jor1ge Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δεν είχα ασχοληθεί με τη mm γιατί και ικανοποιημενος είμαι με τη lollipop και, μάλλον λανθασμένα, περίμενα την αναβάθμιση μέσω ota. Το συνδεσα σήμερα με τον υπολογιστή και είδα ότι έχει έρθει η αναβάθμιση. Τώρα το δίλημμα είναι, τη περνάω ή περιμένω να βγει κάποια άλλη βελτιστοποιημενη έκδοση; Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παίδες τι θήκη προτείνετε να πάρω?...στο νου μου έχω την spigen και την uag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 εμενα το κινητο ειναι απο τα "πρωτα" παρτιδας με s/n:505 και κανενα απολυτος προβλημα με την οθονη δεν αντιμετωπισα... οσοι χρησιμοποιειται το φακο κοιταξτε την εφαρμογη KEY PLUS απο playstore... πολυ καλη Mπραβο ρε φιλε να εισαι καλα!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δεν είχα ασχοληθεί με τη mm γιατί και ικανοποιημενος είμαι με τη lollipop και, μάλλον λανθασμένα, περίμενα την αναβάθμιση μέσω ota. Το συνδεσα σήμερα με τον υπολογιστή και είδα ότι έχει έρθει η αναβάθμιση. Τώρα το δίλημμα είναι, τη περνάω ή περιμένω να βγει κάποια άλλη βελτιστοποιημενη έκδοση; Να την περάσεις. Είναι stable και διορθώνει κάποια bug που είχε η 10d η τελευταία δηλαδή Lollipop. Έχει και λίγο καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας. Go on! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 με Root τι κάνουμε. από ότι είδα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Εγω παντως με την mm δεν ειμαι ευχαριστημενος. Εχει χασει τον αερα και την σπιρταδα που ειχε το τηλ. Ειδικα με chrome και με τον μαμα browser με ψιλολαγγαρει. Μπαταρια όντως καλυτερη οπως και τα μικροbugs που υπηρχαν εξαφανιστηκαν αλλα το αισθανομαι πιο βαρυ. Edited December 16, 2015 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εγω παντως με την mm δεν ειμαι ευχαριστημενος. Εχει χασει τον αερα και την σπιρταδα που ειχε το τηλ. Ειδικα με chrome και με τον μαμα browser με ψιλολαγγαρει. Μπαταρια όντως καλυτερη οπως και τα μικροbugs που υπηρχαν εξαφανιστηκαν αλλα το αισθανομαι πιο βαρυ. Συγνωμη αλλα δεν παρατηρώ κατι τετοιο που λες δηλαδη οτι βάρυνε. Αν θες περισσότερη σπιρτάδα μπες στο μενού developer και βαλε τις κινησεις παραθύρων και τις τρεις στο 0,5χ αυτο εχω κανει εγω και ειναι ακαριαίο με animations παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εγω παντως με την mm δεν ειμαι ευχαριστημενος. Εχει χασει τον αερα και την σπιρταδα που ειχε το τηλ. Ειδικα με chrome και με τον μαμα browser με ψιλολαγγαρει. Μπαταρια όντως καλυτερη οπως και τα μικροbugs που υπηρχαν εξαφανιστηκαν αλλα το αισθανομαι πιο βαρυ. Έχεις κάνει format μετά το πέρασμα της αναβάθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Mπραβο ρε φιλε να εισαι καλα!!!! :) Καλό το Key plus αλλά θέλει μαζί και quick memo το οποίο εγώ το έχω απεγκαταστησει γιατί δεν το δουλεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Οκ ευχαριστώ. Θα το κατεβάσω στο PC και θα το κάνω το βράδυ. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο... Αλλά σε nexus 5 μέσω OTA την έκανα... Και τώρα την 6.1.... Γιατί όχι στο G4...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το εβαλα στο Bridge να το κατεβάσει.. εχώ πολύ καλή γραμμή αλλά κατεβάζει με ρυθμούς χελώνας.. 1 μέρα θέλει λέει.. ισως πίτωσαν οι Servers της LG που πέσαμε όλοι μαζί να το κατεβάσουμε το MM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το εβαλα στο Bridge να το κατεβάσει.. εχώ πολύ καλή γραμμή αλλά κατεβάζει με ρυθμούς χελώνας.. 1 μέρα θέλει λέει.. ισως πίτωσαν οι Servers της LG που πέσαμε όλοι μαζί να το κατεβάσουμε το MM Γι αυτό κι εγώ δεν βιάζομαι, άσε που περιμένω να καειτε εσείς πρώτοι αν είναι. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έχει κάποιος απο σας quick charger να μου πει αν το μαμα καλωδιο δουλευει καλα με quick charger; Μου αρεσει ποιοτικά και λεω να παρω και ενα δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έχεις κάνει format μετά το πέρασμα της αναβάθμισης? Εννοειται, και πριν και μετα το εκανα format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 SwiftKey για μένα ότι καλύτερο :) +1 και από εμένα. Συγχρονίζει μάλιστα μεταξύ διαφορετικών συσκευών... Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Όσο βλέπω φωτογραφίες στο Flickr από το συγκεκριμένο κινητό με τρέχουν τα σάλια. Αντε άλλο ένα μηνα υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μετα την αναβαθμιση χρειάζεται οντως ενα φορματ γιατι τρώει κατι σκαλωματα το τηλ. Εμενα εστρωσε μετα απο αυτο. Η μπαταρια μου φαίνεται οτι πεφτει το ίδιο γρήγορα οπως πριν. Εσας πως σας φαίνεται? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Έχει κάποιος απο σας quick charger να μου πει αν το μαμα καλωδιο δουλευει καλα με quick charger; Μου αρεσει ποιοτικά και λεω να παρω και ενα δευτερο. Ναι έχω εγώ και δουλεύει τέλεια.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manaros19 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Και γω δεν εχω μεινει ευχαριστημενος απο την ΜΜ.ολο κολληματακια τρωει.εχω κανει ομως απλη αναβαθμιση οποτε μια επαναφορα ρυθμισεων πιστευω να το στρωσει.ωστοσο δεν ειδα και καμια σημαντικη αλλαγη στην ΜΜ... Παράθεση manaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδια στο θέμα θηκών μπορείτε να προτείνετε κάτι που ρώτησε κ ένα αλλο μέλος πριν? Η quick circle case προστατευει απο πτωσεις η μονο οθόνη απο γρατζουνιές. Κυρίως με ενδιαφέρει εαν καλυπτονται οι γωνίες του κινητου γιατι αυτες τρωνε το ζορι. Εαν οχι ποιες θηκες προτεινετε? Κατα προτιμηση κατω των 10ε. Κατι απομιμηση quick circle που κυκλοφορουν στο ebay ειναι το ιδιο καλες? Αν οχι που υστερουν? Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Έχω πάρει αυτή και άλλα παιδιά εδώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. http://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/4273/s/thiki-lg-g4/?___store=default Βέβαια ζαχαρώνω και την κλασσική NILLKIN Nature http://www.ebay.com/itm/151755903132?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=450951774117&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ταυτόχρονα με glass πιστεύω ότι είμαι κάπως καλυμμένος! Παιδια στο θέμα θηκών μπορείτε να προτείνετε κάτι που ρώτησε κ ένα αλλο μέλος πριν? Η quick circle case προστατευει απο πτωσεις η μονο οθόνη απο γρατζουνιές. Κυρίως με ενδιαφέρει εαν καλυπτονται οι γωνίες του κινητου γιατι αυτες τρωνε το ζορι. Εαν οχι ποιες θηκες προτεινετε? Κατα προτιμηση κατω των 10ε. Κατι απομιμηση quick circle που κυκλοφορουν στο ebay ειναι το ιδιο καλες? Αν οχι που υστερουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδια στο θέμα θηκών μπορείτε να προτείνετε κάτι που ρώτησε κ ένα αλλο μέλος πριν? Η quick circle case προστατευει απο πτωσεις η μονο οθόνη απο γρατζουνιές. Κυρίως με ενδιαφέρει εαν καλυπτονται οι γωνίες του κινητου γιατι αυτες τρωνε το ζορι. Εαν οχι ποιες θηκες προτεινετε? Κατα προτιμηση κατω των 10ε. Κατι απομιμηση quick circle που κυκλοφορουν στο ebay ειναι το ιδιο καλες? Αν οχι που υστερουν? Την έχω την quick circle, τις γωνίες τις προστατεύει μια χαρά. Πάνω και κάτω αφήνει σχεδόν ολόκληρο το bezel ανοιχτό, επίσης όταν το αφήνεις σε τραπέζι ακουμπάει η κάμερα κάτω. Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι άλλη φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiftakias21 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ναι έχω εγώ και δουλεύει τέλεια.... Εγώ με τον εργοστασιακό φορτιστή 4% --> 100% σε 1ώρα και 20 λεπτά. (Χωρίς βέβαια να έχω ανοιχτό Wi-Fi ή Data και χωρίς να το χρησιμοποιώ όσο φορτίζει. Νομίζω είναι πολύ καλά! Πόσο πιο γρήγορα να φορτίσει; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ναι έχω εγώ και δουλεύει τέλεια.... Τι φορτιστη εχεις αγορινα και ποση ωρα κανει να φορτισει; Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Καλημέρα μπορεί κάποιος να βοήθησει παρακαλώ? Root σε 5.1 Πως κάνουμε? Χάνεται η εγγύηση ή μπορεί να ξαναπεραστεί στοκ? Θέλω απλά να τρέξω το adaway για να φύγουν οι διαφημίσεις.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts