Jump to content

Xiaomi Mi 4i

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προπαραγγελία στα 219 δολάρια ..20 Ιουνίου θα αρχίσει να στέλνει ..Δεν είναι και άσχημη τιμούλα https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Mi4i.html .. Θα μου πείτε για το κατάστημα , αλλά έχω ακούσει ότι είναι έμπιστο στα επώνυμα ..Εγώ πάντως δεν έχω εμπειρία από το κατάστημα ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

• Απαντήσεις 380
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προπαραγγελία στα 219 δολάρια ..20 Ιουνίου θα αρχίσει να στέλνει ..Δεν είναι και άσχημη τιμούλα https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Mi4i.html .. Θα μου πείτε για το κατάστημα , αλλά έχω ακούσει ότι είναι έμπιστο στα επώνυμα ..Εγώ πάντως δεν έχω εμπειρία από το κατάστημα ..

Ελπίζω αυτό το mike mi4 που έχουν να είναι απλά τυπογραφικό λάθος ή να είναι κάποια άλλη επωνυμία της xiaomi,γιατί αν δεν είναι δεν το λες και πολύ έμπιστο στα επώνυμα ( δεν γνωρίζω οπότε γιαυτό και λέω ελπίζω )

Μακάρι να σου βγει καλό!

Ελπίζω αυτό το mike mi4 που έχουν να είναι απλά τυπογραφικό λάθος ή να είναι κάποια άλλη επωνυμία της xiaomi,γιατί αν δεν είναι δεν το λες και πολύ έμπιστο στα επώνυμα ( δεν γνωρίζω οπότε γιαυτό και λέω ελπίζω )

Μακάρι να σου βγει καλό!

που αναφέρει το mike?στο παραπανω λινκ δεν το βλέπω

που αναφέρει το mike?στο παραπανω λινκ δεν το βλέπω

Στα xiaomi προιόντα του συγκεκριμένου site

Επειδή ο φίλος είπε ότι είναι έμπιστο στα επώνυμα.

Παιδια σε ενα βιντεο αποσυναρμολογησης που εχει στην σελιδα της Xiaomi(Mi) στο facebook φαινεται οτι το καπακι βγαινει και βγαινει σχετικα ευκολα.

ποιο βίντεο?σε δυο που είδα δεν έδειχνε πως βγαίνει το καπάκι,ήταν ήδη βγαλμένο

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα xiaomi προιόντα του συγκεκριμένου site

Επειδή ο φίλος είπε ότι είναι έμπιστο στα επώνυμα.

αν σε κάποια αναφέρει mike τότε εννοείτε ότι δεν είναι xiaomi αλλά κλώνος

αν σε κάποια αναφέρει mike τότε εννοείτε ότι δεν είναι xiaomi αλλά κλώνος

Τίποτα δεν εννοείται,κάποιος που δεν γνωρίζει από κινέζικα και βλέπει να είναι ολόιδιο σε χαρακτηριστικά και εμφάνιση,συν το ότι γράφει στον τίτλο mi4 μπορεί να μπερδευτεί.

Τέλος πάντων,όπως είπα ελπίζω να του βγει καλό του παιδιού. :)

ποιο βίντεο?σε δυο που είδα δεν έδειχνε πως βγαίνει το καπάκι,ήταν ήδη βγαλμένο

Αν εχεις fb, δες το τελευταιο βιντεο στην σελιδα της Xiaomi. https://www.facebook.com/xiaomichina

Αν εχεις fb, δες το τελευταιο βιντεο στην σελιδα της Xiaomi. https://www.facebook.com/xiaomichina

ευχαριστώ,αν και δεν εχω facebook το βίντεο το είδα και πράγματι είναι εύκολο να το αλλάξεις

Στο βιντεο δειχνει οτι ειναι παρα πολυ ευκολο να αλλαξει.Στην ουσια αν κυκλοφορησουν καπακια σε διαφορα χρωματα δεν εχει ουσια να περιμενει καποιος να κυκλοφορησουν τα μοντελα με αλλο χρωμα.

Μακάρι να σου βγει καλό!

Καλημέρα παιδιά.. Απλά τόνισα την τιμή που το έχει.. Και διευκρινίζω ότι δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα..και ούτε έκανα παραγγελία.. Πάντως δεν αναφέρει κάτι για κλώνο που λες φίλε.. Από ότι έχω διαβάσει για το κατάστημα είναι ότι έχει πολλούς κλώνους από Samsung, iPhone κτλ..και γίνετε ένα ψιλό μπέρδεμα με τα specs που αναγράφει.. Και τα meizu έχει πάλι σε καλή τιμουλα..Απλά με τις μπάντες πρέπει να προσέχουμε αν είναι για τα ευρωπαϊκα δίκτυα..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Σήμερα το πήρα στα χέρια μου μέσω του vpn shop. Εμφανισιακά να πω ότι είναι πολύ ωραίο θα έλεγα ότι iPhonίζει λίγο (προσωπική άποψη). Το πίσω καπάκι είναι mat πλαστικό και κολλάει καλύτερα στο χέρι σε αντίθεση με το honor 3c που είχα και ορισμένες φορές μου γλίστραγε.

Κατά την πρώτη φόρτιση σε χώρο με θερμοκρασία 27 βαθμούς και κλειστό τηλέφωνο εικάζω δια της αφής ότι η θερμοκρασία του είναι γύρω στους 35 βαθμούς πάνω στο πίσω καπάκι.

Θα το ανοίξω και θα επανέλθω σε ένα 24ωρο με φωτογραφίες και να αναφέρω περί θέρμανσης και μπαταρίας.

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις.

Τα πλαϊνά κουμπιά είναι μικρά και δυσκολεύει λίγο να τα πατήσεις σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που έχω κρατήσει. Λίγο μεγαλύτερα δεν θα πείραζε κανέναν.

Το τηλέφωνο όντως ζεσταινόταν χωρίς το update σε υπερβολικό βαθμό. Με πήραν τηλέφωνο και δεν μπορούσα να το ακουμπίσω στο αυτί να μιλήσω! Οπότε έσπευσα στην 1 ώρα να του κάνω το update. Τα πράγματα βελτιώθηκαν μετά αισθητά χωρίς κανένα απολύτως lag της MIUI (χωρίς update είχε lags). Η θερμική συμπεριφορά μπορώ να πω πως είναι πλέον όπως στα υπόλοιπα τηλέφωνα....μιλάς, μπαίνεις ίντερνετ, youtube κλπ. το τηλέφωνο θα ζεσταθεί μέτρια, αλλά δεν θα καίει. Θα το χαρακτήριζα μέτρια ζεστό αλλά σίγουρα ανεκτό.

Η μπαταρία τώρα μέσα σε 11 ώρες έχει πέσει από το 80% στο 20% με ένα update της MIUI ενδιάμεσα, δύο κάρτες sim και 4G LTE preferred network σε χώρο με κακό σήμα. Λίγο πιο αναλυτικά η κατανάλωση μπαταρίας είναι 20% android system, 11% android, 7% google play services και από τα δικά μου 3% spotify και google play store και πάντα ανοιχτά Whatsapp και Facebook Messenger. Screen time ON 2,5h, Voice calls 1h, WiFi running 9h, και Βluetooth , GPS ανοιχτά.

Φυσικα περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις. :)

Πες μας και στην περιηγηση στο internet και με τις κλησεις πως τα παει γιατι ειδαμε κολληματα σε video.

Εφαρμογες εχεις εγκαταστησει; αν ναι ποιες πχ καμμιά βαρυά την ανοιγει γρηγορα ή αργει;

Εφαρμογές τα κλασικά FB, WU, Viber, Spotify, γενικά όταν πατάω ξεκινάει αμέσως να ανοίξει την εφαρμογή, το σκέφτεται για 0.5sec (μαύρη οθόνη):p:p και μετά πάει σφαίρα. Για παράδειγμα στο fb αφού λαγκάρει για 0.5sec μετά εμφανίζει κατευθείαν content και σκρολλάρω άνετα για ώρα. Με τη MIUI πατάει καλά δεν θα έλεγα ότι λαγκάρει στα μενού, όπως επίσης στις κλήσεις είναι γρήγορο. Στο browsing θα του έβαζα ένα 4/5, γιατί θεωρώ πως είναι πολύ γρήγορο, αλλά από βίντεο που το έχω δει υπάρχει και το κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή (π.χ. Mi4). Θα προσπαθήσω σήμερα να το δω δίπλα σε ένα IPhone 6 για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα. Αν θέλετε μπορώ να εγκαταστήσω κάποια βαριά εφαρμογή γιατί δεν είμαι γνώστης και να δω χρόνους.

Μήπως πήρες σκορ antutu πριν και μετά το update?

Antutu όχι...εγκατέστησα και έτρεξα τώρα με εφαρμογές εγκατεστημένες και ανοιχτά στο παρασκήνιο whatsapp και swiftkey και έβγαλε 38000. Δεν έτρεξα πριν το update. :(

Επίσης να αναφέρω ότι με κλειστό το τηλέφωνο φόρτισε από 0% σε 100% σε δύο ώρες και ότι υπάρχει κατανάλωση μνήμης. Το ανοίγω και έχω ελεύθερα 750MB από τα 2GB. Αυτό συνέβαινε εξ' αρχής πριν βάλω τις δικές μου εφαρμογές (MIUI?). Το βράδυ σε 6 ώρες έχασε 10%.

Σημερα παρελαβε και ο κουμπαρος μου απο μινιντιλ.Ενω τους ζητησε να ειναι με αγγλοκινεζικη αυτο ηρθε με μουλτι.Αντουτου 26.000 δε ξερω ποια εκδοση του ετρεξε.Γενικα πολυ καλο τηλεφωνο αυριο θα το επεξεργαστω κι εγω.

Τα update ερχονται μονα τους;;;Ή πρεπει να τα ψαξει αυτος;

Σημερα παρελαβε και ο κουμπαρος μου απο μινιντιλ.Ενω τους ζητησε να ειναι με αγγλοκινεζικη αυτο ηρθε με μουλτι.Αντουτου 26.000 δε ξερω ποια εκδοση του ετρεξε.Γενικα πολυ καλο τηλεφωνο αυριο θα το επεξεργαστω κι εγω.

Τα update ερχονται μονα τους;;;Ή πρεπει να τα ψαξει αυτος;

26000 antutu???!!!αυτο το κινητο βγαζει κανονικα κοντα στα 40000!!μηπως εστειλαν κανεναν κλωνο ρε φιλε??

26000 antutu???!!!αυτο το κινητο βγαζει κανονικα κοντα στα 40000!!μηπως εστειλαν κανεναν κλωνο ρε φιλε??

Όντως πολύ χαμηλό, εκτός αν έτρεξε το 32-bit antutu με το τηλέφωνο σε κανένα balanced mode. Το update στο δικό μου ήρθε μόνο του. Επίσης σήμερα ενεργοποίησα το 4G και λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Ναι οντως το ετρεξε 32bit balanced mode.Το δικο σου εχει μουλτι;Απο διαθεσιμες ρομ τι εχουμε;

Επισης δε μπορει να ρυθμισει ωρα στο ρολοι παιζει να ναι κανενα bug της ρομ του μινιντιλ.

Το ξαναετρεξε σε high performance και εδωσε 33.000.Τελικα η ωρα ενταξει ειναι και λιγο ασχετος με miu .

Edited by johndrama

Εχει Ελληνικα; Το δικο του οταν το ανοιξε ειχε ενα σωρο γλωσσες.

Ελείψη SD card τη ρομ τη ριχνουμε στην εσωτερικη update.zip κτλ......;Βρηκα την official στο needrom και λεω να τη φλασαρω αυριο.Επισης δεν του εβγαλε μεχρι στιγμης update αν και συνδεθηκε στο ιντερνετ.Απ οτι μου ειπε συγκριτικα με το 1s της γυναικας του ειναι πιο ζεστο.Λαγκαρισματα ουτε για πλακα πολυ γρηγορο κτλ βεβαια η συγκριση του ειναι ενα runbo x5 που ειχε ως τωρα.Αυριο θα το δω κι εγω

Το δικο του είχε Ελληνικά λογικά αν είχε official θα είχε μονο αγγλοκινεζικα;

Έτσι δεν είναι;Εψαξα στο miu.gr αλλά δεν έχει ακόμα καμμία Ρομ.Βρήκα μονο στο needrom μια official.

Recovery πρεπει να μπαίνει με power + volume up .Εφόσων δεν έχει sd τη Ρομ τη βάζουμε στην internal;Οποτε θα του περάσωτην official και βλέπουμε.

Γενικά τώρα το τηλ είναι φοβερό πανέμορφο φοβερή οθόνη πολύ μικρο ακόμα και με τη θήκη σιλικόνης.Του πέρασε και glass screen.Δε παρατήρησα κολλήματα πουθενά πολύ γρήγορο και πολύ καλη κάμερα.

Ή αυτο ή το mi4 θα παρω μαλλον αν και αυτο το συμπαθησα περισσοτερο φαινεται ανθεκτικοτερο.