Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα συμφορουμιτες,

ενω εχω ενεργοποιηση την αναφορα παραδοσης μηνυματων δεν τις λαμβανω..Εχω 02 στην Αγγλια.Μπορει κανεις να με βοηθησει??

Υ.Γ Επισης μηπως ξερει κανεις αν και ποτε το κινητο μας θα παρει την νεα εκδοση Android 6.0??

anybody???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Μήπως έχει απενεργοποιηθεί; Είναι γνωστό bug της LG

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλημέρα σε όλους...:)

Και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...:thanks:

Αντώνη φανταζομαι θα αστειευσαι ετσι; Καλοριζικη η συσκευή σου,πετα το μεγεθυντικό φακο απο το παραθυρο!!

Ολες οι lcd εχουν αυτο το λιγο bleeding που ειδες.Ασε που σε απολυτο σκοταδι δεν γίνεται να εχεις τερμα φωτεινότητα οποτε δεν θα το ξαναδεις ποτε.

Φίλε μου δεν με πείραξε αυτό το λίγο bleeding το αναφέρω μάλιστα,με πείραξε το φαινόμενο με τα pixels,που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου,σήμερα το έβλεπά σε σκοτεινό χώρο με γυμνό μάτι,στην μαύρη οθόνη του G4 ήταν σαν να την έχεις τρυπήσει με καρφίτσα,

και από μέσα έβλεπα-βλέπω πράσινο χρώμα...δεν ξέρω:what:

Enjoy your monster και μην σκας τσάμπα...

Σε ευχαριστώ πολύ Τάκη όντως μιλάμε για πολύ monster...

Ενεργοποίησα το "secret tip" που μου είπε ο φίλος μου,και έγινα developer,και προστέθηκε το menu developer,

με 3 ρυθμίσεις πέταγε το G4 αλλά δυστυχώς δεν μου έκατσε η αναβάθμιση...:(

Όταν πέρασα την V10D έχασα το video sample που είχε,αλλά δεν μου δουλεύουν και τα πλήκτρα συντόμευσης,

ενώ είναι ενεργοποιημένα,στο κουμπί στην ράχη του,(QuickMemo+ και η κάμερα) έχω κάνει 3-4 εργοστασιακές επαναφορές αλλά τίποτα,

γνωρίζει κάποιος κάτι παιδιά; εσείς είχατε παρόμοιο πρόβλημα από την C στην D;;;

Σας ευχαριστώ και πάλι φιλικά Αντώνης

Ειναι bug της d αυτο Αντωνη.Εγω που το πηρα με d δεν τα ειδα να λειτουργουν ποτε.Το ελεγε και σε ενα review καποιος θυμαμαι..

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί που εξηγούν γενικότερα τα βασικά settings όλων των φωτογραφικών μηχανών με manual mode.

http://lifehacker.com/5814173/basics-of-photography-your-cameras-manual-settings

http://lifehacker.com/5877335/the-manual-photography-cheat-sheet-keeps-you-familiar-with-all-your-cameras-different-settings

Με πιο απλούς όρους πρόσφατα πήρε το μάτι μου αυτό, που βρίσκω πιο κατατοπιστικό για κάποιον που τώρα μαθαίνει τους όρους

http://9gag.com/gag/aDmVzBd/the-complete-guide-to-photography-for-beginners

Thanks !!!

Καλημέρα σε όλους...:)

Και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...:thanks:

Φίλε μου δεν με πείραξε αυτό το λίγο bleeding το αναφέρω μάλιστα,με πείραξε το φαινόμενο με τα pixels,που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου,σήμερα το έβλεπά σε σκοτεινό χώρο με γυμνό μάτι,στην μαύρη οθόνη του G4 ήταν σαν να την έχεις τρυπήσει με καρφίτσα,

και από μέσα έβλεπα-βλέπω πράσινο χρώμα...δεν ξέρω:what:

Σε ευχαριστώ πολύ Τάκη όντως μιλάμε για πολύ monster...

Ενεργοποίησα το "secret tip" που μου είπε ο φίλος μου,και έγινα developer,και προστέθηκε το menu developer,

με 3 ρυθμίσεις πέταγε το G4 αλλά δυστυχώς δεν μου έκατσε η αναβάθμιση...:(

Όταν πέρασα την V10D έχασα το video sample που είχε,αλλά δεν μου δουλεύουν και τα πλήκτρα συντόμευσης,

ενώ είναι ενεργοποιημένα,στο κουμπί στην ράχη του,(QuickMemo+ και η κάμερα) έχω κάνει 3-4 εργοστασιακές επαναφορές αλλά τίποτα,

γνωρίζει κάποιος κάτι παιδιά; εσείς είχατε παρόμοιο πρόβλημα από την C στην D;;;

Σας ευχαριστώ και πάλι φιλικά Αντώνης

Τι ακριβώς ρυθμίσεις έκανες ως developer και τι κάνουν αυτές φίλε μου ?

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

κατοχος και γω απο σημερα...μια χαρα τούμπανο το τηλεφωνο !!!

το email πως το ρυθμιζουμε ρε παιδια?

Τα πλήκτρα συντόμευσης δουλεύουν κανονικά με την d , δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο το key plus που έχω εγκαταστήσει

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Κάτοχος κι εγώ του εν λόγω κινητού από χθες!δόξα τω Θεώ, όλα καλά μέχρι στιγμής. Μια ερώτηση και από μένα.. τί γίνεται με τα ringtones βρε παιδιά..? Τα έβαλα στο φάκελο ringtones αλλά και πάλι τίποτα..

Τα πλήκτρα συντόμευσης δουλεύουν κανονικά με την d , δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο το key plus που έχω εγκαταστήσει

Και εμένα όλα μια χαρά ...χωρίς κάποιο έξτρα .....

Κατοχος απο Παρασκευη του G4,δηλωνω εντυπωσιασμενος απο την αποδοση και την διαχειρηση μπαταριας.Με ολα ανοιχτα και νορμαλ χρηση για τα δικα μου στανταρ,απο Σαββατο πρωι στις 6 μεχρι και αυτη τη στιγμη ,εχω ακομη 64% μπαταριας.Με το g3 με την ιδια περιπου χρηση ημουν περιπου στο 30%.

Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος,που μπορω να αγορασω και σε τι τιμη,το red leather καπακι.

Κατοχος απο Παρασκευη του G4,δηλωνω εντυπωσιασμενος απο την αποδοση και την διαχειρηση μπαταριας.Με ολα ανοιχτα και νορμαλ χρηση για τα δικα μου στανταρ,απο Σαββατο πρωι στις 6 μεχρι και αυτη τη στιγμη ,εχω ακομη 64% μπαταριας.Με το g3 με την ιδια περιπου χρηση ημουν περιπου στο 30%.

Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος,που μπορω να αγορασω και σε τι τιμη,το red leather καπακι.

Παραγγελία από Procordia (επίσημο LG service) περίπου 32 ευρώ με αντικαταβολή....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλησπέρα στην παρέα. Αύριο σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ το g4 και θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνετε κανένα καλό και αξιόπιστο κατάστημα απο σκρουτζ χωρίς ανοιγμένες συσκευασίες και με καινούργιες παρτίδες. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα στην παρέα. Αύριο σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ το g4 και θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνετε κανένα καλό και αξιόπιστο κατάστημα απο σκρουτζ χωρίς ανοιγμένες συσκευασίες και με καινούργιες παρτίδες. Ευχαριστώ.

Παρε το πιο φτυνο που θα βρεις με την προιποθεση να είναι σφραγισμενη η συσκευασια (αν και δεν εχω ακουσει να πουλανε ανοιχτα)...οσο για την παρτιδα ουτε εκει είχαμε κανενα πρόβλημα......χωρια το ότι με τις πωλήσεις που εχει κανει τον τελευταιο καιρο και να ηθελες δεν θα εβρισκες από τις πρωτες παρτιδες.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Χ one tempered glass δοκίμασε κάποιος; Με τον αισθητήρα των κλήσεων ολα οκ;; Γενικότερα πως συμπεριφέρεται;

Αυτο εχω, σκεπαζει τον αισθητηρα εγγυτητας, ορισμενες φορες και οχι ολες φαινεται οτι ο αισθητηρας δεν καταλαβαινει οτι απομακρυνες το κινητο απο το προσωπο.

Μιας και το glass ομως μπροστα ειναι ΠΑΝΤΑ καθαρο, ειδικα σε εκεινο το σημειο του αισθητηρα, δεν εχω πεισθει 100% οτι φταιει το γυαλι μπροστα, μιας και αλλες φορες το κανει και αλλες οχι. Ακομα ειναι υπο διερευνηση.

Να συμπληρωσω εδω και κατι γενικοτερα, οτι ορισμενες φορες το κινητο δεν ανταποκρινεται στο διπλο tap για να ανοιξει η οθονη. Σπανιως, αλλα μου το εχει κανει, ωσπου χρησιμοποιησα το hard button απο πισω και τοτε το διπλο tap ξαφνικα δουλευε. Γενικως...ειτε το ξυπνημα οθονης, ειτε ο αισθητηρας εγγυτητας ελαχιστες φορες μου εχουν κανει αυτο το κολλημα.

Θα σου προτεινα ομως καλυτερα, αν μπορεις να βρεις καποιο γυαλι που να μην σκεπαζει τον αισθητηρα για να εισαι σιγουρος.

Edited by nemaki

Αυτο εχω, σκεπαζει τον αισθητηρα εγγυτητας, ορισμενες φορες και οχι ολες φαινεται οτι ο αισθητηρας δεν καταλαβαινει οτι απομακρυνες το κινητο απο το προσωπο.

Μιας και το glass ομως μπροστα ειναι ΠΑΝΤΑ καθαρο, ειδικα σε εκεινο το σημειο του αισθητηρα, δεν εχω πεισθει 100% οτι φταιει το γυαλι μπροστα, μιας και αλλες φορες το κανει και αλλες οχι. Ακομα ειναι υπο διερευνηση.

Να συμπληρωσω εδω και κατι γενικοτερα, οτι ορισμενες φορες το κινητο δεν ανταποκρινεται στο διπλο tap για να ανοιξει η οθονη. Σπανιως, αλλα μου το εχει κανει, ωσπου χρησιμοποιησα το hard button απο πισω και τοτε το διπλο tap ξαφνικα δουλευε. Γενικως...ειτε το ξυπνημα οθονης, ειτε ο αισθητηρας εγγυτητας ελαχιστες φορες μου εχουν κανει αυτο το κολλημα.

Θα σου προτεινα ομως καλυτερα, αν μπορεις να βρεις καποιο γυαλι που να μην σκεπαζει τον αισθητηρα για να εισαι σιγουρος.

Ακριβώς.....

Με always on wifi είτε 3G/4G ποσο πάει η μπαταρία? Έχω μια γνώμη από διαφορα reviews αλλα με ενδιαφέρει όταν έχεις συνεχεια ανοιχτό είτε το wifi είτε το mobile data ποσο πάει. Με το iphone 6 always on wifi/mobile data και κύριος whatsapp/facebook μερικές ώρες όσο και βγάζει την ημερα. Θέλω να δω αν ειναι τόσο μέτρια η μπαταρία του LG G4 σε αυτήν την χρήση η μήπως ειναι καλύτερη.
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται να δώσω το LG G2 μου και σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του G4. Στα 400 ευρώ μπάτζετ πιστεύετε αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή; Απλά να αναφέρω πως το G2 μου βγήκε τρελό τεφαρίκι, δεν θα το άλλαζα απλά προέκυψε αγοραστής.

Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται να δώσω το LG G2 μου και σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του G4. Στα 400 ευρώ μπάτζετ πιστεύετε αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή; Απλά να αναφέρω πως το G2 μου βγήκε τρελό τεφαρίκι, δεν θα το άλλαζα απλά προέκυψε αγοραστής.

Στα 400ευρ έχεις το G4, Oneplus 2, και Moto X Style. Από τα 3 το G4 έχει την καλύτερη κάμερα αλλα όχι κατά πολύ. Επίσης από τα 3 όπως φαίνεται το G4 έχει την χειρότερη μπαταρία και μάλιστα κατά πολύ χειρότερη. Από άποψη features εκεί είναι που βλέπω το G4 και X style κοντά. Οποτε σκεφτου τι θες περισσότερο από ένα κινητό.

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Kαλημερα σας,

Ολα καλα με το G4 πολυ ευχαριστημενος σε ολα του.Προσωπικα και στην μπαταρια του η οποια για μενα ειναι πανω απο τον μεσο ορο.Με τιποτα δεν θα τη χαρακτηριζα κακη και μιλαμε πως ειμαι 4g μονιμα ανοιχτο αρκετες κλησεις browsing ,sync κτλ.

Να ρωτησω μονο στα recents οταν κλεινετε τις εφαρμογες σερνοντας αριστερα ή δεξια καμια φορα πριν φυγει εντελως η εφαρμογη μηπως laggarei λιγο ,δλδ μενει σχεδον ενα secong στην ακρη της οθονης και μετα φευγει?

Αν το κανει μονο σε μενα να ψαχτω με εφαρμογες ενδεχομενως .

Ευχαριστω!!!

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4