Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα που έχει συννεφιά.. Ο καιρός στην lockscreen σας δείχνει τα σύννεφα?? Ή κ πάλι τπτ??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Τώρα που έχει συννεφιά.. Ο καιρός στην lockscreen σας δείχνει τα σύννεφα?? Ή κ πάλι τπτ??

Αν δεις στις ρυθμισεις οταν κανεις επιλογη για το καιρο στη lock screen σου λεει πως θα δειχνει το καιρο αν βρεχει ή χιονιζει...

Σημερα μου ηρθε η v10d

Εγω παντως στο dual sim εδώ και αρκετο καιρο εχω την V10d......λειτουργουν τα παντα τελεια αλλα περιμενω το επομενο update γιατι εχει ακομα ενσωματομενους τους ηχους κλησης με τους ηχους ειδοποιήσεων.......

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αν δεις στις ρυθμισεις οταν κανεις επιλογη για το καιρο στη lock screen σου λεει πως θα δειχνει το καιρο αν βρεχει ή χιονιζει...

Ναι έχεις δίκιο. Απλά Ρώτησα γιατί σε κάποια παιδιά έπαιζε κ με ήλιο..!! Κ λέω τι γίνετε...

Ναι έχεις δίκιο. Απλά Ρώτησα γιατί σε κάποια παιδιά έπαιζε κ με ήλιο..!! Κ λέω τι γίνετε...

Εχει αναφερθει πιο πισω πως τη λειτουργια σε ηλιο κ συννεφια δεν την εχουνε πλεον...

Κατεμενα μεγαλο λαθος στο προηγουμενο μου το g2 που την ειχε ηταν ωραιο...

Δεν την εκανα την αναβαθμιση εγω .. Ειμαι ακομα με τη προηγούμενη εμενα παντως εχει ξεχωριστά τους ηχους ειδοποιήσεων απο τον ηψο κλήσης κλπ

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Παιδια οσοι πηρατε το LG G4 με δερματινη πλατη, ειχε μεσα στο κουτι και πλαστικο καπακι extra;

Ή ισχυει μονο για συγκεκριμενες εκδοσεις;

Παιδια οσοι πηρατε το LG G4 με δερματινη πλατη, ειχε μεσα στο κουτι και πλαστικο καπακι extra;

Ναι και μενα ειχε πλαστικο καπακι, εκδοση 506 Ουγγαριας

Παιδια οσοι εχετε το δερματινο καπακι χωρις θηκη, πως το βλεπετε σε θεμα αντοχης; Φθειρεται ευκολα; Γιατι εγω το εχω βγαλει και φοραω το πλαστικο μεχρι να αποφασισω αν και ποια θηκη θα παρω...

Με λίγη προσοχή μια χαρά θα ειςαι απο θεμα αντοχής.. Σε ποιο χρωμα το έχεις ? στο αγοράζω αν το πουλάς , γενικά ψάχνω να αγοράσω δέμα άτονα αν πουλάει κάποιος..

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

εγω πηρα την εκδοση με το δερματινο κοκκινο καπακι και ειχε μεσα και το χρυσο εξτρα.

Και σε μενα ειχε 2ο καπακι μεσα. Εκδοση 5/2015 για Γαλλια προορισμος και με την ευκαιρια να σας πω οτι το τηλεφωνο ειναι απο χθες procordia λογω του προβληματος με το mirrorlink.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλημέρα ήταν κανείς κάτοχος του g2; Θέλω να ρωτήσω πως τα πάει η οθόνη του κάτω από τον ήλιο και άμα κάνει γρήγορο focus σε χαμηλό και μέτριο φωτισμό γιατί το g2 κάνει 100 ώρες Edited by Cutthroat

σημερα που βρεχει .. ο καιρος στην lockscreen αστραπες βροντες κεραυνους..!!χχαχαχααα

Παιδια οσοι εχετε το δερματινο καπακι χωρις θηκη, πως το βλεπετε σε θεμα αντοχης; Φθειρεται ευκολα; Γιατι εγω το εχω βγαλει και φοραω το πλαστικο μεχρι να αποφασισω αν και ποια θηκη θα παρω...

Καλημέρα το δικό μου έκδοση με δέρμα ταμπά είχε μέσα και χρυσό καπάκι.

Εάν θυμάμαι καλά Γαλλικό.

σημερα που βρεχει .. ο καιρος στην lockscreen αστραπες βροντες κεραυνους..!!χχαχαχααα

Για βγαλε ενα screenshots

I Want To Believe

Στο δικό μου είχε έξτρα καπάκι

Ναι και μενα ειχε πλαστικο καπακι, εκδοση 506 Ουγγαριας

Κ εμενα ειχε δευτερο εκδοση και σειρα πως βλεπω ?

εγω πηρα την εκδοση με το δερματινο κοκκινο καπακι και ειχε μεσα και το χρυσο εξτρα.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις ;)

Εδώ κάποια στατιστικά από την μπαταρία του LG g4 dual sim H818p

http://s17.postimg.org/7knsszsp7/Screenshot_2015_09_08_23_30_28.jpg

http://s30.postimg.org/rv27s9yot/Screenshot_2015_09_08_23_31_01.jpg

http://s1.postimg.org/wvc4p6vx7/Screenshot_2015_09_08_23_31_24.jpg

Αν δείτε τις φωτο θα παρατηρήσετε ότι στον opera δίπλα γράφει "Διακοπή"....ενώ τον έχω κλειστό......

Το σημαίνει αυτό ότι τρέχει από κάτω Έτσι από μόνος του?

Πάντως πάρα είμαι ευχαριστημένος από την διάρκεια της μπαταρίας....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4