GIL46 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 τεχνογνωσία, τεχνικό EΛΕΓΧΟ παραγωγής ελπίζω να καταλαβες οτι η Kawasaki ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Με αυτα που γραφείς τι ακριβώς θέλεις να τονίσεις οτι...?? Γιατί δεν σε καταλαβαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 μαλλον στο οτι η Kawasaki εποπτευει τη Modenas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Με αυτα που γραφείς τι ακριβώς θέλεις να τονίσεις οτι...?? Γιατί δεν σε καταλαβαίνω... Ανάθεμα να ξέρει και ο ίδιος. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ενοω οτι η καβασακι ελεγχη, δεν δινει τπτ αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ενοω οτι η καβασακι ελεγχη, δεν δινει τπτ αλλο Αφού το λές εσύ έτσι θα είναι!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 τοτε τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 pantos oti k an einai einai megali patata(8,5 ps sta 110cc):lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_syros Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Το νέο Modenas που γεννήθηκε με την συνεργασία και εξέλιξη της Daytona motors!! H Modenas ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί την εθνική βιομηχανία δικύκλων της Μαλαισίας. Με συμμετοχή 30% Ιαπώνων επενδυτών (Η KAWASAKI HEAVY INDUSTRIES εκτός από την συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο μεταφέρει τεχνογνωσία, και έχει τον τεχνικό έλεγχο παραγωγής) Ελπιζω να καταλαβαινεις!! DAYTONA MOTORS Το νέο αυτό brand καλύπτει δίκυκλα οχήματα διεθνούς συμπαραγωγής τα οποία η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ σχεδιάζει, εξελίσσει, πιστοποιεί τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας και ελέγχει το τελικό στάδιο συναρμολόγησης Η παραγωγή τους επιτυγχάνεται με την συνεργασία των οίκων : LNE Motorcycles co.ltd Frateli Pagani (CEV) Ugolini design & enginnering Επιδίωξη μας να συνδεθεί το νέο brand name με τη προσφορά καινοτόμων, πρακτικών δικύκλων σε ανταγωνιστικές τιμές. Με λίγα λογία το dinamik όταν γίνετε εισαγωγή απο την Μαλλαισια βάζει το χεράκι του ο gorgolis για αυτό η αδεία λεει gorgolis πανω και οχι modenas!! Δηλαδή, οτι Διναμικ ερχεται ελλαδα, περναει απο τον gorgoli και αυτος το διανέμει πανοτύ στην Ελλάδα?????? Οταν λες βαζει χέρι???? Εξωτερικά ή Στον Κινητήρα????:confused: Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Στα χαρτία...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 kai panw sto mhxanaki bazei xeri prokimenou na bgalei ligo perisotero kerdos...(ola gia to kerdos..:lol: :lol: :lol:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 τοτε τι συμβαινει? Αν και το έχουμε 500 φορές πάμε άλλη μία...Το Dinamik είναι ουσιάστικα ένα επανασχεδιασμένο kawasaki leostar. Φοράει τα μιχανικά μέρη του leostar με καινούργια πλαστικά. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ενοω οτι η καβασακι ελεγχη, δεν δινει τπτ αλλο όντως δεν δίνει τίποτα άλλο!! http://img468.imageshack.us/img468/5675/leostarrn2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_nfs Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 όντως δεν δίνει τίποτα άλλο!! http://img468.imageshack.us/img468/5675/leostarrn2.jpg Γεια σε ολους!Ειμαι καινουργιος και ευτυχης κατοχος του εθιστικου κ γνωστoυ πλεον Dinamik! ακουω απ ολους 160χλμ τελικη κοντερισια...Εγω εχω βγαλει μονο μεχρι 135χλμ τελικη κ ανησυχω... εχω κανει ιμως μονο 1700χλμ μηπως δεν εχει ανοιξει το μοτερ? Help με εχουν ζωσει τα φιδια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 manisio sto konter pano apo 155 de paei me tpt paidia na rotiso kati ekana kai anazitisi kai de mporo na vro oute ena topic gia to suzuki fx...den iparxei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 katarxin kalosirthes sto forum gia nato anoikseis mexri 155 prepei na pas psarwmenos alios oti kai na kaneis den paei me tpt 155 manisios:rolleyes: episis pezei poli to pws anoigeis tis taxhtites kai to posa kila eisai:( egw to anoigw terma 140 2plos kai xwris na peftw psarakwmenos:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 kalos sas vrika paidia nai ennoo na eisai psaromenos pano manisio vgazei 155 to xei kanei enas filos mou pou einai 60kila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 k ego 60 kila eimai k mexri 150 paei i velona,asxeta an pas me 130 pragmatika k an.. eseis me ta psaremata de vgazete kana mpakaliaraki ta tsimpisoume :hunter: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GFGO Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Εχω ακουσει οτι σε μεγαλο νουμερο καρμπυλατερ(μιλαω για 28αρι) πρεπεις να ανοιξεις τα πλαστικα για να το χωρεσει,ισχυει αυτο?? Παράθεση AMD Rulez :alien: Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_nfs Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους με τα γκαζια!!!!!!!!! ok παιδες εγω μαλλον πεφτω λιγο βαρυς (82kg) αλλα αν ειναι να πιασω τα 160χλμ αρχιζω δίαιτα!!!! Το ασημι στην ποδια ειναι αυτοκολλητο ή βαφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 antonio, το kawasaki που ανεβασες φωτογραφια υπαρχει στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygen Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 http://img159.imageshack.us/img159/2259/dsc02794kt5.jpg Kαι παντα κρανος!!! file antoni elpizw oti exeis skeftei n t bapseis!t mixanaki m ena xrwma pou n tonizei t nikel tha t spaei!stn prwth foto p evales pantws fainetai portokali!tha teriaze k auto poli!ontws h doulia pou exei ginei einai poli kali!posa atia arage n ebgale???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 antonio, το kawasaki που ανεβασες φωτογραφια υπαρχει στην ελλαδα? Oχι δεν εχει κυκλοφορήσει στην Ελλαδα!! file antoni elpizw oti exeis skeftei n t bapseis!t mixanaki m ena xrwma pou n tonizei t nikel tha t spaei!stn prwth foto p evales pantws fainetai portokali!tha teriaze k auto poli!ontws h doulia pou exei ginei einai poli kali!posa atia arage n ebgale???????? Φιλε μου εννοειτε οτι θελω να το βαψω αλλα τα 300 ε ++ ειναι πολλα λεφτα ειναι στα σχεδια μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 paidia sovareyrteite to gnisio vgazei 140-145 telikh konterisia.alithina giro sta 125km/h.ego exo modenas 57mm kai vgazo teliki 160km/h teliki kai as eimai terma psarakomenos.gia ayto sovareyteite kai ta miala sto kefali.tetoies malakies lete kai osoi exoyn z mas pairnoyn sto psilo. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 paidia sovareyrteite to gnisio vgazei 140-145 telikh konterisia.alithina giro sta 125km/h.ego exo modenas 57mm kai vgazo teliki 160km/h teliki kai as eimai terma psarakomenos.gia ayto sovareyteite kai ta miala sto kefali.tetoies malakies lete kai osoi exoyn z mas pairnoyn sto psilo. Άμα το δικό σου δέν πάει δέν πάει να πεί ότι όλα είναι το ίδιο! Εμένα μανήσιο τελείος έβγαζε 160! Πώς να το κάνουμε διλαδή? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts