Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Bootloops επανεκινησεις δεν ειναι κ αυτο?τι να πω δεν πιστευω οτι θα εχει θεμα,υπαρχει κατι αλλο π να μπορω να ρωτησω στο καταστημα για να δω ποια εκδοση ειναι "καλη"?,ειμαι κατοχος g2 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,λεω να παω στο g4 γιατι ειναι πολυ value for money η τιμη.τωρα να μου προτεινετε καποιο καταστημα?δεν ξερω αν ειναι επιτρεπτο,απλα λεω

Το κατάστημα δεν έχει σημασία αρκεί να είναι ευρωπαϊκή συσκευή και όσο το δυνατό πιο φρέσκια παρτίδα.

Modpic.gif

@gsa1967

Είχε επιλογή για βιντεοκληση, αλλά φαινεται να είναι κρυφή επιλογή κλειδωμένη

Μετά μόνη επιλογή να κατεβάσει εφαρμογή πχ Skype viber.

Edited by maarinos

Παιδια χαιρετε και απο μενα,θελω την δευτερα να παραγγειλω και εγω το κινητο αλλα δεν καταλαβα τι εκδοση η σειριακο να ζητησω?απο οτι καταλαβα εδω που διαβασα καποια μοντελα εχου θεμα με επαννεκινησεις?ενω οι εκδοσεις 602 ο σειριακος δηλαδη ειναι κομπλε?ερχετε κατευθειαν με 6.0 ,μπορειτε να με ενημερωσετε σας παρακαλω?τι ακριβως δηλαδη να ρωτησω συο καταστημα που ειναι να το παραγγειλω

Απ' ότι κατάλαβα, μιας και προχθές το πήρα κι εγώ, τα καταστήματα ήδη γνωρίζουν το θέμα και λένε αμέσως τον αριθμό παρτίδας. Το δικό μου είναι 602 από Ουγγαρία και είχε εγκατεστημένη την 6.0 (mm). Οπότε προχώρησε! Το κινητό ειναι φοβερό!

pitcap!

video κληση κανει η οχι? δοκιμασα χθες με ενα φιλο που ηθελε και εκεινος να δοκιμασει ενα καινουργιο σαμμυ που ειχε παρει αλλα δεν καναμε κατι. με το γκαλαξυ αλφα που ειχα ειχε επιλογη βιντεοκλησης σε καθε επαφη και εκανε.

Εχει αναφερθει παλι οτι βιντεοκλησεις μεσω δικτυου κανουν μονο τα σαμσουνκ μεταξυ τους οχι οι υπολοιποι που κανουν μεσω εφαρμογων σκαϊπ κλπ.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

@gsa1967

Είχε επιλογή για βιντεοκληση, αλλά φαινεται να είναι κρυφή επιλογή κλειδωμένη

Μετά μόνη επιλογή να κατεβάσει εφαρμογή πχ Skype viber.

Εμενα δεν εχει την επιλογη videocall στις ρυθμισεις.. Το θεωρουσα αυτονοητο οτι θα εχει την επιλογη στο μενου κλησεων αλλα οντως εχεις δικιο. Γιατι το κανανε αυτο;

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Κάτοχος και εγώ εδώ και μια βδομάδα του G4.

Παρτίδα 602 με την 6.0 από την μάνα του.

Προερχόμενος από galaxy S4. Σε σύγκριση μαζί του από θέμα μπαταρίας πολύ καλύτερο για την ίδια ακριβώς χρήση.

Το μόνο που θα μου λείψει είναι η έξυπνη αναμονή οθόνης.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο led notification που να του δούλεψε;

Το οτι ειναι απο ουγγαρια η απο ποια χωρα ειναι μπορουνε να μας στο πουνε στο μαγαζι?δευτερα το παραγγελνω:D
Poco x3

Καλημερα ξερει κανεις γιατι ενω απο κλειστο η απο επανακινηση η RAM ειναι μεταξυ 1,3 και 1,4 και με λιγη χρηση messenger μηνυματα sport 24 και λιγο κλησεις που ειναι και οι πιο βασικες μου εφαρμογες μπορει να πεσει μετα απο ωρες και με πολυ αναμονη στα 750 η 800 τι ειναι αυτο που τρωει τοση που RAM ??

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης ξεχασα να ρωτησω αν απενεργοπιοιται η εντολη του αναματος της οθονης οταν ερχεται μηνυμα μια και υπαρχει το φωτακι να σε ειδοποιει...:)

Καλημερα ξερει κανεις γιατι ενω απο κλειστο η απο επανακινηση η RAM ειναι μεταξυ 1,3 και 1,4 και με λιγη χρηση messenger μηνυματα sport 24 και λιγο κλησεις που ειναι και οι πιο βασικες μου εφαρμογες μπορει να πεσει μετα απο ωρες και με πολυ αναμονη στα 750 η 800 τι ειναι αυτο που τρωει τοση που RAM ??

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης ξεχασα να ρωτησω αν απενεργοπιοιται η εντολη του αναματος της οθονης οταν ερχεται μηνυμα μια και υπαρχει το φωτακι να σε ειδοποιει...:)

Για τηλ ραμ μη σε νοιάζει όσο και να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο πάντα θα έχεις αρκετή για ότι θέλεις. Κράτα σε αναμονή ότι θέλει και αν χρειαστείς παραπάνω υπάρχει καλή διαχείριση της ραμ γενικά.

Για το android αχρησιμοποίητη ραμ είναι άχρηστη ραμ

Practice what you preach

Για τηλ ραμ μη σε νοιάζει όσο και να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο πάντα θα έχεις αρκετή για ότι θέλεις. Κράτα σε αναμονή ότι θέλει και αν χρειαστείς παραπάνω υπάρχει καλή διαχείριση της ραμ γενικά.

Ευχαριστω για την απαντηση :):) Εσεις την επιλογη smart cleaning την χρησιμοποιηται ειναι καλη ?

Απο φωτογραφιες το κινητο παιδια τι λεει?ειναι καλες?ειδα καποια camera tests στο ιντερνετ βεβαια απλα λεω εσεις που το εχετε ηδη αν ειστε ευχαριστημενοι!
Poco x3

Απο φωτογραφιες το κινητο παιδια τι λεει?ειναι καλες?ειδα καποια camera tests στο ιντερνετ βεβαια απλα λεω εσεις που το εχετε ηδη αν ειστε ευχαριστημενοι!

Τσέκαρε εδώ... ;)

https://tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww.myphone.gr%2Fforum%2Fshowthread.php?t=428590&share_tid=428590&share_fid=4676

Φωτογραφίες / βίντεο με το LG G4

Ετσι και ετσι.Μα φιλε μου διαβασε πιο πισω σελιδες ολοι σχεδον ξερουν οτι εχει απο τις καλυτερες καμερες στον κοσμο οποτε τα συμπερασματα δικα σου.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Έτσι! Και στο δικό μου συνήθως 2 με 2,1 γιγα είναι δεσμευμένα και το κινητό πάει μπάλα. ..ετσι πρέπει να είναι στο Android ..εξάλλου με τόσες εφαρμογές που έχω πάντα υπάρχουν τουλάχιστον 700 περίπου mb.

Konakis.

Έχει την καλύτερη κάμερα που είχα σε κινητό μέχρι τώρα και που έχω δει σε κινητό! Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που το πήρα!!!!! Για την κάμερα του.

Εμενα δεν εχει την επιλογη videocall στις ρυθμισεις.. Το θεωρουσα αυτονοητο οτι θα εχει την επιλογη στο μενου κλησεων αλλα οντως εχεις δικιο. Γιατι το κανανε αυτο;

το ιδιο και εμενα, αρα μονο με εφαρμογη αλλη.

Να υποθεσω πως δεν υπαρχει εφαρμογη εκτος των γνωστων που να μην χρειαζεται δεδομενα ιντερνετ για βιντεο κληση παρα μονο το δικτυο τηλεφωνιας σωστα?γιατι το αφερουν απο επιλογη παραξενο μου φαινεται
Poco x3

Το ότι το βρίσκεις πλέον το κινητό 305 ευρώ θεωρείται ύποπτο ή είναι απόρροια της παρουσίασης του νέου G5 . Νομίζω ότι σε αυτά τα επίπεδα είναι λουκούμι. ..
«Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja:

Ελα ντε,αυτος ειναι ο λογος που εμεινα χθες βραδυ αυπνος να ψαξω για το κινητο για να το παραγγειλω δευτερα!Πιστευω πως ειναι λογω του g5 γιατι σχετικα γρηγορα βγηκαν τα 2 μοντελα για να συνεχισει να πουλαει το g4
Poco x3

Είναι αλήθεια ότι κι εγώ σε σχετική έρευνα με πολλές συγκρίσεις, reviews και τεστ, κατέληξα ότι αποτελεί πλέον την πιο οικονομικά συμφέρουσα πρόταση από πλευράς specs. Μπορεί να μην είναι τέλειο στα σημεία αλλά ας μην γελιόμαστε ο καθένας έχει τις προσωπικές του προσδοκίες. Ωστόσο το συγκεκριμένο κινητό καλύπτει σίγουρα τις περισσότερες.
«Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» :ninja:

Το value for money της συσκευής πλέον είναι από άλλο πλανήτη. Είναι δύσκολο κατ εμε να διακιολογησεις την αγορά άλλης συσκευής αυτή τη στιγμή.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μην κοιτάτε τα specs και το ποσό καλύτερα είναι άλλα κινητά.Στη πράξη φαίνετε ένα κινητό.Έχω αλλάξει πολλά κινητά από iPhone μέχρι Κίνα μεριά.Το g4 είναι ακριβώς όπως ένα iPhone ή ένα ρουταρισμενο g2. Απροβληματιστο ,αστραπιαία γρήγορο ιδιετερα όμορφο με καλή μπαταρία.Τα έχω όλα ανοιχτά καθημερινά εκτός gps συν ότι είναι συνδεδεμένο με το moto 360 και δε με νοιάζει τίποτα γιατί πάει σφαίρα Και με βγάζει άνετα την ημέρα.Και όλα αυτά χωρίς ροοτ και σε τιμή τσαμπε!

Το value for money της συσκευής πλέον είναι από άλλο πλανήτη. Είναι δύσκολο κατ εμε να διακιολογησεις την αγορά άλλης συσκευής αυτή τη στιγμή.

Και γω αυτο πιστευω και μαλιστα ειναι ενα κινητο που μπορεις να το κρατησεις αρκετα χρονια εχοντας την εντυποση οτι χωρις βεβαια να εχω δει απο κοντα το g5 θα συνεχισει να πουλαει πολυ .

Το dual sim που πουλανε στο skroutz και bestprice καλυπτεται απο procordia;

Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι για Ευρωπη, οποτε οχι.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4