tsoukou Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Βλέποντας το κουτί που έχει το αυτοκόλλητο με το imei, το s/n και διάφορες άλλες πληροφορίες κάπου γράφει CSM και μάλλον πρέπει να είναι branded cosmote. Εσάς που δεν είναι branded τι γράφει? Μάλλον GRC...? εμενα είναι unbranded και γραφει στο κουτι GRC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Επισης μετα απο καθε κληση χανει το σημα για λιγο κ επανερχεται.... Μήπως το σήμα του 4G στην περιοχή σου είναι οριακό και σου δημιουργεί τέτοια θέματα; Δοκίμασε να τσεκαρεις την 2η επιλογή από αυτό το μενου http://s15.postimg.org/qb4c2zc17/Screenshot_2015_12_26_18_06_52.png uploadimage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Είχαν απόθεμα στα 393; πότε το πήρες; το βρηκα στο καταστημα αμπελοκηπων θεσσαλονικης σε μαυρο χρωμα που δεν μου αρεσει καθολου αλλα οπου και να πηγα οπου και να πηρα δεν το βρηκα πουθενα...το ξαναλεω ομως δεν εχω δει τρελες διαφορες με το g3....παιδια κατι ασχετο πηρα το nillkin 9h δεν νομιζω να εχει τρελη διαφορα με 9+ 9+ pro???το λεω γιατι εγω ειχα στο g3 και 9h 9h+ και δεν ειχα δει τρελες διαφορες παρα μονο στο παχος... Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 εμενα είναι unbranded και γραφει στο κουτι GRC Οκ! Ευχαριστώ! Επειδή είμαι έτοιμος να φλασάρω firmware με το το LGUP... Ποιά η διαφορά europe open και europe general...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Παιδια ρωτησα κ πιο πριν αλλα δεν πηρα απαντηση. Το 4G κλείνει καπως ευκολα? Η μπαταρια κραταει περισσοτερο αν ειμαστε μονο με 3G? Σε stand by εννοω Κρατας πατημένο το εικονίδιο των δεδομένων και διαλέγεις 2G 3G ή Lte.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Thanks αυτό ήθελα Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Τώρα πρόσεξα ότι έχει το δικαρτο. Παίζει να έχει και διαφορετική διαχείριση στην μπαταρία και γι αυτό να πετύχαινε καλύτερους χρόνους. Το έχει κανείς άλλος? Ναι εγω....H818P dual SIM σαν του panosfc 2 σελίδες πριν έχω πει την γνώμη μου Και έχω βάλει φωτο.... Edited December 26, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ναι εγω....H818p 2 σελίδες πριν έχω πει την γνώμη μου Και έχω βάλει φωτο.... H815P εννοείς μάλλον ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H815P εννοείς μάλλον H818P εννοεί , σορρυ αλλά δεν μπορούσα να σβήσω το ποστ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis75x Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία!! Εδώ και ένα μήνα κάτοχος του lg g4 και μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Το τηλέφωνο ενώ ενεργοποιώ το wifi δεν βρίσκει κανένα δίκτυο και για να δουλέψει σωστά πρέπει να το κάνω επανεκίνηση.Το έκανε και με την προηγούμενη έκδοση android και με το Marshmallow(την εγκατάσταση του Marshmallow την έκανα μέσω lg Bridge) εδώ και μερικές μέρες το τηλέφωνο κολάει(παγώνει εντελώς) (τουλάχιστον μια φορά την μέρα) και για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω. Ήρθα από windows λειτουργικό (Νοκια 1020) που δούλευε 1,5 χρόνο χωρίς lag και τώρα ταλαιπωριέμαι απίστευτα!! Εάν έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω άλλο υπομονή!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία!! Εδώ και ένα μήνα κάτοχος του lg g4 και μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Το τηλέφωνο ενώ ενεργοποιώ το wifi δεν βρίσκει κανένα δίκτυο και για να δουλέψει σωστά πρέπει να το κάνω επανεκίνηση.Το έκανε και με την προηγούμενη έκδοση android και με το Marshmallow(την εγκατάσταση του Marshmallow την έκανα μέσω lg Bridge) εδώ και μερικές μέρες το τηλέφωνο κολάει(παγώνει εντελώς) (τουλάχιστον μια φορά την μέρα) και για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω. Ήρθα από windows λειτουργικό (Νοκια 1020) που δούλευε 1,5 χρόνο χωρίς lag και τώρα ταλαιπωριέμαι απίστευτα!! Εάν έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω άλλο υπομονή!! Ευχαριστώ! Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα factory reset μήπως λυθεί το ζήτημα για να αποκλίσεις και το ενδεχόμενο να μην σου έκατσε κάτι καλά στο update? Χρόνια πολλά! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία!! Εδώ και ένα μήνα κάτοχος του lg g4 και μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Το τηλέφωνο ενώ ενεργοποιώ το wifi δεν βρίσκει κανένα δίκτυο και για να δουλέψει σωστά πρέπει να το κάνω επανεκίνηση.Το έκανε και με την προηγούμενη έκδοση android και με το Marshmallow(την εγκατάσταση του Marshmallow την έκανα μέσω lg Bridge) εδώ και μερικές μέρες το τηλέφωνο κολάει(παγώνει εντελώς) (τουλάχιστον μια φορά την μέρα) και για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω. Ήρθα από windows λειτουργικό (Νοκια 1020) που δούλευε 1,5 χρόνο χωρίς lag και τώρα ταλαιπωριέμαι απίστευτα!! Εάν έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω άλλο υπομονή!! Ευχαριστώ! Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων και αν δεν στρώσει πας στο service.Τυχαίνει να μην κανω ολοκληρη βδομαδα restart και το ξεπατωνω γενικοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis75x Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν(επαναφορά) το περίεργο είναι ότι το έκανε(δεν δούλευε η αναζήτηση wifi σήματος) και ήθελε reset και με την προηγούμενη έκδοση android(μαμά) εκτός απο τα κολήματα.Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών θα σετάρω απο την αρχή το Marshmallow έτσι δεν είναι?? Μήπως πρέπει να κάνω με κάποιον τρόπο καθαρή εγκατάσταση του Marshmallow από την αρχή?? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν(επαναφορά) το περίεργο είναι ότι το έκανε(δεν δούλευε η αναζήτηση wifi σήματος) και ήθελε reset και με την προηγούμενη έκδοση android(μαμά) εκτός απο τα κολήματα.Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών θα σετάρω απο την αρχή το Marshmallow έτσι δεν είναι?? Μήπως πρέπει να κάνω με κάποιον τρόπο καθαρή εγκατάσταση του Marshmallow από την αρχή?? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δοκίμασε αρχικά ένα factory reset να δεις πως θα πάει και βλέπεις μετά αν δεν διορθωθεί το θέμα μήπως περάσεις την Rom από την αρχη. Θέλει στήσιμο από την αρχή ναι απλά φρόντισε να πάρεις backup τα αρχεία σου για το factory reset Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis75x Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω με factory reset και βλέπουμε άντε να δούμε :( Kαλό βράδυ σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Έχει αγοράσει κανείς από sevenspot;;; http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/b58358497046b2fb4c772e6688886673/4870-55851.html Πως σας φαίνεται σαν κατάστημα; Λέτε να προχωρήσω στην αγορά του από αυτό το κατάστημα ;;; Αν και ξέρω ότι από κάποια άλλα σκρουτζομαγαζα στο κέντρο της Αθήνας το βρίσκω γύρω στα 10€ φθηνότερα. Δεν έχω τον χρόνο όμως να κατέβω! Γι αυτό λέω να το πάρω από seven Που έχω στην γειτονιά μου κοντα! Edited December 26, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Βλέποντας το κουτί που έχει το αυτοκόλλητο με το imei, το s/n και διάφορες άλλες πληροφορίες κάπου γράφει CSM και μάλλον πρέπει να είναι branded cosmote. Εσάς που δεν είναι branded τι γράφει? Μάλλον GRC...? Εμένα GRC γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Έχει αγοράσει κανείς από sevenspot;;; http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/b58358497046b2fb4c772e6688886673/4870-55851.html Πως σας φαίνεται σαν κατάστημα; Λέτε να προχωρήσω στην αγορά του από αυτό το κατάστημα ;;; Αν και ξέρω ότι από κάποια άλλα σκρουτζομαγαζα στο κέντρο της Αθήνας το βρίσκω γύρω στα 10€ φθηνότερα. Δεν έχω τον χρόνο όμως να κατέβω! Γι αυτό λέω να το πάρω από seven Που έχω στην γειτονιά μου κοντα! πιστευω δεν θα εχεις προβλημα , ενας γνωστος μου πηρε HTC απο sevenspot και το εχει αρκετο καιρο χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) πρώτη μέρα με το κινητό σε φουλ χρήση και παραθέτω μια τα στατιστικά μου... Μεικτη χρήση WiFi - 4g, βέβαια 4g καμία ώρα όχι παραπάνω... Θα δω και τις επόμενες μέρες πως θα πάει γιατί μου φαίνεται λίγο χαμηλό. Standby εννοείται πολύ καλό όπως όλα τα lg τα τελευταία χρόνια. Edited December 27, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Οποτε σε αυτους που γραφει GRC ειναι unbranded.... Τελικα εβαλα 6.0 και δεν μου κατεβασε cosmote apps ουτε το wallpaper οποτε μαλλον το εκανα unbrand.... Ομως στο software version γραφει v20a-202-01 και οχι v20a-EUR-xx... Καμια ιδεα τι σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Από θέμα ηχείου Πως τα πάει; Έχει δυνατο;; παρατήρησα ότι το ηχειακι το έχει πίσω στην πλάτη σε αντίθεση με το g2 που το έχει κάτω διπλα από την υποδοχή των ακουστικών μαζί με το μικροφωνο! Δεν "μπουκωνει" Όταν το έχετε κάπου ακουμπισμένο το κινητο; ;;; Σε έναν καναπέ η τραπέζι ας πούμε. Όταν έχετε τον ήχο κλησης η ειδοποίησης στο ελάχιστο (στο 1 όπως το λέω εγώ) ακούγεται καλά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Από θέμα ηχείου Πως τα πάει; Έχει δυνατο;; παρατήρησα ότι το ηχειακι το έχει πίσω στην πλάτη σε αντίθεση με το g2 που το έχει κάτω διπλα από την υποδοχή των ακουστικών μαζί με το μικροφωνο! Δεν "μπουκωνει" Όταν το έχετε κάπου ακουμπισμένο το κινητο; ;;; Σε έναν καναπέ η τραπέζι ας πούμε. Όταν έχετε τον ήχο κλησης η ειδοποίησης στο ελάχιστο (στο 1 όπως το λέω εγώ) ακούγεται καλά;; "Μπουκώνει" αλλά όχι σε σημείο να μην ακούγεται. Σε παντελόνια ή σε καναπέδες πχ μειώνεται η ένταση αλλά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Για καλό και για κακό, όμως, τοποθέτησε tempered glass και βάζε το με τη μούρη κυρίως για ξυπνητήρι. :p :cool: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Από θέμα ηχείου Πως τα πάει; Έχει δυνατο;; παρατήρησα ότι το ηχειακι το έχει πίσω στην πλάτη σε αντίθεση με το g2 που το έχει κάτω διπλα από την υποδοχή των ακουστικών μαζί με το μικροφωνο! Δεν "μπουκωνει" Όταν το έχετε κάπου ακουμπισμένο το κινητο; ;;; Σε έναν καναπέ η τραπέζι ας πούμε. Όταν έχετε τον ήχο κλησης η ειδοποίησης στο ελάχιστο (στο 1 όπως το λέω εγώ) ακούγεται καλά;; εχει αρκετα δυνατο αλλα δε θα το ελεγα καθαρο. εμενα δε μου αρεσει ισως το μοναδικο μειονεκτημα για μενα, πριν απο αυτο ειχα lenovo vibe z2 pro και ειχε καταπληκτικο ηχειο καμια σχεση με του g4. αν το βαλεις σε τραπεζι δε μπουκωνει λογο το οτι ειναι κυρτο αλλα σε καναπε ισως και ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) "Μπουκώνει" αλλά όχι σε σημείο να μην ακούγεται. Σε παντελόνια ή σε καναπέδες πχ μειώνεται η ένταση αλλά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Για καλό και για κακό, όμως, τοποθέτησε tempered glass και βάζε το με τη μούρη κυρίως για ξυπνητήρι. :p :cool: Το έχω το συνήθειο αυτό.... Να βάζω τα κινητά μου με την οθόνη προς τα κάτω στον καναπέ (Όχι σε τραπέζι Για πόλους και διάφορους λογους) οπότε εντάξει..... Θα βολευτω νομίζω ! !!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει αρκετα δυνατο αλλα δε θα το ελεγα καθαρο. εμενα δε μου αρεσει ισως το μοναδικο μειονεκτημα για μενα, πριν απο αυτο ειχα lenovo vibe z2 pro και ειχε καταπληκτικο ηχειο καμια σχεση με του g4. αν το βαλεις σε τραπεζι δε μπουκωνει λογο το οτι ειναι κυρτο αλλα σε καναπε ισως και ναι. Αυτό φαντάστηκα κ εγώ..... Ότι σε καναπέ θα μειώνεται πολύ (η έστω αρκετα) η ένταση!! Πως και τους ήρθε να του βάλουν πίσω..... Του g2 η θεσηβειναι ιδανική ! Τέλος πάντων! Αυτό είναι σχετικά λεπτομέρεια... Απλά το είχα απορία :D Edited December 27, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το περίεργο είναι πώς έβαλε η LG το ηχείο εκεί στο G2. Στα OG/G3/G4 πίσω είναι. Όλο εκπλήξεις αυτή η εταιρεία. :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν(επαναφορά) το περίεργο είναι ότι το έκανε(δεν δούλευε η αναζήτηση wifi σήματος) και ήθελε reset και με την προηγούμενη έκδοση android(μαμά) εκτός απο τα κολήματα.Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών θα σετάρω απο την αρχή το Marshmallow έτσι δεν είναι?? Μήπως πρέπει να κάνω με κάποιον τρόπο καθαρή εγκατάσταση του Marshmallow από την αρχή?? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ναι Marshmallow θα ξαναστησεις με επαναφορά.. Λογικα θα στρώσει έτσι αλλιώς πας σε lg up και ξανά περασμα τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts