lepes Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Γιαννη πες αλευριιιιι,αυριο παιρνω το καινουργιο(μεταχ) 9000 μου!!!! σιγα μη σας αφηνα :):):) το pro καλα χριστογεννα και βλεπουμε!!! Ειμαι απιστευτα χαρουμενος που θα εχω παλι το τουβλακι μου ,αα ειναι και ελληνικο απο ace καημο το ειχα(αλλα εκτος εγγυησης) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 καλα μιλαμε εισαι απιστευτος:lol::lol::lol:μαζι θα το παρουμε το pro τα χριστουγεννα για παρεα στο 9000:pαντε καλοριζικο και σε σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ο σκληρος πυρηνας του 9000 δεν σπαει με τιποτα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 τελικα πηγα και το πηρα τωρα χαχα!! το εχω στα χερια μου ,ειναι σε αριστη κατασταση με wm5 χαχαχαχα αλλα θα το αφησω να ξεκουραστη σημερα γιατι αυριο ολη τη μερα θα εχει δουλεια παλι!!! (το μονο προβλημα ειναι οτι εχει λιγο τζογο η οθονη..how cares θα το φτιαξουμε και αυτο :)) Γιαννη 7.7 ειπαμε εεε και τη ratio του φορας? χιχιχιχι Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 απαιχτος!!!:lol::lol:μηπως θελει λιγο σφιξιμο η βιδα εκει που γυρναει η οθονη;radio εχω την 1.18,οσες και να δοκιμασα το ιδιο μου φανηκαν:Oκαλοριζικο και επισημα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 να σου πω την αληθεια reviews δεν εχω διαβασει,απλα το εχω δει σε καποια συσκευη και το ατομο μου ειπε οτι δεν ειχε καποιο προβλημα(ειναι ατομο που γνωριζει καλα απο ppc) με cook ρομ που φοραγε,τωρα αυτο που λες σιγουρα ειναι ενα θεμα αν θα δουλευει σωστα με ολες τις ρομ η με καποιες,και με ποιες,και για να μιλησουμε σοβαρα ειλικρινα δεν ξερω αν θα το δοκιμαζαjohn εχεις 3 9000 σπιτι,δοκιμασε σε 1 να βαλεις μνημη,να ξερουμε και εμεις τι να κανουμε:Dστην χειροτερη θα σου μεινουν 2:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ακριβως!!!ειναι λαικη απαιτηση να βαλει μνημη για να δουμε τι θα κανουμε και εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 john εχεις 3 9000 σπιτι,δοκιμασε σε 1 να βαλεις μνημη,να ξερουμε και εμεις τι να κανουμε:Dστην χειροτερη θα σου μεινουν 2:p εγω εχω δει 9000 που του εχουν βαλει προσθετη μνημη και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα. απλα το θεμα ειαι που θα το πας:) συμφωνω με την ιωαννα γιαννη. κανε το πειραματοζωο,εχεις 3:lol: 9000,δεν θα γινει και τιποτα αν σκασει το ενα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 λοιπον σας επαναφερω στην ταξη ολους αυτη την στιγμη!!!!μην βαζετε φυτιλιες καλοκαιριατικα,αυτες ειναι χειμερινες δουλειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 καποιες σελιδες πισω ειχαμε ξανασχοληθει με το θεμα και εμενα απο γερμανια μου ειχανε στειλει προσφορα 130 ευρω αν θυμαμαι καλα ..αποστολη-αναβαθμιση-επιστροφη.. Κατα τον νοεμβριο θα το σκεφτω να το κανω γιατι τωρα ειναι καινουργιο το 9000 και δεν θελω να κανω πειραματα :lol: Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 ετσι μιλαει ο σωστος ανθρωπος!!!ειχες δωσει και το site νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 λοιπον σας επαναφερω στην ταξη ολους αυτη την στιγμη!!!!μην βαζετε φυτιλιες καλοκαιριατικα,αυτες ειναι χειμερινες δουλειες ελα τωρα γιαννη,που ειναι χειμερινες δουλειες... αφου και μονος σου ψηνεσαι... θα εισαι πρωτοπορος.κατι ειναι και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 κατα την διαρκεια ενος καινουργιου μηνυματος και ενω σταματαει ο ηχος που εχω βαλει μερικες φορες μου κολαει η δονηση,και σταματαει μονο με soft reset:lol: το εχει αντιμετωπησει και κανεις αλλος?? καποιος να απαντησεις σε αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 μητσε ενα πραγμα θα σου πω και να το εχεις οδηγο "το γκαζι θελει υπομονη και η γκομενα κυνηγι",για την δονηση πρωτη φοραω το ακουω,παντα στο κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 μητσε ενα πραγμα θα σου πω και να το εχεις οδηγο "το γκαζι θελει υπομονη και η γκομενα κυνηγι",για την δονηση πρωτη φοραω το ακουω,παντα στο κανει;μας ξερανες!!!απο τα καλυτερα:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 :lol:αψογος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 μητσε ενα πραγμα θα σου πω και να το εχεις οδηγο "το γκαζι θελει υπομονη και η γκομενα κυνηγι",για την δονηση πρωτη φοραω το ακουω,παντα στο κανει; θα απαντησω απο το τελος προς τα πανω. το προβλημα με την δονηση γινετε αραια και που. και ειναι σπαστικο να εχει σταματησει ο ηχος του μηνυματος και η δονηση να μην κλεινει με τιποτα.το αντιμετωπησα με soft reset:lol: oso αφορα τωρα το δευτερο μερος της απαντησης σου,το γκαζι οσο πρεπει εκει που πρεπει,και απο κυνηγη εχουμε ακομα πολυ μπροστα μας:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 και κατι τελειος ασχετο,επειδη εχω βαρεθει να περασω τις ρυθμησεις των gprs και mms με τα χερια,εχει κανεις περασει το περιφημο cab και συγκεκριμενα της wind(tim) που κυκλοφορει?? γιατι μετα τις αλλαγες rom και στο 9000 αλλα και στο 3600 δεν περνανε αυτοματα οι ρυθμησεις του παροχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287&page=7 στο τελευταιο ποστ λενε για wind και http://www.htc.com.gr/9090_tim.html καλυτερα χειροκινητα για σιγουρια,ειναι βαρετο βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287&page=7 στο τελευταιο ποστ λενε για wind και http://www.htc.com.gr/9090_tim.html καλυτερα χειροκινητα για σιγουρια,ειναι βαρετο βεβαια σ'ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 μητσε ενα πραγμα θα σου πω και να το εχεις οδηγο "το γκαζι θελει υπομονη και η γκομενα κυνηγι",για την δονηση πρωτη φοραω το ακουω,παντα στο κανει; κακα το λες!:p το γκαζι θελει πατημα κι γκομενα κυνηγι!!!:lol::lol::lol: Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 κατα την διαρκεια ενος καινουργιου μηνυματος και ενω σταματαει ο ηχος που εχω βαλει μερικες φορες μου κολαει η δονηση,και σταματαει μονο με soft reset:lol: το εχει αντιμετωπησει και κανεις αλλος?? λοιπον φιλε μου τωρα θυμηθηκα οτι το ειχα παθει στο P3300 μετα απο αλλαγη ρομ. δεν εφταιγε αυτο αλλα ενα προγραμμα που ειχα εγκαταστησει και ειχε ενα bug που το προκαλουσε αυτο... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μια και το χτυπησα στα σιγουρα πλεον το 9000 (περιμενω να γυρισει ο πωλητης απο διακοπες και να μου το στειλει) ελπιζω να εκανα καλα που ακουσα-εμπιστευτηκα τον lagoudakis και απο βδομαδα θα γινω ενεργο μελος θα ηθελα να συστηθω! Με λενε βαγγελη και ειμαι **** τα παιδια! χαχαχαχαχα! Ε ρε πλακες! Παω να κοιμηθω γιατι με βαρεσε στο κεφαλι μου φενεται! Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Ας είναι καλά τα παιδιά εδώ που έχουν λύσει όλα τα πιθανά προβλήματα που ενδεχομένως να σου εμφανιστούν. ;) Τόσα χρόνια χρήση βέβαια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 τελικα το 9000 η το λατρευεις η δεν το κρατας πανω απο μια βδομαδα :) εγω που το αποχωριστηκα για 2 βδομαδες ειδα οτι κινητο σαν αυτο δεν υπαρχει(αμα βαλω και 128 θα ειναι απλα απαιχτο!) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts