Jump to content

[MOTO] Modenas Dinamik 125

nmk1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα σκασω αν δεν βρω ποιο ειναι... ειμαι ικανος να παω αυριο στην αγορα κ να ψαχνω... μεχρι κ διαφημιστικα να παρω κ να ανεβασω φωτογραφιες!το κακο ειναι οτι δεν ξερω ουτε την μαρκα κ πρεπει να ειναι καμια κινεζικη απο τις γνωστες αγνωστες!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω φιλε μου, τι να σου πω?

Εγω προσωπικα δεν εχω δει τετοιο μηχανακι που λες...

Μπορει να κανω και λαθος και να υπαρχει,ποιος ξερει?

Δεν ειδες τι ονομα εγραφε?

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι γιατι εγω το ειδα ενω περπατουσα κ παρ'οτι μου εκανε εντυπωση δεν προλαβα να διαβασω τι ηταν... θα το βρω ομως που θα μου παει... παρεπιπτοντως το 3 απο πανω Ζ το κοκκινο ειναι αθλιο... το 4 το Ζ R ειναι το καινουριο?βγαλαν παλι Ζ?κ αν ναι σε τι τιμη?

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

2 ΦΩΤΟ :

Z125

ZR125

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus ( 8 Δεκ. 2004 , 21:51)

οχι γιατι εγω το ειδα ενω περπατουσα κ παρ'οτι μου εκανε εντυπωση δεν προλαβα να διαβασω τι ηταν... θα το βρω ομως που θα μου παει... παρεπιπτοντως το 3 απο πανω Ζ το κοκκινο ειναι αθλιο... το 4 το Ζ R ειναι το καινουριο?βγαλαν παλι Ζ?κ αν ναι σε τι τιμη?

Ειναι το Z R οπως θα δεις και στην φωτογραφια που παραθεσα. Δεν νομιζω να εισαχθει ποτε στην Ελλαδα. Παντως βασιζεται στο πρωτο Z.

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.Εγω παιδια θα το παρω το Dinamik τον Μαρτιο...

2.Απο φτιαξιματα για αρχη θα βαλω χουανα και χειροποιητη εξατμιση

3.Αυτο το τετραχρονο που λες θα ηταν το Suzuki Fx 125 4t ή θα ηταν το Dinamik 125 2t !!! Μην γελας, αυτο θα ηταν, μοιαζει με Ζ και απο ηχο κανει σαν τετραχρονο στις χαμηλες στροφες και με λιγο γκαζι...

Σου άρεσε? αυτο ηταν εχω αποδειξεις παραπανω...

4.Το Ζ R δεν θα βγει ποτε ειδικα στην ελλαδα.Ειχε εγκριση euro 1 με καταλυτη αλλα τωρα ειμαστε σε euro 2

5.Παρτε και μια καυτη εικονα του Dinamik να "καητε"...

http://www.mytempdir.com/08122004/1062.jpg

Φιλικα, nmk

τελικα ειμαστε σιγουροι οτι βγηκε νεο z to zr?

σε παρπανω link(bikepics) που εδωσα λεει οτι εχει βγει απο το 2001..κ γενικοτερα στο ινετ δεν υπαρχουν info!

Gia τις κοντρες που εγραψες πιο πανω πολυ θα ηθελα να μαθω τις συνθηκες kyriws sta posa metra.αν ειναι 0-100 σιγουρα θα το επαιρναν ολα τα παραπανω.δεν νομιζω να ειναι τοσο δυνατο εκτος κ αν τα αλλα ειναι ψιλοκολλημενα ή δεν τα οδηγησαν καλα ή εχουν διαφορα βαρους μαζι με αναβατη.εχω την εντυπωση οτι κ μαμα runner να ηταν 1802τ εχει 21hp k megaluterh roph se anti8esh me ta 18hp tou dynamic.δηλ.αν βαλει κοντρα με μαμα z θα του φυγει μισο km?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus ( 8 Δεκ. 2004 , 21:46)

ειναι χρωματος ασπρο κ γαλαζιο... η μουρη του μπροστα γαλαζια... κ πιστεψε με αν το δεις θα παθεις πλακα... ειναι ολοιδιο... τα παπια δεν τα μπερδευω γιατι με αυτα μεγαλωσα... κ Ζ125 ειχα πριν απο 4 χρονακια... κ το ξερω απ'εξω το μηχανακι! :)

Ελα τωραααααααααααα μη μας το παιζεις και παπιας, το θυμαμαι εγω το Hexagon :lol: :whistle: :wacko:

Οσο για το Modenas, δε λεω ωραια αντιγραφη του Z, γρηγορο, αλλα MODENAS :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage ( 9 Δεκ. 2004 , 02:51)

τελικα ειμαστε σιγουροι οτι βγηκε νεο z to zr?

σε παρπανω link(bikepics) που εδωσα λεει οτι εχει βγει απο το 2001..κ γενικοτερα στο ινετ δεν υπαρχουν info!

Gia τις κοντρες που εγραψες πιο πανω πολυ θα ηθελα να μαθω τις συνθηκες kyriws sta posa metra.αν ειναι 0-100 σιγουρα θα το επαιρναν ολα τα παραπανω.δεν νομιζω να ειναι τοσο δυνατο εκτος κ αν τα αλλα ειναι ψιλοκολλημενα ή δεν τα οδηγησαν καλα ή εχουν διαφορα βαρους μαζι με αναβατη.εχω την εντυπωση οτι κ μαμα runner να ηταν 1802τ εχει 21hp k megaluterh roph se anti8esh me ta 18hp tou dynamic.δηλ.αν βαλει κοντρα με μαμα z θα του φυγει μισο km?

1. Οι κοντρες ειναι μεγαλου μηκους(για μηχανακια) δηλ καπου 1000 m

2.Η Gilera 180 βγαζει 21 αλογα , αλλα στην πρωτη κοντρα ηταν 125 και το παιδι ειχε βαλει μονο κυλ.πιστονα 172cc ουτε καρμπιρατερ ουτε τιποτα

3.Μαμα Ζ χανει στανταρ απο μαμα Dinamik

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Δεκ. 2004 , 03:47)

Οσο για το Modenas, δε λεω ωραια αντιγραφη του Z, γρηγορο, αλλα MODENAS :whistle:

1.Καθολου αντιγραφη αν τα βαλεις διπλα διπλα στην πραγματικοτητα δεν μοιαζουν πολυ, αλλα και τα δυο ειναι ιδιας κατηγοριας, ολα τα υπερ-παπια μοιαζουν οπως και αλλα ηδη οπως μηχανες supersport...( βλεπε Yamaha R1 και Honda CBR 1000s δεν μοιαζουν πολυ?

2.Η Modenas ειναι πολυ καλη μαρκα αν εξετασετε τα νεα της προιόντα

Αν δεις το Modenas Kriss 2 ειναι και πιο ακριβο και γρηγοροτερο και καλυτερη ποιοτητα απο ενα Crypton R....

Απλα μερικοι εχουν μεινει πισω απο τοτε που πρωτοεβγαλε παπια η Modenas που δεν ηταν και τα καλυτερα...Τωρα ομως οι εποχες εχουν αλλαξει...

Modenas Dinamik και ξερο ψωμι !!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Δεκ. 2004 , 03:47)

Ελα τωραααααααααααα μη μας το παιζεις και παπιας, το θυμαμαι εγω το Hexagon :lol: :whistle: :wacko:

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΟ :p :p ΒΡΩΜΟΑΓΓΛΕ ΠΑΛΙΟΠ@@@@@ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ enough with the dirty talking... τι κανεις ρε?ναι ναι το θυμασαι το Hexagon μ@λ@κ@ κ ακομα το εχω... ωστε το βρηκαμε επιτελους το μοντελο??? ειναι το Modenas το καινουριο??μα ιδιο ρε γμτ ιδιο μονο τα χρωματα αλλαζουν κ φυσικα ο κινητηρας που ειναι 4Τ στο νεο Modenas... αλλα το μοντελο ποιο ειναι!α και για την ιστορια Nrg-polini :p ΄97-΄00 Crypton (το πρωτο με δισκοφρενο) ΄00-'01 Yamaha Z125 και ΄01-΄04 Honda Supra... ε μα πια αρκετα... αλλα βασικα ειναι πολυ βολικα κ οικονομικα για μεσα στην πολη κ ψηνομαι πολυ σοβαρα για το Modenas... αν μου πουνε καμια λογικη τιμη!αλλιως παω να παρω το Cbr 125 :p

ΚΩΣΤΑΣ

ειναι πολυ ομορφο το ατιμο το Yamaha ZR125... θα ψαξω να δω αν ερθει ποτε Ελλαδα... αλλα διχρονιλα ρε γμτ... παλια αυτα...

ΚΩΣΤΑΣ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus ( 9 Δεκ. 2004 , 20:20)

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΟ :p :p ΒΡΩΜΟΑΓΓΛΕ ΠΑΛΙΟΠ@@@@@ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ enough with the dirty talking... τι κανεις ρε?ναι ναι το θυμασαι το Hexagon μ@λ@κ@ κ ακομα το εχω... ωστε το βρηκαμε επιτελους το μοντελο??? ειναι το Modenas το καινουριο??μα ιδιο ρε γμτ ιδιο μονο τα χρωματα αλλαζουν κ φυσικα ο κινητηρας που ειναι 4Τ στο νεο Modenas... αλλα το μοντελο ποιο ειναι!α και για την ιστορια Nrg-polini :p ΄97-΄00 Crypton (το πρωτο με δισκοφρενο) ΄00-'01 Yamaha Z125 και ΄01-΄04 Honda Supra... ε μα πια αρκετα... αλλα βασικα ειναι πολυ βολικα κ οικονομικα για μεσα στην πολη κ ψηνομαι πολυ σοβαρα για το Modenas... αν μου πουνε καμια λογικη τιμη!αλλιως παω να παρω το Cbr 125 :p

1.Τι ειναι ακριβως το Hexagon?

2.το modenas Dinamik ειναι 2t

3.τιμη του Modenas Dinamik 2.295 euro ετοιμοπαραδωτο....

4.Και εγω σκεφτομαι cbr 4t αλλα υψηλη τιμη,βαρυ,12 αλογα για μηχανη mini supersport (ο θεος να την κανει αν την δειτε απο κοντα)

5.Ψαξτε για σιγουρια αλλα δεν νομιζω να βγει Z R στην Ελλαδα...

Φιλικα Nmk... :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 9 Δεκ. 2004 , 22:04)

1.Τι ειναι ακριβως το Hexagon?

2.το modenas Dinamik ειναι 2t

3.τιμη του Modenas Dinamik 2.295 euro ετοιμοπαραδωτο....

4.Και εγω σκεφτομαι cbr 4t αλλα υψηλη τιμη,βαρυ,12 αλογα για μηχανη mini supersport (ο θεος να την κανει αν την δειτε απο κοντα)

5.Ψαξτε για σιγουρια αλλα δεν νομιζω να βγει Z R στην Ελλαδα...

Φιλικα Nmk... :cool:

ο Nrg ξερει... γιατι γνωριζομαστε...

1. Hexagon Piaggio 180cc 4T scooter κλασικα πραγματα μεγαλο βαρυ κ αβολο...

2. το ξερω... για αλλο μοντελο μιλαμε κ οχι για το Dinamik!να πω την αληθεια το Dinamik για μενα ειναι κ ασχημο... (αλλα προσωπικη μου αποψη παντα)

3. δεν με ενδιαφερει σαν μηχανακι αλλα ευχαριστω για την πληροφορια

4. το Cbr ειναι παπι σε κουστουμι supersport μικρο βεβαια... με οτι αυτο συνεπαγεται!

5. μακαρι να βγει... ισως ετσι να ξαναεπαιρνα διχρονο μηχανακι ξανα! :D

Παντα φιλικα... DrGus

ΚΩΣΤΑΣ

Για γκαζια πολλα,παντιλικια, και καλες τελικες, τι να προτιμησω λετε??

1.Modenas Dinamik

2.Yamaha Z μεταχειρισμενο

3.Gilera 180cc 2t malossi

4.Gilera 210cc 4t malossi

5.Καποια μινι supersport μηχανη οπως πχ. CBR 125 ??

Τι λετε, τι γνωμη έχετε ?

διαλεγω την επιλογη 2!δηλαδη μεταχειρισμενο Ζ!ειχα τετοιο μηχανακι κ με λιγα λεφτα γινεται διαολος σκετος!οχι πως κ απο την μανα του δεν ειναι...

ΚΩΣΤΑΣ

Ξεφυγαμε λιγο βεβαια απο το θεμα, που ειναι το νεο Modenas Dinamik....

Φιλε DrGus αν εχεις οδηγησει Ζ και λες πως ειναι διαολος σκετος, το modenas Dinamik αν το οδηγησεις θα διαπιστωσεις πως ειναι Διαολος με Nitro στον κ*λο...

Κακα τα ψεματα, αλλα μαμησιο Dinamik περνει μαμησιο Ζ για την πλακα...

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε δοκιμασει να βγαλει τα πλαστικα μπροστα, δηλαδη τις ποδιες... Ωραιο δειχνει??

Επιτελους για καλη ποιοτικη και καυτη εικονα του κοκκινου διαβολου...

Modenas Dinamik 125cc 18hp...

http://files.bighosting.net/lm12455.jpg

Καλησπερα!

Εχω καιρό να μπω στο φορουμ και θελω να σας πω καποια πραγματα για το dinamik.

Καταρχην ειναι σκέτος δίαολος.Πριν καμια βδομαδα το εστρωσα και ανετα φτανω τα 130 km/h. Δεν εχω δοκιμασει να το τραβηξω κι αλλο διοτι μου προτειναν να μην το παρακανω αμεσως.

Για καποιο φιλο που ρωτησε για τα φλασ.Την μερα που το αγορασα πηρα και πισω φαναρι με ενσωματωμενα φλασ.Αυριο θα προσπαθησω να βγαλω καμια φοτο και να την ανεβασω.

Θα σας δειξω και φοτο απο το μηχανακι το οποιο διαφερει απο το εκθεσιακο κατα τη γνωμη μου προς το καλυτερο.

Φιλε Dim3nsion καλως ηρθες παλι στο thread.

Ελπιζω να ανεβασεις τις PHOTOS συντομα...

Ενα καλο site για upload ειναι το http://www.bighosting.net/

Ελπιζω να μας δωσεις και ενα review με επιδοσεις,συμπεριφορα οδηγησης κλπ.

Επισης και εγω θα το παραγγειλω το Φεβρουαριο απο Γκοργκολης ΑΕ. πληροφοριες στο http://www.modenas.gr

Εις το επανειδειν με νεες photos εχω περιεργια και για το ενσωματομενο φλας !!!

Φιλε Dimension πραγματικα ειναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο ! ! !

Απιθανο το μηχανακι χωρις καθρεφτες,και ενσωματωμενα φλας !!!

Λιγο τα χερουλια μας τα χαλανε στο πλαι κατω απο το σημα Dinamik...

Αν εβγαιναν θα φαινοταν πιο αιχμηρο/σπορ/αγωνιστικο....

Πραγματικο υπεροχο το μηχανακι σου....

Ελπιζω να εχουμε συντομα και αλλες φωτο απο αλλα σημεια...

Μπραβο...