mesastou Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 για δες αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=353512 καλη πρεπει να ειναι It's fast. It's stable. It has videocall! Ισχύει αυτό;! Δεν είναι πάνω πλέον, την έχει κατεβάσει κανείς; Την χρησιμοποιεί κανείς; εγώ πιστεύω πως την έχω. To όνομα αυτής είναι "PsiDOC_20041_Final" ? Έβαλα windows mobile 6 (CE Rom: (2.12.08 WWE)) πριν λίγες μέρες, αλλά μου άλλαξε το device id οπότε θέλω πάλι νεό κωδικό για την ενεργοποίηση των χαρτών στο destinator. Επίσης, μιας και λέτε και για memory leak σκέφτομαι να βάλω αυτή (του PsiDoc) και ελπίζω έτσι να σταματήσουν και τα τυχαία restart. Αλήθεια, με ελληνικά υπάρχει κάποια καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Την εχω εγω την συγκεκριμενη που λες.Δεν πρεπει να την εχω δοκιμασει ακομα. Ακομα με την 2.12.08 ειμαι και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δεν είναι πάνω πλέον, την έχει κατεβάσει κανείς; Την χρησιμοποιεί κανείς; εγώ πιστεύω πως την έχω. To όνομα αυτής είναι "PsiDOC_20041_Final" ? Έβαλα windows mobile 6 (CE Rom: (2.12.08 WWE)) πριν λίγες μέρες, αλλά μου άλλαξε το device id οπότε θέλω πάλι νεό κωδικό για την ενεργοποίηση των χαρτών στο destinator. Επίσης, μιας και λέτε και για memory leak σκέφτομαι να βάλω αυτή (του PsiDoc) και ελπίζω έτσι να σταματήσουν και τα τυχαία restart. Αλήθεια, με ελληνικά υπάρχει κάποια καλή;με ελληνικα υπαρχει,αλλα ειναι με 5,με 6 δεν εχει βγει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας. Αλλά αυτή η βάση που μου προτείνατε http://i252.photobucket.com/albums/hh31/dimitra_ath_2008/848649.jpg σε ποιο σημείο του αυτοκινήτου στηρίζετε? Υ.Σ. Επαναλαμβάνω δεν είμαι ξανθιά.......:lol: Απλά άσχετη.:O πρεπει να παρεις και μια ακομα βαση(η βαση της βασης χοχο) η οποια πιανει στα πλαστικα απο το ταμπλο σου και εκει πανω μπαινει η βαση της φωτο που εβαλες ;) μονο και μονο που εισαι γυναικα και εχεις παρει αυτο το κινητο εχεις την απολυτη συμπαράσταση αυτου το τοπικ ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 μια την εχουμε εδω,να μην την προσεχουμε;:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 με ελληνικα υπαρχει,αλλα ειναι με 5,με 6 δεν εχει βγει τιποτα Μιας και θα πάω σε 5 έτσι και αλλιώς (αυτή που έχω βάλει δεν είναι και τόσο σταθερή, + πρόβλημα με το destinator - device id) ποιά θα πρότεινες; Σκέφτομαι αυτή που γράφω παραπάνω αλλά αν η ελληνική που λες είναι καλή γιατί όχι. Αλήθεια που την βρίσκω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 ειναι η επισημη που δινει η qtek,αν σε ενδιαφερει μου λες;)σταθερη ειναι,απλα δεν ειναι τοσο γρηγορη σαν τα 6αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 thanks φιλε,η ταινια μονο θα αντεχει το βαρος του τουβλου;:D:D αν εσυ το λες τουβλο.....η κοπελα πως πρεπει να το πει?:lol: με διπλης,κατευθειαν στη βαση,πρεπει να βαλεις την βαση υπο γωνια για να κρατησει αλλα και παλι αν εισαι αναισθητος οδηγος και περνας απο τις αφθονες λακουβες των δρομων μας πιο γρηγορα απο το κανονικο..........θα το ψαχνεις το τουβλο κατω απο τα καθισματα...τα πισω:lol: εγω εκανα πατεντια ως εξης:με μικρα βιδακια προσαρμοσα ενα λεπτο σκληρο πλαστικο το πλαισιο στιριξης της βασης ,δλδ το εκανα σαν να ηταν 2,5 φορες φαρδυτερο........και του εβαλα την διπλης της 3μ.....το κοτσαρα στο τζμι του αυτοκινητου ............και μετα............δεν το κρατουσαν τα πλαισια της βασης το ιδιο το κινητο.... η βαση παρεπενε στην θεση της ,αλλα το ιδιο το κινητο επεφτε.ο λογος.........ηταν γιατι οδηγαω σαν εσεναααααα:lol: η τελευται λυση που εφαρμοσα ομως ....ηταν η καλυτερη: το ΠΟΥΛΗΣΑ και σταματησε να πεφτειιιιιιιιιιι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 σωστα αυτα που λες αλλα που να δεις το δικο μου με την μπαταρια των 3800:p:lol:λογικα πρεπει να ειναι τωρα στα 500 γραμμαρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 ειναι η επισημη που δινει η qtek,αν σε ενδιαφερει μου λες;)σταθερη ειναι,απλα δεν ειναι τοσο γρηγορη σαν τα 6αρια Την έχω και εγώ αυτή. Μπαίνει σε imate χωρίς πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 παιδια μπορω με καποιον τροπο με τον ιnternet explorer να εχω ανοιχτες πανω απο 2 σελιδες?με καποιον αλλον browser εστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 παιδια μπορω με καποιον τροπο με τον ιnternet explorer να εχω ανοιχτες πανω απο 2 σελιδες?με καποιον αλλον browser εστω? Βάλε Opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Βρήκα την καλύτερη βάση αυτοκινήτου.!!!!! Από πακιστανό σε φανάρι 5€.:lol: Για αρχή καλή είναι...... Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Αλήθεια αν βάλω τον Opera ο ΙΕ αντικαθίσταται ή μπορώ να χρησιμοποιώ και τους δύο, ανάλογα με τον ποιο θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Και τους 2 μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αν και εγώ πέρασα την τελευταία (δοκιμαστική) έκδοση του NetFront και μπορώ να πω πως μου τρέχει λίγο καλύτερα από τον Opera. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Την έχω και εγώ αυτή. Μπαίνει σε imate χωρίς πρόβλημα ?ναι,κανενα προβλημα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 παιδια μπορω με καποιον τροπο με τον ιnternet explorer να εχω ανοιχτες πανω απο 2 σελιδες?με καποιον αλλον browser εστω? Υπάρχει και το PIEPlus, εμπορικό όμως, που το υπερπροτείνω:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 και αυοτο PiemPlus πως τα παει απο μνημη? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Σίγουρα χειρότερα από τον Opera, αλλά είναι 100% συμβατό με διάφορους παράξενους proxies *γκουχ γκουχ*WiND*γκουχ* που κάνουν τον όπερα να πετάει καντήλες:) Και βελτιώνει αρκετά το reflow των σελίδων στον IE, προσθέτει page dragging navigation, hold-tap downloading και διάφορα άλλα καλούδια. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 θα το δοκιμασω μιας και ο οπερα μου εσπασε τα νευρα ππου δεν υποστηριζει touch screen αλλα και οτι δεν μου δηχνει πανω το url Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 θα το δοκιμασω μιας και ο οπερα μου εσπασε τα νευρα ππου δεν υποστηριζει touch screen αλλα και οτι δεν μου δηχνει πανω το url Kati lathos exeis kanei... o Opera kanei afta pou les kai arketa parapanw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Να ρωτησω ρε παιδια.Υπαρχει τροπος να ρυθμιστει η συσκευη ωστε μετα απο εγκατασταση ενος αρχειου *.cab να διαγραφεται αυτοματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 δεν εχει παρει το ματι μου κατι,αλλα βλεπω οτι αλλα cab διαγραφονται μετα την εγκατασταση και αλλα μενουν(τα περισσοτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Να ρωτησω ρε παιδια.Υπαρχει τροπος να ρυθμιστει η συσκευη ωστε μετα απο εγκατασταση ενος αρχειου *.cab να διαγραφεται αυτοματα; Υπάρχει αυτή η επιλογή στο Advanced Configuration Tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Δεν είναι πάνω πλέον, την έχει κατεβάσει κανείς; Την χρησιμοποιεί κανείς; εγώ πιστεύω πως την έχω. To όνομα αυτής είναι "PsiDOC_20041_Final" ? Έβαλα windows mobile 6 (CE Rom: (2.12.08 WWE)) πριν λίγες μέρες, αλλά μου άλλαξε το device id οπότε θέλω πάλι νεό κωδικό για την ενεργοποίηση των χαρτών στο destinator. Επίσης, μιας και λέτε και για memory leak σκέφτομαι να βάλω αυτή (του PsiDoc) και ελπίζω έτσι να σταματήσουν και τα τυχαία restart. Αλήθεια, με ελληνικά υπάρχει κάποια καλή; Έβαλα του PsiDoc και όλα καλά. Ως τώρα φαίνεται σαφώς ποιο σταθερή rom απο την 2.12.08 Παλαιότερα είχα βάλει το ΑΕΚmap για ελληνική υποστήριξη αλλά δεν μου άρεσε και τόσο η λειτουργία του. Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Παλαιότερα είχα βάλει το ΑΕΚmap για ελληνική υποστήριξη αλλά δεν μου άρεσε και τόσο η λειτουργία του. Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο; Den yparxei kalytero apo to AEK Map gia to hardware pliktrologio. Ti den sou arese akribws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts