GreddyRx7 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Ρυθμίζει το πώς και πόσο μίγμα θα πέρνει ο κύλινδρος...Είσαι σίγουρος ότι έχεις vforce 3? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilosss Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 nai re 280 eyropoula edosa exo k to koutaki m to edose o mixanmikos alla aytin tin bdomada leipei k den mporousa na ton rotiso k rotisa edo mallon aytos pou to eipe itan mlks esi poso kairo to exeis to modenas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 3 μήνες...Για πές εντυπώσεις από την reediera??? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 kala irermise ligo re file!exis dikio gia ta pitsirikia me ta z,exoun katantisei anekdota! ena la8os ekanes...(to idio ekana k ego an diavases) :O Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilosss Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 3 μήνες...Για πές εντυπώσεις από την reediera??? exei treli ropi me tin reediera kamia sxesi me mama..... apo poli xamila mexrei k psila skotonei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilosss Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Θέλω θέλω θέλω!:lol: exei i 3pracing.gr an tous pareis tilefono tha sou poun timi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Βρε ξέρω πόσο κάνει..Λευτά να την πάρω δέν έχω! :D :D :D Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 gia kai pale kairo exw na mpw mporei na me 8imaste me to problima pou ixa me ta ladia tou frenou pou itan sto low exane apo katw i8ele sfiximo.Pote na to parw gia to proto service aytos mou ipe sta 500 ali8eia i leei malakies egw xerw sta 1000 exw kanei 650 den to exw parei akoma malon sta 500 8a mou alazei ladia kai tetia i na to parw katef8ian sta 1000km!!!!!!!!!!! Peirazei pou ekana kai mia dikabalia sta 600km alla xoris na to zorisw kai liga kila. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 re oute egw den katalaba ti egrapsa kaneis den katalabe tora pou to trwpopoihsa 8a apantisete an mpwreite:O :happy: Pote na to parw gia to proto service aytos mou ipe sta 500km ali8eia i leei malakies egw xerw sta 1000km exw kanei 650km den to exw parei akoma malon sta 500km 8a mou alazei ladia kai tetia i na to parw katef8ian sta 1000km!!!!!!!!!!! Peirazei pou ekana kai mia dikabalia sta 600km alla xoris na to zorisw kai liga kila!!!panta ladia motul 600 e kai mpouzi ana 1000km apo oti xerw gia meta to strwsimo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 gia kai pale kairo exw na mpw mporei na me 8imaste me to problima pou ixa me ta ladia tou frenou pou itan sto low exane apo katw i8ele sfiximo.Pote na to parw gia to proto service aytos mou ipe sta 500 ali8eia i leei malakies egw xerw sta 1000 exw kanei 650 den to exw parei akoma malon sta 500 8a mou alazei ladia kai tetia i na to parw katef8ian sta 1000km!!!!!!!!!!! Peirazei pou ekana kai mia dikabalia sta 600km alla xoris na to zorisw kai liga kila. Στα 500km επρεπε να το πας...γρηγορα στον μηχανικο...!!! Στην αρχη το μηχανακι πρεπει να ειναι με ΟΣΟ πιο φρεσκα λαδια εστω και με 500km μπορει να προκαλεσει βλαβες (το λαδι) γιατι ειναι καινουργια η μηχανη...!!! Δικαβαλια μπορεις να περνεις αλλα δεν συνισταται γιατι δεν εχουν λειαθει ακομα τα μεταλλα...και αν επιλεγεις και σωστη ταχυτητα στο κιβωτιο και δεν τις τελικιαζεις θα εισαι οκ???Αλλα μην το παρουμε σχοινι κορδονι και ανεβαζουμε οποιον να ναι...γιατι ετσι θα συνιθισει στα κιλα τα δικα μας+του συνεπιβατη μας...!!!Κανονικα μετα τα 1500km μπορεις να περνεις δικαβαλια...οποιος το τηρησει μπορει να κερδισει θα κανει καλο στο μηχανακι...ποιος ομως...............ποιος λεωωωωωωωω... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υ.Γ:Καλα ρε σκατιαριδες:lol: δεν ντρεπεστε το παιδι ρωταει και αντι να το καθοδηγησετε το περιπαιζετε...φτου σας...εμ βεβαια τωρα τα πηραμε τα μηχανακια μας και αντε γεια ουτε να πληροφορησουμε τους αλλους ουτε τιποτα...ναι ναι ναι σε σενα το λεω μην κρυβεσαι...που εχεις παρει σβαρνα ολα τα χωρια...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: και δεν λες να σταματησεις!!!:baby: ιχ ιχ ιχ Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 eyxaristw dinamik_125 alla piga se ayton kai mou ipe na tou to parw sta 1000km ti na kanw kai egw ekana alla 70km simera 8a tou to parw sta 1000km:(!!! Simera prospa8isa na bgalw ton laspotira ton ebgala afou elisa to ena plastiko ebgala kai to pisw fterw kai ebgala to fanari ela omws pou xoris ton laspotira den kratiete to fanari kai ton xanabala to bradi 8a ton kopso. Eseis ti exete kanei me ton laspotira??? A kai mia erwtisi na tou bazw apo tora motul 600 i na tou bazw mexri ta prwta service shell advance ayta pou mou lei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Καλα ρε σκατιαριδες:lol: δεν ντρεπεστε το παιδι ρωταει και αντι να το καθοδηγησετε το περιπαιζετε...φτου σας... ειληκρινα δεν καταλαβαινω το υ.γ. σου,ουτε βλεπω καποιο αλλο ποστ το οποιο να ''παιριπαιζει'' με το παιδι! λες ο demon του τυπογραφειου εχχμμμ του myphone.gr να εκανε την εμφανιση του; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Στα 500km επρεπε να το πας...γρηγορα στον μηχανικο...!!! Στην αρχη το μηχανακι πρεπει να ειναι με ΟΣΟ πιο φρεσκα λαδια εστω και με 500km μπορει να προκαλεσει βλαβες (το λαδι) γιατι ειναι καινουργια η μηχανη...!!! Δικαβαλια μπορεις να περνεις αλλα δεν συνισταται γιατι δεν εχουν λειαθει ακομα τα μεταλλα...και αν επιλεγεις και σωστη ταχυτητα στο κιβωτιο και δεν τις τελικιαζεις θα εισαι οκ???Αλλα μην το παρουμε σχοινι κορδονι και ανεβαζουμε οποιον να ναι...γιατι ετσι θα συνιθισει στα κιλα τα δικα μας+του συνεπιβατη μας...!!!Κανονικα μετα τα 1500km μπορεις να περνεις δικαβαλια...οποιος το τηρησει μπορει να κερδισει θα κανει καλο στο μηχανακι...ποιος ομως...............ποιος λεωωωωωωωω... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υ.Γ:Καλα ρε σκατιαριδες:lol: δεν ντρεπεστε το παιδι ρωταει και αντι να το καθοδηγησετε το περιπαιζετε...φτου σας...εμ βεβαια τωρα τα πηραμε τα μηχανακια μας και αντε γεια ουτε να πληροφορησουμε τους αλλους ουτε τιποτα...ναι ναι ναι σε σενα το λεω μην κρυβεσαι...που εχεις παρει σβαρνα ολα τα χωρια...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: και δεν λες να σταματησεις!!!:baby: ιχ ιχ ιχ Πάμε Αθήνα???:lol: :lol: Κο@φάλα κανόνισε παρασκευή meeting carrefour στο λέω από τώρα μην τυχών και αρχίσεις τα μα και τα μου την έκατσες.. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 eyxaristw dinamik_125 alla piga se ayton kai mou ipe na tou to parw sta 1000km ti na kanw kai egw ekana alla 70km simera 8a tou to parw sta 1000km:(!!! Simera prospa8isa na bgalw ton laspotira ton ebgala afou elisa to ena plastiko ebgala kai to pisw fterw kai ebgala to fanari ela omws pou xoris ton laspotira den kratiete to fanari kai ton xanabala to bradi 8a ton kopso. Eseis ti exete kanei me ton laspotira??? A kai mia erwtisi na tou bazw apo tora motul 600 i na tou bazw mexri ta prwta service shell advance ayta pou mou lei?? Λοιπόν φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε...Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα..Να υποθέσω είσαι newbie στα μιχανάκια έτσι?;) Λοιπόν καταρχήν τα shell που λές δέν είναι λάδια μίξης αλλά λάδια για τα κάρτερ, διλαδή είναι αυτά που μπαίνουν εκεί πού είναι το μαύρο καπάκι στα δεξιά του μοτέρ..Τα motul 600 είναι λάδια μίξης διλαδή είναι αυτά που βάζεις στο δοχείο κάτω από την σέλα..Καλό είναι να βάζεις στα κάρτερ το MOTUL TRANSOIL πιστεύω είναι πολύ καλό! Έχω κάνει 2 μεγάλα ταξίδια και ούτε πρόβλημα από θερμοκρασίες ούτε τίποτα;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 eyxaristw dinamik_125 alla piga se ayton kai mou ipe na tou to parw sta 1000km ti na kanw kai egw ekana alla 70km simera 8a tou to parw sta 1000km:(!!! Simera prospa8isa na bgalw ton laspotira ton ebgala afou elisa to ena plastiko ebgala kai to pisw fterw kai ebgala to fanari ela omws pou xoris ton laspotira den kratiete to fanari kai ton xanabala to bradi 8a ton kopso. Eseis ti exete kanei me ton laspotira??? A kai mia erwtisi na tou bazw apo tora motul 600 i na tou bazw mexri ta prwta service shell advance ayta pou mou lei?? Μην κοψεις τιποτα θα γινει ασχημο,θα εξεχει ενα εξωγκομα κατω απο το φαναρι ε και???...και γιατι να τον βγαλεις δεν καταλαβα???Για να γινεσαι μ.......νι οταν βρεχει???Εγω βασικα δεν πειραξα και ουτε προκειται να πειραξω...τιποτα μα τιποτα!!!Μ αρεσει ετσι οπως ειναι...και αστους αλλου να λενε...:mad: ;) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Λοιπόν φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε...Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα..Να υποθέσω είσαι newbie στα μιχανάκια έτσι?;) Λοιπόν καταρχήν τα shell που λές δέν είναι λάδια μίξης αλλά λάδια για τα κάρτερ, διλαδή είναι αυτά που μπαίνουν εκεί πού είναι το μαύρο καπάκι στα δεξιά του μοτέρ..Τα motul 600 είναι λάδια μίξης διλαδή είναι αυτά που βάζεις στο δοχείο κάτω από την σέλα..Καλό είναι να βάζεις στα κάρτερ το MOTUL TRANSOIL πιστεύω είναι πολύ καλό! Έχω κάνει 2 μεγάλα ταξίδια και ούτε πρόβλημα από θερμοκρασίες ούτε τίποτα;) den eimai newbie den exw alaxei ladia akoma kai diabasa kai mou elege gia shell advance meta katalaba giati itan!!! diabasa kai ayta pou mou eipes kai to katalaba ebala hdi motul 600 (sto doxeio katw apo tin sela:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Μην κοψεις τιποτα θα γινει ασχημο,θα εξεχει ενα εξωγκομα κατω απο το φαναρι ε και???...και γιατι να τον βγαλεις δεν καταλαβα???Για να γινεσαι μ.......νι οταν βρεχει???Εγω βασικα δεν πειραξα και ουτε προκειται να πειραξω...τιποτα μα τιποτα!!!Μ αρεσει ετσι οπως ειναι...και αστους αλλου να λενε...:mad: ;) kala xalarwse kai mena mou aresi etsi opws einai alla ebgala ton laspotira kai to eida apo pisw kai *****sa mou arese para poly to kalokairi den pisteuw na ginomai m...ni (den ton ebgala akoma 8a dw ti 8a kanw):shifty: A kai kati pou eida tora eiste oloi panw apo 18 ektos apo ton psilosss kai emena mas rixnete liga xronia :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Άστον να λέει με το πλαστικό είναι πολύ φλώρικο! Επίσης βγάλε και την ποδιά! Δείχνει πολύ το μιχανάκι! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Μην κοψεις τιποτα θα γινει ασχημο,θα εξεχει ενα εξωγκομα κατω απο το φαναρι ε και???...και γιατι να τον βγαλεις δεν καταλαβα???Για να γινεσαι μ.......νι οταν βρεχει???Εγω βασικα δεν πειραξα και ουτε προκειται να πειραξω...τιποτα μα τιποτα!!!Μ αρεσει ετσι οπως ειναι...και αστους αλλου να λενε...:mad: ;) Κάτι σε είπα για την παρασκευή κανόνισε...:cool: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Άστον να λέει με το πλαστικό είναι πολύ φλώρικο! Επίσης βγάλε και την ποδιά! Δείχνει πολύ το μιχανάκι! tora oi podies na tan kiales efygan tin 1h mera mazi me ta aytokolita oso gia ton laspotira ton ekopsa apo tin basi den fenete tpt kai kratiete kai to fanari:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 k an to exeis kokkino vafeis k to kolofanaro mauro :ninja: oso gia tin podia den 8a simfoniso,se ola ta papia ine moufa! alla sto dnmk re.. ine in the k@vl@!:happy: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 http://w1.bikepics.com/pics/2006/05/18/bikepics-590610-800.jpg Δές πόσο πιο ωραίο είναι χωρίς την ποδιά... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 gousta ine auta,gousta! ;) (dikos sou o papios)? 8elo k'go sita! Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 ο δικός μου είναι! Έχει αλλάξει λίγο τώρα..Έχω κόψει τον λασπωτήρα και έχω βάλει το άλλο το πισοφάναρο με τα φλας μαζί που είναι! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 oraios..etsi omorfies na exoume omorfies! (giati den kovis k tis mlks pou exei kato apo ti sela)? mlks = auta ta sidera :p ego pantos gia na ta vgalo mou vgike i panagia,alla a3izei ton kopo e? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts