα καλη μπαταρια! Επισης εχει ειδικο θεμα για μπαταρια κλπ εδω. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδια η μπαταρια πραγματικα μου φαινεται οτι δεν κραταει καθολου σε σχεση με το z2 που ειχα κριμα κινηταρα αλλα απο μπαταρια μαπα το καρπούζι Αναμενόμενο δεν είναι όταν έχει μεγαλύτερη μπαταρία με μικρότερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Τι στραβωμα ειχε φαει; Ακουσε για Service και το μετανοιωσε; :rolleyes::p Δεν δουλευε καθολου στο wcdma, οταν δηλαδη δεν εβρισκε 4g σε εριχνε στο gsm και σερνοτανε. Χθες το βραδυ εκανα hard reset δεν αλλαξε κατι και τωρα μπαινω και δουλευει κανονικα! Και ο αγιος φοβερα θελει! Δυστηχως ηταν η τελευταια εναλλαμπη πριν το τελος αρνειται να συνδεθει ξανα οποτε σερβις Edited March 19, 2016 by Barimagas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastor10 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 καλησπερα μπορει καποιος που δεν εχει κανει flash με LGUP και δεν εχει rootαρει τη συσκευη του και στο κουτι γραφει hw rev 1.1 s/n 601, να μπει στο service menu να μου πει τι λεει στο hw version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_greece Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 καλησπέρα μια ερώτηση... υπάρχει περίπτωση απο τη μμ να κατεβω στην 5? ευχάριστω (μου κολλάει ρε παιδιά και εκανα και επαναφορά..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αναμενόμενο δεν είναι όταν έχει μεγαλύτερη μπαταρία με μικρότερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση; Ναι δεν διαφωνώ.. Τουλαχιστον φορτιζει πολυ γρήγορα αλλα το κινητο ειναι πύραυλος πραγματικα, πολυ smooth και γρήγορο Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 καλησπέρα μια ερώτηση... υπάρχει περίπτωση απο τη μμ να κατεβω στην 5? ευχάριστω (μου κολλάει ρε παιδιά και εκανα και επαναφορά..) Ναι μπορεις με το LG UP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_greece Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ναι μπορεις με το LG UP. ευχαριστώ.. θεμα με την εγγύηση δεν εχουμε? ουτε ρουτ ειμαι ουτε τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 ευχαριστώ.. θεμα με την εγγύηση δεν εχουμε? ουτε ρουτ ειμαι ουτε τιποτα.... Ναι... δεν έχεις θέμα με την εγγύηση. Απλά στο LG UP αντί για UPGRADE θα επιλέξεις το REFURBISH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_greece Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ναι... δεν έχεις θέμα με την εγγύηση. Απλά στο LG UP αντί για UPGRADE θα επιλέξεις το REFURBISH. είσαι πρώτος...! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 καλησπερα μπορει καποιος που δεν εχει κανει flash με LGUP και δεν εχει rootαρει τη συσκευη του και στο κουτι γραφει hw rev 1.1 s/n 601, να μπει στο service menu να μου πει τι λεει στο hw version? Χμ, καλη ερωτηση. Πισω το κουτι μου λεει: ΜΕΧΧΧΧΧΧΧ(1.1)BL Αυτο ειναι το hw ? Μηπως επρεπε να μπω οταν ηταν σε Lollipop; Τωρα ειμαι σε ΜΜ , και λεει Rev1.0 στο service μενου. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα μια ερώτηση... υπάρχει περίπτωση απο τη μμ να κατεβω στην 5? ευχάριστω (μου κολλάει ρε παιδιά και εκανα και επαναφορά..) εχεις καρτα μνημης; Την εκανες format οσο εισαι στην ΜΜ αν ναι; Εχουν αναφερθει θεματα με μερικες καρτες μνημης. Εγω την τριπλοτσεκαρα πριν την βαλω , και την εκανα φορματ απο το κινητο κιολας για να μην εχω θεματα, και οντως δεν εχω. Σε ΜΜ και εγω. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 καλησπέρα μια ερώτηση... υπάρχει περίπτωση απο τη μμ να κατεβω στην 5? ευχάριστω (μου κολλάει ρε παιδιά και εκανα και επαναφορά..) Αφού θα ασχοληθείς έτσι και αλλιώς, κάνε μια επαναφορά και μετά χωρίς κάρτα μνήμης και σιμ με το LG bridge κανε ξανά εγκατάσταση της mm. Έτσι ηρέμησα εγώ πάντως. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ξέχασα πως μπορώ να πάρω τις επαφές του κινητού μου σε αρχειο vcf. Κ όταν θέλω να τις ξαναπερασω σε άλλη συσκευή να στείλω αυτό το αρχείο κ όταν το τρέξω να περάσει αυτόματα όλες τις επαφές μου στον κατάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts