Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν βαλεις αλλο αρχειο kdz ευρωπαικο ας πουμε τι πειραζει.? δν νομιζω να εχεις θεμα.?

Γιάννη επειδή ακόμα το θέμα unlocked bootloader και εγγύηση δεν έχει ξεκαθαρήσει από μεριάς LG λέω να μην το πειράξω ακόμα..

Γιατί μπορεί να βγει σε λίγο καιρό η LG και να πει ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά με unlocked bootloader αρκεί η συσκευή να

φοράει το stock λογισμικό της όπως πχ κάνει η htc.. Αν λοιπόν εγώ το πειράξω και μετά δεν μπορώ να βρω τη rom της vodafone

που φοράει κανονικά η συσκευή μου αυτομάτως θα είμαι εκτός εγγύησης.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γιάννη επειδή ακόμα το θέμα unlocked bootloader και εγγύηση δεν έχει ξεκαθαρήσει από μεριάς LG λέω να μην το πειράξω ακόμα..

Γιατί μπορεί να βγει σε λίγο καιρό η LG και να πει ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά με unlocked bootloader αρκεί η συσκευή να

φοράει το stock λογισμικό της όπως πχ κάνει η htc.. Αν λοιπόν εγώ το πειράξω και μετά δεν μπορώ να βρω τη rom της vodafone

που φοράει κανονικά η συσκευή μου αυτομάτως θα είμαι εκτός εγγύησης.. ;)

σεβαστα ολα.. αλλα και που ξερει η LG τι ρομ φοραει καθε τηλεφωνο.?? και σιγα μην καθονται να ψαχνουν τι ρομ πρεπει να φοραει και αν την φοραει το κινητο...για τν bootloader ναι συμφωνω απολυτως...!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Κι όμως ξέρουν και παραξέρουν με το imei.. Και από τη στιγμή που θα δουν unlocked bootloader πίστεψέ με το επόμενο βήμα θα είναι να δουν τι rom φοράει η συσκευή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

σεβαστα ολα.. αλλα και που ξερει η LG τι ρομ φοραει καθε τηλεφωνο.?? και σιγα μην καθονται να ψαχνουν τι ρομ πρεπει να φοραει και αν την φοραει το κινητο...για τν bootloader ναι συμφωνω απολυτως...!!

Από το imei.

Kαι μια χαρά κάθονται και το ψάχνουν, μιας και αν δεν φοράει τη rom της χωράς για την οποία προορίζεται, ακόμα και full stock να είσαι, θεωρείται ότι έχεις επέμβει στο λογισμικό και μπορεί να σε βγάλει εκτός εγγύησης.

Από το imei.

Kαι μια χαρά κάθονται και το ψάχνουν, μιας και αν δεν φοράει τη rom της χωράς για την οποία προορίζεται, ακόμα και full stock να είσαι, θεωρείται ότι έχεις επέμβει στο λογισμικό και μπορεί να σε βγάλει εκτός εγγύησης.

σε βρισκω λιγακι υπερβολικο..!!

σε βρισκω λιγακι υπερβολικο..!!

Έχει συμβεί με άλλες εταιρίες άπειρες φορές, οπότε γιατί να μην συμβεί και με την LG?

Εδώ αυτοί σου λένε ότι και μόνο που το ξεκλείδωσες αυτομάτως χάνεις την εγγύηση εκεί θα κολλήσουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει συμβεί με άλλες εταιρίες άπειρες φορές, οπότε γιατί να μην συμβεί και με την LG?

Εδώ αυτοί σου λένε ότι και μόνο που το ξεκλείδωσες αυτομάτως χάνεις την εγγύηση εκεί θα κολλήσουν?

ενδεχομενως να εχετε δικιο..!! δν επιμενω...!!!

καλησπερα παιδια ειμαι νεος στην παρεα εχω και εγω εδω και λιγο καιρο το g4..το κινιτο παει σφαιρα..ψαχνω καπακι πισω δερματινο κοκινο αν καπιος μπορει να βοη8ειση

καλησπερα παιδια ειμαι νεος στην παρεα εχω και εγω εδω και λιγο καιρο το g4..το κινιτο παει σφαιρα..ψαχνω καπακι πισω δερματινο κοκινο αν καπιος μπορει να βοη8ειση

33 ευρώ από την Procordia (μαζί με τα μεταφορικά εντός Αθήνας) η οποία είναι και το επίσημο σέρβις της LG....Δεν έχει eshop απλά παίρνεις τηλεφωνο(Google is your friend) και δεινεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλησπέρα.

Όταν ανοίγω την κάμερα, στο "βασικό", δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσω το φλας.

Συμβαίνει σε όλους αυτό;

Καλησπέρα.

Όταν ανοίγω την κάμερα, στο "βασικό", δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσω το φλας.

Συμβαίνει σε όλους αυτό;

Απενεργοποιησε το hdr..

Σήμερα το πρωί μου έπεσε απο το αυτοκίνητο πανω σε χαλίκια με την πλάτη και έσπασε το τζαμάκι της κάμερας..... Εχει τυχει σε κάποιον; Πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα η μόνο το τζαμάκι;

Σήμερα το πρωί μου έπεσε απο το αυτοκίνητο πανω σε χαλίκια με την πλάτη και έσπασε το τζαμάκι της κάμερας..... Εχει τυχει σε κάποιον; Πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα η μόνο το τζαμάκι;

πολυ ευκολο!αλλαζεις μονο τζαμακι!δες το βιντεο.

καλημερα παιδες..Με το "κιτρινο" φλας εχουμε καμια εξελιξη?

Εγω περιμενω αυριο να επικοινωνησω με την LG

Δεν είναι κίτρινο η εφαρμογή η το firmware το κάνει.

Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ εδώ και τρεις μέρες. Το καλύτερο android που πέρασε από τα χέρια μου. Σχετικά με το ξεκλείδωμα του bootloader ξέρει κάποιος τι γίνεται; Προσπαθώ από την πρώτη στιγμή και μου λέει service unavailable contact site administrator. Βάζω κανονικά imei και device id.

Κατι κανεις λαθος εκει,παλεψε το λιγο..Εχει οδηγο και παράδειγμα στο xda..

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πότε το δοκίμασες; Μου βγάζει ότι imei και id είναι σωστά. Μόλις πατάω το συνέχεια βγάζει το μήνυμα που έγραψα παραπάνω :(

Λίγες σελίδες πρίν είχα πει οτι με τον φορτιστή της lg κάνει 3ώρες να φορτίσει.Έκανα αυτές τις μέρες δοκιμή ξανά .Με τον φορτιστή της lg κάνει 3 ώρες ακριβός και 1.30 με ενα samsung απλό(0%-100%) η διαφορά είναι οτι ειναι 5ν -2A ενώ ο lg 5-1.8Α δεν δικαιολογεί την διαφορά που έχει στην φόρτιση.Όποτε θα μιλήσω με το σέρβις δεν ξέρω τι θα ζητήσουν αν είναι να πάω εκεί το κινητό να το κρατήσουν δεν υπάρχει περίπτωση για να μου δώσουν άλλο φορτιστή μεγάλη ταλαιπωρία.Έχει κανείς ίδια εμπειρία με πρόβλημα στον φορτιστή;

Λίγες σελίδες πρίν είχα πει οτι με τον φορτιστή της lg κάνει 3ώρες να φορτίσει.Έκανα αυτές τις μέρες δοκιμή ξανά .Με τον φορτιστή της lg κάνει 3 ώρες ακριβός και 1.30 με ενα samsung απλό(0%-100%) η διαφορά είναι οτι ειναι 5ν -2A ενώ ο lg 5-1.8Α δεν δικαιολογεί την διαφορά που έχει στην φόρτιση.Όποτε θα μιλήσω με το σέρβις δεν ξέρω τι θα ζητήσουν αν είναι να πάω εκεί το κινητό να το κρατήσουν δεν υπάρχει περίπτωση για να μου δώσουν άλλο φορτιστή μεγάλη ταλαιπωρία.Έχει κανείς ίδια εμπειρία με πρόβλημα στον φορτιστή;

Σε ένα nexus 5 που είχα και είχα πρόβλημα με την φόρτιση, μου ζήτησαν και το κινητό και τον φορτιστή με το καλώδιο. Ήρθε το courier το πήρε και σε 3 μέρες μου το γύρισαν με καινούργιο φορτιστή και καλώδιο.

Καλησπέρα παιδιά επειδή το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά του g4 έχετε κάποια συμβουλή για παρτίδες κλπ? Από ότι έχω διαβάσει δεν έχουμε θέματα με οθόνες σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Practice what you preach

Καλησπέρα παιδιά επειδή το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά του g4 έχετε κάποια συμβουλή για παρτίδες κλπ? Από ότι έχω διαβάσει δεν έχουμε θέματα με οθόνες σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νομιζω μετα την 508 ολα ειναι οκ

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ....όταν είσαστε σε κλειστό χώρο....και έχετε την οθόνη στον αυτόματο φωτισμό ....κάνει αυξομειώσεις έτσι στο άκυρο ...? Διορθώνεται κάπως αυτό....?

Μια να είναι σκοτεινό ...μια φωτεινό ...αν εχει καμία πηγή φωτός στο δωμάτιο ή φώτα σε μπαρ να τρώει γερή φρίκη .....έχω θέμα ...?

Edited by BOST

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4