michalis031 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Λοιπόν επειδή η προηγούμενη μπαταρία στο 35% και κάτω τραβούσε κολλήματα, χτυπησα μια καινουργια original απο ebay. Την έβαλα από χτές το βράδυ το φορτίζω και ακόμα δεν εχει φορτίσει πλήρως!!! (δεν πρασίνισε για 100%). Μήπως πρέπει να κανω κανενα hard reset για να στρώσει? Εχω tomal 8.5 light επανω του. Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Γιαννη..... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=189896 ? ? ? μηπως λεω μηπως ειναι ο αντικαταστατης ? ? ? σε 5" θα δωσω το οκ για order ;) edit... Αργησες δεν αντεξα το πηρα!!! 3.8 οθονη full qwerty μονο αντε παλι νεες ρομ χοχοχοχογεια σου βασιλη:) δεν ειναι ασχημο για τα λεφτα του,λιγο αυτο το acer με χαλαει:pτην εχω παρει γενικα στραβα αυτη την εταιρεια:O Λοιπόν επειδή η προηγούμενη μπαταρία στο 35% και κάτω τραβούσε κολλήματα, χτυπησα μια καινουργια original απο ebay. Την έβαλα από χτές το βράδυ το φορτίζω και ακόμα δεν εχει φορτίσει πλήρως!!! (δεν πρασίνισε για 100%). Μήπως πρέπει να κανω κανενα hard reset για να στρώσει? Εχω tomal 8.5 light επανω του.λογικα θα επρεπε...περιμενε να δεις στην δευτερη φορτιση πως θα παει,ισως ο κινεζος να την ειχε 5 χρονια στο ραφι:pη αλλη λυση ειναι να φταιει η ρομ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 1oν 200 ευρω πιο κατω 2ον καλυτερη καμερα(δεν με απασχολεί καθολου η καμερα απλα στο τεστ το λεει) 3ον λιγο μεγαλυτερη οθονη. 4oν εχω την εντυπωση οτι ο επεξεργαστης εινα καλυτερος(samsung) Μνημη δεν το συζηταω οτι σιγουρα θα ηθελα παραπανω,αλλα με 200 ευρω μια χαρα μου καθεται αυτη η συσκευη ;) συμφωνεις? Δεν διαφωνώ, άλλο όμως αυτό και άλλο να το θεωρούμε αντικαταστάτη του Universal. Για να μην παρεξηγηθώ, σίγουρα είναι μια αξιόλογη και value for money συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 @lagoudaki το μηχανακι ειναι ΟΚ βεβαια δεν ειναι 9000 ;) @athanaso77 τελικα τιποτα δεν ειναι σαν το 9000! οτι και να βγαλουν..καλα κανω και κραταω και τα 2 9000 που εχω ,καποια στιγμη το ενα θα παει γερμανια (αμα το υποστιριζουν ακομα) για 128 ραμ :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 καποια στιγμη το ενα θα παει γερμανια (αμα το υποστιριζουν ακομα) για 128 ραμ :) Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παιδια εχω προβλημα τζογου της οθονης και σκεφτομαι αν ειναι ευκολο στο λυσιμο μηπως και φτιαχνεται. εχει ασχοληθει κανεις ? σκεφτομαι να το σπρωξω και θελω να το σενιαρω λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παιδια εχω προβλημα τζογου της οθονης και σκεφτομαι αν ειναι ευκολο στο λυσιμο μηπως και φτιαχνεται. εχει ασχοληθει κανεις ? σκεφτομαι να το σπρωξω και θελω να το σενιαρω λιγο. http://www.mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC%20Universal_Service-Manual.pdf http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_universal/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 http://www.mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC%20Universal_Service-Manual.pdf http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_universal/ σε υπερευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 αν θυμαμαι καλα,εχει 1 βιδουλα εξωτερικη που πρεπει να σφιξεις ,οταν γυριζεις την οθονη καθετα στο keyboard ειναι προσβασιμη .φτιαχνει καπως το προβλημα εαν δεν θες να το ανοιγεις ολοκληρο Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παιδια εχω προβλημα τζογου της οθονης και σκεφτομαι αν ειναι ευκολο στο λυσιμο μηπως και φτιαχνεται. εχει ασχοληθει κανεις ? σκεφτομαι να το σπρωξω και θελω να το σενιαρω λιγο. σε υπερευχαριστω. Αρκεί μετά να μην το "σπρώξεις" για καινούργιο. Οφείλεις να ενημερώσεις τον εκάστοτε αγοραστή για το αν και τι δουλειά έχει γίνει στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 αν θυμαμαι καλα,εχει 1 βιδουλα εξωτερικη που πρεπει να σφιξεις ,οταν γυριζεις την οθονη καθετα στο keyboard ειναι προσβασιμη .φτιαχνει καπως το προβλημα εαν δεν θες να το ανοιγεις ολοκληρο την εχω δει την βιδα που λες οπως και τις αλλες τεσσερις που εχει κατω απ την οθονη. αλλα εμενα εχει πολυ τζογο κατα την περιστροφη οποτε πρεπει να ανοιξω την οθονη. αναρωτιεμαι αν αξιζει να το δωσω. Αρκεί μετά να μην το "σπρώξεις" για καινούργιο. Οφείλεις να ενημερώσεις τον εκάστοτε αγοραστή για το αν και τι δουλειά έχει γίνει στη συσκευή. εξωτερικα τα πλαστικα δεν κανουν το κινητο να φαινεται καινουργιο. ειναι ταλαιπωρημενο. και δεν εχω σκοπο να παραγγειλω καινουργια για να το πουλησω. δεν ξερω και ποσο πιανει με την κλασικη λεπτη μπαταρια και με μια 3800 mAh. μηπως εχει καποιος μια ενδεικτικη τιμη να πει ή μαλον αν θα πουλιοταν κανα 100ρικο ? γιατι εκει περιπου σκεφτομουν να το δωσω. αλλιως να μην ασχολειθω καν να το πουλησω και να το εχω για backup. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 μηπως εχει καποιος μια ενδεικτικη τιμη να πει ή μαλον αν θα πουλιοταν κανα 100ρικο ? γιατι εκει περιπου σκεφτομουν να το δωσω. αλλιως να μην ασχολειθω καν να το πουλησω και να το εχω για backup. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου να το δώσεις. Εγώ έδωσα το δικό μου καινούργιο στα 100 Ευρώ και το μετάνιωσα την ίδια ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου να το δώσεις. Εγώ έδωσα το δικό μου καινούργιο στα 100 Ευρώ και το μετάνιωσα την ίδια ώρα. επειδη περιμενω το leo, εχω και το i-mate jam(qtek s100) για αθλητικοgps δουλειες που ασχολουμε ελεγα να φυγει γιατι θα καθεται τσαμπα. να καλυψει λιγο την οικονομκη "τρυπα" που δημιουργει το leo. θα το εδινα στην κοπελα μου μιας και ξεμεινε αλλα ειναι κριμα να δουλευει στο 10% αυτο το κινητο. θα δω αναλογα το ποσο θα με ικανοποιησει ο λεοντας και μετα θα αποφασισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 @lagoudaki το μηχανακι ειναι ΟΚ βεβαια δεν ειναι 9000 ;) @athanaso77 τελικα τιποτα δεν ειναι σαν το 9000! οτι και να βγαλουν..καλα κανω και κραταω και τα 2 9000 που εχω ,καποια στιγμη το ενα θα παει γερμανια (αμα το υποστιριζουν ακομα) για 128 ραμ :)bill για τα λεφτα του ειναι μια χαρα,απλα δεν αντεχω να παρω και αλλο,εχω μαζεψει ενα σωρο συσκευες,σε λιγο θα βγω εγω απο το σπιτι για να μεινουν τα pc τα λαπτοπ και τα ppc:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μήπως αγαπητοί συνφορουμίτες γνωρίζει κανείς ποιο είναι το σωστό κατσαβίδι για να σφίξω λίγω τις βιδούλες που ελέγχουν την περιστροφή της οθόνης; Είναι το Torx 6; Πού μπορώ να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 @Γιαννη : δικιο εχεις ;) @npapagri οσες φορες δοκιμασα να πουλησω το δικο μου δεν τα καταφερα και ειπα οτι δεν αξιζει το κοπο να δωσεις ενα τετοιο κινητο.και για car-gps να το δωσεις στη κοπελια μια χαρα ειναι ;) @killabee αμα εχεις κανα φιλο σε γερμανο να σου κανει εξυπηρετηση αλλιως e-bay θα τα βρεις φτηνα.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) καλησπερα θελω μια βοηθεια εχω ενα qtek 9000 se vodafone με την παρακατω ρομ ρομ 1.30.77 wwe radio 1.18.00 ekdosi exterrom 1.30.176 και θα θελα να προτεινεται την καλυτερη ελληνικη που υπαρχει αν υπαρχει...αυτη που φοραει ειναι μαλλον τροποποιημενη γιατι την εβαλα απο ενα cdaki.ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που τυχον θα δοθουν λοιπον επειδη τωρα διαβασα οτι η ραδιο ειναι καλη πειτε για τα υπολοιπα:) Edited January 25, 2010 by gvg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Εάν διαβάσεις πιο πίσω θα δεις κάποια πρόταση του Γιάννη (lagoudaki) για επίσημη ελληνική ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonhs19 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ, RADIO . . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ? ? ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΝΑ RADIO ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΚΑΝΑ DOC FORMAT HARD RESET RADIO RESET . . ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ? ? ? :D THKS ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δες εδώ αν θέλεις. Επίσης σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonhs19 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Δες εδώ αν θέλεις. Επίσης σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Δεν το ηξερα :D Απο συνηθεια εγραψα, μην νομιζετε οτι σας φωναζω :b Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου, να σε καλα! Τελικα το επανεφερα μολις ! Ειναι πολυ χρησιμα αυτα τα πραγματακια εδω στην xda τσεκαρετε http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Universal_Technical μαζι με το mtty tool 1.42 κανεις θαυματα ! Και οχι μονο roms upgrades :D --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 11, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 To XDA-devs είναι η βίβλος για τις συσκευές της HTC, πολλά χρόνια τώρα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Επιτέλους βγήκε ένα καλό today screen, freeware, που δεν <<καταπίνει>> τη μνήμη του αγαπημένου μας qtek9000 είναι δαιμονικά γρήγορο και μπορείς να προσαρμόσεις τα κουμπιά όπως θέλεις. Το έχω βάλει εδώ και 3 μέρες και είναι ΟΚ με(με τη rom tomal9). Όσοι πιστοί δοκιμάστε το iPhoneToday v1.4.4, στο γνωστό μέρος, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633618 Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonhs19 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Επιτέλους βγήκε ένα καλό today screen, freeware, που δεν <<καταπίνει>> τη μνήμη του αγαπημένου μας qtek9000 είναι δαιμονικά γρήγορο και μπορείς να προσαρμόσεις τα κουμπιά όπως θέλεις. Το έχω βάλει εδώ και 3 μέρες και είναι ΟΚ με(με τη rom tomal9). Όσοι πιστοί δοκιμάστε το iPhoneToday v1.4.4, στο γνωστό μέρος, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633618 Πολυ καλο ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 μια χαρα δουλευει:) καλα υπαρχουν και αλλοι εκτος απο εμενα με 9000;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts