geomed Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Έχω το mio A701 και έχω περάσει το spb backup.Κάνω backup και αποθηκεύ ω το αρχείο στην storage card.Όλα καλά.αλλά γιατί δεν βλέπω καμία λειτουργία restore;Πώς θα κάνω ανάκτηση αν χρειαστεί;Και αν γνωρίζει κανείς για κάποιο πρόγραμμα sprite backup(αν θυμάμαι καλά το όνομα).Ευχαριστώ... Αν χρειαστεί θα τρέξεις το backup αρχείο με διπλό κλικ και αυτό είναι όλο. Το πρόγραμμα που τρέχεις είναι κορυφαίο και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για άλλο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, γιατί μη ξεχνάς πως και οι storage cards χαλάνε ή φορμάρονται κατά λάθος, σώσε το backup αρχείο και στο pc σου. Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Καλημέρα. Ειμαι κάτοχος του Ν93 Νοκια και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το κινητό, αλλα με αυτο το SYMBIAN νομίζω ότι το κινητο μου είναι καθηστερημένο. Σαν παλιός χρήστης WINDOWS MOBILE (MPX200 Motorola) μου λείπουν τα Windows. Σκεφτομαι λοιπον να το ανταλλάξω με κάποιο παιδι, και να παρω το Qtek 9000 (απο οσο καταλαβα της O2 απο Αγγλία) Τέσσερις ερωτήσεις έχω για να μην σας κουράζω. 1. Το Skype στο QTEK ειναι μονο για κείμενο ή και για φωνή?? 2. To Destinator PN (το έχει ένας φίλος(κρ@κ)) παίζει στο QTEK 9000?? Θα συνεργαστεί με το ΒΤ GPS που έχω?? 3. Στην σύνδεση μέσω WIFI μπορείτε να ρυθμίσετε απο ποιον PROXY SERVER Θα παίρνει Internet???(Το Aσύρματο Δίκτυο Καβάλας μοιράζει Internet (Free) αλλα μέσω Proxy.) 4. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για VOIP με πρωτόκολο SIP??? Ευχαριστώ... 1. Είναι βεβαίως και για φωνή. 2. Φυσικά και παίζει, κανονικότατα και οποιαδήποτε έκδοση. Θα συνεργασθεί με οποιαδήποτε συσκευή. 3. Νομίζω ότι σε οποιαδήποτε συσκευή, και σε αυτήν που είχες, στις συνδέσεις μπορείς να κάνεις χρήση διαμεσολαβητών. Η ασύρματη δεν είναι παρά μια σύνδεση σαν τις άλλες, οπότε οποιοδήποτε παιχνιδάκι με ρυθμίσεις γίνεται κανονικά όπως παντού. 4. Υπάρχει ένα. http://www.sjlabs.com/sjp.html ΑΛΛΑ δεν είμαι 100% σίγουρος ότι παίζει σε Windows Mobile 5. Υπάρχει και το woize.com αλλά νομίζω είναι μόνο για τη δική τους υπηρεσία. Δοκίμασε επίσης και το https://www.munduspeak.com/munduspeak/index.htm Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ok αλλο ενα φορματ εγινε με επιτυχια :):) εβαλα την UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_beta14 και μεχρι στιγμης ολα καλα ;). Απορια γιατι ακομα δεν κανω βιντεοκληση;;;; ενω εχω κανει στο παρελθον απο τοτε που αρχισα τα φορματ δεν το εχω ξανακαταφερει,μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που ξεχνω??? Thanks.... οσο για θηκη εγω του εχω μια αλουμινιου μπορει να ειναι λιγο πιο χοντρο αλλα ειναι ασφαλες το μαναρι μου!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ok Το Ν93 Νοκια εφυγε απο τα χέρια μου και ταξιδεύει για Αθήνα. Σε 2-3 μέρες θα έχω το qtek 9000.(θα τρελαθώ μέχρι να το πάρω) Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω πλαστικά μέρη για το Qtek 9000, γιατι αυτο που περιμένω εχει ενα μικρο ράγισμα. Ευχαριστώ πολύ BrokenPhonez για την άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 εχω βάλει το messenger live στο ppc αλλα δεν μπορώ να κάνω login...Μου βγάζει οτι η υπηρεσία είναι unavailable συνέχεια...καμία ιδέα? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ok Το Ν93 Νοκια εφυγε απο τα χέρια μου και ταξιδεύει για Αθήνα. Σε 2-3 μέρες θα έχω το qtek 9000.(θα τρελαθώ μέχρι να το πάρω) Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω πλαστικά μέρη για το Qtek 9000, γιατι αυτο που περιμένω εχει ενα μικρο ράγισμα. Ευχαριστώ πολύ BrokenPhonez για την άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά μου. Παρακαλώ. Να'σαι καλά και μεγειά το Διαμάντι. Δεν γνωρίζω να μπορείς να βρεις κάπου κομμάτια. Ίσως με δυσκολία η αντιπροσωπεία να μπορεί να το κάνει, αλλά ποιός ξέρει αν έχουν και με τι αντίτιμο. Καλύτερα (αν είναι νορμαλ σπάσιμο) να το αφήσεις ως έχει. Έννοια σου και τα μάτια θα πέφτουν στην Οθόνη και στο Πληκτρολόγιο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, που δε θα έχεις μάτια για οποιοδήποτε άλλο σημείο του κινητού ή του χώρου που βρίσκεσαι, γενικότερα. :p εχω βάλει το messenger live στο ppc αλλα δεν μπορώ να κάνω login...Μου βγάζει οτι η υπηρεσία είναι unavailable συνέχεια...καμία ιδέα? Υπ'οψιν ότι η υπηρεσία ΔΕΝ είναι διαθέσιμη μέχρι να λάβεις την καινούρια έκδοση του, αν φυσικά είσαι εγγεγραμμένος στο Beta testing από το connect.microsoft.com ... Πιστεύω πως όταν η υπηρεσία γίνει διαθέσιμη για εμάς που είμαστε στην ομάδα, θα μπορείς να συνδεθείς κ εσύ. Εναλλακτικά, κάνε εγγραφή. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 4. Υπάρχει ένα. http://www.sjlabs.com/sjp.html ΑΛΛΑ δεν είμαι 100% σίγουρος ότι παίζει σε Windows Mobile 5. Υπάρχει και το woize.com αλλά νομίζω είναι μόνο για τη δική τους υπηρεσία. Δοκίμασε επίσης και το https://www.munduspeak.com/munduspeak/index.htm Παραθέτω ένα softphone το οποίο χρησιμοποιώ, με αρκετά καλά αποτελέσματα: hxxp://rapidshare.com/files/4227874/Xten.Networks.X-Pro.v2.2.2.ALL.PPC.Retail-DVTPDA.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 4. Υπάρχει ένα. http://www.sjlabs.com/sjp.html ΑΛΛΑ δεν είμαι 100% σίγουρος ότι παίζει σε Windows Mobile Για WM5 υπάρχει η beta version που λειτουργεί μια χαρά στο 9000: http://www.sjphone.org/preview/ce/ Δοκιμασμένη σε Voipdiscount και eVoice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 παιδια θελω την βοηθεια σας,ενω στο δικο μου pc κανω κανονικο συγχρονισμο,σε αλλο pc κανει μονο συνδεση και οχι συγχρονισμο μου ζηταει,να ρυθμισω τον excange server,εκανα τα παντα ,hard reset,αλλη ρομ αλλα τιποτα,εχω απελπιστει , ξερει κανεις τιποτα.ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merlinios Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα πήρα και εγώ το qtek 9000 και βρήκα αυτό το τεράστιο topic για να ενημερωθώ. Δυστηχώς είναι εντελώς τεράστιο και δεν μπορώ να το διαβάσω όλο και απο κάποιες σελίδες που διάβασα δεν έχω καταλάβει και πολλά. Αυτά τα rom update που κάνετε τι ακριβώς είναι? Στην ουσία αναβάθμιση του firmware ? Κάθε φορά που κάνετε ενα τέτοιο Update πρέπει να ξαναπεράσετε όλα τα προγραμμάτα απο την αρχή? Κάποιο site που μπορώ να βρώ προγράμματα για το συγκεκριμένο pda-phone? Με το πληκτρολόγιο τι γίνεται γράφει ελληνικά ? Έχω πάρα πολλές ερωτήσεις άλλα αυτές για αρχή είναι αρκετές. Επίσης έχετε να προτείνεται κάποια προγράμματα τα οποία είναι best και πρέπει να περαστούν και θεωρούνται standar σε κάθε install? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλημερα, Καλως ηρθες στο φορουμ.:) Καλο θα ειναι να διαβασεις καποιες σελιδες πριν κανεις καποια αναβαθμηση. Θα βρεις πολλα εδω... _ttp://forum.xda-developers.com Site για προγραματα ειναι αυτο _ttp://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=217 Γινε μελος και ξεκινα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merlinios Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και για τα Link. Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια τουλάχιστον για την αρχή ευπρόσδεκτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καλησπερα. Μηπως γνωριζει κανεις αν υποστηριζει το Qtek9000 το Bluetooth Headset HBH-DS970 της SE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καλησπερα. Μηπως γνωριζει κανεις αν υποστηριζει το Qtek9000 το Bluetooth Headset HBH-DS970 της SE? Ολα τα SE ΒΤ παιζουν χωρις προβληματα. Δεν πιστευω τι θα εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ευχαριστω geovass για την απαντηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 na rothso me thn nea firmware h alios rom h camera tou qtek beltionetai kai alo?? basiko h videocamera me aresei pou exei apla kanei kapia spasimata Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Το μεσημεράκι παρέλαβα, το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 9000. Μέχρι στιγμης εχω καταφέρει: α) 1 hard reset β) να κάνω τα νεύρα μου κουρέλια με τη σύνδεση WIFI με το router μου (ξεκλείδωτο τελείως) και internet δεν έχει γ) να βριζω (και παραλίγο να πετάξω απο το μπαλκόνι) το BT GPS που δεν συνδέεται με το κρ@κ destinator pn. Ακόμα δεν ζητάω βοήθεια, γιατι μου αρέσει να λύνω τα προβλήματα μου μόνος μου, αλλά δεν ξέρω τα νεύρα μου ποσο θα αντέξουν ????.........%^#@!#%!$&^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το τηλεφωνο λοιπόν είναι καταπληκτικό, και πολύ γρήγορο, σε σύγκριση με κάποια άλλα που είχα πιάσει στα χέρια μου. Εκανα επιτυχώς αναβάθμιση το firmware, απο το Αγγλικο site της Ο2, και επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα με το BT GPS και το Destinator. ΑΛΛΑ αυτο το internet μέσω wifi απο router, πως το κάνετε ρε παιδιά??? Το μόνο που κατάφερα, ήταν να συνδεθώ με τον Explorer στο Ασύρματο Δίκτυο της Καβάλας, και να αντικρίσω την σελίδα υποδοχής που με ενημέρωνε σχετικά με τις ρυθμίσεις του proxy server για το free internet. Τότε μου ήρθε η ιδέα του proxy server, και εγκατέστησα τον trial OPERA for WM5, στον οποίο δήλωσα τον proxy server του KVWN (Kavala Wireless Network) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είχα μόνο εκεί internet. Ούτε το skype, ούτε το MSN Messenger είχαν Internet. ΒΟΗΘΕΙΑ. Θέλω να συνδεθώ σε ένα τελείως χύμα router, (του σπιτιού μου) και δεν ξέρω πως. Αν γνωρίζει κάποιος ας με στείλει σε κάποιο site να ξεστραβωθώ να διαβάσω, να δω που κάνω λάθος. ΑΑΑΑ..... και μήπως μπορεί κάποιος να μου PM που θα βρώ το (καλό) ελληνικό πρόγραμμα για πληκτρολόγιο για μυνήματα και επαφές, γιατι το κινητό μου είναι Αγγλικό και δεν εχει. Αλλη ερώτηση ..... το κινητό μας , δεν παίζει streaming audio ή video???(δηλαδή ραδιοφωνικούς σταθμούς ιντερνετικούς) Πήγα στο http://www.radiofono.gr και απογοητεύτηκα.(Μαλλον έφταιγε ο proxy server) Και ένα τελευταίο..... Ρυθμίσεις -- Συνδεσεις -- Συνδέσεις ---- MY ISP (ειπαμε έχω Αγγλικό) διαχείρηση συνδεσεων --- διόρθωσε ---- Διαλεξε modem, ΕΔΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οι επιλογές μου είναι μόνο, BT, Cellular Line, Celular Line(3G GPRS), IRDA, Hayes Compatible on Com1........ AYTA MONO....... ΓΙΑΤΙ δεν με ρωτάει αν θέλω να συνδεθώ με WIFI?????? Θα τρελαθώ. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατι απο εχθές το μεσημέρι που το παρέλαβα δεν το άφησα από τα χέρια μου, δηλαδή δεν έχω κοιμηθεί ακόμα, παρα μόνο μια ώρα πάνω στο πληκτρολόγιο μεταξύ 0600 και 0700. ΠΩΠΩ μεγάλο post........ sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 mipos tha voithouse na eleges pio router eheis spiti sou? apo oti xerw an iparhei ena xeklidoto asirmato diktio den hriazete kamia rithmisi oute na piraxeis tipota. apla kaneis anazitisi gia na vreis diktio kai an to vreis kai ine elefthero eheis kanonika internet, an to vreis kai ine klidomeno vazeis to klidi kai pali mesa ise... den mporw na katalavw giati eheis provlima. as voithisoun kai oi aloi pou ine pio idikoi epi tou thematos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ΔΟΥΛΕΨΕ.....ΔΟΥΛΕΨΕ το wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλησπερα! Ποιο BLUETOOTH GPS προτεινετε για το Qtek9000? Ειμαι αναμεσα στα ακολουθα 1. TomTom MkII Bluetooth GPS Receiver SiRF Star IIΙ (110 Ε) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4427 και 2. Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III (120 Ε) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_89_128&products_id=2849 Πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο ή ολα την ιδια δουλεια κανουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ΔΟΥΛΕΨΕ.....ΔΟΥΛΕΨΕ το wifi.. telika ti eftege? oso gia gps egw protinw to fortuna slim Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 kai ego fortuna slim sou protino exo akousei ta kalutera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 telika ti eftege? Ηθελε τον ΓΕΡΜΑΝΟ του......hard reset. Αν και σε μερικές φάσεις οταν δεν πιάνει καλά το ασύρματο, πάει να βρει απο αλλού internet και μου κάνει σύνδεση τηλεφωνική αλλα με κανένα αποδέκτη γιατι πολυ απλα εχω βάλει σαν νούμερο το +30. Κατα τα άλλα όλα, καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Καλησπερα! Ποιο BLUETOOTH GPS προτεινετε για το Qtek9000? Ειμαι αναμεσα στα ακολουθα 1. TomTom MkII Bluetooth GPS Receiver SiRF Star IIΙ (110 Ε) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4427 και 2. Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III (120 Ε) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_89_128&products_id=2849 Πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο ή ολα την ιδια δουλεια κανουν? Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III - δαγκωτω !!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts