TAZ_DEV Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Το ξέρω ότι είναι πολύ απλό. Αν ξανακλειδωνε ο bootloader τότε θα το είχα κάνει ήδη. Απλά το θεωρω αδικαιολογητο να μην το έχει... Για απλο ρουτ δεν ξεκλειδωμεις bootloader. Αυτο μομιζω φτάνει για να πειράξεις τα αρχεία για το video Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Για απλο ρουτ δεν ξεκλειδωμεις bootloader. Αυτο μομιζω φτάνει για να πειράξεις τα αρχεία για το video Εγώ πάντως από όσα έχω διαβάσει το root σε marshmallow δεν γίνεται Χωρίς ξεκλείδωμα του bootloader ... Σε lollipop δεν ξέρω τι ισχύει μιας και όταν πήρα την συσκευή έκανα αμέσως αναβάθμιση σε marshmallow !!!! Τώρα αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για την διαδικασία ας μας ενημερώσει !!! Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Flex2 από οπού και ως που?? Καλή συσκευή(ειδικά για <300) αλλά ναυαρχίδα αποκαλούμε την κορυφαία συσκευή μιας εταιρίας. Τον τίτλο αυτόν εν προκειμένω τον αξίζουν τα v10 & g4. Και απο που και ως που το g4.... Διαβαστε και κανενα ξενο φόρουμ μην ειστε κολλημένοι στην μασημενη τροφη που σας προσφερουν..... Και το V10 ειναι για ξεχωριστο κινητο...για ξεχωριστο κοινο.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ενώ αλλάζω τον ήχο κλήσεις Αυτός παραμείνω ο ίδιος. Το κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Και απο που και ως που το g4.... Διαβαστε και κανενα ξενο φόρουμ μην ειστε κολλημένοι στην μασημενη τροφη που σας προσφερουν..... Και το V10 ειναι για ξεχωριστο κινητο...για ξεχωριστο κοινο.... Ειναι για ξεχωριστο κοινο αλλα οχι ευρωπαιους;τι σοϊ κοινο ειναι αυτο;:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Και απο που και ως που το g4.... Διαβαστε και κανενα ξενο φόρουμ μην ειστε κολλημένοι στην μασημενη τροφη που σας προσφερουν..... Και το V10 ειναι για ξεχωριστο κινητο...για ξεχωριστο κοινο.... Ενώ το g flex ας πούμε δεν είναι ξεχωριστό κινητό....δεν είναι για ξεχωριστό κοινό. Από εκεί ως εκεί για το G4, υπερτερεί σε ένα σωρό τομείς, αν δεν το βλέπεις δεν φταίω εγώ & το V10 είναι ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά. Τέλος από μένα το off topic, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά λίγη αντικεμενικότητα δεν βλάπτει(ανεξαρτήτως τη συσκευή έχουμε). ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι για ξεχωριστο κοινο αλλα οχι ευρωπαιους;τι σοϊ κοινο ειναι αυτο;:) Είναι το ίδιο κοινό στο οποίο απευθύνεται το note 5 :down: Tραγικοί και οι δύο κορεάτες, για να δούμε αν με την νέα χρονιά εμφανισθεί(όπως έχουν εξαγγείλει) στα ευρωπαικά eshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εγώ πάντως από όσα έχω διαβάσει το root σε marshmallow δεν γίνεται Χωρίς ξεκλείδωμα του bootloader ... Σε lollipop δεν ξέρω τι ισχύει μιας και όταν πήρα την συσκευή έκανα αμέσως αναβάθμιση σε marshmallow !!!! Τώρα αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για την διαδικασία ας μας ενημερώσει !!! Αν θες μπορεις να γυρισεις σε lollipop (lg up) να ρουταρεις χωρις να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις 60 fps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ενώ το g flex ας πούμε δεν είναι ξεχωριστό κινητό....δεν είναι για ξεχωριστό κοινό. Από εκεί ως εκεί για το G4, υπερτερεί σε ένα σωρό τομείς, αν δεν το βλέπεις δεν φταίω εγώ & το V10 είναι ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά. Τέλος από μένα το off topic, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά λίγη αντικεμενικότητα δεν βλάπτει(ανεξαρτήτως τη συσκευή έχουμε). ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι το ίδιο κοινό στο οποίο απευθύνεται το note 5 :down: Tραγικοί και οι δύο κορεάτες, για να δούμε αν με την νέα χρονιά εμφανισθεί(όπως έχουν εξαγγείλει) στα ευρωπαικά eshop. Χρονια φουρναρης εχω αλλαξει συσκευες που ουτε μπορεις να φανταστεις....ετσι μλορω να εχω μια αποψη....δες και λιγο utube\internet....και οχι οτι λενε..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Τι θα γίνει, δεν θα ανοίξει νήμα δικό του το G4; Βλέπω γενικά υπάρχει πολύς κόσμος που μπαίνει και γράφει. Κανονίστε να μην ανοίξετε και θα τα πούμε στις 20 από κοντά. :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ενώ αλλάζω τον ήχο κλήσεις Αυτός παραμείνω ο ίδιος. Το κάνω λάθος? πας ρυθμισεις ηχος και ειδοποιηση και ξετικαρε το ringtone id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Χρονια φουρναρης εχω αλλαξει συσκευες που ουτε μπορεις να φανταστεις....ετσι μλορω να εχω μια αποψη....δες και λιγο utube\internet....και οχι οτι λενε..... Φίλε μου, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για το flex 2. Όμως η ναυαρχίδα της LG για το 2015 είναι το G4. Η σειρά G είναι προς το παρόν εδώ και λίγα χρόνια η ναυαρχίδα. Το Flex 2 καλό χρυσό, αλλά πέραν του ότι απευθύνεται σε πολύ μικρό κοινό, είναι ένα κινητό με πολλά προβλήματα λόγω οθόνης και SD810 με περασμένης γενιάς φωτογραφικές μηχανές (Έχει τις κάμερες του G3 αυτούσιες) με ram 2gb έστω κι αν αυτή είναι ddr4, κάκιστη οθόνη κάτω από τον ήλιο και μηδενική υποστήριξη και από την κοινότητα και από την LG (όπως και το πρώτο flex άλλωστε που είναι ακόμη στην 4.4.2.). Μιλώ ως κάτοχος και των 2 συσκευών όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Φίλε μου, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για το flex 2. Όμως η ναυαρχίδα της LG για το 2015 είναι το G4. Η σειρά G είναι προς το παρόν εδώ και λίγα χρόνια η ναυαρχίδα. Το Flex 2 καλό χρυσό, αλλά πέραν του ότι απευθύνεται σε πολύ μικρό κοινό, είναι ένα κινητό με πολλά προβλήματα λόγω οθόνης και SD810 με περασμένης γενιάς φωτογραφικές μηχανές (Έχει τις κάμερες του G3 αυτούσιες) με ram 2gb έστω κι αν αυτή είναι ddr4, κάκιστη οθόνη κάτω από τον ήλιο και μηδενική υποστήριξη και από την κοινότητα και από την LG (όπως και το πρώτο flex άλλωστε που είναι ακόμη στην 4.4.2.). Μιλώ ως κάτοχος και των 2 συσκευών όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου. Κριμα αφου τα εχεις δες....οτι λεγετε LG G FLEX 2......Διαβαζε καλυτερα......και εγω ειχα το G4 και το lg g flex 2 ,οπου κρατησα το 2ο Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Κριμα αφου τα εχεις δες....οτι λεγετε LG G FLEX 2......Διαβαζε καλυτερα......και εγω ειχα το G4 και το lg g flex 2 ,οπου κρατησα το 2ο Έγινε φίλε μου.Έχεις δίκιο, το G FLEX 2 είναι η ναυαρχίδα της LG. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampis610sm Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Γεια σε όλους.Λοιπόν θέλω να αναφέρω κάτι που παρατήρησα σήμερα στο lg g4 που έχω από τον Αύγουστο στη κατοχή μου. Σε κατάσταση αναμονής αδράνειας φώτισε η οθόνη πολύ , τόσο που μου αλλοίωσε χρωματικά τα διάφορα εικονίδια των εφαρμογών που έχω. Πολύ περίεργο φαινόμενο που 1η φορά παρατηρώ.Σαν να πήγα τη φωτεινότητα στο 150 %. Έκανα επανεκκίνηση χωρίς να διορθωθεί. Ενεργοποίησα την αυτόματη φωτεινότητα τπτ. Μετά παρατηρώντας την οθόνη είδα χαρακτηριστική αυξομείωση της φωτεινότητας από μόνη της . Τελικά έστρωσε μόνη της μετά από μισή ώρα κ δεν μου το ξαναπαρουσίασε από τότε. Ελπίζω να μη το ξανακάνει κ να μη σας τύχει........ Να αναφέρω επίσης ότι αυτά έγιναν σήμερα το πρωί κ δε ξέρω αν οι χαμηλές θερμοκρασίες παίζουν κάποιο ρόλο , κυκλοφορούσα με μηχανή............:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ρε σεις, πως πάει έτσι ο μαμισιος browser? Μιλάμε ότι πιο γρήγορο έχω συναντήσει μέχρι τώρα, έπαθα πλάκα. Έφυγε ο Chrome χαλαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδιά ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι και μην παραπληροφορούμε τους επίδοξους αγοραστές. Είχα το felx2 -χωρίς θέματα - για 6 μήνες. Πριν κάνω τη μετάβαση διάβασα πάρα πολλά ξένα reviews και συγκριτικά και τελικά έκανα τη μετάβαση και δεν το μετάνοιωσα ούτε στιγμή. Το G4 είναι σε άλλο επίπεδο και το καταλαβαίνει και ένας απλός χρήστης όπως εγώ. 1)Καταρχήν η οθόνη του είναι εκπληκτική ενώ του flex 2 είναι πιο σκοτεινή. 2)Η κάμερα του G4 είναι πολλά σκαλιά καλύτερη. 3)Όσο και αν κάνει εντύπωση σε κάποιους εγώ το G4 το βλέπω πιο γρήγορο σε όλα! Αυτό που θα ήθελα στο g4 και το έχει το flex2 είναι η μεγαλύτερη κυρτότητα που βολεύει στο κράτημα. Αυτό και μόνο!!! Κλείνω το μίνι συγκριτικό εδώ... ε μου, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για το flex 2. Όμως η ναυαρχίδα της LG για το 2015 είναι το G4. Η σειρά G είναι προς το παρόν εδώ και λίγα χρόνια η ναυαρχίδα. Το Flex 2 καλό χρυσό, αλλά πέραν του ότι απευθύνεται σε πολύ μικρό κοινό, είναι ένα κινητό με πολλά προβλήματα λόγω οθόνης και SD810 με περασμένης γενιάς φωτογραφικές μηχανές (Έχει τις κάμερες του G3 αυτούσιες) με ram 2gb έστω κι αν αυτή είναι ddr4, κάκιστη οθόνη κάτω από τον ήλιο και μηδενική υποστήριξη και από την κοινότητα και από την LG (όπως και το πρώτο flex άλλωστε που είναι ακόμη στην 4.4.2.). Μιλώ ως κάτοχος και των 2 συσκευών όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή παρότι ήμουν φαν του chrome! Πραγματικά απίθανος!! Ρε σεις, πως πάει έτσι ο μαμισιος browser? Μιλάμε ότι πιο γρήγορο έχω συναντήσει μέχρι τώρα, έπαθα πλάκα. Έφυγε ο Chrome χαλαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδιά ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι και μην παραπληροφορούμε τους επίδοξους αγοραστές. Είχα το felx2 -χωρίς θέματα - για 6 μήνες. Πριν κάνω τη μετάβαση διάβασα πάρα πολλά ξένα reviews και συγκριτικά και τελικά έκανα τη μετάβαση και δεν το μετάνοιωσα ούτε στιγμή. Το G4 είναι σε άλλο επίπεδο και το καταλαβαίνει και ένας απλός χρήστης όπως εγώ. 1)Καταρχήν η οθόνη του είναι εκπληκτική ενώ του flex 2 είναι πιο σκοτεινή. 2)Η κάμερα του G4 είναι πολλά σκαλιά καλύτερη. 3)Όσο και αν κάνει εντύπωση σε κάποιους εγώ το G4 το βλέπω πιο γρήγορο σε όλα! Αυτό που θα ήθελα στο g4 και το έχει το flex2 είναι η μεγαλύτερη κυρτότητα που βολεύει στο κράτημα. Αυτό και μόνο!!! Κλείνω το μίνι συγκριτικό εδώ... ε μου, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για το flex 2. Όμως η ναυαρχίδα της LG για το 2015 είναι το G4. Η σειρά G είναι προς το παρόν εδώ και λίγα χρόνια η ναυαρχίδα. Το Flex 2 καλό χρυσό, αλλά πέραν του ότι απευθύνεται σε πολύ μικρό κοινό, είναι ένα κινητό με πολλά προβλήματα λόγω οθόνης και SD810 με περασμένης γενιάς φωτογραφικές μηχανές (Έχει τις κάμερες του G3 αυτούσιες) με ram 2gb έστω κι αν αυτή είναι ddr4, κάκιστη οθόνη κάτω από τον ήλιο και μηδενική υποστήριξη και από την κοινότητα και από την LG (όπως και το πρώτο flex άλλωστε που είναι ακόμη στην 4.4.2.). Μιλώ ως κάτοχος και των 2 συσκευών όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή παρότι ήμουν φαν του chrome! Πραγματικά απίθανος!! no comment..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 "LG's 2015 flagship leaves its flexible cousin in the dust." http://www.androidcentral.com/quick-comparison-lg-g4-vs-g-flex-2 Βρήκες άνθρωπο να του πεις για antutu... ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή παρότι ήμουν φαν του chrome! Πραγματικά απίθανος!! no comment..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Και εγώ έκανα τη μετάβαση στο G4 από Meizu MX4. Διότι έχει μεταξύ άλλων τα 3 πράγματα που μου έλειπαν (προσωπικά γούστα): SD, ....υπέρυθρες...., γρηγορότερο focus+OIS. To G4 νομίζω ότι ουσιαστικά (τα) έχει όλα όσα χρειάζεται ένας μέσος+ χρήστης. Αν εξαιρέσουμε τη σειρά ΝΟTE της SAMSUNG (δηλαδή μόνο ουσιαστικά για το πενάκι), είναι η βέλτιστη επιλογή για κινητό. Μακάρι να είναι καλοφτιαγμένο και να αντέξει στο χρόνο, διότι από ικανότητες/χαρακτηριστικά είμαστε καλυμένοι για πολύ καιρό, και μόνο αν βγει κάτι συναρπαστικά/ριζικά "τρελό" στο τομέα της φωτογραφίας, προσωπικά θα με κάνει να κοιτάξω αλλού. Και ναι, βάση των πιο πάνω από αυτά που κυκλοφορούν (στην Ελλάδα) είναι αυτό που λένε ναυαρχίδα της LG (και όχι μόνο). Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πάντως η mm το πήγε ένα επίπεδο πάνω παιδιά. Ήταν που ήταν σφαιρατο, ανέβηκε και άλλο. Εν τω μεταξυ βλέπω ότι όλα τα animation έχουν γίνει σαν τα έχεις βάλει ταχύτητα 0.5χ. Από multitasking κλασσικά κορυφαία κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 οταν ανοιγετε τα δεδομενα ανοιγουν αμεσως 'η αργουν?σε μενα κανει 10 δευτερολεπτα να ανοιξουν.και πριν αργουσε και τωρα με την αναβαθμιση. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Στο δευτερόλεπτο...Αμεσότατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 οταν ανοιγετε τα δεδομενα ανοιγουν αμεσως 'η αργουν?σε μενα κανει 10 δευτερολεπτα να ανοιξουν.και πριν αργουσε και τωρα με την αναβαθμιση. :/ Ανάλογα το πόσο δυνατό σήμα έχεις και αν είναι 2G,3G ή 4G. Πάντως 4G ανοίγει άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Tip κάποιοι όταν κοιτάτε benchmark και συγκρίνεται κινητά να κοιτάτε και σε τι ανάλυση τρέχουν τα κινητά οχι μονο το τελικό σκορ.Αν και αυτό δεν είναι παντα σοβαρό κριτήριο αγοράς κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Άντε ας δούμε και λίγο youtube μιας και το είπαν ενδιαφέρον σημείο το 13:20.... όλα stock 10 ώρες με 4G τα υπόλοιπα με wifi συνεχώς sync αλλά δεν έχω FB. Twitter/ Insta/ Pushbullet/ Airdroid/ ναι και ένα με την Μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts