mavrios Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εποχη λατρειας της SE, αλλα ενω με το joystick δεν ειχα ποτε προβλημα το σημα της δικιας μου συσκευης ηταν αισιως απαραδεκτο! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ααααχχχ ακομη το εχω. Το ειχα παρει απο κοτσοβολο, το ειχα παραγγείλει κανα 2 βδομαδες πριν. Απο τα καλυτερα κινητα που ειχα. Και δεν μου χαλασε κ τ joistick...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Κινητάρα! Το είχα και εγώ. Οτι καλύτερο κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πολύ καλό σαν κινητό, αλλά είχε βρομίσει ο τόπος σαν το 3310 τότε .. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 το εχω ακομα με μια μικρη γρατζουνια μονο που με λιγο μαυρο μαρκαδορο γινετε αορατη και λειτουργει κανονικοτατα αν χρειαστει :cool: ολα τα λεφτα το καθρεφτακι στη πισω πλευρα διπλα στο φακο για να βγαζει σελφι :lol::lol: ακουτε γατακια που μαθατε τις σελφι πριν δυο χρονια :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 πολύ καλό και στιβαρό κινητό όπως και τα υπόλοιπα της εποχής του. θυμάμαι ότι η μετάβαση που είχα κάνει από το K300 στο K700 δεν ήταν τίποτα μπροστά στη μετάβαση από το K700 στο 750, άλλος κόσμος. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Η σειρά Κ αν θυμάμαι καλά ήτανε τα "φωτογραφικα" και η σειρα W τα "μουσικα". Είχα την τύχη να έχω κινητά και από τις δύο σειρες, και το κ750 ήτανε από τα καλύτερα . Εποχή που μεσουρανουσε η Sony Ericsson και κατασκευάζε πολύ καλές συσκευές (ανάλογα με την εποχή τους βεβαια) Ακριβώς έτσι. Εγώ είχα πάρει το k750 και ο αδερφός μου το w810. Το w810 ήταν εφαμιλλο στην φωτογραφία. Μετά πήρα το w850 και οι φωτογραφίες του ήταν χειρότερες των προηγούμενων και καλά επειδή ήταν μουσικό τηλέφωνο. Όσο με απογοήτευσε το s65 τόσο ικανοποιημενος έμεινα από το k750. Μικρό, καλή αυτονομία, και πολύ καλή κάμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Έβγαλα θητεία με αυτό και 3 χρόνια μετά το έδωσα σε συγγενή που το κράτησε για αρκετά χρόνια ακόμα. Κινητό σκυλί. Και άπειρες ώρες σκοπιάς παίζοντας ancient empires 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts