kiriakosk Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) που το βρήκες τόσο?απο 265 ευρώ ξεκινάει στο pandawill http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-nubia-z9-mini To 7 ήθελα να γράψω, αλλά και το 9 υπάρχει σε κάποια ε-shop σε αυτή την τιμή, δεν ξέρω βέβαια αν τελικά θα ισχύσει αυτή η τιμή μιας και ακόμα δεν υπάρχουν διαθεσιμότητες. Πάντως θα γίνει σκοτωμός μεταξύ Xiaomi και ZTE... Edited April 24, 2015 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σήμερα βλέπω στο coolicool ρίξανε την τιμή κατά 80$ -> 249.99$ !!! Αυτή είναι μία πάρα πολύ καλή τιμή και λογική τιμή για το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Είμαι σε φάση να παραγγείλω το Lenovo K3 Note και είδα αυτό από χθες και έχω μπει και εγώ σε δίλημμα. Η μπαταρία είναι αποσπωμενη απ' ότι γράφει το gsmarena. Όντως; Ποιό θα παραγγελνατε από τα δύο; Edit: Τελικά είναι μη αποσπωμενη η μπαταρία. Edited April 25, 2015 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Το k3 note ακούω πολλά προβλήματα , για περίμενε και το mi4i Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Προβλήματα όπως; Το έχω διαβάσει όλο το νήμα του Lenovo και δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα. Τέλος πάντων βγήκα εκτός θέματος. Edited April 25, 2015 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μεταξυ lenovo και xiaomi δεν υπάρχει σύγκριση.Είναι κλάσης ανώτερα ειδικα στην αίσθηση αφής και ειδικότερα στην αξιοπιστία. Αν βγει σε αυτή την τιμή θα κανει πάταγο και ως συνήθως η τιμή του θα πάρει αλλα δέκα με είκοσι δολλάρια Τσακ μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ουσιαστικά με ποια κινητά παλεύει; στα 200€ είναι και το jiayu s3. Αν αφήσουμε τη διαφορά μεγέθους οθόνης το s3 δε έχει καλύτερα specs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ουσιαστικά με ποια κινητά παλεύει; στα 200€ είναι και το jiayu s3. Αν αφήσουμε τη διαφορά μεγέθους οθόνης το s3 δε έχει καλύτερα specs? θεωρητικα το s3 εει καλυτερα specs, ομως η jiayu εχει χειροτερη αξιοπιστια σε σχεση με την xiaomi Που θεωρειται κορυφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Όντως και κάποιοι άλλοι αντίπαλοι του είναι το Lenovo K3 Note και το Meizu M1 Note. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Με βασικη διαφορα οτι τα 2 ειναι 5.5 και αυτο 5...Εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις οτι οι 5,5" δε βολευαν και αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα κινητά για να πανε σε κατι μικροτερο. Τις επομενες μερες που θα παραλαβω ενα M1 note θα ξέρω αν θα ειμαι κι εγω σε αυτη την κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δεν υποστηρίζει otg? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Άργησε η xiaomi να βγάλει 5αρι dual sim με 2 GB ram και να τους πάρει τα σώβρακα με μια καλή τιμή 5αρι με snapdragon 615, 2 GB και dual sim είναι το ZTE s6 στα 240 $ περίπου Πάντως σε αυτές τις ίντσες το FHD αχρείαστο είναι μάλλον Τσάμπα μπαταρία θα καταναλώνει η οθόνη. Θεωρώ πως ο καλύτερος συνδυασμός για κινητό είναι 5" με 1280X720 ανάλυση Πάντως μάλλον το επόμενο μου κινητό... :lol::lol::lol: Edited April 25, 2015 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Η έλλειψη sd slot είναι dealbreaker.. Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό και ως κάτοχος ενός redmi note είμαι ευχαριστημένος από την αξιοπιστία και την υποστήριξη της εταιρίας. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Με βασικη διαφορα οτι τα 2 ειναι 5.5 και αυτο 5...Εχω ακούσει πολλές περιπτώσεις οτι οι 5,5" δε βολευαν και αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα κινητά για να πανε σε κατι μικροτερο. Τις επομενες μερες που θα παραλαβω ενα M1 note θα ξέρω αν θα ειμαι κι εγω σε αυτη την κατηγορία. πηρα ενα τηλεφωνο 5.5 ιντσων δωρο στη γυναικα μου και σε μενα και σε εκεινη μια χαρα μου φανηκε στο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Το 5,5 αρι συνηθίζεται και μετα δεν πας εύκολα σε μικροτερο.Το μονο πρόβλημα είναι ο όγκος πχ στην τσέπη είναι γκουμουτσα .Αν εχεις τσαντακι δε το συζητάμε.Εγώ πχ με το note τα χω βρει σκούρα δεν έχω τσαντακι και στη δουλεια δεν ξέρω που να το κρυψω .Ενω παλιά που είχα 5αρι ημουν πιο ανέτος. Ποτε θα βγει ενα xiaomi με πανω απο 85% καλυψη 5,5 άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Το 5,5 αρι συνηθίζεται και μετα δεν πας εύκολα σε μικροτερο.Το μονο πρόβλημα είναι ο όγκος πχ στην τσέπη είναι γκουμουτσα .Αν εχεις τσαντακι δε το συζητάμε.Εγώ πχ με το note τα χω βρει σκούρα δεν έχω τσαντακι και στη δουλεια δεν ξέρω που να το κρυψω .Ενω παλιά που είχα 5αρι ημουν πιο ανέτος. Ποτε θα βγει ενα xiaomi με πανω απο 85% καλυψη 5,5 άραγε; 85% εννοείς screen ratio? Αν ναι, δε φαντάζομαι να υπάρχει τετοιο κινητο, οποτε μαλλον εγω καταλαβα λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Το 5,5 αρι συνηθίζεται και μετα δεν πας εύκολα σε μικροτερο.Το μονο πρόβλημα είναι ο όγκος πχ στην τσέπη είναι γκουμουτσα .Αν εχεις τσαντακι δε το συζητάμε.Εγώ πχ με το note τα χω βρει σκούρα δεν έχω τσαντακι και στη δουλεια δεν ξέρω που να το κρυψω .Ενω παλιά που είχα 5αρι ημουν πιο ανέτος. Ποτε θα βγει ενα xiaomi με πανω απο 85% καλυψη 5,5 άραγε; βασικα δεν συνηθιζεται, εχω απο το σεπτεμβρη το xiaomi note και ακομα δεν το μπορω. ωραιη η μεγαλη οθονη αλλα σε τσεπη δε μπαινει με τιποτα. ενα umi zero που ηταν 5αρι λετπο και περασε απο τα χερια μου ηταν αιωνες μπροστα απο αποψη μεγεθους. Οποτε για μενα το 5αρι εινια οριακα αποδεκτο. ακομα καλυτερα 4.5 ή 4.7 οπως το jiayu g4 που ειχα και ηταν μακραν το καλυτερο απο αποψη φορητοτητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 και στα 230euro να έρθει πάλι κομπλέ θα είναι!! πραγματικά δεν έχω λόγια!! πανέμορφο,μαζεμένο,επιτέλους κάτι σε normal μέγεθος.. με είχε απογοήτευση η xiaomi μετά από την τιμολογιακή πολιτική του mi4 και του mi Note(5,7) αλλα πραγματικά νομίζω ότι άμα το βγάλει όντως σε αυτή την τιμή +- τότε θα κάνει θραύση..δεν κρατιέμαι,δώσε xiaomi στον λαό :p:lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχουμε πληροφορίες αν τελικά βγει μόνο για Ινδία ή θα υποστηρίζει και ευρωπαϊκά δίκτυα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) και στα 230euro να έρθει πάλι κομπλέ θα είναι!! πραγματικά δεν έχω λόγια!! πανέμορφο,μαζεμένο,επιτέλους κάτι σε normal μέγεθος.. με είχε απογοήτευση η xiaomi μετά από την τιμολογιακή πολιτική του mi4 και του mi Note(5,7) αλλα πραγματικά νομίζω ότι άμα το βγάλει όντως σε αυτή την τιμή +- τότε θα κάνει θραύση..δεν κρατιέμαι,δώσε xiaomi στον λαό :p:lol::) με 240-270 βρίσκεις πλέον Sony Xperia Ζ2, Nokia 930 γιατί να δώσεις τα λεφτά γι αυτό. Και μην μου πείτε μεταχειρισμένα, τα βρίσκετε σε άψογη κατάσταση και μπορεί και καινούρια. Κι εγω υπερ Κινέζικων είμαι αλλά δεν βλέπω να συμφέρει τελικά. Edited April 27, 2015 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 με 240-270 βρίσκεις πλέον Sony Xperia Ζ2, Nokia 930 γιατί να δώσεις τα λεφτά γι αυτό. Και μην μου πείτε μεταχειρισμένα, τα βρίσκετε σε άψογη κατάσταση και μπορεί και καινούρια. Κι εγω υπερ Κινέζικων είμαι αλλά δεν βλέπω να συμφέρει τελικά. Κάποιοι μπορεί να θέλουν dual sim, πόσο μάλλον dual 4g όπως υπόσχεται αυτό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Κάποιοι μπορεί να θέλουν dual sim, πόσο μάλλον dual 4g όπως υπόσχεται αυτό! :) Dual 4G εννοεί ότι υποστρηρίζει 4G και στις δύο κάρτες όπως και τα περισσότερα κινέζικα άλλωστε (jiayu, elephone κλπ). Από το μενού δηλαδή επιλέγεις κάθε φορά ποια κάρτα θέλεις να έχει ενεργοποιημένο το 3/4G δεν εννοεί ότι παίζουν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Dual 4G εννοεί ότι υποστρηρίζει 4G και στις δύο κάρτες όπως και τα περισσότερα κινέζικα άλλωστε (jiayu, elephone κλπ). Από το μενού δηλαδή επιλέγεις κάθε φορά ποια κάρτα θέλεις να έχει ενεργοποιημένο το 3/4G δεν εννοεί ότι παίζουν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα Αυτό εννοούσα. Γλιτώνεις το βγάλε-βάλε. Ευχαριστώ για την παρατήρηση πάντως, δεν το είχα γράψει ξεκάθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Teardown of Xiaomi Mi4i Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γιατί δεν έχει sd card, γιατί αναφέρεται ως flagship από την Xiaomi και άλλα πολλά, αναλύει στον λογαριασμό του στο FB o Hugo. Xiaomi Mi 4i Teardown by Hugo Barra, User FAQ Answered See more: http://en.miui.com/thread-107183-1-1.html (Via PhoneRadar) Q. What about the color options? A. Only the white one will be sold for the first couple of weeks (i.e. at least, two flash sales). And only the White and Black units are going to have a good smooth matte finish, while the other ones like orange, pink and sky blue are glossy and will retain fingerprints, not good at looks as well. Q. Why is there no MicroSD card slot in the Mi 4i? A. The size of the SIM slots already take up a lot, and that’s what Xiaomi claims to be a reason why there is no MicroSD slot, though we’d have loved to see one as a Nano SIM slot doubling as a MicroSD one. There are some devices already doing that, and Xiaomi should try and do that in the next flagship, at least. Q. I am left with no option anyway for storage. How much is the user-available storage? A. Out of the 16GB ROM, about 10.91GB is what we see available after a reset, so you are getting no more than 11GB to use for the apps and media. Q. Will we see a 64GB variant available anytime soon? A. As of now, the company says they are looking at user’s feedback to learn whether there is a lot of interest for the larger storage variant, and then come up with the decision. It looks more like obvious that the Mi 4i will have a 64GB variant coming up later on, but not before a few flash sales of the 16GB one. Q. Is the current MIUI the final look of Lollipop on Mi Devices? A. Yes, by the looks of it. It is Android 5.0.2 on the Mi 4i, and sadly that looks no different from what the MIUI 6 on other devices look like. Of course there are some new features introduced but the interface by looks doesn’t change. Q. Is MIUI upgradeable to MIUI7, under development by AOKP team and Xiaomi? A. That was, seriously, an April Fools prank by both of them, and they are not working on anything like that, or the MiKangy as they had named it back when the news was announced. And it is too early to talk about the update to a future version, this being the first device with Lollipop OS. Q. Does the Mi 4i have a Gorilla Glass 3 protection? A. No, but this according to Xiaomi, isn’t less stronger than that. Two reasons, first is that the screen is made by Corning (who makes Gorilla Glass), and second, that it is OGS (one glass solution) where three units, i.e. display, touch panel and the screen protection which is made strong enough to match the rigidness and scratch resistance offered by Gorilla Glass 3. Although they were confident that it can resist some accidental falls, don’t expect us to do that to test the toughness. Q. What is Visual IVR? A. IVR is “interactive voice response”, but that is being made easier with the Visual IVR feature. It did look very handy because it saves time while you are calling a customer care number of particular service, for example, Cleartrip. You don’t really have to wait for the voice to speak out the entire sentences before entering the choice. There is a visual menu on the screen shown for you to select, and it fastens the process as the phone itself presses the appropriate number. Q. Is the Sunlight display always turned on? A. Yes, it doesn’t work with a manual setting. That’s the good thing about it. Although you have the Auto brightness setting available for pumping up the screen brightness whenever actually needed, the Sunlight display is turned ON without any user control. Whenever you get into a much brighter condition, i.e. sunlight, you will see the darker sections of the content shown getting brighter, while the already bright ones not changing. That’s how you might see it naturally. Q. Heating issues with Snapdragon 615? A. Too early to say about that, but the previous experiences with other smartphones having a Snapdragon 615 SoC have been bad – Yureka, Galaxy A7 and HTC Desire 820. All of them heated up quite a lot, but according to Xiaomi, it is the second gen. Snapdragon 615 that is said to tackle heat and not hurt the user experience. Q. How can one call this a flagship? A. Understandable that Xiaomi shouldn’t have called this a flagship, but they have several meanings for the same. They say, this is a flagship “first” for India, and nothing wrong in doing that. First to have the latest OS version, better battery backup, a 64-bit octa-core processor can make it look like a better one, though there are some compromises are also seen. Nevertheless, given the price, not many might like to call it a flagship. But, do we care about what company wants to call it? Q. The battery is not user-replaceable? A. No, just like the Mi4, you won’t see a removable back cover, and thus the battery cannot be removed by the user in Mi 4i. The SIM card slot is on the side of the phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts