Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την μανία της LG κάθε χρόνο να βγάζει διαφορετικά χρώματα τα καπάκια,και η μπροστινή όψη να είναι μάυρη...Κανονικά η "μούρη" θα έπρεπε να είχε ιδιο χρώμα με την "πλάτη" :wacko:

Και κάτι ακόμη. Εγώ στο νότε 3 έχω φωτεινότητα 85% περίπου και όχι αυτόματο. Με τη ρομ που έχω και κερνελ βγάζω οθόνη περίπου 5 ώρες και με πολύ ψάξιμο και πάντα 4g on και φασε γιουτουμπ κτλ. Το βραδυ κατά τις 12 έχω γύρω στο 15% μπαταρία. Αν έχει κάποιος g4 και πριν note 3 θέλω να μου πει πως βλέπει τη μπαταρία. Φοβάμαι να την πατήσω όπως στο g3

Και κάτι ακόμη. Εγώ στο νότε 3 έχω φωτεινότητα 85% περίπου και όχι αυτόματο. Με τη ρομ που έχω και κερνελ βγάζω οθόνη περίπου 5 ώρες και με πολύ ψάξιμο και πάντα 4g on και φασε γιουτουμπ κτλ. Το βραδυ κατά τις 12 έχω γύρω στο 15% μπαταρία. Αν έχει κάποιος g4 και πριν note 3 θέλω να μου πει πως βλέπει τη μπαταρία. Φοβάμαι να την πατήσω όπως στο g3

Στο 4ωρο θα είσαι με αυτά που λες περίπου.

1 ώρα περίπου πιο κάτω από αυτά που έχεις.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ένα τελευταίο κομμάτι από καιζερ, το τσιμπισα άμεσος όταν το είδα, έρωτας!!

Συμφωνώ το μπορντοκοκκινο είναι ερωτευσιμο.

Δεν μας έκατσε flamenco red στο flex 2 ίσως μας κάτσει στον ξάδερφο :lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βγάζεις μόνο με 4G και τα άλλα on όπως είπες 5 ώρες sot και σχεδόν φουλ φωτεινότητα και σου μένει και ένα 15%??

Κάτσε εκεί τότε :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Eγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την μανία της LG κάθε χρόνο να βγάζει διαφορετικά χρώματα τα καπάκια,και η μπροστινή όψη να είναι μάυρη...Κανονικά η "μούρη" θα έπρεπε να είχε ιδιο χρώμα με την "πλάτη" :wacko:

Διαφωνώ καθέτως

Χρώμα μόνο πίσω η περιμετρικά ΟΧΙ μπροστά.

Βγάζεις μόνο με 4G και τα άλλα on όπως είπες 5 ώρες sot και σχεδόν φουλ φωτεινότητα και σου μένει και ένα 15%??

Κάτσε εκεί τότε :)

Ναι. Στο νότε 3 έχουν φτάσει έτη φωτός μπροστά οι custom roms και οι κερνελς. Οπότε για να το λέτε και εσείς μάλλον θα είναι όπως το g3

Ναι. Στο νότε 3 έχουν φτάσει έτη φωτός μπροστά οι custom roms και οι κερνελς. Οπότε για να το λέτε και εσείς μάλλον θα είναι όπως το g3

Αν περιμένεις super αυτονομία στο g4 σε λάθος νήμα γράφεις.

Εκτός αν κάνουν θαύματα όπως στο Note 3 customs rom.

Είναι καλύτερο απ το G3 αλλά τέτοιους χρόνους δύσκολο να πετύχει, ούτε το note 4 έφτανε τόσο, δε ξέρω ίσως αν στρώσει ή μπαταρία ίσως, Άν και δε το βλέπω, ας πει και κάνα άλλο παιδί που το έχει πιο πολύ καιρό

Παντα φιλικα Μανος

Περήφανος κάτοχος κι εγώ από σήμερα του G4 σε καφέ δέρμα... η κάμερα απλά ΔΕΝ υπάρχει...

Διαφωνώ καθέτως

Χρώμα μόνο πίσω η περιμετρικά ΟΧΙ μπροστά.

+1

Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Είναι το μόνο που με χαλάει στο g3 μου.

Google Pixel 9 Pro XL

+1

Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Είναι το μόνο που με χαλάει στο g3 μου.

Μια απο τα ιδια αλλα αν ειναι να αλλαζει περιμετρικα θα το προτιμουσα να γινοταν με το πισω καπακι.

Προσωπικα μου αρεσει το μαυρο μπροστα.

Λοιπόν κλείνω 2 μέρες και το κινητό δουλεύει άψογα.

Το δε multitasking του απλά σου λύνει τα χέρια και δεν είναι της υπομονής όπως στα S6 που είχα.

Επίσης μου έκανε εντύπωση που δε ζεσταίνει σε μεγάλο βαθμό είτε σε κλήσεις είτε σε browsing, με λίγα λόγια δε ζεματάει όπως μερικά άλλα hi end μοντέλα.

Μια και μίλησα για κλήσεις να πω πως είναι πολύ δυνατό σε αυτό τομέα, εγώ ήμουν ο πρώτος που είχα κατακρίνει το G2 της LG αλλά και το nexus 5 στα πρώιμα ειδικά μοντέλα και είχα πάντα άγχος αγοράζοντας LG hi end, αλλά ευτυχώς έβαλαν μυαλό για τα καλά.

Και το ηχείο πολύ δυνατό,κανένα θέμα.

Την οθόνη την έχω πάντα στο auto και full όταν είναι μέρα και στο manual 30-40% βράδυ.

Κανένα θέμα και εδώ αν και είπα ξανά ότι το S6 έχει πιο καλή αναγνωσιμότητα στο ντάλα ήλιο.

Πάντως του LG την ευχαριστιέμαι πιο πολύ και λόγο μεγέθους κάνεις πιο πολλά και πιο άνετα.

Το έχω πάρει με το δέρμα πίσω σε καφέ και είναι κούκλα ενώ συμφωνώ ότι δένει πολύ με το μαύρο εμπρός!

Σκεφτόμουν να το δώσω όπως με είχε πιασει η λόξα και έδωσα όλα τα hi end αλλά μάλλον το συνηθίζω και με βλέπω να το κρατάω τελικά!!

Και εδώ 2 photos το πίσω μέρος γυμνό και με τη διάφανη θήκη σιλικόνης που του έχω :)

Παντα φιλικα Μανος

Πόρωση ειναι το άτιμο.... Ευχαριστούμε για το review σου!

Πολύ ενθαρρυντικό πάντως που μεχρι στιγμης δεν εχουν αναφερθει διάφορα περιεργα θεματα... για να δουμε και στο προσεχές διάστημα

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος πού δεν χρησιμοποιεί τα ακουστικά του G4 και θα ενδιαφερόταν να τα πουλήσει..? Αν ναι τότε pm me. ☺ ευχαριστώ, καλή συνέχεια.. Και ίσος τα ξαναπουμε.. Έως τότε να χαιρεστε την κινητήρα σας!

--------------------------------------

S 20 +

Το δε multitasking του απλά σου λύνει τα χέρια και δεν είναι της υπομονής όπως στα S6 που είχα.

Επίσης μου έκανε εντύπωση που δε ζεσταίνει σε μεγάλο βαθμό είτε σε κλήσεις είτε σε browsing, με λίγα λόγια δε ζεματάει όπως μερικά άλλα hi end μοντέλα.

Μια και μίλησα για κλήσεις να πω πως είναι πολύ δυνατό σε αυτό τομέα, εγώ ήμουν ο πρώτος που είχα κατακρίνει το G2 της LG αλλά και το nexus 5 στα πρώιμα ειδικά μοντέλα και είχα πάντα άγχος αγοράζοντας LG hi end, αλλά ευτυχώς έβαλαν μυαλό για τα καλά.

Την οθόνη την έχω πάντα στο auto και full όταν είναι μέρα και στο manual 30-40% βράδυ.

Κανένα θέμα και εδώ αν και είπα ξανά ότι το S6 έχει πιο καλή αναγνωσιμότητα στο ντάλα ήλιο.

Πάντως του LG την ευχαριστιέμαι πιο πολύ και λόγο μεγέθους κάνεις πιο πολλά και πιο άνετα.

Το έχω πάρει με το δέρμα πίσω σε καφέ και είναι κούκλα ενώ συμφωνώ ότι δένει πολύ με το μαύρο εμπρός!

Σκεφτόμουν να το δώσω όπως με είχε πιασει η λόξα και έδωσα όλα τα hi end αλλά μάλλον το συνηθίζω και με βλέπω να το κρατάω τελικά!!

Και εδώ 2 photos το πίσω μέρος γυμνό και με τη διάφανη θήκη σιλικόνης που του έχω :)

κουκλι!και πολυ θετικα λογια μανο βλεπω!για να το λες εσυ που εχουν περασει τα παντα απο τα χερια σου....ετσι θα ειναι φιλε!αντε στειλε καμια φωτο στο μειλ μου :lol:

φιλε καλοριζικο, δεν μου λες που μπορω να βρω τετοια θηκη;

Οι τελευταίοι που το αγοράσατε έχετε παρτίδα 506(Ιουνίου) η ακόμα 505(Αρχική Μάιου παρτίδα κυκλοφορίας)

Το σκέφτομαι και εγώ αλλά από 506 και έπειτα ίσως και 507 αν κάνω την αγορά προς τα μέσα του επόμενου μήνα μπας και ελαχιστοποίησω να μου τύχει προβληματική παρτίδα μιας και από skroutz σκέφτομαι αγορά.

Οι τελευταίοι που το αγοράσατε έχετε παρτίδα 506(Ιουνίου) η ακόμα 505(Αρχική Μάιου παρτίδα κυκλοφορίας)

Το σκέφτομαι και εγώ αλλά από 506 και έπειτα ίσως και 507 αν κάνω την αγορά προς τα μέσα του επόμενου μήνα μπας και ελαχιστοποίησω να μου τύχει προβληματική παρτίδα μιας και από skroutz σκέφτομαι αγορά.

Φιλε μου δεν εχει υποθει κατι για ελλατωματικη παρτιδα.

Το μοναδικο πραγμα ειναι το bleeding που ενδεχεται να αντιμετωπίσει καποιος και μετα απο 1 χρονο κυκλοφοριας.

Τα υπολοιπα θεματακια που εχει ειναι καθαρα software

Edited by cocous

505 έχω εγώ, που το πήρα πριν μια εβδομάδα και το κινητό απλά φυσάει. Ούτε bleeding, oύτε τπτ, ως συσκεύη δε, αξίζει και την τελευταία δεκάρα.

Φιλε μου δεν εχει υποθει κατι για ελλατωματικη παρτιδα.

Το μοναδικο πραγμα ειναι το bleeding που ενδεχεται να αντιμετωπίσει καποιος και μετα απο 1 χρονο κυκλοφοριας.

Τα υπολοιπα θεματακια που εχει ειναι καθαρα software

Εγω πάντως το bleeding το φοβάμαι εςτω και ελαχιςτο(στις ελλατωματικες παρτίδες το βάζω μεςα ξεκαθαρα)να ειναι και μην μου κάνουν μανούρα σε περιπτωςη που ζητήσω αντικατάσταση.

Εκτός αν στραφώ σε αγορά απο εξωτερικό που εχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο αλλα δεν θέλω να δίνω 200 ευρω πάνω πχ Amazon.

Το εχει εδω σε κόκκινο αλλα βγαίνει στα 650 με τα μεταφορικα και μετατροπή απο γερμανικό σε ελληνικό ΦΠΑ

http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Curved-IPS-Quantum-Display-8-GHz-Hexacore-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00WMPBRM6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1434955017&sr=8-2&keywords=G4

Και εγω εως 500 maximum για αυτήν την συσκευη δίνω.

Ούτε σεντς παραπάνω δεν αξιζει για εμένα.

Για αυτο και λέω μετέπειτα παρτίδες που οςο και να πεις ειναι πιο ελάχιστες οι πιθανότητες να σου κάτσει η στραβή απο οτι στις αρχικές παρτίδες.

Για αυτο και ανέφερα ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ στην αναφορά μου και οχι για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Edited by alextrela

Εγω πάντως το bleeding το φοβάμαι εςτω και ελαχιςτο(στις ελλατωματικες παρτίδες το βάζω μεςα ξεκαθαρα)να ειναι και μην μου κάνουν μανούρα σε περιπτωςη που ζητήσω αντικατάσταση.

Εκτός αν στραφώ σε αγορά απο εξωτερικό που εχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο αλλα δεν θέλω να δίνω 200 ευρω πάνω πχ Amazon.

Το εχει εδω σε κόκκινο αλλα βγαίνει στα 650 με τα μεταφορικα και μετατροπή απο γερμανικό σε ελληνικό ΦΠΑ

http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Curved-IPS-Quantum-Display-8-GHz-Hexacore-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00WMPBRM6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1434955017&sr=8-2&keywords=G4

Και εγω εως 500 maximum για αυτήν την συσκευη δίνω.

Ούτε σεντς παραπάνω δεν αξιζει για εμένα.

Για αυτο και λέω μετέπειτα παρτίδες που οςο και να πεις ειναι πιο ελάχιστες οι πιθανότητες να σου κάτσει η στραβή απο οτι στις αρχικές παρτίδες.

Για αυτο και ανέφερα ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ στην αναφορά μου και οχι για ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Τι να σου πω. Εμενα μου το αλλαξαν το πρωτο που ειχε αρκετο και αυτο που μου ηρθε ειναι εξαιρετικοτατο πλην ενως παρα πολυ μικρου σημειου εκει που βρισκεται το back. Αλλα φαινεται μονο αν το βαλεις σε απόλυτο σκοταδι με φουλ φωτισμο και καταμαυρο φοντο και παλι με δυσκολια. Αλλα ειδα και αλλα g3 παρτιδας 412 και 503 και σε εκεινο το σημειο ειχανε και αυτα οπως και ενα g2 και ακομα ενα g4.

Edited by cocous

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4