jimlost Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 καλησπερα.μπορειτε να μου πειτε γιατι στον οπερα με το hardware πληκτρολογιο δεν μπορω να γραψω πανω απο 3 γραμματα,ενα με το pcm η το resco γραφω κανονικα?? με το που ανοιγω το τον οπερα δεν προλαβενω να γραψω κατι στην μπαρα και μου μεγαλωνει η οθονη. κανω τιποτα λαθος?? οχι τιποτα αλλο αλλα αρχιζει και μου σπαει τα νευρα:lol::lol: για την εκδοση 9.5(1409) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 αν δεν κανω λαθος η εκδοση 9.5(1409) παιζει μια χαρα,(γιαννη το diamond πως το βλεπεις;σου αρεσει; )χρηστο ειναι πολυ ομορφη συσκευη,καποιο προβλημα τρομερο δεν ειδα στις λιγες μερες που το πειραζω:Dασχετα που δεν θα το κρατησω για αλλους λογους:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 τον ξερουμε τον λογο,οθονη-πληκτρολογιο:pοταν αποφασισεις να το δωσεις το θελω εγω για να το κανω δωρο στον αδελφο μου οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 καλησπέρα παιδιά ψάχνω για καλύμματα για το 9000 μου. ξέρει κανένας να μου προτείνει κάποιο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 αν ειναι qtek μπορεις να τα αλλαξεις στην ace κοστος περιπου 100 ευρω,επισης δες και στο ebay περιπου στα 35-40 ευρω θα σου ερθουν,αλλα πρεπει να τα περασεις η μονος σου η σε καποιο μαγαζι που αναλαμβανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 lagoudaki να υποθέσω οτι εαν ειναι 02 exec ΄δεν γίνεται κάτι τέτοιο σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 lagoudaki να υποθέσω οτι εαν ειναι 02 exec ΄δεν γίνεται κάτι τέτοιο σωστά? Oxi, ean den einai Qtek branded den to dexetai i ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 δεν πρόλαβα σ/κ να το αναβαθμίω ακι να πάω για καφέ με τον Γιάννη :) Είχα να πάω στα IKEA και μετά να στήσεω αυτά που αγόραασα:( . Να ρωτήσω όμως κάτι , μπορώ από το hardware πληκτρολόγιο να γράψω ελληνικά ; Δώστε μου τα φώτα σας. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 κανονικότατα με το ΑΕΚ keyboard. κατεβασέ το ειναι δωρεάν.βρες το layout των ελληνικών και περασέ το στις ρυθμίσεις του προγράμματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 lagoudaki να υποθέσω οτι εαν ειναι 02 exec ΄δεν γίνεται κάτι τέτοιο σωστά?οποτε δες αυτο http://cgi.ebay.com/Cover-Housing-for-O2-XDA-EXEC-I-mate-JASJAR-Qtek-9000-B_W0QQitemZ140246642906QQihZ004QQcategoryZ150774QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem και μετα η το περνας μονος σου η παρε τηλ στο 210-6002929 (phone doctor) η δες το http://www.9volto.gr το οποιο τσιμπαει λιγο στην τιμη,θελει 60 ευρω για αλλαγη στα καπακι,το αλλο μαγαζι δεν ξερω τι χρεωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 δεν πρόλαβα σ/κ να το αναβαθμίω ακι να πάω για καφέ με τον Γιάννη :) Είχα να πάω στα IKEA και μετά να στήσεω αυτά που αγόραασα:( . Να ρωτήσω όμως κάτι , μπορώ από το hardware πληκτρολόγιο να γράψω ελληνικά ; Δώστε μου τα φώτα σας.http://ae.inc.ru/ εδω ειναι ολα,και ελληνικα και μηνυματα 160 χαρακτηρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 οποτε δες αυτο http://cgi.ebay.com/Cover-Housing-for-O2-XDA-EXEC-I-mate-JASJAR-Qtek-9000-B_W0QQitemZ140246642906QQihZ004QQcategoryZ150774QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem και μετα η το περνας μονος σου η παρε τηλ στο 210-6002929 (phone doctor) η δες το http://www.9volto.gr το οποιο τσιμπαει λιγο στην τιμη,θελει 60 ευρω για αλλαγη στα καπακι,το αλλο μαγαζι δεν ξερω τι χρεωνει αν κρίνω από τα 90 ευρώ που ζητάει το play247 μια χαρά ειναι. ο phone doctor ειναι κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 τον ξερουμε τον λογο,οθονη-πληκτρολογιο:pοταν αποφασισεις να το δωσεις το θελω εγω για να το κανω δωρο στον αδελφο μου οκ;το diamond το εχω υποσχεθει σε εναν φιλο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 αν κρίνω από τα 90 ευρώ που ζητάει το play247 μια χαρά ειναι. ο phone doctor ειναι κατάστημα?ναι ειναι στο χαλανδρι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 λοιπόν κατέβασα το aek και ένα layout με ελληνικά που βρήκα αλλά όταν πάω να ανοίξω το aek setting μου γράφει greek blue angel sms.aek: invalid keyword hookshift. Τι κάνω; Μήπως θέλει κάποιο άλλο layout; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Des edw mipws se boithisoun oi analytikes odigies gia to Kaiser apo ton Panosha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 το έφτιαξααα:) Δουλεύει μια χαρά Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rousos3 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παιδιά καλησπέρα , ανοιξα πόστ και μου το κλειδώσανε και με παρέπεμψαν εδώ . εχω το qtek 9000 απο τον χ-ace hellas με τα ελληνικα wm5 . Θέλω αν μπορει καποιος να μου πεί πως αλλαζουμε γλώσσα στο hatdware keyb του 9000 . το είχα κάνει κάποια στιγμή καταλάθως αλλα δεν θυμάμε πως . χωρίς προγραμμα χωρισ τπτ . οπως πχ στο pc παταμε alt+shift . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι εχω imate δοκιμασε με το cap lock ισως το πατας 2 φορες γρηγορα,αν οχι θα δω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 οποτε δες αυτο http://cgi.ebay.com/Cover-Housing-for-O2-XDA-EXEC-I-mate-JASJAR-Qtek-9000-B_W0QQitemZ140246642906QQihZ004QQcategoryZ150774QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem και μετα η το περνας μονος σου η παρε τηλ στο 210-6002929 (phone doctor) η δες το http://www.9volto.gr το οποιο τσιμπαει λιγο στην τιμη,θελει 60 ευρω για αλλαγη στα καπακι,το αλλο μαγαζι δεν ξερω τι χρεωνει το ανέκδοτο της ημέρας. μετά απο επικοινωνία με 9volto μου είπαν ότι η τιμή είναι 150 ευρώ :X :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 το ανέκδοτο της ημέρας. μετά απο επικοινωνία με 9volto μου είπαν ότι η τιμή είναι 150 ευρώ :X :blink: Ότι να ναι!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 το ανέκδοτο της ημέρας. μετά απο επικοινωνία με 9volto μου είπαν ότι η τιμή είναι 150 ευρώ :X :blink:πες μου οτι μου κανεις πλακα:pμηπως δεν καταλαβαν καλα;μηπως νομιζουν οτι τα καπακια θα τα παρουν αυτοι;παρε το αλλο στο χαλανδρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 δεν κάνω πλάκα...μου το έστειλαν σε email.έπαθα σοκ όταν το διάβασα.αστα.θα πάρω τον γιατρό να συνενοηθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 παιδια γραφουν στο xda οτι μερικοι εχουν δοκιμασει την νεα του τομαλ,την 8,που μπορουμε να την βρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 εχει βγαλει 2 beta για δοκιμη,πιστευω οτι ειναι θεμα ημερων να βγαλει την τελικη και να την ανεβασει,οποτε στην αναμονη για λιγο ακομα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts