sonakiasfun Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Eγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την μανία της LG κάθε χρόνο να βγάζει διαφορετικά χρώματα τα καπάκια,και η μπροστινή όψη να είναι μάυρη...Κανονικά η "μούρη" θα έπρεπε να είχε ιδιο χρώμα με την "πλάτη" :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Και κάτι ακόμη. Εγώ στο νότε 3 έχω φωτεινότητα 85% περίπου και όχι αυτόματο. Με τη ρομ που έχω και κερνελ βγάζω οθόνη περίπου 5 ώρες και με πολύ ψάξιμο και πάντα 4g on και φασε γιουτουμπ κτλ. Το βραδυ κατά τις 12 έχω γύρω στο 15% μπαταρία. Αν έχει κάποιος g4 και πριν note 3 θέλω να μου πει πως βλέπει τη μπαταρία. Φοβάμαι να την πατήσω όπως στο g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Και κάτι ακόμη. Εγώ στο νότε 3 έχω φωτεινότητα 85% περίπου και όχι αυτόματο. Με τη ρομ που έχω και κερνελ βγάζω οθόνη περίπου 5 ώρες και με πολύ ψάξιμο και πάντα 4g on και φασε γιουτουμπ κτλ. Το βραδυ κατά τις 12 έχω γύρω στο 15% μπαταρία. Αν έχει κάποιος g4 και πριν note 3 θέλω να μου πει πως βλέπει τη μπαταρία. Φοβάμαι να την πατήσω όπως στο g3 Στο 4ωρο θα είσαι με αυτά που λες περίπου. 1 ώρα περίπου πιο κάτω από αυτά που έχεις. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ένα τελευταίο κομμάτι από καιζερ, το τσιμπισα άμεσος όταν το είδα, έρωτας!! Συμφωνώ το μπορντοκοκκινο είναι ερωτευσιμο. Δεν μας έκατσε flamenco red στο flex 2 ίσως μας κάτσει στον ξάδερφο :lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Και κάτι ακόμη. Εγώ στο νότε 3 έχω φωτεινότητα 85% περίπου και όχι αυτόματο. Με τη ρομ που έχω και κερνελ βγάζω οθόνη περίπου 5 ώρες και με πολύ ψάξιμο και πάντα 4g on και φασε γιουτουμπ κτλ. Το βραδυ κατά τις 12 έχω γύρω στο 15% μπαταρία. Αν έχει κάποιος g4 και πριν note 3 θέλω να μου πει πως βλέπει τη μπαταρία. Φοβάμαι να την πατήσω όπως στο g3 Βγάζεις μόνο με 4G και τα άλλα on όπως είπες 5 ώρες sot και σχεδόν φουλ φωτεινότητα και σου μένει και ένα 15%?? Κάτσε εκεί τότε :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Eγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την μανία της LG κάθε χρόνο να βγάζει διαφορετικά χρώματα τα καπάκια,και η μπροστινή όψη να είναι μάυρη...Κανονικά η "μούρη" θα έπρεπε να είχε ιδιο χρώμα με την "πλάτη" :wacko: Διαφωνώ καθέτως Χρώμα μόνο πίσω η περιμετρικά ΟΧΙ μπροστά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Βγάζεις μόνο με 4G και τα άλλα on όπως είπες 5 ώρες sot και σχεδόν φουλ φωτεινότητα και σου μένει και ένα 15%?? Κάτσε εκεί τότε :) Ναι. Στο νότε 3 έχουν φτάσει έτη φωτός μπροστά οι custom roms και οι κερνελς. Οπότε για να το λέτε και εσείς μάλλον θα είναι όπως το g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ναι. Στο νότε 3 έχουν φτάσει έτη φωτός μπροστά οι custom roms και οι κερνελς. Οπότε για να το λέτε και εσείς μάλλον θα είναι όπως το g3 Αν περιμένεις super αυτονομία στο g4 σε λάθος νήμα γράφεις. Εκτός αν κάνουν θαύματα όπως στο Note 3 customs rom. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ναι. Στο νότε 3 έχουν φτάσει έτη φωτός μπροστά οι custom roms και οι κερνελς. Οπότε για να το λέτε και εσείς μάλλον θα είναι όπως το g3 Είναι καλύτερο απ το G3 αλλά τέτοιους χρόνους δύσκολο να πετύχει, ούτε το note 4 έφτανε τόσο, δε ξέρω ίσως αν στρώσει ή μπαταρία ίσως, Άν και δε το βλέπω, ας πει και κάνα άλλο παιδί που το έχει πιο πολύ καιρό Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Φίλε από που το πηρες; Υπαρχει στο σκρουτζ κοκκινο δερμα στα 496 αμεσα διαθεσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Περήφανος κάτοχος κι εγώ από σήμερα του G4 σε καφέ δέρμα... η κάμερα απλά ΔΕΝ υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Περήφανος κάτοχος κι εγώ από σήμερα του G4 σε καφέ δέρμα... η κάμερα απλά ΔΕΝ υπάρχει... Αντε καλοριζικο αγορινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Διαφωνώ καθέτως Χρώμα μόνο πίσω η περιμετρικά ΟΧΙ μπροστά. +1 Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Είναι το μόνο που με χαλάει στο g3 μου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 +1 Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Είναι το μόνο που με χαλάει στο g3 μου. Μια απο τα ιδια αλλα αν ειναι να αλλαζει περιμετρικα θα το προτιμουσα να γινοταν με το πισω καπακι. Προσωπικα μου αρεσει το μαυρο μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Περήφανος κάτοχος κι εγώ από σήμερα του G4 σε καφέ δέρμα... η κάμερα απλά ΔΕΝ υπάρχει... Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Λοιπόν κλείνω 2 μέρες και το κινητό δουλεύει άψογα. Το δε multitasking του απλά σου λύνει τα χέρια και δεν είναι της υπομονής όπως στα S6 που είχα. Επίσης μου έκανε εντύπωση που δε ζεσταίνει σε μεγάλο βαθμό είτε σε κλήσεις είτε σε browsing, με λίγα λόγια δε ζεματάει όπως μερικά άλλα hi end μοντέλα. Μια και μίλησα για κλήσεις να πω πως είναι πολύ δυνατό σε αυτό τομέα, εγώ ήμουν ο πρώτος που είχα κατακρίνει το G2 της LG αλλά και το nexus 5 στα πρώιμα ειδικά μοντέλα και είχα πάντα άγχος αγοράζοντας LG hi end, αλλά ευτυχώς έβαλαν μυαλό για τα καλά. Και το ηχείο πολύ δυνατό,κανένα θέμα. Την οθόνη την έχω πάντα στο auto και full όταν είναι μέρα και στο manual 30-40% βράδυ. Κανένα θέμα και εδώ αν και είπα ξανά ότι το S6 έχει πιο καλή αναγνωσιμότητα στο ντάλα ήλιο. Πάντως του LG την ευχαριστιέμαι πιο πολύ και λόγο μεγέθους κάνεις πιο πολλά και πιο άνετα. Το έχω πάρει με το δέρμα πίσω σε καφέ και είναι κούκλα ενώ συμφωνώ ότι δένει πολύ με το μαύρο εμπρός! Σκεφτόμουν να το δώσω όπως με είχε πιασει η λόξα και έδωσα όλα τα hi end αλλά μάλλον το συνηθίζω και με βλέπω να το κρατάω τελικά!! Και εδώ 2 photos το πίσω μέρος γυμνό και με τη διάφανη θήκη σιλικόνης που του έχω :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Πόρωση ειναι το άτιμο.... Ευχαριστούμε για το review σου! Πολύ ενθαρρυντικό πάντως που μεχρι στιγμης δεν εχουν αναφερθει διάφορα περιεργα θεματα... για να δουμε και στο προσεχές διάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος πού δεν χρησιμοποιεί τα ακουστικά του G4 και θα ενδιαφερόταν να τα πουλήσει..? Αν ναι τότε pm me. ☺ ευχαριστώ, καλή συνέχεια.. Και ίσος τα ξαναπουμε.. Έως τότε να χαιρεστε την κινητήρα σας! Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Λοιπόν κλείνω 2 μέρες και το κινητό δουλεύει άψογα. Το δε multitasking του απλά σου λύνει τα χέρια και δεν είναι της υπομονής όπως στα S6 που είχα. Επίσης μου έκανε εντύπωση που δε ζεσταίνει σε μεγάλο βαθμό είτε σε κλήσεις είτε σε browsing, με λίγα λόγια δε ζεματάει όπως μερικά άλλα hi end μοντέλα. Μια και μίλησα για κλήσεις να πω πως είναι πολύ δυνατό σε αυτό τομέα, εγώ ήμουν ο πρώτος που είχα κατακρίνει το G2 της LG αλλά και το nexus 5 στα πρώιμα ειδικά μοντέλα και είχα πάντα άγχος αγοράζοντας LG hi end, αλλά ευτυχώς έβαλαν μυαλό για τα καλά. Και το ηχείο πολύ δυνατό,κανένα θέμα. Την οθόνη την έχω πάντα στο auto και full όταν είναι μέρα και στο manual 30-40% βράδυ. Κανένα θέμα και εδώ αν και είπα ξανά ότι το S6 έχει πιο καλή αναγνωσιμότητα στο ντάλα ήλιο. Πάντως του LG την ευχαριστιέμαι πιο πολύ και λόγο μεγέθους κάνεις πιο πολλά και πιο άνετα. Το έχω πάρει με το δέρμα πίσω σε καφέ και είναι κούκλα ενώ συμφωνώ ότι δένει πολύ με το μαύρο εμπρός! Σκεφτόμουν να το δώσω όπως με είχε πιασει η λόξα και έδωσα όλα τα hi end αλλά μάλλον το συνηθίζω και με βλέπω να το κρατάω τελικά!! Και εδώ 2 photos το πίσω μέρος γυμνό και με τη διάφανη θήκη σιλικόνης που του έχω :) κουκλι!και πολυ θετικα λογια μανο βλεπω!για να το λες εσυ που εχουν περασει τα παντα απο τα χερια σου....ετσι θα ειναι φιλε!αντε στειλε καμια φωτο στο μειλ μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Λοιπόν κλείνω 2 μέρες και το κινητό δουλεύει άψογα. Το δε multitasking του απλά σου λύνει τα χέρια και δεν είναι της υπομονής όπως στα S6 που είχα. Επίσης μου έκανε εντύπωση που δε ζεσταίνει σε μεγάλο βαθμό είτε σε κλήσεις είτε σε browsing, με λίγα λόγια δε ζεματάει όπως μερικά άλλα hi end μοντέλα. Μια και μίλησα για κλήσεις να πω πως είναι πολύ δυνατό σε αυτό τομέα, εγώ ήμουν ο πρώτος που είχα κατακρίνει το G2 της LG αλλά και το nexus 5 στα πρώιμα ειδικά μοντέλα και είχα πάντα άγχος αγοράζοντας LG hi end, αλλά ευτυχώς έβαλαν μυαλό για τα καλά. Και το ηχείο πολύ δυνατό,κανένα θέμα. Την οθόνη την έχω πάντα στο auto και full όταν είναι μέρα και στο manual 30-40% βράδυ. Κανένα θέμα και εδώ αν και είπα ξανά ότι το S6 έχει πιο καλή αναγνωσιμότητα στο ντάλα ήλιο. Πάντως του LG την ευχαριστιέμαι πιο πολύ και λόγο μεγέθους κάνεις πιο πολλά και πιο άνετα. Το έχω πάρει με το δέρμα πίσω σε καφέ και είναι κούκλα ενώ συμφωνώ ότι δένει πολύ με το μαύρο εμπρός! Σκεφτόμουν να το δώσω όπως με είχε πιασει η λόξα και έδωσα όλα τα hi end αλλά μάλλον το συνηθίζω και με βλέπω να το κρατάω τελικά!! Και εδώ 2 photos το πίσω μέρος γυμνό και με τη διάφανη θήκη σιλικόνης που του έχω :) φιλε καλοριζικο, δεν μου λες που μπορω να βρω τετοια θηκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Οι τελευταίοι που το αγοράσατε έχετε παρτίδα 506(Ιουνίου) η ακόμα 505(Αρχική Μάιου παρτίδα κυκλοφορίας) Το σκέφτομαι και εγώ αλλά από 506 και έπειτα ίσως και 507 αν κάνω την αγορά προς τα μέσα του επόμενου μήνα μπας και ελαχιστοποίησω να μου τύχει προβληματική παρτίδα μιας και από skroutz σκέφτομαι αγορά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Οι τελευταίοι που το αγοράσατε έχετε παρτίδα 506(Ιουνίου) η ακόμα 505(Αρχική Μάιου παρτίδα κυκλοφορίας) Το σκέφτομαι και εγώ αλλά από 506 και έπειτα ίσως και 507 αν κάνω την αγορά προς τα μέσα του επόμενου μήνα μπας και ελαχιστοποίησω να μου τύχει προβληματική παρτίδα μιας και από skroutz σκέφτομαι αγορά. Φιλε μου δεν εχει υποθει κατι για ελλατωματικη παρτιδα. Το μοναδικο πραγμα ειναι το bleeding που ενδεχεται να αντιμετωπίσει καποιος και μετα απο 1 χρονο κυκλοφοριας. Τα υπολοιπα θεματακια που εχει ειναι καθαρα software Edited June 22, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Οι τελευταίοι που το αγοράσατε έχετε παρτίδα 506(Ιουνίου) η ακόμα 505(Αρχική Μάιου παρτίδα κυκλοφορίας) Το σκέφτομαι και εγώ αλλά από 506 και έπειτα ίσως και 507 αν κάνω την αγορά προς τα μέσα του επόμενου μήνα μπας και ελαχιστοποίησω να μου τύχει προβληματική παρτίδα μιας και από skroutz σκέφτομαι αγορά. 505 έχω εγώ, που το πήρα πριν μια εβδομάδα και το κινητό απλά φυσάει. Ούτε bleeding, oύτε τπτ, ως συσκεύη δε, αξίζει και την τελευταία δεκάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Φιλε μου δεν εχει υποθει κατι για ελλατωματικη παρτιδα. Το μοναδικο πραγμα ειναι το bleeding που ενδεχεται να αντιμετωπίσει καποιος και μετα απο 1 χρονο κυκλοφοριας. Τα υπολοιπα θεματακια που εχει ειναι καθαρα software Εγω πάντως το bleeding το φοβάμαι εςτω και ελαχιςτο(στις ελλατωματικες παρτίδες το βάζω μεςα ξεκαθαρα)να ειναι και μην μου κάνουν μανούρα σε περιπτωςη που ζητήσω αντικατάσταση. Εκτός αν στραφώ σε αγορά απο εξωτερικό που εχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο αλλα δεν θέλω να δίνω 200 ευρω πάνω πχ Amazon. Το εχει εδω σε κόκκινο αλλα βγαίνει στα 650 με τα μεταφορικα και μετατροπή απο γερμανικό σε ελληνικό ΦΠΑ http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Curved-IPS-Quantum-Display-8-GHz-Hexacore-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00WMPBRM6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1434955017&sr=8-2&keywords=G4 Και εγω εως 500 maximum για αυτήν την συσκευη δίνω. Ούτε σεντς παραπάνω δεν αξιζει για εμένα. Για αυτο και λέω μετέπειτα παρτίδες που οςο και να πεις ειναι πιο ελάχιστες οι πιθανότητες να σου κάτσει η στραβή απο οτι στις αρχικές παρτίδες. Για αυτο και ανέφερα ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ στην αναφορά μου και οχι για ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Edited June 22, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Εγω πάντως το bleeding το φοβάμαι εςτω και ελαχιςτο(στις ελλατωματικες παρτίδες το βάζω μεςα ξεκαθαρα)να ειναι και μην μου κάνουν μανούρα σε περιπτωςη που ζητήσω αντικατάσταση. Εκτός αν στραφώ σε αγορά απο εξωτερικό που εχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο αλλα δεν θέλω να δίνω 200 ευρω πάνω πχ Amazon. Το εχει εδω σε κόκκινο αλλα βγαίνει στα 650 με τα μεταφορικα και μετατροπή απο γερμανικό σε ελληνικό ΦΠΑ http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Curved-IPS-Quantum-Display-8-GHz-Hexacore-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00WMPBRM6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1434955017&sr=8-2&keywords=G4 Και εγω εως 500 maximum για αυτήν την συσκευη δίνω. Ούτε σεντς παραπάνω δεν αξιζει για εμένα. Για αυτο και λέω μετέπειτα παρτίδες που οςο και να πεις ειναι πιο ελάχιστες οι πιθανότητες να σου κάτσει η στραβή απο οτι στις αρχικές παρτίδες. Για αυτο και ανέφερα ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ στην αναφορά μου και οχι για ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Τι να σου πω. Εμενα μου το αλλαξαν το πρωτο που ειχε αρκετο και αυτο που μου ηρθε ειναι εξαιρετικοτατο πλην ενως παρα πολυ μικρου σημειου εκει που βρισκεται το back. Αλλα φαινεται μονο αν το βαλεις σε απόλυτο σκοταδι με φουλ φωτισμο και καταμαυρο φοντο και παλι με δυσκολια. Αλλα ειδα και αλλα g3 παρτιδας 412 και 503 και σε εκεινο το σημειο ειχανε και αυτα οπως και ενα g2 και ακομα ενα g4. Edited June 24, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts