Jump to content

[off topic]Ποια εταιρεία να χρησιμοποιήσω;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

lewton,

http://www.adslgr.com

Το επισημο site στην Ελλαδα διοτι οπως το λεει και το ονομα του ασχολειται ΜΟΝΟ με την ADSL στην Ελλαδα με καθε ISP ξεχωριστα σε δικο του section και τα αλλα δικτυα (PSTN,ISDN) τα βαζει ας πω σε 2η μοιρα.

Πανε και μετα μιλα.

Οσο για τα στοιχεια μου ειναι απο καθημερινη ενασχοληση σε τετοια Φορουμ, προσωπικες εμπειριες αλλων μελων (τα οποια δεν τα γνωριζα ροσωπικα) και φυσικα χωρις κανενα οφελος. Μπορειτε να ριξετε μια ματια στο σάιτ, αγαπητε μου.(Τα στοιχεια ειναι προσωπικες εμπειριες που εχουν αναφερθει στο Φορουμ adslgr.com. Αν ενδιαφερεσε να λασπολογεις καλα κανεις, αλλα να μην το συνεχισεις στην Ελλαδα αλλα να στο Παρισι να το κανεις. Ευχαριστω)

Και μια ερωτηση. Ειναι τυχαιο που παρα πολλοι χρηστε βάζουν ADSL μέσω ΑΡΥΣ (βλεπε ΟΤΕ) και οχι μεσω VIVODI?

Απο ο,τι γνωριζω μεσω ΟΤΕ εχουν ενεργοποιηθει γραμμες ADSL ακομη και 3 με 5 μερες μετα την αιτηση τους, ενω με VIVODI περιμεναν τουλαχιστον 45-60 μερες ακομη και 3 ολοκληρους μηνες.

Ψαξτο αυτο εσυ προσωπικα μεσω του επισημου σάιτ, επαναλαμβανω, του ADSL στην Ελλαδα.

Αυτα

Και παλι ευχαριστω

Δεν είναι επίσημο site της Ελλάδος για το adsl. Tι κουλός τίτλος είναι αυτός;;

Δλδ το myphone είναι επίσημο site της Ελλάδος για την κινητή τηλεφωνία;

Ήμαρτον.

Για την ιστορία, ο lewton είναι εγγεγραμμένο μέλος στο adslgr.com και αρκετά ενεργό. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (27 Νοέ. 2004 , 17:47)

Και μια ερωτηση. Ειναι τυχαιο που παρα πολλοι χρηστε βάζουν ADSL μέσω ΑΡΥΣ (βλεπε ΟΤΕ) και οχι μεσω VIVODI?

Απο ο,τι γνωριζω μεσω ΟΤΕ εχουν ενεργοποιηθει γραμμες ADSL ακομη και 3 με 5 μερες μετα την αιτηση τους, ενω με VIVODI περιμεναν τουλαχιστον 45-60 μερες ακομη και 3 ολοκληρους μηνες.

Koίταξε πώς με αυτό το απόσπασμα αποδεικνύεται για τρίτη φορά ότι είσαι άσχετος (η πρώτη ήταν όταν είπες ότι προτίμησες το in a box για να γλιτώσεις την φασαρία :!: και η δεύτερη όταν έγραψες ότι η forthnet είναι καλύτερη επειδή στη χειρότερη περίπτωση κατεβάζεις με 28KB/s ενώ στη HOL με 6-12-19).

Ο madhack ζήτησε γνώμη για το ποιόν ISP να προτιμήσει ενώ έχει ήδη ενεργοποιημένο το ADSL από τον ΟΤΕ. Άρα ο madhack δεν ψάχνει για πρόσβαση ADSL. Άρα το γεγονός ότι η Vivodi καθυστερεί πάνω από 20 (ενίοτε 30) μέρες την ενεργοποίηση της γραμμμής δεν τον απασχολεί, γιατί όπως θα ήξερες αν δεν ήσουν άσχετος ο madhack αυτό που θα πάρει από την Vivodi (αν τελικά την προτιμήσει) είναι σκέτη σύνδεση στο internet και όχι σύνδεση+πρόσβαση, η οποία ενεργοποιείται άμεσα.

Συμπέρασμα: είσαι άσχετος.

Ερώτημα: δεν έχει δικαίωμα κάποιος, Lewton, να είναι άσχετος;

Απάντηση: το έχει.

Ερώτημα: τότε τι σε ενόχλησε, Lewton, και το τονίζεις; Μήπως το συνηθίζεις;

Απάντηση: όχι δεν το συνηθίζω, άλλωστε θα μπορούσα να το είχα κάνει νωρίτερα αν το συνήθιζα, αλλά με ενόχλησαν τα παρακάτω:

Θα σου απαντησω εγω που το εχω ψαξει το θεμα.

Ετσι το βλεπω και το λεω. Με στοιχεια κυριοι και κυριες.

Πανε και μετα μιλα.

Ψαξτο αυτο εσυ προσωπικα μεσω του επισημου σάιτ, επαναλαμβανω, του ADSL στην Ελλαδα.

Αν ενδιαφερεσε να λασπολογεις καλα κανεις, αλλα να μην το συνεχισεις στην Ελλαδα αλλα να στο Παρισι να το κανεις.

Ειδικά για το τελευταίο, θα ήθελα να μου δείξεις που βρίσκεται η λάσπη στα γραφόμενά μου (λάσπη=ψέμμα σου θυμίζω). Αν εννοείς την ειρωνία, σου διευκρινίζω ότι άλλο ειρωνία άλλο λάσπη, και εν τέλει δε θεωρώ ότι σε ειρωνεύτηκα σε βαθμό προσβλητικό.

Μήπως σε πείραξε το ότι τόλμησα να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου; Ας ήσουν προσεκτικότερος στο τι γράφεις και ας μην πέταγες το ένα άκυρο μετά το άλλο. Επίσης δε νομίζω ότι ο τρόπος που έγραψα (στα προηγούμενα posts μου) σε μείωσε καθόλου, παρόλο που από ότι βλέπεις μπορούσα να το είχα κάνει.

Τέλος το ότι σε χαρακτήρισα 3 φορές άσχετο σε αυτό το post δεν είναι λάσπη, μιας και είσαι άσχετος (τέταρτη φορά). Ελπίζω να εκτιμήσεις το γεγονός ότι δεν το έγραψα νωρίτερα παρά μόνο αφού μου την είπες αρκετά άσχημα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

lewton μπορείς να μην είσαι τόσο επιθετικός; Έπρεπε οπωσδήποτε να γράψεις 6 φορές το "άσχετος" με bold; Ηρέμησε λίγο...

Έλα... Μην υπερβάλετε και μην δημιουργείτε off topic!

1) Lewton, όσο λάθος πράγματα και να λέει κανείς, όταν τον λες άσχετο, παραβαίνεις τους ΟΠΧ.

2) Ο madhack στην αρχή λέει ότι θέλει να βάλει 1000άρα σύνδεση, γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό;

3) Το πιο σωστό πράγμα που έχει να κάνει ο madhack είναι να πάρει μερικά demo accounts και να δει πιο πάει καλύτερα. Το να ακούει τι ταχύτητες πιάνει ο ένας και ο άλλος δεν βοηθάει.

4) Δεν υπάρχουν επίσημα φόρουμς στην Ελλάδα!! :lol:

5) Μη μπλέκετε τη dsl πρόσβαση με τη Dsl σύνδεση. Ο madhack ψάχνει σύνδεση, οπότε το πόσο κάνει ενεργοποίηση ο ΟΤΕ ή η vivodi είναι άσχετα...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (28 Νοέ. 2004 , 02:50)

1) Lewton, όσο λάθος πράγματα και να λέει κανείς, όταν τον λες άσχετο, παραβαίνεις τους ΟΠΧ.

Όταν κάποιος είναι άσχετος και συμβουλεύει αφ'υψηλού τους υπόλοιπους να ενημερωθούν δεν τους παραβαίνει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (28 Νοέ. 2004 , 02:53)

Όταν κάποιος είναι άσχετος και συμβουλεύει αφ'υψηλού τους υπόλοιπους να ενημερωθούν δεν τους παραβαίνει;

Έχεις ξεφύγει λίγο; :blink: :wacko:

Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Μια βόλτα για καφέ στο κρύο ίσως σε χαλάρωνε; Γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις άλλη αντιμετώπιση από τους Mods... με το δίκιο τους... :mad: Όπως σε ενημέρωσαν οι Ο.Π.Χ. αναφέρουν: Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.

Θα σε ενημερώσουν οι αρμόδιοι Mods για τα καθέκαστα. Αν έχεις απορίες, ή θες να ακούσεις και άλλους λόγους για τους οποίους σε βρίσκω απαράδεκτο, PM me... :mad:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (27 Νοέ. 2004 , 17:47)

lewton,

http://www.adslgr.com

Το επισημο site στην Ελλαδα διοτι οπως το λεει και το ονομα του ασχολειται ΜΟΝΟ με την ADSL στην Ελλαδα με καθε ISP ξεχωριστα σε δικο του section και τα αλλα δικτυα (PSTN,ISDN) τα βαζει ας πω σε 2η μοιρα.

Πανε και μετα μιλα.

Οσο για τα στοιχεια μου ειναι απο καθημερινη ενασχοληση σε τετοια Φορουμ, προσωπικες εμπειριες αλλων μελων (τα οποια δεν τα γνωριζα ροσωπικα) και φυσικα χωρις κανενα οφελος. Μπορειτε να ριξετε μια ματια στο σάιτ, αγαπητε μου.(Τα στοιχεια ειναι προσωπικες εμπειριες που εχουν αναφερθει στο Φορουμ adslgr.com. Αν ενδιαφερεσε να λασπολογεις καλα κανεις, αλλα να μην το συνεχισεις στην Ελλαδα αλλα να στο Παρισι να το κανεις. Ευχαριστω)

Αυτα

Και παλι ευχαριστω

chris79 μπορείς να συμπεριφέρεσαι λιγότερο προκλητικά στους χρήστες του forum, και να μην τους εξωθείς στο άκρα, με τα γραφόμενά σου. Δεν βρίσκεστε face to face για να τα πείτε, γιαυτό το απρόσωπο PC θέλει προσοχή στις εκφράσεις του.

Αν επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά, θα αναγκαστώ να επανέλθω... :mad:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

ΑΠο οτι βλεπω εχει αρχισει ενας "πολεμος" με εμενα προσωπικα απο καποια μελη και για καποιους λογους που δεν τους γνωριζω.

Αν χρειαστει, αγαπητε Διαχειριστη του Φορουμ, να με σβησετε απο μελος καλα να κανετε να σκεφτειτε οτι μολις με ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ λεγοντας με ΑΣΧΕΤΟ επειδη και μονο προσφερθηκα να πω την προσωπικη μου γνωμη, οπως την κανουν χιλιαδες σε αυτο το Φορουμ οπωςς και σε ενα αλλο.

Και θα πω μονο αυτο στον Bayern7 και στον οποιοδηποτε. Καταλαβα τι ηθελε ο ανθρωπος που ρωτησε εδω μεσα, και του απαντησα οτι θα εχει την ποιο φθηνη χρεωση συμδομης απο Forthnet. Με 384 μονο με 24,90 οταν αλλοι δινουν με 5 ευρω τουλαχιστον ποιο ακριβα.

Ευχαριστω τα αλλα μελη που με υπερασπιστηκαν.

Και να επαναλαβω το εξης με την λεξη "Επισημο". Οταν λεμε κατι επισημο εννουμε το μοναδικο σάιτ αναγνωρισμενο σε ολην την χωρα επειδη ασχολειται με κατι αποκλειστικα και μονο με αυτο. Το myphone.gr πχ οπου βρισκομαστε καθημερινα ειναι το Μονο επισημο διοτι δεν γνωριζω κανενα αλλο. Και κανενα αλλο δεν εχει επισημιοποιηθει "Επισημο" τα τελευταια χρονια για να περνουμε πληροφοριες και ανακοινωσεις για την Τηλεπικοινωνια στην Ελλαδα.

Πειτε ενα αλλο σάιτ Επισημο κι οχι προσωπικο.

Πχ το ομονυμα σάιτ των καλλιτεχνων ανα την Ελλαδα και παγκοσμιως ειναι προσωπικα ή επισημα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (28 Νοέ. 2004 , 04:50)

Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Μια βόλτα για καφέ στο κρύο ίσως σε χαλάρωνε; Γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις άλλη αντιμετώπιση από τους Mods... με το δίκιο τους... :mad: Όπως σε ενημέρωσαν οι Ο.Π.Χ. αναφέρουν: Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.

Θα σε ενημερώσουν οι αρμόδιοι Mods για τα καθέκαστα. Αν έχεις απορίες, ή θες να ακούσεις και άλλους λόγους για τους οποίους σε βρίσκω απαράδεκτο, PM me... :mad:

Ε, όχι και σύσταση στον lewton γι' αυτό το thread! Και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Είναι τρελό! Όσα έγραψε ο chris79 δεν ήταν μόνο άτοπα, αλλά και προκλητικότατα διατυπωμένα. Προσωπικά ενοχλήθηκα χωρίς να αναφέρεται κάτι σ' εένα, άμεσα η έμμεσα και χωρίς να έχω την οποιαδήποτε σχέση ή ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον lewton. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απαιτήσουμε από τον lewton απόλυτα ψύχραιμη συμπεριφορά σε αυτήν την περίπτωση.

Δεν ξέρω για ποιους λόγους τον βρίσκεις απαράδεκτο. Δε με αφορά και νομίζω ούτε τους υπόλοιπους χρήστες. Όμωε την παρέμβασή σου εδώ την βρίσκω άδικη.

Βεβαίως έχεις κάθε δικαίωμα να αγνοήσεις την άποψη μου.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Από ότι κατάλαβα το μήνυμα που ξεκίνησε το off-topic ήταν το δικό μου.

Anyway, ας κάνει κάποιος τον κόπο να διορθώσει όσα πράγματα έχουν γραφτεί σε αυτό το topic και δεν ισχύουν, αφενός για να μη δίνεται η εντύπωση σε όποιον σχετικό μπει ότι είμαστε άσχετοι και αφετέρου για να μη μεταδίδουμε λάθος γνώσεις σε όσους δεν ξέρουν και θέλουν να μάθουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

lewton παρακαλώ άδειασε το pm box σου, έχει γεμίσει...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Το παρακάτω post ας μεταφερθεί στο σχετικό οff-topic (βλέπετε εγώ δε μπορώ να προσθέτω posts σε ένα κλειδωμένο).

Δε νομίζω.

Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Μια βόλτα για καφέ στο κρύο ίσως σε χαλάρωνε;

Γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις άλλη αντιμετώπιση από τους Mods... :mad: με το δίκιο τους...

Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Κι έλεγα τι μου φταίει τόσο καιρό... αυτό ήταν!

Έφταιγε που είχα να πιώ κρύο καφέ από το καλοκαίρι.

Μιας και μου δίνεις συμβουλές για την προσωπική μου ζωή, δέξου και μία από μένα με όλη την ταπεινότητα. Πάρε να δεις μια περυσινή γερμανική ταινία: το πείραμα.

Όσο για τους mods, άσε τους να κρίνουν μόνοι τους.

Δεν είναι μικρά παιδιά.

Όπως σε ενημέρωσαν οι Ο.Π.Χ. αναφέρουν: Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.

Θα το έχω υπόψιν.

ΟΚ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουφ. Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή η ιδέα πίσω από το «μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες, όχι όμως στους ανθρώπους». Οποιοδήποτε μέλος έχει το δικαίωμα να γράφει και να υποστηρίζει τα όσα γράφει με όποιον τρόπο θέλει, αρκεί να κρίνει τις ιδέες και τις απόψεις των άλλων, όχι όμως και τους ίδιους. Ένας χαρακτηρισμός σε καμία περίπτωση δεν προσθέτει κάτι θετικό στη συζήτηση. Αντίθετα μια καλοπροαίρετη κριτική στα όσα γράφουν οι άλλοι ευνοεί το διάλογο και προάγει την ομαλή διεξαγωγή του. Το μήνυμά σου δε χαρακτηρίστηκε off-topic για κανέναν άλλο λόγο, πέρα από το γεγονός του ότι πρόσβαλε δεικτικά κάποιο άλλο μέλος και αποτελούσε σαφή παράβαση του παραπάνω όρου χρήσης.

Πιστεύω ότι έχεις αντιμετωπίσει πολλά θέματα με σοβαρότητα και την απαραίτητη επιχειρηματολογία και είμαι βέβαιος ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσες να κάνεις τον ίδιο. Ο καθένας στη συνέχεια που διαβάζει αυτό το θέμα, μπορεί να κρίνει μόνος του και να αποφασίσει αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το buddy list ή το ignore list κατά περίπτωση, εφόσον αυτό αρμόζει.

Από ότι κατάλαβα το μήνυμα που ξεκίνησε το off-topic ήταν το δικό μου. Anyway, ας κάνει κάποιος τον κόπο να διορθώσει όσα πράγματα έχουν γραφτεί σε αυτό το topic και δεν ισχύουν, αφενός για να μη δίνεται η εντύπωση σε όποιον σχετικό μπει ότι είμαστε άσχετοι και αφετέρου για να μη μεταδίδουμε λάθος γνώσεις σε όσους δεν ξέρουν και θέλουν να μάθουν.

Δεν μπορεί κάποιος να διορθώσει τα όσα έχουν γραφτεί και δεν ισχύουν. Αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω (πραγματικά, αφού άλλωστε δεν έχω διαβάσει τα όσα έχουν προηγηθεί) και έτσι δεν μπορώ να καταλήξω σε συμπεράσματα. Ο κάθε χρήστης μπορεί να γράψει τη δική του άποψη για ορισμένα θέματα και οι υπόλοιποι δεν έχουν παρά να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν με αυτά. Ως off-topic χαρακτηρίζεται ένα θέμα, αν πλέον παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. ή πλέον αλλάζει το αντικείμενο της συζήτησης. Στην προκειμένη περίπτωση, το μήνυμά σου δεν ήταν σχετικό με το ποια εταιρία θα χρησιμοποιήσει ο καθένας από εμάς για την ADSL πρόσβασή του, αλλά επικεντρώνονταν σε ένα και μόνο άτομο, το οποίο δέχθηκε την επίθεσή σου. Όπως ανέφερα και πριν, μπορείς να παραθέσεις τα επιχειρήματά σου, χωρίς να προσβάλεις ένα άλλο μέλος και παράλληλα να προσθέσεις στη συζήτηση τις δικές σου απόψεις, τις οποίες κάλλιστα, δίκαια και δικαιολογημένα, μπορείς να υποστηρίξεις. Εν συντομία, πρέπει να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς. Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο, δε νομίζω ότι είναι αδιανόητο, δε νομίζω ότι δε μπορεί να εφαρμοστεί από όλους.

Όταν κάποιος είναι άσχετος και συμβουλεύει αφ' υψηλού τους υπόλοιπους να ενημερωθούν δεν τους παραβαίνει;

Το πρώτο μέρος (άσχετος) είναι χαρακτηρισμός και σου εξήγησα τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να το παραθέσεις. Μπορείς να αναφέρεις τα επιχειρήματά σου και να τα αντιπαραθέσεις, χωρίς να προσβάλεις τρίτους. Όσον αφορά το «αφ’ υψηλού», πολλές φορές σε αρκετές συζητήσεις έχουν παρατηρηθεί ανάλογα περιεχόμενα (δεν ξέρω τι συνέβη σε αυτήν την περίπτωση) και οι περισσότερες κατέληξαν σε ειρωνικά σχόλια σε σημείο κλειδώματος ή διαχωρισμού. Όπως πιστεύω ότι σου εξήγησα ο διαχωρισμός μεταξύ άσχετου και σχετικού είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω σε καμία περίπτωση. Όπως είδες έστω και με αργοπορία, ο Mythozz επενέβη και στην περίπτωση του chris79 και έκανε δημόσια παρατήρηση για δύο συγκεκριμένες εκφράσεις. Η προκλητική διατύπωση του chris79 θα μπορούσε είτε να σχολιαστεί αρνητικά, είτε να αναφερθεί με το κουμπάκι report προς τον αρμόδιο moderator.

Τέλος επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί σου αρκετοί από εχθές, κάτι το οποίο δεν έγινε, αφού ήταν γεμάτο το PM Box σου. Όχι, δεν έγινε παρατήρηση γι αυτό το θέμα, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας σε αυτές τις περιπτώσεις και πιστεύω ο πιο σωστός.

Σημειώνω ότι το μήνυμά μου δεν είχε σε καμία περίπτωση ως σκοπό την «παρατήρηση», ούτε καν χαρακτήρα «συμβουλευτικό». Έχοντας ωστόσο φάει αρκετές ώρες πάνω από αυτό το forum στεναχωριέμαι κάθε φορά που μέσα από το πληκτρολόγιο ενός Η/Υ βλέπω να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο και αιτία - και όχι, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα. Στόχος αυτού του forum είναι η ανταλλαγή πληροφοριών, ιδεών, απόψεων και όχι φιλοφρονήσεων ή επιθέτων.

Βλέπω ότι έγιναν αρκετά λάθη στην μεταξύ σας επικοινωνία και ειλικρινά, στεναχωριέμαι για τα όσα ειπώθηκαν και από τις 2 πλευρές. Έγιναν οι κατάλληλες παρατηρήσεις και στις 2 περιπτώσεις, ωστόσο το θέμα συνεχίζεται, για εμένα αναίτια.

Επειδή ωστόσο όλο το μήνυμά μου είναι off-topic (όχι επειδή λέει ή δεν λέει κάτι χρήσιμο ή επειδή ισχύει ή δεν ισχύει, αλλά απλά επειδή δεν έχει σχέση με DSL) μεταφέρεται στο off-topic thread, μαζί με το δικό σου. Για οποιαδήποτε απορία τόσο από το lewton όσο και από κάθε άλλο μέλος που ξόδεψε 12 περίπου λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο του για να το διαβάσει, μπορείτε να μου στείλετε PM, με καλοπροαίρετη όμως διάθεση.

Μπορούμε να συνεχίσουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...