Grgasteus Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Και 'BRAND OF THE YEAR AWARD" για το 2015 http://www.lgblog.gr/article/15545/kai-brand-year-2015-i-lg Μην τα διαφημίΖεται. ...δεν θα πέσει ποτέ η τιμή για τους υπόλοιπους που το ζαχαρωνουν Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μην τα διαφημίΖεται. ...δεν θα πέσει ποτέ η τιμή για τους υπόλοιπους που το ζαχαρωνουν οκ σορυ,δεν θα το ξανακανω.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Και 'BRAND OF THE YEAR AWARD" για το 2015 http://www.lgblog.gr/article/15545/kai-brand-year-2015-i-lg Error 404. Η σελίδα που ψαχνετε δεν βρέθηκε. :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Please :help: για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ... Καλησπέρα παιδιά...μήπως κάποιος καλός φίλος μπορεί να με βοηθήσει να βρώ το official firmware V10C ROM (ROMANIA) που είχε το G4 όταν το αγόρασα;;; Τώρα φοράω το V10d-EUR-XX η συσκευή είναι unbranded,πάει σφαίρα και βγάζει φανταστικές φωτογραφίες...:love: *Είμαι νομίζω πολύ κοντά στην λύση του προβλήματος,απλά θέλω να δοκιμάσω και το αρχικό firmware για να έχω ολοκληρωμένη άποψη-γνώμη, Τα υπόλοιπα (αφού εξαντλήσω όλες τις συνιστώσες που υπάρχουν) θα τα παραθέσω εδώ, προς βοήθεια όλων μας... Αν θελεις απλα για δοκιμη θα προτεινα να βαλεις μια αλλη c οπως αυτή..Ειναι ιδιες. https://www.dropbox.com/s/gmylljk6cxefm6e/Capture%2B_2015-11-04-00-03-35.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί . . Αν ξεκλειδώσω το bootable κάνω root και τα λοιπά. . . Μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση του. Δηλαδή αν βάλλω πάλι την επίσημη rom θα επανέλθει και το bootable.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί . . Αν ξεκλειδώσω το bootable κάνω root και τα λοιπά. . . Μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση του. Δηλαδή αν βάλλω πάλι την επίσημη rom θα επανέλθει και το bootable.?? Αν κανείς μόνο ρουτ μπορεις να επιστρέψεις σε εντελώς μαμά κατάσταση. Αν ξεκλειδωσεις bootloader για να περάσεις custom recovery τότε δεν υπάρχει επιστροφή. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Αν κανείς μόνο ρουτ μπορεις να επιστρέψεις σε εντελώς μαμά κατάσταση. Αν ξεκλειδωσεις bootloader για να περάσεις custom recovery τότε δεν υπάρχει επιστροφή. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Ελπίζω να βγάλουν κάτι να μπορούμε να επαναφέρουμε πλήρως το κινητό. Είχα ένα honor 6 και από ότι θυμάμαι μπορούσα να ξανά κλείδωσω το bootable της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Χθές μου ήρθε μια αναβάθμιση για το λειτουργικό . Τι βελτιώνει αυτή η αναβάθμιση παιδιά ? Τώρα μου λέει έκδοση λογισμικού : V10e-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τι γίνεται με το smartworld τόσες μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα θέμα .Δουλεύει σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τι γίνεται με το smartworld τόσες μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα θέμα .Δουλεύει σε εσάς;Καλημέρα.Μπορείς καί από εδώ Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλημέρα.Μπορείς καί από εδώ Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Το tempered glass nillkin ειναι οτι καλυτερο σαν αισθηση παιδες ειναι φοβερο πολυ βελουδινη αφη αξιζει τα λεφτα του Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Κατι παιζει...κανω πολυ ωρα ελεγχο για ενημερωση λογισμικου και απλα κολλαει στην αναζητηση Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ψαχνω να βρω πως γινεται το τηλ να ειναι στο αθορυβο αλλα να χτυπαει το ξυπνητηρι....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα, η SD μου 64GB αρχισε να μου κανει νερα. οτι φωτογραφια ειχε δεν ανοιγει ουτε σε κινητο ουτε σε πι σι. Κλαίω. Το θεμα είναι, το εχει παθει άλλος? Είναι θεμα του τηλεφωνου ή απλα η SD χαλασε ή δεν ξερω γω τι....? Επίσης αν κανεις ξερει κανενα προγραμμα ανακτησης φωτο μετα απο τετοιο πάθημα καλοδεχουμενο Μέχρι στιγμης δοκιμασα testdisk και Stellar αλλα τιποτα... Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Περιμένοντας τα Χριστουγεννα,μήπως πάει κάπου στα 320 για εμάς τους φτωχούς. Να το χαίρεστε οι τωρινοι χρήστες για πολλά χρόνια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Περιμένοντας τα Χριστουγεννα,μήπως πάει κάπου στα 320 για εμάς τους φτωχούς. Να το χαίρεστε οι τωρινοι χρήστες για πολλά χρόνια.. Μπα δύσκολο Πολύ τόσο χαμηλά. Ήδη το g3 πήρε ξανά τον ανήφορο και ελέω εορτών και ελέω περιορισμού κςφαλεων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Καλησπέρα, η SD μου 64GB αρχισε να μου κανει νερα. οτι φωτογραφια ειχε δεν ανοιγει ουτε σε κινητο ουτε σε πι σι. Κλαίω. Το θεμα είναι, το εχει παθει άλλος? Είναι θεμα του τηλεφωνου ή απλα η SD χαλασε ή δεν ξερω γω τι....? Επίσης αν κανεις ξερει κανενα προγραμμα ανακτησης φωτο μετα απο τετοιο πάθημα καλοδεχουμενο Μέχρι στιγμης δοκιμασα testdisk και Stellar αλλα τιποτα... Φιλε καλησπερα.Δεν μας λες και ποια ακριβως μαρκα 64gb καρτα εχεις για να εχουν υποψην και οι υπολοιποι ?? Εγω εδω και μια εβδομαδα εχω στο κινητο την kingston 64gb MICRO SDXC 64GB UHS-I CLASS 10 την U1 με READ: 45MB/S και WRITE 10MB/S και δουλευει μια χαρα εχοντας μεσα γυρω στα 3 gb βιντεο και φωτο και αλλα τοσα 1-2 ταινιες... Βασικα συμβαινει δυστηχως και στης καλυτερες οικογενειες...οποτε πες μας αν εισαι σε εγγυηση και 2ερον πριν κανεις καποιο format για να επανελθη ψαξε και βρες στο νετ 2 προγραμματα που θα σε βοηθησουν... Το ενα ειναι το Any Data Recovery Pro και το αλλο με το οποιο εγω μια φορα ειχα βρει τα χαμενα μου αρχεια μιας κατεστραμμενης μου καρτας το Lazesoft Data Recovery (Suite) for Windows. Οταν εχεις νεα πες μας !!! ;) ;) Edited November 4, 2015 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ψαχνω να βρω πως γινεται το τηλ να ειναι στο αθορυβο αλλα να χτυπαει το ξυπνητηρι....:worry: Βάζεις το κινητό σε λειτουργία προτεραιότητας και από τις ρυθμίσεις προτεραιότητας βάζεις να χτυπάει μόνο το ξυπνητήρι. Ή απλά τον βάζεις στην δόνηση. Το ξυπνητήρι θα χτυπήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν το βρισκω.που ειναι οι ρυθμισεις προτεραιοτητας αν και εκει που νομιζω οτι ειναι δεν εχει ξυπνητηρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μπα δύσκολο Πολύ τόσο χαμηλά. Ήδη το g3 πήρε ξανά τον ανήφορο και ελέω εορτών και ελέω περιορισμού κςφαλεων.... Το λέω λόγω εορτών και αγορών. Απο την στιγμη που θα ανέβει η ζήτηση,να πέσει η τιμή! Τεσπα όποια και αν είναι η τιμή,μέχρι τα Χριστούγεννα πρέπει να αγοραστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θεωρω οτι με τη μεγαλη ζητηση την καλη αναλογια αρχικης_τελικης τιμης και το αυξανόμενο μεγεθος της κοινοτητας χρηστων η τιμη προς τις γιορτες θα ανέβει αλλα πχι πολυ.κοντα στα 400_450 θα ειναι Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα, η SD μου 64GB αρχισε να μου κανει νερα. οτι φωτογραφια ειχε δεν ανοιγει ουτε σε κινητο ουτε σε πι σι. Κλαίω. Το θεμα είναι, το εχει παθει άλλος? Είναι θεμα του τηλεφωνου ή απλα η SD χαλασε ή δεν ξερω γω τι....? Επίσης αν κανεις ξερει κανενα προγραμμα ανακτησης φωτο μετα απο τετοιο πάθημα καλοδεχουμενο Μέχρι στιγμης δοκιμασα testdisk και Stellar αλλα τιποτα... ειχα παθει τετοια ζημια σε ενα galaxy s3 που ειχα. ειχε καψει 2 kingston και scandisc . μονο με samsung και adata δουλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παιδιά μου ήρθε μια πρόκληση για το one plus x 269e έχει και ξεκινάει από αύριο η διάθεση του. . Αν θέλει κάποιος το κινητό ας μου στείλει email: miinnaass@gmail.com Από ότι είδα στέλνει και Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Φίλε rufere, μήπως μπορείς να γράψεις το sait που πήρες την θήκη και το γυαλί, γιατί δεν μπορώ να τα αγοράσω απο ebay λόγω των γνωστών περιορισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts