pulsar Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 οχι στην οθονη δεν το βλεπεις εκτος αν βαλεις καποιο προγραμμα οπως το battery status,οταν λες καλλιθεα ειναι αυτο που βρισκεται στην συγγρου;και ειχε αλλα 5 σημερα;:blink: ναι αυτο στην συγγρου ειναι, εχθες το βραδυ που το αγορασα ειχε αλλα 5 κομματια σφραγισμενα φυσικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ναι αυτο στην συγγρου ειναι, εχθες το βραδυ που το αγορασα ειχε αλλα 5 κομματια σφραγισμενα φυσικατους παιρνω τωρα τηλεφωνο και εχουν κλεισει φυσικα:(νομιζω οτι την δευτερα δεν θα υπαρχει ουτε ενα:(σε ποιον οροφο τα εχουν;ειναι με ελληνικα η αγγλικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 σίγουρα έχουν κλείσει? δεν νομίζω Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 σίγουρα έχουν κλείσει? δεν νομίζωναι παιρνω στο 210-9484056 αυτο δεν ειναι το τηλεφωνο,αν ειναι ανοιχτα σε 10' με την μηχανη ειμαι εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 στις 8 λογικά κλείνει όπως το Media Markt Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 πάμε μαζί μένω κοντα:) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 πάμε μαζί μένω κοντα:) χεχεεισαι σιγουρος;σαββατο ειναι σημερα,αν ειναι παμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 To media market που είναι της ιδιας εταιρείας απ όσο ξέρω είναι μέχρι τις 8. Το αναφέρει και στο site του. Τώρα μη σε πάρω και στον λαιμό μου. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ας δωσει ο pulsar κανενα τηλεφωνο μηπως ειναι αλλο,το γραφει στην αποδειξη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 κοίτα μπορώ να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω σε 10 λεπτα, αν είναι ανοιχτά σου λέω και έρχεσαι!!εε;; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 τασο ειναι ανοιχτα,λοιπον να σε περιμενω στην εισοδο στις 7,μην αργησεις ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ας δωσει ο pulsar κανενα τηλεφωνο μηπως ειναι αλλο,το γραφει στην αποδειξη του211-1811800 και το τηλ.του πωλητη Γιωργος 6975204513 που ξερει για τα σχετικα pda γιατι τα αλλα παιδια δεν ξερουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 thanks,εφυγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 thanks,εφυγαπαρε τηλ.τον πωλητη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 παρε τηλ.τον πωλητη το πήραμε κι αυτό :) χεχεχεχε !! Αυτά είναι ποροσφορές!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 μολις γυρισα με το καινουργιο μου 9000:D αφου πηγαμε και για καφε με τον φιλο μου τον τασο:happy:και απλωσαμε στο τραπεζι τα μηχανηματα μας,το vodafone 1640 ειναι με ελληνικα και η τιμη του ειναι αυτη που ειπε ο φιλος pulsar,99 ευρω!!!:blink:ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ,και η πλακα ειναι που ρωτησα τον πωλητη να μου πει ποσα κομματια υπαρχουν ακομα και αφου γυρισε απο την αποθηκη μου λεει 50!!!φυσικα δεν τα εχει βγαλει ακομα εξω(απο τριτη-τεταρτη μου ειπε)οποτε σε αυτη την τιμη σε 2 μερες πιστευω οτι δεν θα υπαρχει τιποτα!!εγω ειχα σκοπο την δευτερα να παρω μια μπαταρια και ενα δευτερο φορτιστη για την δουλεια μου και να δωσω 55 ευρω οποτε με 99 πηρα και μια συσκευη(ευχαριστω τον pulsar που ενημερωσε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Ποιος άλλος θα πάει από Αθήνα να πάρει και εμένα ένα; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γιαννη αν θελεις παω την δευτερα,απλα στειλε μου με pm ενα τηλεφωνο να τα πουμε,δεν το ελεγες λιγο νωριτερα;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γιαννη αν θελεις παω την δευτερα,απλα στειλε μου με pm ενα τηλεφωνο να τα πουμε,δεν το ελεγες λιγο νωριτερα;:lol: Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την προθυμία! Εάν δεν κανονίσω κάτι αύριο ίσως σε χρειαστώ! Ευχαριστώ και πάλι! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ελευθερα,μην εχεις προβλημα γιατι ετσι και αλλιως θα παω την δευτερα το πρωι προς τα εκει για μια δουλεια που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 λογικά θα πάω κι εγώ την Δευτέρα, θέλει ένας φίλος μου και θα πάμε να χτυπήσουμε άλλο ένα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 α και κατι ακομα,ειναι πληρως ελληνικο και ειδα το γνωστο σημα τις ace στις ρυθμισεις που εχει για να τσεκαρεις 160 χαρακτηρες στα μηνυματα,οποτε προφανως το υποστηριζει η αντιπροσωπεια(θα εβαζα το χερι μου στην φωτια οτι δεν εχει καλυψει απο την ace) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 α και κατι ακομα,ειναι πληρως ελληνικο και ειδα το γνωστο σημα τις ace στις ρυθμισεις που εχει για να τσεκαρεις 160 χαρακτηρες στα μηνυματα,οποτε προφανως το υποστηριζει η αντιπροσωπεια(θα εβαζα το χερι μου στην φωτια οτι δεν εχει καλυψει απο την ace) Ρε είναι φοβερή προσφοράααα, με εγγύηση κομπλέ με τα πάντα, ουτε μεταχειρισμένο Windows Mobile δεν αγοράζεις με αυτά τα λεφτά. Υ.Γ Την άλλη φορά πάμε σε μια καφετέρια με Wi-FI να θαυμάσεις το 7500 μου χεχε !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ρε είναι φοβερή προσφοράααα, με εγγύηση κομπλέ με τα πάντα, ουτε μεταχειρισμένο Windows Mobile δεν αγοράζεις με αυτά τα λεφτά. Υ.Γ Την άλλη φορά πάμε σε μια καφετέρια με Wi-FI να θαυμάσεις το 7500 μου χεχε !!δεν το συζηταμε!!!με 99 ευρω καινουργιο περνεις μια απλη συσκευη που δεν εχει καμερα!!η πλακα ειναι οτι την δευτερα θα παω να παρω αλλα 2 για φιλους μου,δεν επαιρνα 5 κομματια το απογευμα:O οντως τζαμι το 7500 σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Εγώ είμαι ο φίλος του tasosvel που θα πάμε τη Δευτέρα, χεχε! Καλά παιδιά όντως τέτοια προσφορά δεν έχει ξαναγίνει... Και ότι ψαχνόμουν αυτή την περίοδο για ένα windows mobile... και σε τέτοια τιμή περιμένω πώς και πώς τη Δευτέρα να το χτυπήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts