demon2411 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Καλως σας βρηκα νεος κατοχος g4 παρτιδα 508 προελευση Rom (ρουμανια). Η προελευση θα επρεπε να με ανησυχει η οχι? Edited October 8, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αγόρασα την LG G4 Θήκη Smart View Book White , το μεταμορφώνει το κινητό..!!! Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα....!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλως σας βρηκα νεος κατοχος g4 παρτιδα 508 προελευση Rom (ρουμανια). Η προελευση θα επρεπε να με ανυσηχει η οχι? Πως βλέπουμε την προέλευση ....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Πως βλέπουμε την προέλευση ....? δεξια απο το imei αναγραφει τρια γραμματα. Εμενα γραφει ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Και στα 2 ερωτηματα η απαντηση ειναι ναι.Οσον αναφορα τις αναβαθμισεις θα τις παιρνεις πλεον μονο χειροκινητα περνωντας τις με recovery Υπάρχει κάποιος οδηγός; ειχα την εντύπωση οτι για να περάσεις νεα ρομ πρέπει να πρωτα να περάσεις custom recovery και γ8α να περάσεις custom recovery πρέπει να ξεκληδωσεις τον boot loader o oποιος δεν ξανακλειδώνει. Edited October 8, 2015 by TAZ_DEV Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 δεξια απο το imei αναγραφει τρια γραμματα. Εμενα γραφει ROM Στο κουτί λογικά έτσι...? Γιατί από τις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι ...όταν επιστρέψω θα το δω....σ'ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αγόρασα την LG G4 Θήκη Smart View Book White , το μεταμορφώνει το κινητό..!!! Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα....!!!! Από που την πήρες φίλε μου αν μας έδινες κάνα λινκ θα ήσουν ωραίος. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Στο κουτί λογικά έτσι...? Γιατί από τις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι ...όταν επιστρέψω θα το δω....σ'ευχαριστώ πολύ ;) Nαι στο κουτι συγγνωμη δεν το διευκρινισα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Υπάρχει κάποιος οδηγός; ειχα την εντύπωση οτι για να περάσεις νεα ρομ πρέπει να πρωτα να περάσεις custom recovery και γ8α να περάσεις custom recovery πρέπει να ξεκληδωσεις τον boot loader o oποιος δεν ξανακλειδώνει. Και γω θελω να ρουταρω αλλα δεν βγαζω ακρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αγόρασα την LG G4 Θήκη Smart View Book White , το μεταμορφώνει το κινητό..!!! Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα....!!!! Από που την πήρες φίλε μου αν μας έδινες κάνα λινκ θα ήσουν ωραίος. http://www.gadget-shop.gr/lg-g4-thiki-smart-view-book-white αλλά πρόσεξα ότι με την χρήση η θήκη δεν κλέινει ερμειτικά αλλά το έμπροσθεν καπάκι ανοίγει λίγο....:confused: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Οι πρωτες παρτιδες τι κωδικο εχουν? 501;; η 505 ειναι καλη;; Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλως σας βρηκα νεος κατοχος g4 παρτιδα 508 προελευση Rom (ρουμανια). Η προελευση θα επρεπε να με ανησυχει η οχι? οχι και μενα ρουμανικο ειναι. κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ρε αλανια θυμιστε μου σας παρακαλω,απο που βγαζω την ενταση του ηχου; Καπου το θυμαμαι στις ρυθμισεις αλλα δεν το βρισκω.[ATTACH]64239[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ρε αλανια θυμιστε μου σας παρακαλω,απο που βγαζω την ενταση του ηχου; Καπου το θυμαμαι στις ρυθμισεις αλλα δεν το βρισκω.[ATTACH]64239[/ATTACH] Τα κουμπιά που έχει πάνω (wifi, bluetooth, τοποθεσία κ.τ.λ.) τα κανεις swipe προς τα αριστερά. Τέρμα δεξιά δηλαδή θα βρεις ενα κουμπί που γράφει "Επεξεργασία"...... πάτα το ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παιδες ποση ωρα σας περνει να φορτισει το κινητο;; νιωθω οτι γεμιζει γρηγορα εμένα κατι λιγοτερο από 2 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Nαι στο κουτι συγγνωμη δεν το διευκρινισα. ;) Τελικά παρτίδα 509 BAL....Χώρες Βαλτικής και τα σχετικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλημέρα, Επειδή κάνω και εγώ την έρευνα μου για αγορά, έτυχε σε κανέναν να πάρει την έκδοση με δέρμα από σκρουτζομάγαζο και να ΜΗΝ έχει δωρεάν πλαστικό καπάκι μέσα? Γράφουν κάτι απ' έξω στο κουτί όσες έχουν έξτρα καπάκι που να μπορεί να το καταλάβει κάποιος χωρίς να το ανοίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Και μια ερωτηση απο μενα γιατι δεν εχω ψαξει καθολου. Root παιζει χωρις προβλημα εγγυησης στο G4? Στο G3 θυμαμαι γινοταν κανονικα. Απλα επειδη αυτο ειναι με 5.1.1 εργοστασιακη υπαρχει τροπος να root-αριστει αυτη η εκδοση? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Με εχετε αγχωσει με τις παρτιδες!Εμενα αν και το πηρα προχθες ειναι παριδα 506,ολλανδικο.Τους ειχε ξεμεινει μαλλον!Δοξα τω θεο βεβαια κανα προβλημα δεν βλεπω,ουτε bleeding ουτε τιποτα! Να κανω μια ερωτηση ομως?Γιατι τα εισαγωγης απο σκρουτζομαγαζα ερχονται "ανοιχτα" χωρις ταινια.γνησιοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Με εχετε αγχωσει με τις παρτιδες!Εμενα αν και το πηρα προχθες ειναι παριδα 506,ολλανδικο.Τους ειχε ξεμεινει μαλλον!Δοξα τω θεο βεβαια κανα προβλημα δεν βλεπω,ουτε bleeding ουτε τιποτα! Να κανω μια ερωτηση ομως?Γιατι τα εισαγωγης απο σκρουτζομαγαζα ερχονται "ανοιχτα" χωρις ταινια.γνησιοτητας? Η lg δεν βάζει ταινία γνησιότητας στα κινητά της. Όσα έχουν ταινία είτε την έχουν τοποθετήσει οι εισαγωγείς είτε τα καταστήματα που τα πουλάνε. Don't worry ;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSENTOUKAS Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους,Κατοχος και εγω πλεον του του LG G4 BLACK LEATHER πΑΡ 506 ερχομαι απο το ι9506.Βασικα δεν εχω τρελαθει απο τη γρηγοραδα του καθως το knok knok την πρωτη φορα που το χρησιμοποιω δεν ποιανει παντα.Το εχει παρατηρισει κανενας??Τα + δεν τα αναφερω γιατι ειναι γνωστα σε ολους. Εχω αφησει την ζελατινα που ειχε απο τη μανα του μηπως επηρεαζει αυτη το knok knok?? Edited October 9, 2015 by KSENTOUKAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπερα σε ολους,Κατοχος και εγω πλεον του του LG G4 BLACK LEATHER πΑΡ 506 ερχομαι απο το ι9506.Βασικα δεν εχω τρελαθει απο τη γρηγοραδα του καθως το knok knok την πρωτη φορα που το χρησιμοποιω δεν ποιανει παντα.Το εχει παρατηρισει κανενας??Τα + δεν τα αναφερω γιατι ειναι γνωστα σε ολους. ούτε εμένα πιάνει πάντα το διπλο χτυπημα, αλλα δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω τρελαθεί με την γρηγοράδα του, ελάχιστες φορές το έχω δει να λαγκαρει και δεν κάνω ποτέ εκκαθάριση εφαρμογών. Πιο πολύ θα έλεγα για αρνητικό ότι 2-3 φορές έχει χάσει το σήμα για data και πρέπει να κάνεις μανούβρα για να ξανασυνδεθεί (ή επανεκίννηση). Για το διπλό χτύπημα δοκίμασε να το χτυπάς 3 φορές καθώς καμιά φορά χάνει την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KSENTOUKAS Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ούτε εμένα πιάνει πάντα το διπλο χτυπημα, αλλα δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω τρελαθεί με την γρηγοράδα του, ελάχιστες φορές το έχω δει να λαγκαρει και δεν κάνω ποτέ εκκαθάριση εφαρμογών. Πιο πολύ θα έλεγα για αρνητικό ότι 2-3 φορές έχει χάσει το σήμα για data και πρέπει να κάνεις μανούβρα για να ξανασυνδεθεί (ή επανεκίννηση). Για το διπλό χτύπημα δοκίμασε να το χτυπάς 3 φορές καθώς καμιά φορά χάνει την πρώτη. Ουτε εγω εχω δει λαγκαρισματα thanks!!Γνωριζει καποιος αν λειτουργει η ασυρματη φορτιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 .....καλα το ηχείο ''ΤΑ ΣΠΑΕΙ'' !!!!! στο μισο η ενταση...εάν αυξησω θα κουφαθω!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ουτε εγω εχω δει λαγκαρισματα thanks!!Γνωριζει καποιος αν λειτουργει η ασυρματη φορτιση?? Νομίζω μόνο με πατέντα- μετατροπή στο πίσω καπάκι ή αλλάζοντας το με άλλο που υποστηρίζει...... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts