redcom7 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Tελικα ασχολήθηκε κανείς με το ρουταρισμα τις συσκευης να μας δώσει οδηγίες?? Να το τολμησουμε ή όχι ακόμη?? Ναι κανονικά γίνεται μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ναι κανονικά γίνεται μια χαρά Το ξέρω ότι γίνετε. Οδηγίες στα ελληνικά μπορείς να μου δώσεις??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εγώ πάντως που έχω τις επαφές αποθηκευμένες στο τηλέφωνο δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα...ανοίγουν από παντού ακαριαία...... Κάνε μια δοκιμή να τις περάσεις Από το gmail στο τηλέφωνο και δούλεψε το λίγο να δεις αν σου κάνει τα ίδια..... Αν στο τηλέφωνο λειτουργούν τέλεια τότε σβήσε όλες τις επαφές απ το gmail Και ξανά μετέφερε τις από το τηλέφωνο να δούμε Μήπως κάτι Δεν πήγαινε καλά με την μορφή κτλ που υπήρχαν στο gmail... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί να τις έχω στο κινητό γιατί τις επεξεργάζομαι διαρκώς από τον υπολογιστή στη δουλειά, είναι για μένα απαραίτητο να τις έχω σε gmail / exchange. Χθες δοκίμασα να αποσυγχρονίσω τις επαφές του Linkedin και έβγαλα και το viber και περιμένω να δω αν το ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πως βγαζω τις επαφές που εβαλε το skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πως βγαζω τις επαφές που εβαλε το skype? Μπαίνεις στις επαφές, πατάς στις τελίτσες πάνω δεξιά, ρυθμίσεις επαφών, επαφές για εμφάνιση και απόεπιλέγεις το skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί να τις έχω στο κινητό γιατί τις επεξεργάζομαι διαρκώς από τον υπολογιστή στη δουλειά, είναι για μένα απαραίτητο να τις έχω σε gmail / exchange. Χθες δοκίμασα να αποσυγχρονίσω τις επαφές του Linkedin και έβγαλα και το viber και περιμένω να δω αν το ξανακάνει. Ναι αλλα εγω δεν σου ειπα να τις σβησεις από το gmail και τελος!!!! Ειπα να τις περασεις στην μνημη τις συσκευης να τις σβησεις τελειως Από το gmail και να τις ξαναπεράσεις από την συσκευη στο gmail ξανα..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 εγω το ρουταρισα ..κανονικα εγινε εγκατασταση το super user. αλλα δν μπορεσα να βαλω την ρεκοβερυ.! την φλασαρα μεσα απο το flashifi αλλα μαλλον δν μπαινει.. το ρουταρα με αυτον τον τροπο ..http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 τωρα οπως ειμαι πως μπορω να βαλω ρεκοβερυ.?? επισης ειχα κανει το λαθος κ αφησα την καρτα μνημης μεσα και μου τα διεγραψε ολα.. προσοχη λοιπον.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 εγω το ρουταρισα ..κανονικα εγινε εγκατασταση το super user. αλλα δν μπορεσα να βαλω την ρεκοβερυ.! την φλασαρα μεσα απο το flashifi αλλα μαλλον δν μπαινει.. το ρουταρα με αυτον τον τροπο ..http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 τωρα οπως ειμαι πως μπορω να βαλω ρεκοβερυ.?? επισης ειχα κανει το λαθος κ αφησα την καρτα μνημης μεσα και μου τα διεγραψε ολα.. προσοχη λοιπον.! Με αυτό το τρόπο έχω την εντύπωση ότι έχεις κανονικά εγγύηση καθώς δεν έχεις πειράξει bootloader. Με κλειδωμένο bootloader λοιπόν χλωμό να περαστεί recovery. Μάλλον πρέπει να τον ξεκλειδώσεις πρώτα επίσημα, (πάει η εγγύηση) και μετά recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Με αυτό το τρόπο έχω την εντύπωση ότι έχεις κανονικά εγγύηση καθώς δεν έχεις πειράξει bootloader. Με κλειδωμένο bootloader λοιπόν χλωμό να περαστεί recovery. Μάλλον πρέπει να τον ξεκλειδώσεις πρώτα επίσημα, (πάει η εγγύηση) και μετά recovery. Όπως είμαι ξεκλειδώσει?? Κ με ποιον τρόπο?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Root και εγγύηση δεν συνυπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Το τηλεφωνο εχει προβλημα με το touch? Σκεφτομαι να το παρω. Edited September 7, 2015 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Όχι φίλε μου.....Μια χαρά είναι το touch....διάβασες κάπου κάτι τέτοιο? Εγώ και με φτινιαρικο tempered glass Και δεν έχω κάποιο θέμα (και έρχομαι και από ΝΟΤΕ 4) Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 thanks bro. Βαζοντας το Skype στα χώνει όλα μέσα, πήγε στο Νοτε3 που είχα παλιά και τα έκανε synchronize και στον gmail Μου και γίνετε ο κακός χαμός... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το touch του note 4 ηταν νομίζω το καλύτερο απ'οτι έχω δοκιμάσει. Μάλιστα ήταν ο λόγος που έδιωξα το mi note pro γρήγορα γρήγορα..Εύχομαι και του G4 να'ναι ισάξιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το touch του note 4 ηταν νομίζω το καλύτερο απ'οτι έχω δοκιμάσει. Μάλιστα ήταν ο λόγος που έδιωξα το mi note pro γρήγορα γρήγορα..Εύχομαι και του G4 να'ναι ισάξιο. Αν έδιωξες το mi note pro για το touch και -σωστά- αναπολείς του note 4, ετοιμάσου να ...διώξεις και το g4. Όλα τα σαμμυ ,τα τελευταία htc και μετά ....χαος σε αυτό τον τομέα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Αν έδιωξες το mi note pro για το touch και -σωστά- αναπολείς του note 4, ετοιμάσου να ...διώξεις και το g4. Όλα τα σαμμυ ,τα τελευταία htc και μετά ....χαος σε αυτό τον τομέα ... Μάλιστα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μάλιστα. :( Για να μην παρεξηγηθώ, πρόβλημα δε θα εχεις κανενα, αψογο είναι το touch του, όπως και του mi note pro, αλλα δυστυχως δεν εχει τον κορυφαιο digitizer των Note, S6 ή HTC M8, M9, iPhone. Αυτά παιζουν μπαλα μονα τους στην κορυφη σε αυτή την κατηγορια... Από την άλλη θα εχεις μια από τις 3 καλυτερες οθονες στην αγορα αυτή τη στιγμη (μαζι με s6 edge/plus, Note 5), οποτε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Για να μην παρεξηγηθώ, πρόβλημα δε θα εχεις κανενα, αψογο είναι το touch του, όπως και του mi note pro, αλλα δυστυχως δεν εχει τον κορυφαιο digitizer των Note, S6 ή HTC M8, M9, iPhone. Αυτά παιζουν μπαλα μονα τους στην κορυφη σε αυτή την κατηγορια... Από την άλλη θα εχεις μια από τις 3 καλυτερες οθονες στην αγορα αυτή τη στιγμη (μαζι με s6 edge/plus, Note 5), οποτε... ;) Θα Έχει και ίσως την καλύτερη κάμερα στην αγορά....ισως ενα από τα τηλέφωνα με λιγότερο lag out off the box Και αν επιλέξει την dual SIM (dual standby) version τότε σίγουρα θα έχει ότι καλύτερο υπάρχει σε λογισμικό λειτουργίας dual SIM (του Note 4 και 5 είναι απλά το χειρότερο και από κινέζικα των 150ευρώ)....εδώ η LG Έχει κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά...και γι'αυτό το επέλεξα άλλωστε.... και τα λέω αυτά μετά από συμβίωση 6 μηνών με το ΝΟΤΕ 4 dual SIM και χωρίς να εχω τα τραγικά προβλήματα-lag που είχαν άλλοι..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Θα Έχει και ίσως την καλύτερη κάμερα στην αγορά....ισως ενα από τα τηλέφωνα με λιγότερο lag out off the box Και αν επιλέξει την dual SIM (dual standby) version τότε σίγουρα θα έχει ότι καλύτερο υπάρχει σε λογισμικό λειτουργίας dual SIM (του Note 4 και 5 είναι απλά το χειρότερο και από κινέζικα των 150ευρώ)....εδώ η LG Έχει κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά...και γι'αυτό το επέλεξα άλλωστε.... και τα λέω αυτά μετά από συμβίωση 6 μηνών με το ΝΟΤΕ 4 dual SIM και χωρίς να εχω τα τραγικά προβλήματα-lag που είχαν άλλοι..... Ναι, δεν έχεις άδικο. Ένα παραπονο ειχα από το g4. Μετριο GSM reception και φυσικά τα πλαστικά , που ούτε να τα βλέπω θέλω. Κατά τα αλλα, πράγματι τηλεφωναρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Συγνώμη παιδιά αλλά επειδή δεν το καταλαβαίνω. Ας αφήσουμε στην άκρη το note που εχει την γραφίδα, πες οτι εχει κατι πιο εξελιγμένο ως digitizer. H ανωτερότητα των αλλων που αναφέρετε εδώ, οπως πχ s6, m8, m9 κλπ, που βασίζεται? Σ' αυτά δηλαδή πατας Α και βγαίνει Α ενώ στα αλλα βγαίνει Β? Είναι κατι άλλο που οριζει την υπεροχή τους? Δεν θέλω να περαστεί ως ειρωνεία ή τιποτα τέτοιο γιατί πραγματικά το εχω απορία. Εν το μεταξύ διαβαζω στο νημα του Μ8 για υπερ ευαίσθητο touch που μπορεί να πιάσει μεσα απο παντελονια κλπ. Αυτό ειναι δείγμα premium touch? Εν ολιγις βλέπω ενα είδος ιδιόμορφου ρατσισμού και ελιτοκρατιας που τα 2, 3, 4 top κινητά (συνηθως και τα πιο ακριβά) παιζουν μονα τους μπάλα παντού και οι υπολυποι ακολουθούν το λιγότερο 100 μετρα πισω, ασθμαίνοντας. Και βέβαια δεν εννοώ digitizers που δεν αισθάνονται και που θα πρέπει να περασει το χερι σου απο πισω για να "γραψουν" ή που οπως ειπα και πιο πριν, να πατας Α και να σου βγαινει Ω. Ποσα πια σημερινά τηλέφωνα εχουν τετοια! Γιατι ομως το Μ9 εχει ας πουμε πιο premium touch απο ενα S5, ενα G2 ή ενα G4? Edited September 7, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Συγνώμη παιδιά αλλά επειδή δεν το καταλαβαίνω. Ας αφήσουμε στην άκρη το note που εχει την γραφίδα, πες οτι εχει κατι πιο εξελιγμένο ως digitizer. H ανωτερότητα των αλλων που αναφέρετε εδώ, οπως πχ s6, m8, m9 κλπ, που βασίζεται? Σ' αυτά δηλαδή πατας Α και βγαίνει Α ενώ στα αλλα βγαίνει Β? Είναι κατι άλλο που οριζει την υπεροχή τους? Δεν θέλω να περαστεί ως ειρωνεία ή τιποτα τέτοιο γιατί πραγματικά το εχω απορία. Εν το μεταξύ διαβαζω στο νημα του Μ8 για υπερ ευαίσθητο touch που μπορεί να πιάσει μεσα απο παντελονια κλπ. Αυτό ειναι δείγμα premium touch? Εν ολιγις βλέπω ενα είδος ιδιόμορφου ρατσισμού και ελιτοκρατιας που τα 2, 3, 4 top κινητά (συνηθως και τα πιο ακριβά) παιζουν μονα τους μπάλα παντού και οι υπολυποι ακολουθούν το λιγότερο 100 μετρα πισω, ασθμαίνοντας. Και βέβαια δεν εννοώ digitizers που δεν αισθάνονται και που θα πρέπει να περασει το χερι σου απο πισω για να "γραψουν" ή που οπως ειπα και πιο πριν, να πατας Α και να σου βγαινει Ω. Ποσα πια σημερινά τηλέφωνα εχουν τετοια! Γιατι ομως το Μ9 εχει ας πουμε πιο premium touch απο ενα S5, ενα G2 ή ενα G4? Latency time, η αλλιώς χρόνος απόκρισης .τα ελάχιστα Ms κανουν τη διαφορά. Κάνε ένα τεστ. Πάρε ένα καλό windows phone και πληκτρολογήσε γρήγορα. Μετά παρε και lg g4. Κάνε το ίδιο και με note 5. Htc m9 ... Επίσης βάλε ένα γυαλι στο g4 και κάνε το ίδιο στο m9. Δουλεψε τα αρκετα. Χάος ... Δεν υπάρχει καμία ελιτοκρατια...μιλαω καθαρά για touch κινητών... Edited September 7, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Και το latency ειναι παραμετρος του digitizer? Δουλεια του δεν ειναι να δώσει το στίγμα του touch? Ποση πια ειναι η καθυστέρηση που μπορεί να ενταξει? Μηπως το απο εκει και μετά, το πόσο χρόνο θα κάνει να ξεχωρίσει η εφαρμογή πιο γραμμα έχει στο συγκεκριμένο σημείο (ή πιο συμβολο ή οτιδηποτε τελος παντων) και να το δείξει, κανει την διαφορά? Δεν ξέρω! Ρωταω! Οσο για το tempered που μπορεί να βάλει ο χρήστης, εντάξει ήμαρτον! Αν και με κατι τέτοιο εμφανίζονται προβλήματα, τοτε ναι συμφωνώ οτι το συγκεκριμένο digitizer εχει θεμα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εντάξει τώρα εδώ μιλάμε για τις απειροελαχιστες διάφορες...που όμως όσο ανεβαίνει η τιμή ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις του κάθε χρήστη....ή αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από την ναυαρχίδα της ZTE (Nubia z7max 398$)) στο ΝΟΤΕ 4 (747$) η διάφορες ήταν η μερα με την νύχτα σε όλα...εκτός από την ταχύτητα-σταθερότητα-dual SIM faction του Zte που ήταν καλυτερη....όταν ανάφερα στο θέμα της ZTE ότι το touch είναι αρκετά κατώτερο από του NOTE4 έπεσαν "να με φάνε" γιατί όλοι έβρισκαν το touch του Zte άψογο....αλλά εγω ήξερα τι ακριβός έλεγα.... Στην μετάβαση μου από το Νοτε4 στο LG g4 δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα η έστω κάτι να με προβληματίσει ώστε να το φέρω σε σύγκριση με το Νοτε4 και αυτό εμένα μου αρκεί..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woodygon Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Γεια χαρά,αύριο ή μεθαύριο θα έχω το κινητό στα χέρια μου και επειδή είναι η πρώτη android συσκευή μου είμαι λίγο χαμένος.Σημαντικό για μένα είναι η διάρκεια της μπαταρίας,είστε ικανοποιημένοι γενικά;Γιατί διαβάζω διάφορες απόψεις είτε για μεγάλη είτε για μικρή διάρκεια.Γενικά δε θέλω να ασχοληθώ με root αμέσως αλλά έχω βρει αυτό->http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 , είναι σωστό; Έχετε δοκιμάσει root στη συσκευή και είδατε βελτίωση στην μπαταρία;Τέλος,έχετε να προτείνετε κάποιες εφαρμογές επειδή όπως είπα είμαι πρωτάρης στο android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Όλα είναι σχετικά. Καθένας κάνει τους συμβιβασμούς του ανάλογα με το τι είναι πιο σημαντικό γι αυτόν. Για μένα δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις για το ποια συσκευή είναι η καλύτερη μεταξύ ναυαρχιδων. Συχαίνομαι τα βαμμένα νίκελ, πλαστικά που αναγκαστικά χρησιμοποιουσαμε τόσα χρόνια. Άλλους δεν τους ενοχλούν. Το G4 υπερτερεί σε multitasking και camera software έναντι των S6, N5. Για κάποιους είναι λόγος να το προτιμήσουν για άλλους όχι. Αυτό το ποστ ξεκίνησα να το γράφω χθες βράδυ στο tapatalk και το διέκοψα εξ επίτηδες για να δω αν θα χαθεί λόγο κακού multitasking. Ήταν όμως στην θέση του, όπως και κάθε τι που ξεκινώ πχ μια σημείωση, ένα ποστ στον browser, ένα αρχείο στο Word. Για τα παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν παίζω στο κινητό μου. Συνεπώς δεν μ ενοχλεί η δεν είναι λόγος το multitasking για μένα. Τα λαγκ ναι. Αλλά ευτυχώς έστω και αργά διορθώθηκαν κάτι που σημαίνει ότι ήταν θέμα αδιαφορίας εκ μέρους της Samsung. Με λίγα λόγια καθένας μας κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts