Grgasteus Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Έτσι κάνω αλλά όταν τελειώσει η φόρτιση και βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα και το καλώδιο από το τηλέφωνο ανοίγει! ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν τελειώσει η φόρτιση και βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα και το καλώδιο από το τηλέφωνο ανοίγει! Θα το κάνω και εγώ αύριο και θα σου πω. Μπορεί να είναι και έτσι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillCrx Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Έτσι κάνω αλλά όταν τελειώσει η φόρτιση και βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα και το καλώδιο από το τηλέφωνο ανοίγει! ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν τελειώσει η φόρτιση και βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα και το καλώδιο από το τηλέφωνο ανοίγει! Το ίδιο κάνει και σε μένα........σήμερα μόλις το πήρα...δεν ξέρω αν είναι λογικο...μπορει να το έχουν προγραμματισει έτσι... Να ρωτήσω και κάτι άλλο επειδή είμαι ολιγον τι άσχετος....θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο antivirus πρόγραμμα (και αν ναι ποιο ?) ή δε χρειάζεται... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με Antivirus και λοιπά προγράμματα. Επί της ουσίας μόνο προβλήματα δημιουργούν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το ίδιο κάνει και σε μένα........σήμερα μόλις το πήρα...δεν ξέρω αν είναι λογικο...μπορει να το έχουν προγραμματισει έτσι... Να ρωτήσω και κάτι άλλο επειδή είμαι ολιγον τι άσχετος....θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο antivirus πρόγραμμα (και αν ναι ποιο ?) ή δε χρειάζεται... ? Οχι μη βαζεις antivirus κτλ.Δε χρειαζεται, ειναι περιτο.Καλοδουλευτο! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κ εγω είμαι κατα των antivirus στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaf Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Παιδια ειμαι αναμεσα σε huawei p8, huawei honor 7, lg g3, lg g4..... Τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Παιδια ειμαι αναμεσα σε huawei p8, huawei honor 7, lg g3, lg g4..... Τι λετε; Εδώ που Ρωτάς όλοι g4 θα σου πούμε μιας κ αυτο έχουμε όλοι εδώ μεσα κ αυτο μας αρέσει :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το ίδιο κάνει και σε μένα........σήμερα μόλις το πήρα...δεν ξέρω αν είναι λογικο...μπορει να το έχουν προγραμματισει έτσι... Να ρωτήσω και κάτι άλλο επειδή είμαι ολιγον τι άσχετος....θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο antivirus πρόγραμμα (και αν ναι ποιο ?) ή δε χρειάζεται... ? Χρειάζεται για μένα antivirus και εννοείτε όχι root αν μιλάμε για ασφάλεια δεδομένων .Οι εφαρμογές που βάζουμε δεν ξέρουμε τι κοιτάνε γιαυτό χρειάζεται για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Με ποια εφαρμογή είχατε κάνει τις μετρήσεις για την ταχύτητα του internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 κανενα antivirus δεν χρειαζεται ουτε θα σε προστατεψει το antivirus avg avira κλπ ειναι τα μεγαλυτερα ρουφιανακια στο playstore. Μακρια λοιπον το android δεν εχει ιους μονο στη φαντασια των windows users. Οι εφαρμογες ζητανε δικαιωματα αν διαφωνεις απλως τα κλεινεις ή δεν την εγκαθιστας. Απλα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 κανενα antivirus δεν χρειαζεται ουτε θα σε προστατεψει το antivirus avg avira κλπ ειναι τα μεγαλυτερα ρουφιανακια στο playstore. Μακρια λοιπον το android δεν εχει ιους μονο στη φαντασια των windows users. Οι εφαρμογες ζητανε δικαιωματα αν διαφωνεις απλως τα κλεινεις ή δεν την εγκαθιστας. Απλα τα πραγματα. Σωστα τα λες Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Με ποια εφαρμογή είχατε κάνει τις μετρήσεις για την ταχύτητα του internet; SpeedTest.net λέγεται η εφαρμογή. Θα την βρεις στο play store ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottie Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Γεια σας, έχω μια απορία. Στο G4 όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από τις Ρυθμίσεις, σβήνονται τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης όπως για παράδειγμα τα εισερχόμενα από viber και whatsapp; Παράθεση Γένους ♀ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Άλλες 2 γρήγορες ερωτήσεις για όποιον έχει χρόνο. Πιθανώς (εφόσον το βρω) θα το πάρω αύριο απο κάποιο σκρουτζομάγαζο. Βρήκα το link για να ελένξω το IMEI (για να μην εχω θεμα με την μητρική). Στο πακέτο έχει στανταρ τα quadbeat 3 ή μας φέρνουν τιποτα σαπια ακουστικά στην ελλάδα? Και επίσης, έχει 2ο πλαστικό καπάκι στη συσκευασία στις leather εκδόσεις ή οχι? μπορείτε να μας δώσετε το λινκ γιατί ενδιαφέρομαι ν' αγοράσω κι εγώ απο σκρουτζομάγαζο? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Σωστα τα λες Κοίτα την γνώμη μας λέμε εγώ επειδή μπορεί να δώσω όπως και ο καθένας acces σε μια κακή εφαρμογή μετά θα έχω πρόβλημα.Το οτι δεν μας έτυχε δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται ειδικά σε root συσκευές που θα κάνεις εσύ ή εγώ το λάθος να δώσεις χορήγηση... Και το λέω σαν μια γνώμη δεν θέλω να επηρεάσω κανένα.Απλά εγώ βάζω πάντα και είμαι ήσυχος είναι θέμα καθαρά πως το βλέπει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλημέρα σας ! Μόλις παρέλαβα το G4 GENUINE LEATHER BLACK......εντάξει το κινητό εκ πρώτης οψης είναι φοβερό ! S/N 602XXXX ANDROID 6.0 V20D Το κουτί γράφει DEU και MADE IN KOREA BARCODE 88060XXXXXX13 Από ποια χώρα είναι Γερμανία ? Με την εγγύηση στην LG Hellas θα είμαι οκ ? Καλωριζικο φιλε να το χερεσαι ειναι οντος ερωτας το κινητο προπαντος το δερματινο καφε αλλα θελει μεγα προσοχη να μην εχεις μεγαλα νυχια γιατι γκρασουνιζεται το πισινο του μερος φυσικα παραγγελεις αλλο καπακι μπαταριας απο ebay. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Κλειστό αφού ανοίγει μόνο του όταν το βγάζω από την φόρτιση Αρα είναι ανοιχτό και είναι λογικό να το βρίσκεις ανοιχτό όταν το βγάζεις. Το δοκίμασα και εγώ κάνοντας ντα παρακάτω : Το έχω ανοιχτό και το βάζω για φόρτιση Το κλείνω ενώ είναι στη φόρτιση Το πρωί ενώ είναι κλειστό το βγάζω από τη φόρτιση και παραμένει κλειστό. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Γεια σας, έχω μια απορία. Στο G4 όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από τις Ρυθμίσεις, σβήνονται τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης όπως για παράδειγμα τα εισερχόμενα από viber και whatsapp; Σε όλα τα κινητά όταν κάνεις Hard reset σβήνονται τα πάντα απ την εσωτερική μνήμη... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottie Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Σε όλα τα κινητά όταν κάνεις Hard reset σβήνονται τα πάντα απ την εσωτερική μνήμη... Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου πρότεινε φίλος να ρωτήσω στο myphone στο νήμα του G4 γιατί από συσκευή σε συσκευή είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μου είπε πως κάποιες συσκευές σου δίνουν την επιλογή να μην διαγράψεις τα αρχεία σου από την εσωτερική μνήμη, δηλαδή να διαγραφούν μόνο οι εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Δεν γνώριζα όμως με το G4 τι ισχύει. Δυστυχώς είχα κακή τύχη με το G4. Η συσκευή που παρέλαβα είχε πρόβλημα, την έκανα επαναφορά και την έστειλα πίσω αλλά δεν θυμάμαι αν με ρώτησε ή αν τσέκαρα τίποτα για τα προσωπικά αρχεία στην εσωτερική μνήμη (φωτογραφίες, βίντεο) και δεν ξέρω αν την έστειλα πίσω με προσωπικά δεδομένα ή όχι. Παράθεση Γένους ♀ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Γεια σας παιδια. Να ρωτησω κατι.οταν μου ερχετε μηνυμα οτι καποιος με πηρε τηλ μου βγαζει 0030 και το τηλ. Υπαρχει ρυθμισει να μην το βγαζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Γεια σας παιδια. Να ρωτησω κατι.οταν μου ερχετε μηνυμα οτι καποιος με πηρε τηλ μου βγαζει 0030 και το τηλ. Υπαρχει ρυθμισει να μην το βγαζει αυτο? να μην σου εμφανίζει τις αναπάντητες ή να μην σου έρχεται μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Αλλο εννοω. στο g3 που ειχα το 0030 δεν μου το εβγαζε ενω στο g4 το βγαζει.λεω μηπως παιζει ρολο το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Αλλο εννοω. στο g3 που ειχα το 0030 δεν μου το εβγαζε ενω στο g4 το βγαζει.λεω μηπως παιζει ρολο το τηλ? Το 0030 είναι ο κωδικός χώρας αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το 0030 είναι ο κωδικός χώρας αν δεν κάνω λάθος. Δεν κανεις λαθος Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 μα απο ελλαδα με πηρε,αυτο δεν μπορω να καταλαβω.πρωτη το βλεπω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts