Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά έσπασα τα νεύρα μου,έφαγα τον χρόνο μου και μαζί 2 cosmoκάρτες και η απάντηση απο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τηw cosmote ήταν ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει την υπηρεσία live tv.

υπάρχει η δυνατότητα 3g,wapa,video steaming κ.τ.λ. αλλά δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ της qtek(ace hellas) και της cosmote!!! :shock:

τους :chair: κύριε πρόεδρε ή δεν τους :chair:

και η απάντηση απο qtek (ace hellas):

To Qtek 9000 είναι συσκευή υψηλών προδιαγραφών και βεβαίως μπορεί να παρέχει τη δυνατότητα live video streaming.

Η παροχή υπηρεσίας live tv εξαρτάται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και όχι από εμάς.

Είμαστε σε επικοινωνία μες την Cosmote ώστε να τους βοηθήσουμε να λύσουν τα τεχνικά τους προβλήματα, ώστε η υπηρεσία της Cosmote live tv να υποστηρίζεται και από το Qtek 9000.

Με εκτίμηση,

Qtek/HTC Support Team

ELA MWRH AEKARAAA..:w00t:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελπίζω να μην κάνουν τη βλακεία με την microsd.

Στο Universal έχουν αρκετό χώρο για να βάλουν ακόμα και cf.

Αλλά τουλάχιστον να έχει sd και όχι mini ή micro.

Είδαμε και είδαμε να φτάσουν οι sd σε κάποια λογική χωρητικότητα (4gb και σύντομα 8gb) και τώρα οι κατασκευαστές δεν τη χρησιμοποιούν πλέον.

έχω ένα 2020 ι και ένα 9000.με το 2020ι συνδέομαι κανονικά με το active sync 4.2 το 9000 συνδέεται όταν θέλει . Πως μπορώ να το λύσω αυτό το πρόβλημα . απενεργοποίησα και το firewall που έχω.είναι το μονό ppc που έχω τέτοια προβλήματα.
SamsungP400,PanasonicGD90,MotorolaStartack,V50,Mpx200,V3silver,QtekS100,9100,2020i,9000,S200,SonyEricsson788,T68,T610,P900,V800,K750,P990,,GlofishX500+,Htc3300Nokia3110,3210,6110,6210,8850,5210,8310,7650,6100,7250i,6600,7610,6630,6680,N70,N80,N73,N93,N95,Ν958GB,E65,5800,N96,iPhone 4Gb,iPhone 8gb,iPhone 3g 32gb,iPhone 3gs 32 gb,iPhone 4 32gb,iPhone 4s 32 gb,iPhone 5 16 gb,iPhone 5s 32gb,iPhone 6 64,iPhone 6plus 128GB gb:D

έχω ένα 2020 ι και ένα 9000.με το 2020ι συνδέομαι κανονικά με το active sync 4.2 το 9000 συνδέεται όταν θέλει . Πως μπορώ να το λύσω αυτό το πρόβλημα . απενεργοποίησα και το firewall που έχω.είναι το μονό ppc που έχω τέτοια προβλήματα.

Εμενα το 9000 συνδεεται μονο αν ειναι κλειστη η οθονη του αλλιως τιποτα.Για δες μηπως το ιδιο συμβαινει και σε εσενα

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Εγώ το 9000 το πούλησα και ησύχασα... Μου λείπουν βαίβαια οι ταινίες στα ταξίδια (DVD), αλλά σε αυτή την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. :rolleyes:

ουτε με κλειστη οθονη δεν παιζει.μου βγαζει συνεχεια ενα μυνημα οτι δεν μπορει να συνδεθει.

Το active sync δεν μπορει να συνδεθει στη συσκευη που χρισιμοποιει windows mobile.για να αντιμετωπισετε το προβλημα επιλεξτε οκ.

αλλα παλι τιποτα

SamsungP400,PanasonicGD90,MotorolaStartack,V50,Mpx200,V3silver,QtekS100,9100,2020i,9000,S200,SonyEricsson788,T68,T610,P900,V800,K750,P990,,GlofishX500+,Htc3300Nokia3110,3210,6110,6210,8850,5210,8310,7650,6100,7250i,6600,7610,6630,6680,N70,N80,N73,N93,N95,Ν958GB,E65,5800,N96,iPhone 4Gb,iPhone 8gb,iPhone 3g 32gb,iPhone 3gs 32 gb,iPhone 4 32gb,iPhone 4s 32 gb,iPhone 5 16 gb,iPhone 5s 32gb,iPhone 6 64,iPhone 6plus 128GB gb:D

Εγώ το 9000 το πούλησα και ησύχασα... Μου λείπουν βαίβαια οι ταινίες στα ταξίδια (DVD), αλλά σε αυτή την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. :rolleyes:

Διονύση ,είσαι πουλιτάρι,και τολμάς να μας το λές για το 9000?

b.t.w η θήκη είναι super,αν και δεν χωράει στη βάση που μου έδωσες..;)

ELA MWRH AEKARAAA..:w00t:

Καλησπερα. Σημερα πηρα ενα 9000 και εκανα συνδεση Vodafone μονον data GPRS/3G 60MB. Παω να συνδεθω Internet αλλα μου βγαζει σφαλμα. Ρυθμισεις θελει τιποτα ιδιαιτερο; Να χρησιμοποιησω αυτες που εχει μεσα η συσκευη;

Διονύση ,είσαι πουλιτάρι,και τολμάς να μας το λές για το 9000?

b.t.w η θήκη είναι super,αν και δεν χωράει στη βάση που μου έδωσες..;)

Μα άμα στο έλεγα δεν θα την αγόραζες :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα, δεν νομίαζω ότι υπάρχει θήκη που να μπαίνει στην βάση (αλλιώς θα την είχα βρεί!!! :D )

Παιδιά πήρα αυτή τη θηκούλα...πολύ καλή :up:. Έχει 2 υποδοχές για κάρτες μνήμης και κάποιες τσέπες για πανάκι καθαρισμού, χαρτιά κλπ :happy:

Παιδιά πήρα αυτή τη θηκούλα...πολύ καλή :up:. Έχει 2 υποδοχές για κάρτες μνήμης και κάποιες τσέπες για πανάκι καθαρισμού, χαρτιά κλπ :happy:

Ακριβά την πήρες! Με 15 Ευρουδάκια ακόμη θα έπαιρνες Piel Frama (που είναι οι κορυφαίες που υπάρχουν).

Δες εδώ: http://www.mobilefun.co.uk/cat/JASJAR-Cases.htm

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

steile merikes fotos na doume pws einai kai apo alles gwnies..

Ακριβά την πήρες! Με 15 Ευρουδάκια ακόμη θα έπαιρνες Piel Frama (που είναι οι κορυφαίες που υπάρχουν).

Δες εδώ: http://www.mobilefun.co.uk/cat/JASJAR-Cases.htm

Egw pali de vrhka kamia Piel Frama me 15 euroulakia..

h pio fthnh me 37,95 lires.. ektos an koitazw se la8os meros!!

Egw pali de vrhka kamia Piel Frama me 15 euroulakia..

h pio fthnh me 37,95 lires.. ektos an koitazw se la8os meros!!

Μήπως ξέχασες να διαβάσεις τη λέξη "ακόμη";:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΡΙΝ ΑΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ (GSM) ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΡΤΑ 3G ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?
ΝΤΕΜΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΛΑ.ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΡΙΝ ΑΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ (GSM) ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΡΤΑ 3G ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ?
Τι σύνδεση έχεις; Αν έχεις cosmote, εκεί που λέει όνομα access point άλλαξε το σε 3g-internet (απο internet). Αν έχεις άλλη σύνδεση δεν μπορώ να σε βοηθήσω :O

thelo na sindeso to kinito mou me to ipologisti oste na to xrisimopio os kamera

diladi na vlepo sto ipologisti oti dixni i kamera tou kinitou mou

dokimasa to Pocket_Controller-Professional_5.1. ala distixos eno elegxo pliros to kinito mou apo ton ipologisti tin kamera ti anigo ala mou dixni mauri othoni sto ipologisti!!!

an mpori kapios na me boithisi!!!!!!