Da_rudakos Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ποια είναι η τελευταία παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Σημερα μου ηρθε η v10d Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τώρα που έχει συννεφιά.. Ο καιρός στην lockscreen σας δείχνει τα σύννεφα?? Ή κ πάλι τπτ?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Τώρα που έχει συννεφιά.. Ο καιρός στην lockscreen σας δείχνει τα σύννεφα?? Ή κ πάλι τπτ?? Αν δεις στις ρυθμισεις οταν κανεις επιλογη για το καιρο στη lock screen σου λεει πως θα δειχνει το καιρο αν βρεχει ή χιονιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Σημερα μου ηρθε η v10d Εγω παντως στο dual sim εδώ και αρκετο καιρο εχω την V10d......λειτουργουν τα παντα τελεια αλλα περιμενω το επομενο update γιατι εχει ακομα ενσωματομενους τους ηχους κλησης με τους ηχους ειδοποιήσεων....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αν δεις στις ρυθμισεις οταν κανεις επιλογη για το καιρο στη lock screen σου λεει πως θα δειχνει το καιρο αν βρεχει ή χιονιζει... Ναι έχεις δίκιο. Απλά Ρώτησα γιατί σε κάποια παιδιά έπαιζε κ με ήλιο..!! Κ λέω τι γίνετε... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ναι έχεις δίκιο. Απλά Ρώτησα γιατί σε κάποια παιδιά έπαιζε κ με ήλιο..!! Κ λέω τι γίνετε... Εχει αναφερθει πιο πισω πως τη λειτουργια σε ηλιο κ συννεφια δεν την εχουνε πλεον... Κατεμενα μεγαλο λαθος στο προηγουμενο μου το g2 που την ειχε ηταν ωραιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δεν την εκανα την αναβαθμιση εγω .. Ειμαι ακομα με τη προηγούμενη εμενα παντως εχει ξεχωριστά τους ηχους ειδοποιήσεων απο τον ηψο κλήσης κλπ Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παιδια οσοι πηρατε το LG G4 με δερματινη πλατη, ειχε μεσα στο κουτι και πλαστικο καπακι extra; Ή ισχυει μονο για συγκεκριμενες εκδοσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Στο δικό μου είχε έξτρα καπάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παιδια οσοι πηρατε το LG G4 με δερματινη πλατη, ειχε μεσα στο κουτι και πλαστικο καπακι extra; Ή ισχυει μονο για συγκεκριμενες εκδοσεις; Ναι και μενα ειχε πλαστικο καπακι, εκδοση 506 Ουγγαριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κ εμενα ειχε δευτερο εκδοση και σειρα πως βλεπω ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ναι και μενα ειχε πλαστικο καπακι, εκδοση 506 Ουγγαριας Και εμενα 505 σειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παιδια οσοι εχετε το δερματινο καπακι χωρις θηκη, πως το βλεπετε σε θεμα αντοχης; Φθειρεται ευκολα; Γιατι εγω το εχω βγαλει και φοραω το πλαστικο μεχρι να αποφασισω αν και ποια θηκη θα παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με λίγη προσοχή μια χαρά θα ειςαι απο θεμα αντοχής.. Σε ποιο χρωμα το έχεις ? στο αγοράζω αν το πουλάς , γενικά ψάχνω να αγοράσω δέμα άτονα αν πουλάει κάποιος.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδια οσοι πηρατε το LG G4 με δερματινη πλατη, ειχε μεσα στο κουτι και πλαστικο καπακι extra; Ή ισχυει μονο για συγκεκριμενες εκδοσεις; εγω πηρα την εκδοση με το δερματινο κοκκινο καπακι και ειχε μεσα και το χρυσο εξτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Και σε μενα ειχε 2ο καπακι μεσα. Εκδοση 5/2015 για Γαλλια προορισμος και με την ευκαιρια να σας πω οτι το τηλεφωνο ειναι απο χθες procordia λογω του προβληματος με το mirrorlink. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Καλημέρα ήταν κανείς κάτοχος του g2; Θέλω να ρωτήσω πως τα πάει η οθόνη του κάτω από τον ήλιο και άμα κάνει γρήγορο focus σε χαμηλό και μέτριο φωτισμό γιατί το g2 κάνει 100 ώρες Edited September 10, 2015 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 σημερα που βρεχει .. ο καιρος στην lockscreen αστραπες βροντες κεραυνους..!!χχαχαχααα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδια οσοι εχετε το δερματινο καπακι χωρις θηκη, πως το βλεπετε σε θεμα αντοχης; Φθειρεται ευκολα; Γιατι εγω το εχω βγαλει και φοραω το πλαστικο μεχρι να αποφασισω αν και ποια θηκη θα παρω... Καλημέρα το δικό μου έκδοση με δέρμα ταμπά είχε μέσα και χρυσό καπάκι. Εάν θυμάμαι καλά Γαλλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 σημερα που βρεχει .. ο καιρος στην lockscreen αστραπες βροντες κεραυνους..!!χχαχαχααα Για βγαλε ενα screenshots Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Στο δικό μου είχε έξτρα καπάκι Ναι και μενα ειχε πλαστικο καπακι, εκδοση 506 Ουγγαριας Κ εμενα ειχε δευτερο εκδοση και σειρα πως βλεπω ? εγω πηρα την εκδοση με το δερματινο κοκκινο καπακι και ειχε μεσα και το χρυσο εξτρα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Για βγαλε ενα screenshotshttp://s22.postimg.org/bordv06il/Screenshot_2015_09_10_14_45_05.jpg Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Εδώ κάποια στατιστικά από την μπαταρία του LG g4 dual sim H818p http://s17.postimg.org/7knsszsp7/Screenshot_2015_09_08_23_30_28.jpg http://s30.postimg.org/rv27s9yot/Screenshot_2015_09_08_23_31_01.jpg http://s1.postimg.org/wvc4p6vx7/Screenshot_2015_09_08_23_31_24.jpg Αν δείτε τις φωτο θα παρατηρήσετε ότι στον opera δίπλα γράφει "Διακοπή"....ενώ τον έχω κλειστό...... Το σημαίνει αυτό ότι τρέχει από κάτω Έτσι από μόνος του? Πάντως πάρα είμαι ευχαριστημένος από την διάρκεια της μπαταρίας.... Edited September 10, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 μετάβαση από g3(32gb) σε g4...αξίζει τον κόπο?...μεγάλες διαφορές?...όποια άποψη δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts