Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος θέλει το adguard μπορεί να το κατεβάσει από εδώ:http://adguard.com/?c=824341

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Γνωρίζει κανείς;.... αν περάσω την 6.0 με LGUP σε - μη - πολωνικό LG G4, θα συνεχίσω να λαμβάνω ΟΤΑ κανονικά τα πολωνικά updates;

Ναι μετα την αλλαγη θα λαμβανεις OTA της χωρας από οπου προερχετε η ρομ που εβαλες

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Το δοκίμασα και δουλευει.Φορτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες και οι εφαρμογές είναι χωρίς ads , αν καταπίνει μπαταρία και αν είναι ασφαλές για τίποτα ευαίσθητα δεδομένα αποθηκευμένα ξέρει κανείς;

Ναι μετα την αλλαγη θα λαμβανεις OTA της χωρας από οπου προερχετε η ρομ που εβαλες

Δεν νομίζω,τα ΟΤΑ στην lg πανε βαση ΙΜΕΙ και οχι ρομ οπως στη samsung πχ.

Εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/g4/development/android-6-0-update-kdz-h815-t3232240

Root ομως δεν νομιζω να μπορεις να κανεις με locked bootloader.

Αμα θελεις να γυρισεις πισω στην 5.1 μπορεις? παλι με το lg up?

Tempered glass προφανώς και πας σε nillkin

Γιατί προφανώς; Υπάρχουν και άλλες μάρκες, με το 1/3 των χρημάτων που μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους

Το δοκίμασα και δουλευει.Φορτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες και οι εφαρμογές είναι χωρίς ads , αν καταπίνει μπαταρία και αν είναι ασφαλές για τίποτα ευαίσθητα δεδομένα αποθηκευμένα ξέρει κανείς;

Μπαταρία τραβάει.

Για ασφάλεια δε γνωρίζω.

Gilles smiles!

Παιδιά καλημέρα

Να κάνω upgrade ή FULL WIPE τι λέτε (από 5.1 είμαι root)

Εγω εκανα upgrade,κκαι παει καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Αμα θελεις να γυρισεις πισω στην 5.1 μπορεις? παλι με το lg up?

Απ οτι λενε γυρνας με το ιδιο τροπο.

Δεν το εχω δοκιμασει μονο και μονο επειδη δεν εχει βγει ροοτ ακομη.

Παιδια πως επιλεγεις την ρομ μεσα στο lg up στο file path ?? Σε ποιο φακελο την βαζουμε για την δει το προγραμμα ??? Επειγον... :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια οταν παρουμε την 6.0 ειναι καλυτερα πρωτα να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η μηπως δεν χρειαζεται;

Όταν κάνεις αναβάθμιση και μάλιστα μεγάλη και να σου δουλεύουν όλα σχετικά καλά την διαφορά θα την καταλάβεις όταν κάνεις κάποια στιγμή μια επαναφορά.

Στο g2 όταν έβαλα lollipop έλεγα ότι δουλεύουν όλα καλά χωρίς επαναφορά όταν τελικά την έκανα ήταν άλλο τηλέφωνο, πιο γρήγορο και πιο smooth.

Στο optimus που είχα πιο πριν μετά από αναβάθμιση χάλια δεν δούλευε σχεδόν τίποτα , έχανα ακόμα και κλείσεις.

Αυτή ήταν η δικιά μου εμπειρία. Πάρε ένα back up και αξίζει να βρεις λίγο χρόνο για στήσιμο.

Practice what you preach

Παιδια οταν παρουμε την 6.0 ειναι καλυτερα πρωτα να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η μηπως δεν χρειαζεται;

Αν δεν κάνεις επαναφορά, ότι κόλλημα για να εμφανιστεί δεν θα ξερείς αν είναι θέμα της rom ή επειδή δεν έκανες επαναφορά.΄

Εξάλλου, μια επαναφορά μόνο καλό κάνει, στη χειρότερη θα είσαι στα ίδια.

Νομίζω, αξίζει να αφιερώσει κάποιος λίγο από το χρόνο του (Σε άλλους παίρνει 0.5h, σε άλλους ένα απόγευμα) να περάσει το update κάνοντας στη συνέχεια επαναφορά & καθαρό στήσιμο, για να είναι σίγουρος ότι παίρνει το μέγιστο που μπορεί από ένα τέτοιο θηρίο

Αν τώρα κάποιος βαριέται, μπορεί να την περάσει από πάνω & όταν δει τα πρώτα κολλήματα να κάνει τότε το format.

Παιδια πριν απο λιγο εβαλα και εγω την 6.0 με το νεο lgup !! Ωραιο προγραμμα μπραβο !! Τψρα αρχιζει το στησιμο γιατι εκανα επιτηδες clean install !!

Εντυπωσεις θα σας πω εννοητε με την πρωτη ευκαιρια !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδιά σε τόσο μεγάλες αναβαθμίσεις μια φορά το χρόνο κάντε καθαρή εγκατάσταση..Προτείνω επαναφορά εργοστασιακών πριν και μετά! Αλλιώς Θα λέτε μια χαρά πάει κι'ετσι και μόλις κάνετε επαναφορά εργοστασιακών θα δείτε τη διαφορά!

Από μπαταρία τι λέει βελτιώνει τίποτα η 6 γιατί δεν τη παλεύω αλλο βλέπω χειρότερη αυτονομία και απο το g3.

Για πείτε πως σας φαίνεται η 6.0?είναι πάντως εντυπωσιακό ότι το lg up αν είσαι λίγο προσεκτικός έχει 100%επιτυχία
τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Σήμερα πήρα και την quick circle case σε χρυσό.

Τσιμπιμενη η τιμή αλλά πραγματικά είναι πολύ όμορφη και προσφέρει αρκετές λειτουργίες.

Για όποιον θέλει να την πάρει να ξέρει ότι αν έχει tempered glass δεν κλείνει σωστά.

Εγώ αναγκάστηκα να το βγάλω και να βάλω μεμβρανη.

6 ώρες και 8 λεπτά ανοιχτή οθόνη ! Βέβαια αρκετή ώρα είδα και μια ταινία αλλά και πάλι ! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω καμία φωτογραφία !
[sIGPIC][/sIGPIC]

6 ώρες και 8 λεπτά ανοιχτή οθόνη ! Βέβαια αρκετή ώρα είδα και μια ταινία αλλά και πάλι ! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω καμία φωτογραφία !

Φωτεινότητα ; πόσο ήταν ; δεδομένα ; wifi ; κλήσεις;

Φωτεινότητα ; πόσο ήταν ; δεδομένα ; wifi ; κλήσεις;

Φωτεινότητα από 50%> Κατά 90% θα είχα ή δεδομένα ή Wi-Fi κλήσεις δεν με απασχόλησαν ! Αυτά ! Κάτι έξτρα . αν θέλω να κάνω αναβάθμιση στα 6άρια Και κάνω με lgup Θα έχω θέμα που ειμαι ρουτ και ξεκλειδωτος ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4