Mark_K Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Με συγχωρείς τότε. Από ότι κατάλαβα πήρες sony κινητό που το είχε εγκατεστημένο. Και έπεσες θύμα μιας κακογραμμένης εφαρμογής, που στην περίπτωση αυτή (όταν νομίζει πως αλλάζει κάρτα sim) στέλνει μηνύματα και σε χρεώνει. Είναι καθαρά θέμα της εφαρμογής που σε προστατεύει στην άλλη περίπτωση, και όχι το ios. Αν εγκαταστήσεις το my account και στο android, θα δεις την ίδια ειδοποίηση ότι ζητάει να στείλει sms που μπορεί να χρεώσει(έστω και αν τελικά δεν το κάνει) και ζητάει τη συναίνεση του χρήστη για να προχωρήσει. Για αυτό χαρακτήρισα την άλλη εφαρμογή κακογραμμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Παρατηρώ ότι αλλάζοντας γραμμή, με το που επανεκκινεί μου τρώει όλη τη μπαταρία. Από την άλλη η μπαταρία μου σε ομιλία φαίνεται να διαρκεί κανονικά. Τι να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καρτα 2 in1 βγαίνει σε micro ή nano? σε καταστηματα που ρωτάω ο καθένας μου λεει τα δικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους Έχω μία κάρτα what's up και μια συμβόλαιο εταιρικό. Αν κάνω την κάρτα 2in1 ποια κάρτα θα χρησιμοποιηθεί για δεδομένα? Θα μπορώ εγώ να το επιλέξω όταν βγάζω την κάρτα? Υποστηρίζει να φανταστώ κανονικά 4G+ Edited November 7, 2018 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Είναι κανένας που χρησιμοποιεί το 2in1 σε iphone; Πώς λειτουργεί; Μπορώ να έχω internet από την μία κάρτα sim και ομιλία από την άλλη; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts