GreddyRx7 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 τι λεει μαγκες?ΑΝΤΟΝΙΟ21 ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΙΟ?να σου στυλω καμια φωτο που εκανα ο ιδιος και σιγουρα δεν εχεισ δει?α! ευχαριστω ρε. Βγάλε την ποδιά!;) Είναι πολύ πιό όμορφο χωρίς αυτήν!:cool: Βάλε και 2 λαστιχάκι Pilot και καλές βόλτες!:O Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 σκεφτικα να την βγαλω θα την βγαλω και θα δω πως φαινεται οσο για τα λαστηχα θα παρουν ποδι οταν λιωσουν και θα βαλω τερμα χαμιλα. ΡΕ ΡΧ7 ΠΟΣΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΗ? ΜΑΝΙΣΙΟΣ ΕΤΣΙ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 σκεφτικα να την βγαλω θα την βγαλω και θα δω πως φαινεται οσο για τα λαστηχα θα παρουν ποδι οταν λιωσουν και θα βαλω τερμα χαμιλα. ΡΕ ΡΧ7 ΠΟΣΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΗ? ΜΑΝΙΣΙΟΣ ΕΤΣΙ? Όταν το είχα πάρει είχα δει και 165 στο κοντέρ... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 1111w Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Πες μου ρε φιλε μου τι ψαχνεις ακριβως..? Να βρεις ακρη η να βρεις αυτον που οδηγουσε σαν τρελλος...? Καταρχην οι περισσοτεροι δεν εχουν διπλωμα και ειναι πιτσιρικια 14 15 16 χρονων χωρις μυαλο αρα τι το συζητας το θεμα!! Καταρχην δεν σεβεται τον εαυτο του θα σεβαστει την κοπελα του.. Κρανος φοραγε...? οχι φανταζομαι!!! Μα... τι λες???!!!:cry: Εγω μια ερωτηση εκανα να δω αν ηταν καποιος απο τα παιδια εκει περα!!! @Σωτηρη δεν κοιταξα καθολου εχω φιμε ζελατινα και δεν τον ειδα καλα(ποσο μαλλον αν ηταν και μαυρουλης οπως λες:p ...παντως ειχα βγαλει λασπωτηρα) απλως μου εκανε εντυπωση πως το πηγαινε ετσι μαζι με την κοπελια επανω!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabou Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 re pedes poso na exei to dinamik m etaxirismeno apo mantra??? Παράθεση Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 re pedes poso na exei to dinamik m etaxirismeno apo mantra??? Εξαρταται απο πολλους παραγοντες...οπως τα χλμ,αν εχει πειραξει επανω τιποτα και τι,σε τι κατασταση βρισκονται τα πλαστικα,κινητηρας κτλ κτλ...!!! Εγω μπορω να σου πω οτι καινουργιο κανει 2295 ευρω...σε μεταχειρισμενο τωρα αναλογα απο τους παραπανω παραγοντες!!!;) Προσωπικη μου γνωμη μην το παρεις μεταχειρισμενο...ειναι 2χρονο(λεει πολλα) και θα ειναι αμφιβολο αν θα ειναι σε καλη κατασταση οπως αν θα το επαιρνες καινουργιο...;) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 re paidia 8elw na balw strofometro me deikti oxi psifiako.... ti protinetai eseis ?? 8elw na min einai terastia i diametros tou k na min einai panakribo..... peite kamia gnwmi.... kseretai mipws tpt apo palia pistas pia eixan mikra ktl ktl..?:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_Dynamic Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 paidia ama allakso diskoplkes kai balo margarites thelei kai solinakia ipsilis pieseis h ginetai kai me auta pou exei epano?????? Παράθεση I will be back:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 paidia ama allakso diskoplkes kai balo margarites thelei kai solinakia ipsilis pieseis h ginetai kai me auta pou exei epano?????? Φυσικά και γίνετε με αυτά που έχει επάνω! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 re paidia 8elw na balw strofometro me deikti oxi psifiako.... ti protinetai eseis ?? 8elw na min einai terastia i diametros tou k na min einai panakribo..... peite kamia gnwmi.... kseretai mipws tpt apo palia pistas pia eixan mikra ktl ktl..?:rolleyes: http://www.bikepics.com/pictures/672940/ αυτο ειναι το δικο μου και το πιρα 30 ευρο δεν ξερω αν σου αρεσει?παντοσ εγω στο προτινω ειναι καλο αρκει να το συνδεσεισ σοστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 παιδια ξερετε αν υπαρχυ καποιο κιτ για το μοντενασ?εστο πιστονι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 http://www.bikepics.com/pictures/672940/ αυτο ειναι το δικο μου και το πιρα 30 ευρο δεν ξερω αν σου αρεσει?παντοσ εγω στο προτινω ειναι καλο αρκει να το συνδεσεισ σοστα. Για πες λιγο την διαδικασια γιατι θελω να βαλω και εγω!!!Πως το συνδεεις και που κτλ κτλ Εγω αν βαλω τελικα στροφομετρο θα το βαλω αναμεσα στα ποδια εκει που ειναι το πλαστικο με την βιδα...αλλα με προβληματιζει το πως θα ανοιξω τρυπα...δεν θελω προχειρες δουλειες:O !!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 re paidia.... sas trizei kanenan sas i anartish pisw;;;::confused: Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Εκει ελεγα και γω να βαλω στροφομετρο το καλυτερο σημειο ειναι πιστευω... Αλλα υπαρχει ενα προβλημα το στροφομετρο θα βρισκει στο σκελετο πανω σιγουρα.. Δεν εχει πολυ βαθος!! Η αναρτηση τριζει σε πολλα dinimik που ξερω αν και ειναι kayaba δεν ειναι και πολυ καλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Για πες λιγο την διαδικασια γιατι θελω να βαλω και εγω!!!Πως το συνδεεις και που κτλ κτλ Εγω αν βαλω τελικα στροφομετρο θα το βαλω αναμεσα στα ποδια εκει που ειναι το πλαστικο με την βιδα...αλλα με προβληματιζει το πως θα ανοιξω τρυπα...δεν θελω προχειρες δουλειες:O !!! κοιτα για να το βαλεισ εκει που λεσ δεν μπορισ γιατι πρεπει να βρεισ παρα πολυ μικρο στροφομετρο πραγμα απιθανο γιατι το λεω αυτο γιατι εκει που θελεισ να το βαλεισ ακριβοσ απο κατο ειναι ο σκελετοσ και δεν μπενει προσπαθισα και εγω.οσο αφορα ποσ σινδεετε ειναι αναλογοσ το στροφομετρο και τον κατασκεβαστι.εγω πωσ το σινδεσα 2 καλοδια στιν μπαταρια 1 καλοδιο παλι στιν μπαταρια για να παι ρευμα μεσα στο στροφομετρο και ενα καλοδιο στον πολαπλασιαστι.αλλα αυτο ηταν λαθοσ μου και σου προτινο να μιν το κανεισ και αν εχεισ ορεξει να το σινδεσησ στα ακρα απο τα πινια ο μιχανικοσ σου θα ξερει γιατι αν το συνδεσεισ στον πολαπλασιαστι θα κλεβι ρευμα το στροφομετρο και δεν θα πιγενει σοστο ρευμα στο μπουζι με αποτελεζμα να σου τριπισει το πιστονι οποσ επαθα και εγω και μεχρι να καταλαβι ο μιχανικοσ μου[βλακασ] που ειναι το προβλιμα αλαξα 4 πιστονια.αυτα πιστευω να καταλαβεσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 re paidia.... sas trizei kanenan sas i anartish pisw;;;::confused: οταν λεσ τριζει τι θεσ να πεισ? μιποσ οταν τρεχεισ χοροπιδαι η πισω ροδα λεσ και μπενεισ σε λακουβεσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 κοιτα για να το βαλεισ εκει που λεσ δεν μπορισ γιατι πρεπει να βρεισ παρα πολυ μικρο στροφομετρο πραγμα απιθανο γιατι το λεω αυτο γιατι εκει που θελεισ να το βαλεισ ακριβοσ απο κατο ειναι ο σκελετοσ και δεν μπενει προσπαθισα και εγω.οσο αφορα ποσ σινδεετε ειναι αναλογοσ το στροφομετρο και τον κατασκεβαστι.εγω πωσ το σινδεσα 2 καλοδια στιν μπαταρια 1 καλοδιο παλι στιν μπαταρια για να παι ρευμα μεσα στο στροφομετρο και ενα καλοδιο στον πολαπλασιαστι.αλλα αυτο ηταν λαθοσ μου και σου προτινο να μιν το κανεισ και αν εχεισ ορεξει να το σινδεσησ στα ακρα απο τα πινια ο μιχανικοσ σου θα ξερει γιατι αν το συνδεσεισ στον πολαπλασιαστι θα κλεβι ρευμα το στροφομετρο και δεν θα πιγενει σοστο ρευμα στο μπουζι με αποτελεζμα να σου τριπισει το πιστονι οποσ επαθα και εγω και μεχρι να καταλαβι ο μιχανικοσ μου[βλακασ] που ειναι το προβλιμα αλαξα 4 πιστονια.αυτα πιστευω να καταλαβεσ. Πω ρε φιλε τι λες τωρα?4 πιστονια?:wacko::shoot: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Πω ρε φιλε τι λες τωρα?4 πιστονια?:wacko::shoot: ασε φιλε ειχα τρελαθει μαλοσα και με τον μιχανικο μου.αυτεσ τισ μερεσ θα βγαλω μια φοτο απο τα πιστονακια μου να σασ τα δικσο.και αυτα δεν ειναι τιποτα αν ξερεισ ο κιλινδροσ μασ ειναι νικασηλ και το μεταλο νικασιλ δεν περνει φρεζα και αν παρι μετα απο καπια χιλιομετρα μην φανταστισ πολλα θα φρακαρι ασε που δεν θα πιγενει βιμα .με αποτελεζμα απο το να αλλαζω πιστονια και να κανω γιαλυζμα τον κυλινδρο ε γιαλυζμα γιαλυζμα ηταν κατι σαν φρεζα και μετα φρακαρε και τορα τα περασα ολα καινουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 ασε φιλε ειχα τρελαθει μαλοσα και με τον μιχανικο μου.αυτεσ τισ μερεσ θα βγαλω μια φοτο απο τα πιστονακια μου να σασ τα δικσο.και αυτα δεν ειναι τιποτα αν ξερεισ ο κιλινδροσ μασ ειναι νικασηλ και το μεταλο νικασιλ δεν περνει φρεζα και αν παρι μετα απο καπια χιλιομετρα μην φανταστισ πολλα θα φρακαρι ασε που δεν θα πιγενει βιμα .με αποτελεζμα απο το να αλλαζω πιστονια και να κανω γιαλυζμα τον κυλινδρο ε γιαλυζμα γιαλυζμα ηταν κατι σαν φρεζα και μετα φρακαρε και τορα τα περασα ολα καινουρια. Δλδ σου πηγε ο κουκος αηδονι..για ενα στροφομετρο.Τεσπα,ελπιζω τωρα να δουλευει οκ κ να αλλαξες μηχανικο.Καλα κανω εγω κ δεν το πειραζω..:happy: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Δλδ σου πηγε ο κουκος αηδονι..για ενα στροφομετρο.Τεσπα,ελπιζω τωρα να δουλευει οκ κ να αλλαξες μηχανικο.Καλα κανω εγω κ δεν το πειραζω..:happy: τωρα ειναι οκ και παει γαματα.και φισικα αλαξα μιχανικο και σε αυτον που το παω ειναι και [γ.......ω]τα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixali Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 ξερει κανεισ ποσο κανει το κουστουμι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 κοιτα για να το βαλεισ εκει που λεσ δεν μπορισ γιατι πρεπει να βρεισ παρα πολυ μικρο στροφομετρο πραγμα απιθανο γιατι το λεω αυτο γιατι εκει που θελεισ να το βαλεισ ακριβοσ απο κατο ειναι ο σκελετοσ και δεν μπενει προσπαθισα και εγω.οσο αφορα ποσ σινδεετε ειναι αναλογοσ το στροφομετρο και τον κατασκεβαστι.εγω πωσ το σινδεσα 2 καλοδια στιν μπαταρια 1 καλοδιο παλι στιν μπαταρια για να παι ρευμα μεσα στο στροφομετρο και ενα καλοδιο στον πολαπλασιαστι.αλλα αυτο ηταν λαθοσ μου και σου προτινο να μιν το κανεισ και αν εχεισ ορεξει να το σινδεσησ στα ακρα απο τα πινια ο μιχανικοσ σου θα ξερει γιατι αν το συνδεσεισ στον πολαπλασιαστι θα κλεβι ρευμα το στροφομετρο και δεν θα πιγενει σοστο ρευμα στο μπουζι με αποτελεζμα να σου τριπισει το πιστονι οποσ επαθα και εγω και μεχρι να καταλαβι ο μιχανικοσ μου[βλακασ] που ειναι το προβλιμα αλαξα 4 πιστονια.αυτα πιστευω να καταλαβεσ. Ωραια τα 3 τα καλωδια τα βαζουμε στην μπαταρια για να παρει ρευμα το στροφομετρο!!!Το 1 που μενει που μπαινει αν δεν μπει στον πολλαπλασιαστη??? Πως θα γραφει τις στροφες του κινητηρα?Καπου δεν πρεπει να μπει αν δεν μπει στον πολλαπλασιαστη??? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_Dynamic Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Φίλε GreddyRx7 αν μπορείς και έχεις χρόνο ψάξε για γρανάζια εκκίνησης και το φύλλο carbon από ποιο μαγαζί το πήρες????? Παράθεση I will be back:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ακομα μια φωτογραφια του drmodenas http://img178.imageshack.us/img178/5264/drmodenaseo4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts