Jump to content

Htc One M8vs LG G3vs Sony Xperia Z3 vs Samsung Galaxy Note 3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας ,ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό τηλέφωνο αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω μιας και όλες οι συσκευές που βρίσκονται στον τίτλο είναι ποLύ εντυπωσιακές .Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ποιό από αυτά είναι το καλύτερο καθώς δεν έχω τόσες πολλές γνώσεις και βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί ψαγμένοι εδώ μέσα.Θα ήθελα να πω επίσης πως θα αγοράσω μεταχειρισμένο κινητό καθώς μπορώ με 300 ευρώ να αγοράσω ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς κάτι που δεν είναι εφικτό με ένα νέο τηλέφωνο.Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ταχύτητα του τηλεφώνου,τόσο να ανοίγει πολύ γρήγορα τις εφαρμογές όσο και να surfarei πραγματικά γρήγορα.Επίσης πολύ σημαντική για εμένα είναι η ποιότητα της εικόνας ,δηλαδή η ποιότητα των χρωμάτων , η ανάλυση της εικόνας και ότι άλλο αυτό περιλαμβάνει.Η κάμερα δεν με καίει ιδιαίτερα αλλά φυσικά και θέλω να βγάζει ωραίες φωτογραφίες .Τέλος,δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι αντοχές(αδιάβροχα και αντοχή στην σκόνη) καθώς το προσέχω πολύ,και η μπαταρία δεν αποτελεί πρόβλημα όσο μικρή κι αν είναι.Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ποιο από τα παρακάτω είναι καλύτερο και εάν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια περίπου χρήματα πείτε το .Άρα έχουμε:HTC ONE M8 VS LG G3 VS SAMSUNG GALAXY NOTE 3 VS SAMSUNG GALAXY S5 VS SONY XPERIA Z3.

Αφού θες πάνω απ όλα ταχύτητα καλύτερα να πας στο One M8 ή στο Sony Z3. Είναι πάρα πολύ καλά κινητά και τα δύο και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο φόρουμ.

Αφού θες πάνω απ όλα ταχύτητα καλύτερα να πας στο One M8 ή στο Sony Z3. Είναι πάρα πολύ καλά κινητά και τα δύο και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο φόρουμ.

Εσύ στην θέση μου ποιο θα έπαιρνες?Τα άλλα τηλέφωνα έχουν καλύτερη οθόνη δηλαδή ανάλυση πυκνότητα χρώματα κλπ?

Πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη σε οτι ζητας ειναι το Xperia Z3

-Εχει καλη καμερα(αμα παιξεις με τις ρυθμισεις θα βγαζεις απιστευτες φωτογραφιες.

-Η οθονη ειναι καλη

-Το User Interface (UI) ειναι απλο και κοντα στο Stock Android της Google.

-Εχει αρκετα καλη μπαταρια και πιστοποιηση για νερο και σκονη(οσο και να προσεχεις,παντα συμβαινουν ατυχηματα).

Το G3 καλη συσκευη αλλα αστο καλυτερα...γιατι η οθονη του ειναι μετρια,η μπαταρια ειναι μικρη και απο ταχυτητα δεν φτανει τα m8 και z3.

Το note ειναι τοσο μεγαλο αλλα και παλιο πλεον...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εσύ στην θέση μου ποιο θα έπαιρνες?Τα άλλα τηλέφωνα έχουν καλύτερη οθόνη δηλαδή ανάλυση πυκνότητα χρώματα κλπ?

Αν μπορείς να πας να τα δεις από κοντά και να τα δουλέψεις λίγο θα σε διευκολυνε να πάρεις μια απόφαση.

Όποιο και να έπαιρνα από τα δύο ευχαριστημένος θα ήμουνα, αλλά το z3 δεν το παίρνω γιατί δε θέλω κινητό με γυάλινη πλάτη, γούστα.

Μια χαρά οθόνες έχουν όλα, είναι θέμα προτίμησης πως απεικονίζει το καθένα τα χρώματα. Του G3 έχει καλύτερη ανάλυση, αλλά δεν είναι φωτεινή.

LG G3 με κλειστά τα μάτια, δεν βγήκε τυχαία το κινητό της περασμένης χρονιάς.

Είναι το φθηνότερο απ'όλα όσα αναφέρεις (έκδοση με 2GB RAM).

Έχει μακράν καλύτερη κάμερα από το M8, έχει και optical image stabilization (έχει και το Note 3)

Είναι το μόνο που έχει 2K ανάλυση.

G3,Z3,M8 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, καλύτερο από του Note 3.

Αν πάρεις και την έκδοση με 3GB RAM, τότε δεν έχεις να ζηλέψεις τα 3GB RAM των Z3 και NOTE3

Edited by seriousam

Ύπαρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο Z3 και στο M8 όσον αναφορά την ταχύτητα και την οθόνη?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν μπορείς να πας να τα δεις από κοντά και να τα δουλέψεις λίγο θα σε διευκολυνε να πάρεις μια απόφαση.

Όποιο και να έπαιρνα από τα δύο ευχαριστημένος θα ήμουνα, αλλά το z3 δεν το παίρνω γιατί δε θέλω κινητό με γυάλινη πλάτη, γούστα.

Μια χαρά οθόνες έχουν όλα, είναι θέμα προτίμησης πως απεικονίζει το καθένα τα χρώματα. Του G3 έχει καλύτερη ανάλυση, αλλά δεν είναι φωτεινή.

Και εμένα μου αρέσει περισσότερο το M8 λόγο της μεταλλικής κατασκευής αλλά αυτό που με κάνει και διστάζω είναι ότι έχει 2gb ram ενώ τα άλλα έχουν 3gb ram και επίσης ότι ο επεξεργαστής είναι ρυθμισμένος στα 2,3ghz ενώ τα άλλα έχουν 2,5 ghz.Ποιο πιστεύεις είναι πιο γρήγορο?Καταλαβαίνω ότι θα ήταν ποιο εύκολο εάν τα έβλεπα από κοντά αλλά δεν έχω τέτοια δυνατότητα δυστυχώς.

Ίδιος επεξεργαστής είναι, τα 200mhz δεν θα τα καταλάβεις ακόμη κ αν έχεις τις συσκευές διπλα-διπλα. Η RAM είναι αισθητή στην απόδοση και στο multitasking. Ανάμεσα στα m8 και Ζ3 προτείνω το Z3. Αν και εγώ θα έπαιρνα το G3 3gb ram. Που έχει και καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη.

LG G3 με κλειστά τα μάτια, δεν βγήκε τυχαία το κινητό της περασμένης χρονιάς.

Είναι το φθηνότερο απ'όλα όσα αναφέρεις (έκδοση με 2GB RAM).

Έχει μακράν καλύτερη κάμερα από το M8, έχει και optical image stabilization (έχει και το Note 3)

Είναι το μόνο που έχει 2K ανάλυση.

G3,Z3,M8 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, καλύτερο από του Note 3.

Αν πάρεις και την έκδοση με 3GB RAM, τότε δεν έχεις να ζηλέψεις τα 3GB RAM των Z3 και NOTE3

Τον οπτικό σταθεροποιητη που τον βρήκε το νοτε3?Επίσης μην "παραπλανουμε" τους υποψήφιους αγοραστές με σχόλια του τύπου g3 με κλειστά μάτια.Όλα τα κινητά που αναφέρθηκαν έχουν θετικα και αρνητικά,αν και για εμενα το ζ3 είναι το πιο πλήρες.

Ύπαρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο Z3 και στο M8 όσον αναφορά την ταχύτητα και την οθόνη?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εμένα μου αρέσει περισσότερο το M8 λόγο της μεταλλικής κατασκευής αλλά αυτό που με κάνει και διστάζω είναι ότι έχει 2gb ram ενώ τα άλλα έχουν 3gb ram και επίσης ότι ο επεξεργαστής είναι ρυθμισμένος στα 2,3ghz ενώ τα άλλα έχουν 2,5 ghz.Ποιο πιστεύεις είναι πιο γρήγορο?Καταλαβαίνω ότι θα ήταν ποιο εύκολο εάν τα έβλεπα από κοντά αλλά δεν έχω τέτοια δυνατότητα δυστυχώς.

Και τα δύο γρήγορα είναι, για κλασματα δευτερολέπτου δεν αξίζει να ασχολούμαστε.

Με το Ζ3 θα έχεις πιο πολλές εφαρμογές ανοιχτές και σε ετοιμότητα λόγω των 3gb ram και είναι καλό και για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Για μένα, πάρε όποιο σου αρέσει πιο πολύ. Οι οθόνες είναι πολύ καλές και στα 2, είναι γρήγορα, έχουν καλή μπαταρία, δε ζεσταίνονται, γενικά όλα καλά.

Και τα δύο γρήγορα είναι, για κλασματα δευτερολέπτου δεν αξίζει να ασχολούμαστε.

Με το Ζ3 θα έχεις πιο πολλές εφαρμογές ανοιχτές και σε ετοιμότητα λόγω των 3gb ram και είναι καλό και για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Για μένα, πάρε όποιο σου αρέσει πιο πολύ. Οι οθόνες είναι πολύ καλές και στα 2, είναι γρήγορα, έχουν καλή μπαταρία, δε ζεσταίνονται, γενικά όλα καλά.

Η μεγαλύτερη ram σημαίνει και περισσότερο γρηγοράδα και λιγότερο lag ?Δεν ξέρω και πολυ απ'αυτά γι'αυτό ρωτάω.Μάλλον θα πάρω το m8 λογω design αλλα το z3 εχει και 3gb ram οποτε κάνει δυσκολότερη την επιλογή.

Επίσης κατι άλλο που είναι λίγο εκτός θέματος...τα τηλεφωνα αυτά (z3,m8) μποούν να συναγωνιστούν το iphone 5s?Υπάρχει κάποιο καλύτερο σε αυτο το πλαίσιο τιμών που να είναι καλύτερο απο τα m8 και z3?Η μεγαλύτερη προτεραιότητα για εμένα είναι η ταχύτητα.

Θα σού γράψω κι εγώ την γνώμη μου.

Η προτίμησή μου είναι προς το z3.

Το m8 το είχα κι αυτό και δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε κιόλας.

Ειδικά κατά την πληκτρολόγηση μηνύματός η κάτι αλλο.

Εχει καθυστέρησή κι εγώ γράφω γρήγορα.

Επειτα ούτε και το smoothness του με κέρδισε,δεν βρήκα κάτι πάνω του πού δεν το εχει το z3.ίσως πιο ποιοτικό ήχο,τίποτα αλλο όμως δεν με έκανε να πω ότι ναι αυτή η συσκευή θα κλείσει λίγους μήνες στο χέρι μου.

Το z3 το κράτησα περίπου τρίμηνο κι έμεινα προς έκπληξή μου,φοβερά ευχαριστημένος.

Τι θες.εμπειρία χρήσης?top το κινητό.

Μπαταρία?παίζει χωρίς ανταγωνιστή.

Λεπτό και βολικό στο χέρι.

Οθόνη?επιτέλους χάρμα οφθαλμών από την sony.

Κάμερα με manual ρυθμίσεις αρκετά καλή,καλύτερή από του m8.

Το z3 με λίγα λόγια είναι ενα τηλέφωνο πού αξίζει να το κρατήσει κάποιος για καιρό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θα διαφωνήσω για όσων αφορά το smoothness μεταξύ m8 και z3. Ότι και να λέμε το m8 και γενικά το sense είναι ότι γρηγορότερο υπάρχει. Το z3 μετά από μερικές μέρες χωρίς reboot Αρχίζει και την ακούει. Το HTC κι ένα χρόνο ανοιχτό να το χεις το ίδιο θα συμπεριφερεται..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Η μεγαλύτερη ram σημαίνει και περισσότερο γρηγοράδα και λιγότερο lag ?Δεν ξέρω και πολυ απ'αυτά γι'αυτό ρωτάω.Μάλλον θα πάρω το m8 λογω design αλλα το z3 εχει και 3gb ram οποτε κάνει δυσκολότερη την επιλογή.

Όχι, δεν έχει καμία σχέση με το lag η ram. Η ram είναι για το πόσες εφαρμογές θα κρατάει σε ετοιμότητα.

Επίσης κατι άλλο που είναι λίγο εκτός θέματος...τα τηλεφωνα αυτά (z3,m8) μποούν να συναγωνιστούν το iphone 5s?Υπάρχει κάποιο καλύτερο σε αυτο το πλαίσιο τιμών που να είναι καλύτερο απο τα m8 και z3?Η μεγαλύτερη προτεραιότητα για εμένα είναι η ταχύτητα.

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το κινητό που "άντεξαν" οι χρήστες iphone και έκαναν τη μετάβαση σε android μένοντας ευχαριστημένοι ήταν το HTC One M8. Εγώ για να βρω εφάμιλλη ταχύτητα και εμπειρία χρήσης με του HTC One M7 πήγα σε pure android (Moto X 2014).

Θα διαφωνήσω για όσων αφορά το smoothness μεταξύ m8 και z3. Ότι και να λέμε το m8 και γενικά το sense είναι ότι γρηγορότερο υπάρχει. Το z3 μετά από μερικές μέρες χωρίς reboot Αρχίζει και την ακούει. Το HTC κι ένα χρόνο ανοιχτό να το χεις το ίδιο θα συμπεριφερεται..

Τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και βλέπεις την ανωτερότητα στο software της HTC.

Μιας που τοποθετηθηκες στο θέμα ,τι προτεινεις?

Εγώ πάλι δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με το z3 οπότε και απέφευγα τα restarts

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

z3

+

Καλυτερη αυτονομια

Καλυτερη καμερα

Μεγαλυτερη οθονη στις ιδιες διαστασεις

Παραπανω μνημη

Αδιαβροχο

m8

+

Ελαφρως πιο smouthness, αλλα με την 5 εχει χασει την σπιρταδα του και την 5.1 θα την παρει Αυγουστο μαζι με sence 7

Καλυτερα ηχεια

Οθονη,ποιοτητα κατασκευης και στα 2 ειναι top.

Και βεβαια ρολο παιζει πιο σου αρεσει περισσοτερο η καθεται καλυτερο στο χερι.

Δες τα και τα 2 σε μαγαζι και αποφασιζεις.

Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πήγαινε δες τα από κοντά και πάρε οποίο σου κάνει αίσθηση. Εγώ πάντως θα πήγαινα στο z3 λόγω αυτονομίας, αδιαβροχοποίησης και ram. Η διαφορά στο smoothness του HTC δεν νομίζω να με προσπερνουσε τα συν του Sony. Οποίο και από τα δύο να πάρεις δεν θα χεις κάνει καλή επιλογή πάντως.

Μιας που τοποθετηθηκες στο θέμα ,τι προτεινεις?

z3

+

Καλυτερη αυτονομια

Καλυτερη καμερα

Μεγαλυτερη οθονη στις ιδιες διαστασεις

Παραπανω μνημη

Αδιαβροχο

m8

+

Ελαφρως πιο smouthness, αλλα με την 5 εχει χασει την σπιρταδα του και την 5.1 θα την παρει Αυγουστο μαζι με sence 7

Καλυτερα ηχεια

Οθονη,ποιοτητα κατασκευης και στα 2 ειναι top.

Και βεβαια ρολο παιζει πιο σου αρεσει περισσοτερο η καθεται καλυτερο στο χερι.

Δες τα και τα 2 σε μαγαζι και αποφασιζεις.

Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο

Με κάλυψε ο προλαλησαντας.. Στα συν του m8 η καλύτερη διαχείριση μνήμης που ισοφαριζεται όμως με τα 3gb ram του Sony. Τέλος το m8 έχει καλύτερο grip στο χέρι..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Και με ποιο πολύ λαγκ. Ξεχνάς τα βασικά :-)

To laucher έχει lag, βάλε nova launcher και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τον οπτικό σταθεροποιητη που τον βρήκε το νοτε3?Επίσης μην "παραπλανουμε" τους υποψήφιους αγοραστές με σχόλια του τύπου g3 με κλειστά μάτια.Όλα τα κινητά που αναφέρθηκαν έχουν θετικά και αρνητικά,αν και για εμενα το ζ3 είναι το πιο πλήρες.

Έχεις δίκιο, νόμιζα πως είχε. Παρόλα αυτά δεν το πρότεινα σε κανέναν :P

Φόρουμ είναι και λέω την άποψή μου, και από άποψη specs, και εμπειρικά μιας και το έχω περίπου ένα χρόνο. Δεν σκοπέυω να του πουλήσω εγώ το κινητό σιγά μην τον παραπλανώ. αυτο που λέω εγώ δεν φιαφέρει καθόλου με αυτο που κάνεις εσύ "είναι το πιο πλήρες"....δεν ειναι το πιο πλήρες, γιατι δεν λεχει χαρακτηριστικά που έχουν τα άλλα. Επίσης το G3 έχει πολύ καλύτερη τιμή από όλα τα υπόλοιπα,χωρίς να χάνει σε κανένα χαρακτηριστικο απο τα υπόλοιπα.

Edited by seriousam

Έχεις δίκιο, νόμιζα πως είχε. Παρόλα αυτά δεν το πρότεινα σε κανέναν :P

Φόρουμ είναι και λέω την άποψή μου, και από άποψη specs, και εμπειρικά μιας και το έχω περίπου ένα χρόνο. Δεν σκοπέυω να του πουλήσω εγώ το κινητό σιγά μην τον παραπλανώ. αυτο που λέω εγώ δεν φιαφέρει καθόλου με αυτο που κάνεις εσύ "είναι το πιο πλήρες"....δεν ειναι το πιο πλήρες, γιατι δεν λεχει χαρακτηριστικά που έχουν τα άλλα. Επίσης το G3 έχει πολύ καλύτερη τιμή από όλα τα υπόλοιπα,χωρίς να χάνει σε κανένα χαρακτηριστικο απο τα υπόλοιπα.

Οντως δεν χάνει σε κανένα χαρακτηριστικό από το ζ3.Εκτός από την τραγική διάρκεια μπαταρίας,την ξεθωριασμένη οθόνη με σχεδόν τη μισή φωτεινότητα απο το ζ3,το οτι είναι πλαστικό και οτι οι επιδόσεις του συναγωνίζονται το μοτο g.Αν μπορείς αιτιολογησε μας γιατι είναι καλύτερη επιλογη το g3,πραγματικά έχω απορια.

Οντως δεν χάνει σε κανένα χαρακτηριστικό από το ζ3.Εκτός από την τραγική διάρκεια μπαταρίας,την ξεθωριασμένη οθόνη με σχεδόν τη μισή φωτεινότητα απο το ζ3,το οτι είναι πλαστικό και οτι οι επιδόσεις του συναγωνίζονται το μοτο g.Αν μπορείς αιτιολογησε μας γιατι είναι καλύτερη επιλογη το g3,πραγματικά έχω απορια.

1. To γεγονός οτι το Z3 έχει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, δέν σημαίνει πως το G3 έχει άθλια διάρκεια. Από την άλλη, το g3 έχει αποσπώμενη μπαταρία, Θέλω να δω τι θα κάνεις όταν χαλάσει η μπαταρία στο Ζ3 (είναι κανόνας πως είναι θέμα χρόνου να χαλάσει μια μπαταρία)

2. Με 538 ppi λογικό είναι να έχει χαμηλότερη φωτεινότητα. Είναι θέμα επιλογής, αν θέλεις ppi ή brightness. Αν και δεν ξέρω κανέναν να έχει τέρμα την φωτεινότητα στο κινητό του. Στο g3 το τέρμα με τυφλώνει και δεν μπορώ να δω.

3. Μ'αρέσει που εσύ έλεγες "να μην παραπλανούμε τον κόσμο"...όχι και ίδιες επιδώσεις με το moto g. Δες εδώ τι βγάζουν στο antutu:

Με lollipop, ίδια CPU και RAM πάνω κάτω ίδιες αποδόσεις έχουν...δεν θέλει και πολύ φαντασία.

4. Προτιμώ να έχω πλαστικό κινητό με αποσπωμενο καπάκι, πάρα γυάλινο χωρίς αποσπώμενο για να μπορώ να αλλάξω μπαταρία και να βάλω και wireless charging άμα θέλω.

5. Για τους λόγους που ανέφερα στα προηγούμενα post, επειδή έχει 32gb rom και επειδή μιλάμε για διαφορά 100ευρώ γιαυτό προτείνω το g3! Και σε ρωτάω...μπορεί το z3 να συγκριθεί με ένα κινητό 100ευρώ ακριβότερό του?

Edited by seriousam

1. To γεγονός οτι το Z3 έχει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, δέν σημαίνει πως το G3 έχει άθλια διάρκεια. Από την άλλη, το g3 έχει αποσπώμενη μπαταρία, Θέλω να δω τι θα κάνεις όταν χαλάσει η μπαταρία στο Ζ3 (είναι κανόνας πως είναι θέμα χρόνου να χαλάσει μια μπαταρία)

2. Με 538 ppi λογικό είναι να έχει χαμηλότερη φωτεινότητα. Είναι θέμα επιλογής, αν θέλεις ppi ή brightness. Αν και δεν ξέρω κανέναν να έχει τέρμα την φωτεινότητα στο κινητό του. Στο g3 το τέρμα με τυφλώνει και δεν μπορώ να δω.

3. Μ'αρέσει που εσύ έλεγες "να μην παραπλανούμε τον κόσμο"...όχι και ίδιες επιδώσεις με το moto g. Δες εδώ τι βγάζουν στο antutu:

Με lollipop, ίδια CPU και RAM πάνω κάτω ίδιες αποδόσεις έχουν...δεν θέλει και πολύ φαντασία.

4. Προτιμώ να έχω πλαστικό κινητό με αποσπωμενο καπάκι, πάρα γυάλινο χωρίς αποσπώμενο για να μπορώ να αλλάξω μπαταρία και να βάλω και wireless charging άμα θέλω.

5. Για τους λόγους που ανέφερα στα προηγούμενα post, επειδή έχει 32gb rom και επειδή μιλάμε για διαφορά 100ευρώ γιαυτό προτείνω το g3! Και σε ρωτάω...μπορεί το z3 να συγκριθεί με ένα κινητό 100ευρώ ακριβότερό του?

1.Ναι έχει αποσπωμενο καπάκι οκ αυτό είναι θετικό. Φαντάζομαι με ένα μικρό ποσό γίνεται από το σέρβις αλλαγή μπαταρίας και στο ζ3. Τιμή δεν ξέρω στο g2 είναι 27ε.Για την διάρκεια είναι χειρότερο από όλα τα ανταγωνιστικά και αυτό την καθιστά χάλια.

2.Τα ppi δεν κάνουν από μονα τους την οθόνη καλή,εξού και η οθόνη,όπως και η φωτεινότητα του g3 είναι χειρότερη από τις περσινές ναυαρχιδες αλλά και από του g2. Εγώ στο g3 της κοπέλας μου την ημέρα με ηλιο δυσκολεύομαι πολύ να δω.

3.Εν ετοι 2015 δεν υπάρχει άνθρωπος που να στηρίζεται στα αντουτου κτλ. Το g3 λαγκαρει στα ίδια επίπεδα με το μοτοg, εννοείται καμιά επαφή με ζ3.Ποιος παραπλανήσει τον κόσμο με αριθμούς τώρα?

4. Και εγώ πλαστικό κινητό έχω αλλά αν είχα την δυνατότητα να πάρω καλύτερο κινητό που έχει και μέταλλο με γυαλί θα το έπαιρνα.

5. Τέλος, ναι το ζ3 είναι χειρότερο σε σχεση με 100ε ακριβότερο κινητό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν το συγκρίνουμε με νοτε 4, με το g3 το συγκρίνουμε .

Αν το budget ξεπερνάει τα χρήματα του ζ3 υπάρχουν και άλλες επιλογές.Ομως αν κάποιος θέλει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτά τα 2 η απόφαση είναι εύκολη. Και δεν αναφέρθηκα καν στα προβλήματα που εμφανίζει το g3.