Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιοτητα βιντεο εως fhd και τραβας και φωτο συγχρονως.

QUOTE=komatias;6605031]Πως μπορώ την ωρα που τραβάω βίντεο να βγάζω και και φωτογραφίες;στο note enge που εχω γίνεται..

Kαλημερα σας.Εχω βαλει τον nova prime αλλα για την αναγνωση εισερχομενων αδιαβαστων emaιls δε μου βγαζει ειδοποιηση,με τον αριθμο πανω στο app.Στο facebook δουλευει κανονικα.Ξερει κανεις που εχει αυτον τον launher, τι να συμβαινει;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Θες ειδικη εφαρμογη να το κανει. Κατεβασε το tesla unread

Το εχω κατεβασει.Ti να κανω εκει τωρα;

Το εχω κατεβασει.Ti να κανω εκει τωρα;

Πας ρυθμίσεις τηλεφώνου, ασφάλεια, πρόσβαση ειδοποιήσεων .

Και επέλεξε το Tesla να είναι τικαρισμενο.

Αυτό μπορεί να το ξέρεις αλλά.... Αν θες Μετά πας μέσα στις ρυθμίσεις του nova και πατάς μέτρηση μη αναγνωσμενων, ρυθμίσεις Tesla Unread, και επιλέγεις select pps αν θες να βρεις παραπάνω εφαρμογές για να βάλεις το Tesla να σου δείχνει ειδοποιήσεις .

Για δοκίμασε!!!

Edited by lek88

Καλησπερα!

Λοιπον τωρα βρηκα οτι στα android εχει στις ρυθμισεις να δεις την ισχυ του σηματος..

εμενα κατα μεσο ορο μου παιζει απο -90 με -100 dBm με 10 - 13 asu

Αυτο εχω παρατηρησει μεσα στο σπιτι βασικα,σημερα το ανακαλυψα οτι τα γραφει.

Εσας ποσο ειναι? (το εχω 2g μονιμα μεσα στο σπιτι) Ειναι οκ τα νουμερα? Θα το κοιταξω κι εξω..

Πας ρυθμίσεις τηλεφώνου, ασφάλεια, πρόσβαση ειδοποιήσεων .

Και επέλεξε το Tesla να είναι τικαρισμενο.

Αυτό μπορεί να το ξέρεις αλλά.... Αν θες Μετά πας μέσα στις ρυθμίσεις του nova και πατάς μέτρηση μη αναγνωσμενων, ρυθμίσεις Tesla Unread, και επιλέγεις select pps αν θες να βρεις παραπάνω εφαρμογές για να βάλεις το Tesla να σου δείχνει ειδοποιήσεις .

Για δοκίμασε!!!

Θα με κουφανει αυτο το πραμα...Τα εκανα ολα παλι απο την αρχη και οπως τα ειπες φιλε μου.Τιποτα τα ιδια.Στο facebook ok στο BlueMail(η εφαρμογη μου)δεν εμφανιζει τιποτα.Εαν ομως το γυρισω στον μαμα launcher τοτε ενταξει.Εχω βαλει εντω μεταξυ και της stealh icon pac.:mad:

edit: τελικα και αφου δοκιμασα 4-5 app email κατεληξα στο Aqua Mail και τωρα εμφανιζεται...Μυστηρια πραματα.

Edited by giorgos1966

Καλησπερα!

Λοιπον τωρα βρηκα οτι στα android εχει στις ρυθμισεις να δεις την ισχυ του σηματος..

εμενα κατα μεσο ορο μου παιζει απο -90 με -100 dBm με 10 - 13 asu

Αυτο εχω παρατηρησει μεσα στο σπιτι βασικα,σημερα το ανακαλυψα οτι τα γραφει.

Εσας ποσο ειναι? (το εχω 2g μονιμα μεσα στο σπιτι) Ειναι οκ τα νουμερα? Θα το κοιταξω κι εξω..

Αν θέλεις να δοκιμάσεις το G4 πως τα πάει από σήμα, χρειάζεσαι και μία δεύτερη android συσκευή δίπλα δίπλα, στο ίδιο δίκτυο για να κάνεις συγκρίσεις. Αλλιώς δεν βγαίνουν συμπεράσματα. Το σήμα επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες. Αν δηλαδή κάποιος που ζει πιο κοντά σε κεραία και σε αραιοκατοικημένη περιοχή και σε ψηλό όροφο απαντήσει πως έχει 70 σήμα, αυτό δεν σημαίνει πως το κινητό σου έχει κάποιο πρόβλημα.

Γένους ♀

Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση στην 20d κολλαει σε καποια ανύποπτη στιγμη ο dialer και δεν μπορω να κάνω ή να δεχτώ κλήσεις μεχρι να κανω restart το τηλεφωνο. Εκανα factory reset και λύθηκε το προβλημα για καμια 10αρια μέρες αλλα μου το ξαναεμφάνησε προχτες και σημερα. Με συγχωρειτε αν έχει απαντηθει αλλα με μια γρηγορη ματια δεν το βρηκα γι' αυτο και το ρωτάω γιατι έχω χασει αρκετες κλησεις και εχω τρελαθει.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις το G4 πως τα πάει από σήμα, χρειάζεσαι και μία δεύτερη android συσκευή δίπλα δίπλα, στο ίδιο δίκτυο για να κάνεις συγκρίσεις. Αλλιώς δεν βγαίνουν συμπεράσματα. Το σήμα επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες. Αν δηλαδή κάποιος που ζει πιο κοντά σε κεραία και σε αραιοκατοικημένη περιοχή και σε ψηλό όροφο απαντήσει πως έχει 70 σήμα, αυτό δεν σημαίνει πως το κινητό σου έχει κάποιο πρόβλημα.

Σ ευχαριστω κι εχεις δίκιο,αυτο θα προσπαθήσω να κανω ωστε να το τεσταρω καλυτερα μηπως εχει κάποιο θεμα το δικο μου και κανει τοσες αυξομοιώσεις στο σημα..

Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση στην 20d κολλαει σε καποια ανύποπτη στιγμη ο dialer και δεν μπορω να κάνω ή να δεχτώ κλήσεις μεχρι να κανω restart το τηλεφωνο. Εκανα factory reset και λύθηκε το προβλημα για καμια 10αρια μέρες αλλα μου το ξαναεμφάνησε προχτες και σημερα. Με συγχωρειτε αν έχει απαντηθει αλλα με μια γρηγορη ματια δεν το βρηκα γι' αυτο και το ρωτάω γιατι έχω χασει αρκετες κλησεις και εχω τρελαθει.

Το έχω και εγώ αυτό. Δεν είναι γενικό πρόβλημα από ότι λένε. Πιθανότατα θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (δεν το έχω κάνει ακόμα) και εγκατάσταση μία μία τις επιθυμητές εφαρμογές προκειμένου να ελεγθεί αν το πρόβλημα το δημιουργεί κάποια από αυτές.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

καλησπέρα,εχω μια απορία άμα έχεις 6αρα μπορείς να κάνεις downgrade σε lollipop για να το κάνεις ροοτ χωρίς Unlock;

Γενικά υπάρχει κάποιο τρόπος να πας με downgrade σε 5αρα για να έχεις ρουτ;

Κάτι διάβασα εδώ για ένα lg up. Μπορεί κάποιος να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για να καταλάβω;

Edited by Cutthroat

Το ημιδιαφανες τετράγωνο το βγάζει για να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Είτε το κλείδωμα είναι swipe, είτε knock code, είτε οτιδήποτε άλλο. Το διπλό ταπ δεν είναι ξεκλείδωμα. Είναι σαν να πατάς το κουμπί power που είναι πίσω. Λογικό είναι να μην ανοίγει η ειδοποίηση. Θα μπορούσε έτσι να έβλεπε τις ειδοποιήσεις σου και να είχε πρόσβαση σε αυτές ο καθένας. Κάτι που ίσως να μην το θέλουμε.

Κάπως μου ξέφυγε η απάντησή σου. Καταρχήν ευχαριστώ. Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω, το τετράγωνο εμφανίζεται για να μου υποδείξει που να πληκτρολογήσω το knock code; Εγώ όμως δεν έχω ούτε knock code, ούτε κωδικό, ούτε κάποιο κλείδωμα για να προστατεύει τη συσκευή μου. Χωρίς knock code ενεργοποιημένο γιατί να εμφανίζεται; Επίσης χωρίς κωδικό, γιατί να μην υπάρχει τρόπος από την οθόνη κλειδώματος να ανοίξω απευθείας μία ειδοποίηση; Απλά προστίθονται επιπλέον περιττά βήματα. Δεν βρίσκω λογική σε κάτι από αυτά τα δύο, εκτός αν κάνω κάτι λάθος ή δεν έχω μάθει ακόμα καλά το κινητό.

Γένους ♀

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι θέμα της marshmallow μιας και έχει αναφερθεί από αρκετά άτομα, ενώ με την lollipop δεν είχα δει να αναφέρει κανείς τέτοιο πρόβλημα. Καλό είναι όσοι το αντιμετωπίζεται να πάρετε και στην lg hellas να το αναφέρετε γιατί εγώ που τους το είπα δεν είχαν ιδέα και δεν το γνώριζαν αυτό το θεματάκι!

Κάπως μου ξέφυγε η απάντησή σου. Καταρχήν ευχαριστώ. Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω, το τετράγωνο εμφανίζεται για να μου υποδείξει που να πληκτρολογήσω το knock code; Εγώ όμως δεν έχω ούτε knock code, ούτε κωδικό, ούτε κάποιο κλείδωμα για να προστατεύει τη συσκευή μου. Χωρίς knock code ενεργοποιημένο γιατί να εμφανίζεται; Επίσης χωρίς κωδικό, γιατί να μην υπάρχει τρόπος από την οθόνη κλειδώματος να ανοίξω απευθείας μία ειδοποίηση; Απλά προστίθονται επιπλέον περιττά βήματα. Δεν βρίσκω λογική σε κάτι από αυτά τα δύο, εκτός αν κάνω κάτι λάθος ή δεν έχω μάθει ακόμα καλά το κινητό.

Και το σύρσιμο ένα είδος κλειδώματος οθόνης είναι. Αν θέλεις να ανοίγει κατευθείαν πήγαινε ρυθμίσεις --> κλείδωμα οθόνης --> και επέλεξε χωρίς κλείδωμα. Προσοχή. Ίσως να μην υπάρχει αυτή η επιλογή. Κάποτε υπήρχε αλλά την κατήργησε η LG.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι θέμα της marshmallow μιας και έχει αναφερθεί από αρκετά άτομα, ενώ με την lollipop δεν είχα δει να αναφέρει κανείς τέτοιο πρόβλημα. Καλό είναι όσοι το αντιμετωπίζεται να πάρετε και στην lg hellas να το αναφέρετε γιατί εγώ που τους το είπα δεν είχαν ιδέα και δεν το γνώριζαν αυτό το θεματάκι!

Τους το ανέφερα και εγώ πριν 20 μέρες περίπου, δηλώσαν άγνοια και σε μένα φυσικά. Οτι δεν του είχε αναφερθεί κανένα τέτοιο περιστατικό. Και συμφορουμίτης μου ανέφερε ότι ήμουν τότε ο μοναδικός και δεν το έψαξα διαφορετικά....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Τους το ανέφερα και εγώ πριν 20 μέρες περίπου, δηλώσαν άγνοια και σε μένα φυσικά. Οτι δεν του είχε αναφερθεί κανένα τέτοιο περιστατικό. Και συμφορουμίτης μου ανέφερε ότι ήμουν τότε ο μοναδικός και δεν το έψαξα διαφορετικά....

Επειδή παρακολουθώ τακτικά το παρόν θέμα από τότε που πήρα το G4, σίγουρα έχουν αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα αρκετά άτομα και παρουσιάστηκε από τότε που κυκλοφόρησε η marshmallow. Θυμάμαι μάλιστα ένα παιδί που ανέφερε ότι του το έκανε συνέχεια και είχε "τρελαθεί". Εμένα προσωπικά μου το έχει κάνει 2-3 φορές. Το κουλό είναι ότι όταν σε καλούν και δεν έρχεται η κλήση -παρόλο που στους άλλους φαίνεται ότι καλεί- πως δουλεύει το ιντερνετ κανονικά και μάλισταν μου είχαν στείλει μήνυμα στο viber γιατί δεν σηκώνω το τηλέφωνο!

*έφτιαξα νέο θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα

Edited by gre

Ανοιγω απο την καμερα τις φωτογραφιες και κρασαρει μου λεει το google + εχει τερματιστει, τι κουλο ειναι παλι αυτο?

Και μένα το ίδιο κάνει από όταν το πήρα. Δεν έχω βγάλει άκρη τι φταίει και το έχω απενεργοποιήσει.

Επειδή παρακολουθώ τακτικά το παρόν θέμα από τότε που πήρα το G4, σίγουρα έχουν αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα αρκετά άτομα και παρουσιάστηκε από τότε που κυκλοφόρησε η marshmallow. Θυμάμαι μάλιστα ένα παιδί που ανέφερε ότι του το έκανε συνέχεια και είχε "τρελαθεί". Εμένα προσωπικά μου το έχει κάνει 2-3 φορές. Το κουλό είναι ότι όταν σε καλούν και δεν έρχεται η κλήση -παρόλο που στους άλλους φαίνεται ότι καλεί- πως δουλεύει το ιντερνετ κανονικά και μάλισταν μου είχαν στείλει μήνυμα στο viber γιατί δεν σηκώνω το τηλέφωνο!

*έφτιαξα νέο θέμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα

Μάλλον λες για εμένα :lol:

Που μετά από κάθε κλήση, έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο...

Παιδιά, ως δια μαγείας, το έχει σταματήσει τον τελευταίο μήνα... Ας μη το κακομελετάω, βέβαια... :X

...από τότε που έχω σταματήσει να έχω επιλεγμένο το 4G. Μόνο GSM/3G. Δεν έχω ιδέα αν φταίει αυτό.

Καλησπερα!

Θελα να ρωτησω κατι σαν νεος στο androind κι ερχομενος απο wp..

Κατοχος της συσκευης εδω και λιγες μερες και οπως ειναι λογικο την λιωνω μεχρι να την μαθω λογο του οτι δεν ειχα επαφη με android πριν.

Ηθελα να ρωτησω υπαρχει γενικα θεμα με το να κανω αρκετες εφαρμογες εγκατασταση και απεγκατασταση? Το κανω αυτο διοτι ψαχνω να δω τι με βολευει και τι οχι απο διαφορες εφαρμογες!:p

Παιδια καλησπέρα. 2 ερωτησούλες εν ταχει, επειδή ειναι πολλές οι σελίδες:

1. Αξίζει το κινητό στα λεφτά που έχει τώρα; (300€ )

2. Μετα την αγορά μπορεί να γίνει update σε ΜΜ; Συνοψιζοντας, ποια προβληματα μπορει να υπαρξουν (επιγραμματικα) , γιατι διαβαζω για επανεκκινησεις και για διαφορα κουλα.

Ευχαριστω!

Παιδια καλησπέρα. 2 ερωτησούλες εν ταχει, επειδή ειναι πολλές οι σελίδες:

1. Αξίζει το κινητό στα λεφτά που έχει τώρα; (300€ )

2. Μετα την αγορά μπορεί να γίνει update σε ΜΜ; Συνοψιζοντας, ποια προβληματα μπορει να υπαρξουν (επιγραμματικα) , γιατι διαβαζω για επανεκκινησεις και για διαφορα κουλα.

Ευχαριστω!

1. Αξίζει και με το παραπάνω.

2. Άμα είναι από τις τελευταίες παρτίδες νομίζω έρχεται με ΜΜ, αλλιώς το κάνεις εσύ update.

Θα το τσιμπησω μες στη βδομάδα, οπότε θα ενημερώσω σχετικά με την εμπειρία μου για αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!!

Καλησπερα!

Θελα να ρωτησω κατι σαν νεος στο androind κι ερχομενος απο wp..

Κατοχος της συσκευης εδω και λιγες μερες και οπως ειναι λογικο την λιωνω μεχρι να την μαθω λογο του οτι δεν ειχα επαφη με android πριν.

Ηθελα να ρωτησω υπαρχει γενικα θεμα με το να κανω αρκετες εφαρμογες εγκατασταση και απεγκατασταση? Το κανω αυτο διοτι ψαχνω να δω τι με βολευει και τι οχι απο διαφορες εφαρμογες!:p

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά να ξέρεις ότι με την απεγκατασταση αφήνουν πίσω οι εφαρμογές άχρηστα αρχεία και φακέλους και πιάνουν χώρο. Οπότε βάλε κ ένα πρόγραμμα να σου σβήνει τα κατάλοιπα που μένουν πίσω από εφαρμογές που έκανες απεγκατασταση.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4