Jump to content

myphone #tbt: Sony Ericsson K750i

one_tree_hill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εποχη λατρειας της SE, αλλα ενω με το joystick δεν ειχα ποτε προβλημα το σημα της δικιας μου συσκευης ηταν αισιως απαραδεκτο!
κ @ τ @ ν τ ι @

• Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ααααχχχ ακομη το εχω.

Το ειχα παρει απο κοτσοβολο, το ειχα παραγγείλει κανα 2 βδομαδες πριν.

Απο τα καλυτερα κινητα που ειχα. Και δεν μου χαλασε κ τ joistick...:lol::lol::lol:

Κινητάρα! Το είχα και εγώ. Οτι καλύτερο κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή.

Πολύ καλό σαν κινητό, αλλά είχε βρομίσει ο τόπος σαν το 3310 τότε ..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

το εχω ακομα με μια μικρη γρατζουνια μονο που με λιγο μαυρο μαρκαδορο γινετε αορατη και λειτουργει κανονικοτατα αν χρειαστει :cool:

ολα τα λεφτα το καθρεφτακι στη πισω πλευρα διπλα στο φακο για να βγαζει σελφι :lol::lol: ακουτε γατακια που μαθατε τις σελφι πριν δυο χρονια :lol::lol:

πολύ καλό και στιβαρό κινητό όπως και τα υπόλοιπα της εποχής του. θυμάμαι ότι η μετάβαση που είχα κάνει από το K300 στο K700 δεν ήταν τίποτα μπροστά στη μετάβαση από το K700 στο 750, άλλος κόσμος. :lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η σειρά Κ αν θυμάμαι καλά ήτανε τα "φωτογραφικα" και η σειρα W τα "μουσικα".

Είχα την τύχη να έχω κινητά και από τις δύο σειρες, και το κ750 ήτανε από τα καλύτερα . Εποχή που μεσουρανουσε η Sony Ericsson και κατασκευάζε πολύ καλές συσκευές (ανάλογα με την εποχή τους βεβαια)

Ακριβώς έτσι. Εγώ είχα πάρει το k750 και ο αδερφός μου το w810. Το w810 ήταν εφαμιλλο στην φωτογραφία. Μετά πήρα το w850 και οι φωτογραφίες του ήταν χειρότερες των προηγούμενων και καλά επειδή ήταν μουσικό τηλέφωνο.

Όσο με απογοήτευσε το s65 τόσο ικανοποιημενος έμεινα από το k750. Μικρό, καλή αυτονομία, και πολύ καλή κάμερα....

Έβγαλα θητεία με αυτό και 3 χρόνια μετά το έδωσα σε συγγενή που το κράτησε για αρκετά χρόνια ακόμα. Κινητό σκυλί. Και άπειρες ώρες σκοπιάς παίζοντας ancient empires 2.