TAZ_DEV Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Η προτελευταια εκδοση που ηταν de odexed ηταν συμβατη με xposed..Στην 20Β που εβγαλε χτες δυσκολο το βλεπω.. Link please??? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Link please??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3192649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, αλλά στο ξεκαθαρίζω από τώρα ότι είναι με δική σου ευθύνη σύμφωνα με το XDA. 1) Κατεβάζεις το LG UP από εδώ, εδώ ή εδώ. 2) Εγκαθιστάς πρώτα το LGUP_8994_DLL_Ver_0_0_3_23 και μετά το LGUP_Install_Ver_1_14_3. 3) Αποφασίζεις τώρα τι θες, θες απλή αναβάθμιση σε στυλ fOTA ή θες Clean Install; Αναβάθμιση: τσεκάρεις το αρχείο BIN και στο File Path θα βάλεις τη ROM (Marshmallow) που έχεις κατεβάσει και πατάς το Upgrade! Clean Install/Καθαρή εγκατάσταση: κάνεις ό,τι και παραπάνω και πατάς το Refurbish! Το ίδιο θα κάνεις κι αν θες να πάς από Marshmallow σε Lollipop. ;) Τέλος, στο XDA αναφέρει ότι το κινητό θα πρέπει να είναι ανοικτό κι όχι σε Download Mode όπως το κάναμε στο Flashtool. Αυτά :) αυτα ισχυουν και για αναβαθμιση απο 5,1 στην 6,0 -20b ...ετσι..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 αυτα ισχυουν και για αναβαθμιση απο 5,1 στην 6,0 -20b ...ετσι..?? Ναι...αυτή είναι Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Stock 20b kdz υπάρχει πουθενά; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Stock 20b kdz υπάρχει πουθενά; Αυτή που κυκλοφορεί stock είναι Ναι...αυτή είναι Επίσης λένε ότι η 20β Πιτ βάλαμε είναι η κανονική που βγήκε στην αναβάθμιση τώρα σε όλη την Ευρώπη.η 20 Α ήταν δοκιμαστική της Πολωνίας Edited November 30, 2015 by alanon Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γεια σε ολους Προσπαθω να ελεγξω για αναβαθμιση εδω και 2 μερες με το LG Bridge και μου βγαζει σφαλμα οτι το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο, να ελεγξω τις ρυθμισεις κτλ. Βαζοντας να ψαξει απο το κινητο βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει στον update server και να ελεγξω την συνδεση μου. Εχω δοκιμασει κ απο αλλο pc και αλλο δικτυο. Ξερει κανεις τι φταιει; Ειναι θεμα της LG; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γεια σε ολους Προσπαθω να ελεγξω για αναβαθμιση εδω και 2 μερες με το LG Bridge και μου βγαζει σφαλμα οτι το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο, να ελεγξω τις ρυθμισεις κτλ. Βαζοντας να ψαξει απο το κινητο βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει στον update server και να ελεγξω την συνδεση μου. Εχω δοκιμασει κ απο αλλο pc και αλλο δικτυο. Ξερει κανεις τι φταιει; Ειναι θεμα της LG; Τι χώρας έχεις; αν δεν βαριέσαι βάλεις με τοlg up την 20b αυτή που θα σου βγάλει τοlg bridge Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Τι χώρας έχεις; αν δεν βαριέσαι βάλεις με τοlg up την 20b αυτή που θα σου βγάλει τοlg bridge Γαλλικο εχω.. Θα εβαζα την 20Β αλλα σκεφτομαι οτι χανω την εγγυηση ετσι βαζοντας ρομ αλλης χωρας (αν κανω λαθος διορθωστε με) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γαλλικο εχω.. Θα εβαζα την 20Β αλλα σκεφτομαι οτι χανω την εγγυηση ετσι βαζοντας ρομ αλλης χωρας (αν κανω λαθος διορθωστε με) Δεν χάνεις τίποτα.από την στιγμή Πιτ δεν ξεκλειδώνει ο bootloader Δεν χάνεις την εγγύηση Για τα γαλλικά νομίζω δεν βγήκε η αναβάθμιση Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δεν χάνεις τίποτα.από την στιγμή Πιτ δεν ξεκλειδώνει ο bootloader Δεν χάνεις την εγγύηση Για τα γαλλικά νομίζω δεν βγήκε η αναβάθμιση Σε ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά!!!!Σημερα πηρα και εγώ την κινηταρα!!!!Πως μπορώ να δω απο που είναι ωστε να κανω την αναβάθμιση σε marshmallow??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μια ερωτηση σε οσους εχουν βαλει την Μ..Πως μεταφερω εφαρμογες στην sd?Η το αφαιρεσανε?Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά!!!!Σημερα πηρα και εγώ την κινηταρα!!!!Πως μπορώ να δω απο που είναι ωστε να κανω την αναβάθμιση σε marshmallow??? Καλοριζικο.Η χωρα προελευσης υπαρχει στο κουτι στο αυτοκολλητακι.Για ΟΤΑ ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-κεντρο ενημερωσης-ελεγχος αναβαθμισης λογισμικου,αλλοιως συνδεση με usb με υπολογιστη και με το Lg bridge... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μόλις πάω σπιτι θα το κοιτάξω το κουτακι.Απο ΟΤΑ δεν έχει έρθει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μηπως το εχει δοκιμασει καποιος αυτο το mod? http://forum.xda-developers.com/g4/development/to-bring-ctt-mod-to-g4-t3183858 Το εβαλα σημερα το απογευμα και το κινητο μου φαινεται λιγο πιο smooth αλλα λεω μηπως ειναι placebo. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Αυτή που κυκλοφορεί stock είναι Επίσης λένε ότι η 20β Πιτ βάλαμε είναι η κανονική που βγήκε στην αναβάθμιση τώρα σε όλη την Ευρώπη.η 20 Α ήταν δοκιμαστική της Πολωνίας Που την βρίσκουμε; γιατί εδω http://lg-phone-firmware.com/firmware-LG+G4-Tutti-195.html δεν υπάρχει Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Που την βρίσκουμε; γιατί εδω http://lg-phone-firmware.com/firmware-LG+G4-Tutti-195.html δεν υπάρχει Διαβασε λιγο πιο πισω τα ποστ #3364 & #3365. Εχει λινκς. Μολις την περασα με το LGUP, μια χαρα χωρις κανενα προβλημα :) :) Edited November 30, 2015 by giannis_lo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μηπως το εχει δοκιμασει καποιος αυτο το mod? http://forum.xda-developers.com/g4/development/to-bring-ctt-mod-to-g4-t3183858 Το εβαλα σημερα το απογευμα και το κινητο μου φαινεται λιγο πιο smooth αλλα λεω μηπως ειναι placebo. :shifty: Τι rom φορας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Stock lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Που την βρίσκουμε; γιατί εδω http://lg-phone-firmware.com/firmware-LG+G4-Tutti-195.html δεν υπάρχει Πάντως σε Γερμανικό, σήμερα μου την έδωσε την 20a, μέσω του Lg bridge. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σε γερμανικό και γω την πήρα πριν 2 μερες. Το θέμα είναι την 20Β ποτέ θα την πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σε γερμανικό και γω την πήρα πριν 2 μερες. Το θέμα είναι την 20Β ποτέ θα την πάρουμε. Υπάρχει λόγος; Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα με την 20a που σου ήρθε. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 1ο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό το forum Παρτίδα 511, BAL Σήμερα μου ήρθε το update V10g Διορθώθηκαν μερικά θεματάκια με missclicks που παρατηρούσα κυρίως στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης Επίσης δεν υπάρχει το παραμικρό bleeding σε αυτή την παρτίδα, αλλά υποθέτω θα έχει διορθωθεί από προηγούμενες. Ερώτηση και ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη Με το LGUP μπορώ να περάσω την V20b ανεξάρτητα από τη ζώνη χωρών που ανήκει (BAL); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εγώ πάντως μέχρι τώρα με την 20Β είναι ευχαριστημένος ! Το καλύτερο η μπαταρία του που έπιασα 6 ώρες sot ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 1ο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό το forum Παρτίδα 511, BAL Σήμερα μου ήρθε το update V10g Διορθώθηκαν μερικά θεματάκια με missclicks που παρατηρούσα κυρίως στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης Επίσης δεν υπάρχει το παραμικρό bleeding σε αυτή την παρτίδα, αλλά υποθέτω θα έχει διορθωθεί από προηγούμενες. Ερώτηση και ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη Με το LGUP μπορώ να περάσω την V20b ανεξάρτητα από τη ζώνη χωρών που ανήκει (BAL); Δεν έχει σημασία η αρχική προέλευση του κινητού... Περνάς την 20β χωρίς πρόβλημα Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts