AntoineG Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδιά εγώ έχω πρόβλημα με το GPS...είναι ανακριβές,μερικές φορές σε βγάζει σε άλλη τοποθεσία,το στίγμα μένει ακίνητο ενώ κινείσαι και άλλα..τί συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panasim Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Για το gps κανε οτι γράφει εδω Και θα φτιάξει.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981&highlight=%CE%A1%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%AE+GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπέρα.Μια βοήθεια όποιος γνωριζει.Στην οθόνη κλειδώματος που ζηταει pin θέλω να βάλω φωτογραφια αλλά εμφανίζει συνεχως ενα ρολόι μόλις το ανοιγω στο πάνω μέρος.Κάποιος τρόπο να το βγάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo8540 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μεχρι πρόσφατα έπαιζα ένα παιχνίδι το empires and allies μετα απο μια ενημέρωση του παιχνιδιού η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση.τι μπορεί να φταίει;υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hristos3 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Γεια σε όλους. Πρωτη φορα ποσταρω και ελπιζω να ειμαι στην σωστη κατηγορια Εχω θεμα με το GPS μου. Ενω οταν αγοραστηκε πριν 3-4 μηνες ηταν ολα ΟΚ και μαλιστα γρηγορο. Ξαφνικα αρχισε να μου κανει νερα χανοντας το σήμα ωσπου πολύ συντομα πλεον δεν εχω καθόλου. Δοκίμασα όλα τα apps τα σχετικα αλλα τιποτα. Μιλησα με την LG και εδωσαν την αναμενομενη απαντηση (στειλτε το και σε 15-20 ημερες θα το επιστρεψουμε) . Θέλω να αποφυγω αυτη την καθυστερηση γιατι το χρησιμοποιω πολυ και το παλιο που εχω δεν παιζει πλεον. Αν εχει καποιος καμια ιδεα θα βοηθουσε πολυ Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έκανες πρόσφατα καμία αναβάθμιση στην 6 και μήπως κάτι δεν έκατσε καλά; Εγώ πάντως πριν το στείλω, θα έκανα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων μήπως κάτι έχει κολλήσει κι έρθει στα ίσα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 το Η440n ειναι το spirit.. απευθύνσου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415214 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Έγινε το κατάλληλο merge. Συνεχίζουμε εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hristos3 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εκανε αναβαθμιση η LG στο τηλ. Εχω το 5.0.1 και εκανα και επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hristos3 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εκανε αναβαθμιση η LG στο τηλ. Εχω το 5.0.1 και εκανα και επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Βοηθεια! Κλειδωσε το κινητο μετα απο 5 συνεχομενες προσπαθειες λανθασμενου knock code και ζηταει αντιγραφο ασφαλειας pin που δεν ξεκλειδωνει με τιποτα ουτε με το λογαριασμο android! Καμια πιο πρακτικη λυση? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hristos3 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 δεν σου ζηταει να βαλει τον αριθμητικο κωδικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μου ζητησε αλλα οτι κι αν εβαζα δεν επιανε. Εκανα factory reset και ησυχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hristos3 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 σταλθηκε στην LG . κανενα κοστος επισκευαστηκε και επεστρεψε σε 7 εργασιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 καλησπερα η συσκευη υποστηρίζει καρτα sd SDHC UHS-I U3???εχει κανεις τετοια??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d800 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πίστευα ότι το τηλέφωνο φθηνής κατηγορίας, θα μείνει με την 5.0.1 που βγήκε, παρόλα αυτά, μόλις μου ήρθε ενημέρωση (!!!). Αφού την ολοκλήρωσα, ανακάλυψα ότι έχω android 6.0 πλέον. Καλή εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis1990 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 ΕΧΩ ΤΟ LG SPIRIT 3G ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ANDROID 6.ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΤΡΩΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΣΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Πίστευα ότι το τηλέφωνο φθηνής κατηγορίας, θα μείνει με την 5.0.1 που βγήκε, παρόλα αυτά, μόλις μου ήρθε ενημέρωση (!!!). Αφού την ολοκλήρωσα, ανακάλυψα ότι έχω android 6.0 πλέον. Καλή εξέλιξη. Καλησπέρα, Μπορείς να μας στείλεις screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d800 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Συγνώμη, δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot (από τι πράγμα παρεμπιπτόντως; ) . Αυτό που μπορώ να πώ, είναι ότι δουλεύει (χωρίς επαναφορά), καλύτερα και πιο ομαλά. Δείχνει από τις ρυθμίσεις ότι έχει λιγότερη ελεύθερη RAM (παρόλα αυτά δουλεύει πιο στρωτά) και η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ περισσότερο. Επειδή δεν το χρησιμοποιώ όλη την ώρα (είναι δευτερεύον) και μένει στην αναμονή με σβηστή οθόνη την περισσότερη ώρα, τόσο καιρό τώρα που έχω αυτή την έκδοση λογισμικού, η μπαταρία κρατάει τις διπλάσιες ώρες χωρίς καμιά υπερβολή. Όταν το χρησιμοποιώ, η διαφορά στην κατανάλωση είναι πολύ μικρή, και πάλι όμως με καλύτερη στην νέα έκδοση (6). Λυπάμαι που δεν θα βγάλουν αυτή την έκδοση λογισμικού στο κύριο τηλέφωνο μου το G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλημέρα το κινητό μετά την αναβάθμιση σε 6.0 λειτουργεί ομαλότερα και αρκετά πιο γρήγορο από πριν παρά το ότι φαίνεται ότι έχει συνολική μνήμη 892mb αντί 1gb και ελεύθερη 60mb. Το gps δείχνει ότι έχει φτιάξει σε σχέση με πριν. Ο μόνος λόγος που αγόρασα άλλο κινητό το Mi4c είναι ότι ήθελα πιο γρήγορο και να είναι δικαρτο.Το μόνο πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή και το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει.Έχω κάνει τις ρυθμίσεις και μέσα από τις επιλογές προγραμματιστή αλλά τίποτα. Παράλληλα δεν μου βγάζει στο μενου καμία επιλογή για usb που αν θυμάμαι είχε πριν.Του έκανα factory reset και πάλι τπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadboyAgr Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπέρα παίδες Έχω το h440n και δεν δουλεύει wifi και bt ...υπάρχει λύση ή πάει για πέταμα? Recovery δε μπαίνει Έχω βάλει αρκετές ρομ αλλά τίποτα... Lolipop έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill2 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα.Έχω ένα LG SPIRIT 4G το οποίο έκλεισε από μπαταρια και όταν πήγα να το φορτίσω μου έβγαλε το σήμα του android με ένα τρίγωνο κόκκινο error.Προσπάθησα να το επαναφερω στις εργοστασιάκες ρυθμίσεις μέσω recovery mode αλλά αφού το έκανα μου έδειχνε μία οτι φόρτωνε και μία το λογότυπο της LG. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Τη βοηθεια σας. Αν κάνω hard reset σβήνονται όλα τα αρχεία,φωτογραφιες κτλ; Μου επεσε μια δυο φορες και από τοτε δε μπορει καν να μπει στο μενού,στις ρυθμισεις, τπτ. Ουτε καν με καλώδιο να μεταφερω αρχεια,δεν το αναγνωριζει. Καμια ιδέα; Η να αρχίσω να κλαίω για τις φωτο; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Δεν έχει ραδιόφωνο η συσκευή; Ποια εφαρμογή για αναλογικό ραδιόφωνο; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
customer Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Μετα το update αε android 6 δουλευει το GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts