protogeo Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Τώρα ξέρω ότι εσείς είστε οι κλέφτες! oxi re gmt mas katalave antwnh... :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ωχ μας πηρε χαμπαρι παλι καλα που προλαβα να τα πουλησω εξατμιση και πλαστικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Περιμένω τα 50ε...:devil: :w00t: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ωχ μας πηρε χαμπαρι παλι καλα που προλαβα να τα πουλησω εξατμιση και πλαστικα.... eutyxws na les...:!: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Καλησπερα σολους τουσ γρηγορους !!!πολους καινουριους εχουμαι ε? ρε παιδια ακουται τπτ απτον κυλνδρο οταν το σκαται και μετα αφινεται το γκαζι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Καλησπερα σολους τουσ γρηγορους !!!πολους καινουριους εχουμαι ε? ρε παιδια ακουται τπτ απτον κυλνδρο οταν το σκαται και μετα αφινεται το γκαζι? Οταν το σκαμε???Εννοωντας???Αν εννοεις το να τρεχεις με 130 ας πουμε και μετα να αφησεις αποτομα το γκαζι και να αρχιζει να επιβραδυνει...ναι παντα ακουγεται (αλλα δεν ξερω σε τι βαθμο ακουγεται σε σενα) γτ αρχιζει το μηχανακι να επιβραδυνει και ειναι λογικο...εχεις φτασει σε καποια ορισμενη ταχυτητα(130) και ζητας απο το μηχανακι σου να επιβραδυνει αποτομα...με τοσες στροφες στο κινητηρα κοβεις το γκαζι δηλαδη κοβεις την παροχη δυναμης(γκαζι)...οποτε αναγκαζεις το πιστονι να ανεβοκατεβαινει τρελα(παρα πολυ γρηγορα) ωστε να επιβραδυνει ολοκληρο το μηχανακι!!! Αν εννοεις το να προχωρας με 40 και κλεισεις το γκαζι και αμεσως το ξανανοιξεις ειναι το γνωστο κλωτσημα!!!Και αυτο ειναι λογικο... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Eχετε ξεφυγει..:hunter: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 χερετε παιδια με λενε τασο και σασ παρακουλουθω πολυ καιρο ειμαι και γω κατοχοσ ενοσ μοντενασ πολυ τρελαμενοσ θα ανεβασω φοτογραφιεσ να δητε να μου πητε την γνωμη σασ γιατι με ενδιφερη πολυ η γνωμη σασ και ειδικα απο ατομα σαν εσασ εμπειρα πανω στα μοντενασ. Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Antonio21 να σου κανω μια ερωτηση ποσο σου πηγανε τα νικελ γιατι τηελω να κανω και γω και αν μπορεισ να μου πεισ που ειναι η το τηλεφονο για ρωτησω Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boomer13 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 epitelous!simera pira kai ego to modenas kai eimai poli euxaristimenos !eimai akoma sto strosimo vevaia alla den perimena na exei toso kalo stisimo ston dromo!epidi kserete kati parapano se sxesi me ta dinamik apoti ego thelo na sas rotiso kati pou me paraksenepse poli!re paides to mixanaki to pira simera kai mou psilostazei ladaki apo kato!esas to ekane tis protes meres?paraksenevomai re gamoto...:( !plz apantiste asap! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]variemai na strono!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 epitelous!simera pira kai ego to modenas kai eimai poli euxaristimenos !eimai akoma sto strosimo vevaia alla den perimena na exei toso kalo stisimo ston dromo!epidi kserete kati parapano se sxesi me ta dinamik apoti ego thelo na sas rotiso kati pou me paraksenepse poli!re paides to mixanaki to pira simera kai mou psilostazei ladaki apo kato!esas to ekane tis protes meres?paraksenevomai re gamoto...:( !plz apantiste asap! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Οοοοοοοοοοοοοοοοχι εμενα προσωπικα δεν μου εκανε τιποτα τετοιο...ουτε τις πρωτες μερες ουτε μεχρι τωρα!!!Παντο γρηγορα στο καταστημα και πες τους αυτο και αυτο...να το δουνε!!!Αυριο κιολας το πρωι...ΑΜΕΣΩΣ!!! ΠΡΟΣΕΧΕ...ΟΧΙ σε δικο σου μηχανικο...στο καταστημα απο το οποιο το πηρες το μηχανακι θα το πας!!! Οχι οτι ειναι τιποτα απλως να τους το πεις να το δουνε μην βγαλει τιποτα πιο μετα!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 epitelous!simera pira kai ego to modenas kai eimai poli euxaristimenos !eimai akoma sto strosimo vevaia alla den perimena na exei toso kalo stisimo ston dromo!epidi kserete kati parapano se sxesi me ta dinamik apoti ego thelo na sas rotiso kati pou me paraksenepse poli!re paides to mixanaki to pira simera kai mou psilostazei ladaki apo kato!esas to ekane tis protes meres?paraksenevomai re gamoto...:( !plz apantiste asap! Κατά πάσα πιθανότητα έχει παραπάνω λάδι από ότι πρέπει στα κάρτερ και κάνει υπερχίλιση. Εγώ θα σου έλεγα να μην το πάς στην αντιπροσωπεία γιατί δέν ξέρουν που πάνε τα 4... αλλά τέσπα πάντο να το κοιτάξουν. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Antonio21 να σου κανω μια ερωτηση ποσο σου πηγανε τα νικελ γιατι τηελω να κανω και γω και αν μπορεισ να μου πεισ που ειναι η το τηλεφονο για ρωτησω Τα μισα νικελ ειναι απο τον καρυστινο.. Κανει παρα πολυ καλη δουλεια αλλα ειναι ακριβως αρκετα.. Σε προηγουμενες σελιδες ειχα γραψει τιμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 το λάδι δέν στάζει απο τα καρτερ.. αλλα από το δοχείο που είναι κάτω από την σέλα... Εβαλες ΠΟΛΥ λαδι με αποτέλεσμα την υπεχειλιση του, το ίδιο είχε πάθει ένας φίλος με Dynamic και είχε χεστεί πάνω του........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Antonio21r to eftiakses re? ti to ekanes?:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Μην φανταστεις ενα mikuni 28 και carbon φυλλα.. Τωρα απο δευτερα παω για θυριδες και συμπιεση.. Και μετα για αλλη reediera... αυτα προς το παρον μην χαλαμε και ολα τα λεφτα ελεος ηδη τα νικελ χρυσαφι βγηκανε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 paidia egw shmera to ebala gia ployesteres tha ginei toympano an bgoyne opws perimeno kai meta bacimo exete kati na prothnete se xrwmataki Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boomer13 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 telika einai auto pou leei o greddy!den einai tipota spoudeo!exei perisotero ladi sta katrer apoti prepei kai ftinei ta ladia apo tin iperxilisi!to katalava xtes to vradi pou koitaksa na do apo pou xanei mias kai stin arxi pisteva pos den steganopoioi kala i tapa ladion!:lol: gredy eisai sostos!exo kanei 100 xiliometra mesa se miamisi mera!pos ta pao??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]variemai na strono!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 exo kanei 100 xiliometra mesa se miamisi mera!pos ta pao??? Καλα πας...και εγω τοσα κανω καθε μερα αν οχι 100 σιγουρα 80!!!Τρεχαματα... Το καλοκαιρι πιο πολλα...:p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 telika einai auto pou leei o greddy!den einai tipota spoudeo!exei perisotero ladi sta katrer apoti prepei kai ftinei ta ladia apo tin iperxilisi!to katalava xtes to vradi pou koitaksa na do apo pou xanei mias kai stin arxi pisteva pos den steganopoioi kala i tapa ladion!:lol: gredy eisai sostos!exo kanei 100 xiliometra mesa se miamisi mera!pos ta pao??? ;) :lol: Μια χαρά τα πάς άνοιγε το λίγο λίγο μην το πάς με 30-50km γιατί θα πέσει σε χειμέρια νάρκη!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ε Ε έρχετε!:lol: ;) http://www.eindiancompanies.com/images/reeds/6petalreed.jpg Ά έρχετε και το PWK 38mm.! http://www.keihin-us.com/img/pwk1.gif Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_Dynamic Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Φίλε GreddyRx7 εγώ την δευτέρα το βάζω μέσα για ένα τρελό φτιάξιμο ο μηχανικός μου τρέχει σε Dragster και είναι πολλή ψαγμένος στα μηχανάκια και μου είπε ότι θα μου κάνει κάτι τρελά πράγματα στα ρεύματα και το μηχανάκι θα φορτώνει πολλή ποιο γρήγορα και η ροπή θα μπαίνει ποιο γρήγορα από τη τώρα και θα μου βάλει και Keihin 36 και την reediera από το RD 350 μέχρι την παρασκευή θα είναι έτοιμο αν πάνε όλα καλά. Παράθεση I will be back:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Φίλε GreddyRx7 εγώ την δευτέρα το βάζω μέσα για ένα τρελό φτιάξιμο ο μηχανικός μου τρέχει σε Dragster και είναι πολλή ψαγμένος στα μηχανάκια και μου είπε ότι θα μου κάνει κάτι τρελά πράγματα στα ρεύματα και το μηχανάκι θα φορτώνει πολλή ποιο γρήγορα και η ροπή θα μπαίνει ποιο γρήγορα από τη τώρα και θα μου βάλει και Keihin 36 και την reediera από το RD 350 μέχρι την παρασκευή θα είναι έτοιμο αν πάνε όλα καλά. Καλή επιτυχία φίλε! Και εγώ παρόμοια πράγματα θα κάνω;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_Dynamic Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Thanks Παράθεση I will be back:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GFGO Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ενας φιλος εχει το Dinamik και 8ελει να βαλει στροφομετρο πανω.Και θα ηθελε να σας ρωτησω αμα γινεται να βαλει πανω το κοντερ(η και ολη τη μασκα) απο το yamaha Z ή αμα δεν γινετε αυτο να βαλει στροφομετρο, το οποιο να μπαινει μεσα στη μασκα και οχι σαν προσθετο πανω σε αυτην. Παράθεση AMD Rulez :alien: Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts