Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η προτελευταια εκδοση που ηταν de odexed ηταν συμβατη με xposed..Στην 20Β που εβγαλε χτες δυσκολο το βλεπω..

Link please???

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, αλλά στο ξεκαθαρίζω από τώρα ότι είναι με δική σου ευθύνη σύμφωνα με το XDA.

1) Κατεβάζεις το LG UP από εδώ, εδώ ή εδώ.

2) Εγκαθιστάς πρώτα το LGUP_8994_DLL_Ver_0_0_3_23 και μετά το LGUP_Install_Ver_1_14_3.

3) Αποφασίζεις τώρα τι θες, θες απλή αναβάθμιση σε στυλ fOTA ή θες Clean Install;

Αναβάθμιση: τσεκάρεις το αρχείο BIN και στο File Path θα βάλεις τη ROM (Marshmallow) που έχεις κατεβάσει και πατάς το Upgrade!

Clean Install/Καθαρή εγκατάσταση: κάνεις ό,τι και παραπάνω και πατάς το Refurbish!

Το ίδιο θα κάνεις κι αν θες να πάς από Marshmallow σε Lollipop. ;)

Τέλος, στο XDA αναφέρει ότι το κινητό θα πρέπει να είναι ανοικτό κι όχι σε Download Mode όπως το κάναμε στο Flashtool.

Αυτά :)

αυτα ισχυουν και για αναβαθμιση απο 5,1 στην 6,0 -20b ...ετσι..??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

αυτα ισχυουν και για αναβαθμιση απο 5,1 στην 6,0 -20b ...ετσι..??

Ναι...αυτή είναι

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Stock 20b kdz υπάρχει πουθενά;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Stock 20b kdz υπάρχει πουθενά;

Αυτή που κυκλοφορεί stock είναι

Ναι...αυτή είναι

Επίσης λένε ότι η 20β Πιτ βάλαμε είναι η κανονική που βγήκε στην αναβάθμιση τώρα σε όλη την Ευρώπη.η 20 Α ήταν δοκιμαστική της Πολωνίας

Edited by alanon

Γεια σε ολους

Προσπαθω να ελεγξω για αναβαθμιση εδω και 2 μερες με το LG Bridge και μου βγαζει σφαλμα οτι το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο, να ελεγξω τις ρυθμισεις κτλ. Βαζοντας να ψαξει απο το κινητο βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει στον update server και να ελεγξω την συνδεση μου. Εχω δοκιμασει κ απο αλλο pc και αλλο δικτυο.

Ξερει κανεις τι φταιει; Ειναι θεμα της LG;

Γεια σε ολους

Προσπαθω να ελεγξω για αναβαθμιση εδω και 2 μερες με το LG Bridge και μου βγαζει σφαλμα οτι το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο, να ελεγξω τις ρυθμισεις κτλ. Βαζοντας να ψαξει απο το κινητο βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει στον update server και να ελεγξω την συνδεση μου. Εχω δοκιμασει κ απο αλλο pc και αλλο δικτυο.

Ξερει κανεις τι φταιει; Ειναι θεμα της LG;

Τι χώρας έχεις; αν δεν βαριέσαι βάλεις με τοlg up την 20b αυτή που θα σου βγάλει τοlg bridge

Τι χώρας έχεις; αν δεν βαριέσαι βάλεις με τοlg up την 20b αυτή που θα σου βγάλει τοlg bridge

Γαλλικο εχω.. Θα εβαζα την 20Β αλλα σκεφτομαι οτι χανω την εγγυηση ετσι βαζοντας ρομ αλλης χωρας (αν κανω λαθος διορθωστε με)

Γαλλικο εχω.. Θα εβαζα την 20Β αλλα σκεφτομαι οτι χανω την εγγυηση ετσι βαζοντας ρομ αλλης χωρας (αν κανω λαθος διορθωστε με)

Δεν χάνεις τίποτα.από την στιγμή Πιτ δεν ξεκλειδώνει ο bootloader Δεν χάνεις την εγγύηση

Για τα γαλλικά νομίζω δεν βγήκε η αναβάθμιση

Δεν χάνεις τίποτα.από την στιγμή Πιτ δεν ξεκλειδώνει ο bootloader Δεν χάνεις την εγγύηση

Για τα γαλλικά νομίζω δεν βγήκε η αναβάθμιση

Σε ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω!

Καλησπέρα παιδιά!!!!Σημερα πηρα και εγώ την κινηταρα!!!!Πως μπορώ να δω απο που είναι ωστε να κανω την αναβάθμιση σε marshmallow???

Μια ερωτηση σε οσους εχουν βαλει την Μ..Πως μεταφερω εφαρμογες στην sd?Η το αφαιρεσανε?Ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα παιδιά!!!!Σημερα πηρα και εγώ την κινηταρα!!!!Πως μπορώ να δω απο που είναι ωστε να κανω την αναβάθμιση σε marshmallow???

Καλοριζικο.Η χωρα προελευσης υπαρχει στο κουτι στο αυτοκολλητακι.Για ΟΤΑ ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-κεντρο ενημερωσης-ελεγχος αναβαθμισης λογισμικου,αλλοιως συνδεση με usb με υπολογιστη και με το Lg bridge...

Poco X3 nfc 6/128

Σε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μόλις πάω σπιτι θα το κοιτάξω το κουτακι.Απο ΟΤΑ δεν έχει έρθει κάτι..

Μηπως το εχει δοκιμασει καποιος αυτο το mod? http://forum.xda-developers.com/g4/development/to-bring-ctt-mod-to-g4-t3183858

Το εβαλα σημερα το απογευμα και το κινητο μου φαινεται λιγο πιο smooth αλλα λεω μηπως ειναι placebo. :shifty:

Αυτή που κυκλοφορεί stock είναι

Επίσης λένε ότι η 20β Πιτ βάλαμε είναι η κανονική που βγήκε στην αναβάθμιση τώρα σε όλη την Ευρώπη.η 20 Α ήταν δοκιμαστική της Πολωνίας

Που την βρίσκουμε; γιατί εδω http://lg-phone-firmware.com/firmware-LG+G4-Tutti-195.html δεν υπάρχει

Που την βρίσκουμε; γιατί εδω http://lg-phone-firmware.com/firmware-LG+G4-Tutti-195.html δεν υπάρχει

Διαβασε λιγο πιο πισω τα ποστ #3364 & #3365. Εχει λινκς.

Μολις την περασα με το LGUP, μια χαρα χωρις κανενα προβλημα :) :)

Edited by giannis_lo

Μηπως το εχει δοκιμασει καποιος αυτο το mod? http://forum.xda-developers.com/g4/development/to-bring-ctt-mod-to-g4-t3183858

Το εβαλα σημερα το απογευμα και το κινητο μου φαινεται λιγο πιο smooth αλλα λεω μηπως ειναι placebo. :shifty:

Τι rom φορας;;

Πάντως σε Γερμανικό, σήμερα μου την έδωσε την 20a, μέσω του Lg bridge.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Σε γερμανικό και γω την πήρα πριν 2 μερες. Το θέμα είναι την 20Β ποτέ θα την πάρουμε.

Υπάρχει λόγος; Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα με την 20a που σου ήρθε.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

1ο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό το forum

Παρτίδα 511, BAL

Σήμερα μου ήρθε το update V10g

Διορθώθηκαν μερικά θεματάκια με missclicks που παρατηρούσα κυρίως στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης

Επίσης δεν υπάρχει το παραμικρό bleeding σε αυτή την παρτίδα, αλλά υποθέτω θα έχει διορθωθεί από προηγούμενες.

Ερώτηση και ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη

Με το LGUP μπορώ να περάσω την V20b ανεξάρτητα από τη ζώνη χωρών που ανήκει (BAL);

1ο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό το forum

Παρτίδα 511, BAL

Σήμερα μου ήρθε το update V10g

Διορθώθηκαν μερικά θεματάκια με missclicks που παρατηρούσα κυρίως στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης

Επίσης δεν υπάρχει το παραμικρό bleeding σε αυτή την παρτίδα, αλλά υποθέτω θα έχει διορθωθεί από προηγούμενες.

Ερώτηση και ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη

Με το LGUP μπορώ να περάσω την V20b ανεξάρτητα από τη ζώνη χωρών που ανήκει (BAL);

Δεν έχει σημασία η αρχική προέλευση του κινητού... Περνάς την 20β χωρίς πρόβλημα

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4