geomed Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς το HHB-750 bluetooth headset της Benq-Siemens? Είναι συμβατό με το Qtek9000? Υλοποιεί όσα υπόσχεται (αναγνώριση κλήσης και mp3 σε ένα)??? Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Μετα την αναβαθμιση με την τελευταια ρομ της ACE αντιμετωπιζω το ακολουθο προβλημα με τα ΜΜΣ. Μπορω να κανω κανονικα αποστολη ΜΜΣ σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορω να κανω ληψη ΜΜΣ μηνυματων. Aπο χθες το βραδυ μου εστειλαν φιλοι καθως και το support της cosmote πανω απο 10 MMS χωρις να μπορεσω να λαβω κανενα.Το περιεργο ειναι οτι δεν μου ερχεται ουτε ειδοποιηση οτι εχω MMS. Eβγαλα την καρτα sim και την περασα σε μια συσκευη Μοτορολα V600 που ειχα και μου εστειλαν ενα δοκιμαστικο MMS απο την κοσμοτε το οποιο και μπορεσα να λαβω κανονικα.Το περιεργο ομως ειναι οτι ενω εδω και μια ωρα εχω αφησει τη συσκευη να λειτουργει,δεν μου εχουν ερθει ολα τα προηγουμενα MMS τα οποια και δεν μπορεσα να λαβω. Υπαρχει καμια ιδεα για το προβλημα; Πως εξηγειται οτι δεν εχουν ερθει τα προηγουμενα MMS στο μοτορολα απο τη στιγμη που αυτα αποθηκευονται στον server της cosmote για 72 ωρες; Oι ρυθμοισεις στη συσκευη ειναι οι ακολουθες: Connections>Advanced>Select Networks Programs that automatically connect to the internet... :Cosmote Internet Programs that automatically connect to a private network: Cosmote MMS Επιλεγοντας Cosmote ΜΜΣ στο πρωτο και κανοντας edit οι ρυθμισεις ειναι οι ακολουθες: Στην καρτελα μοντεμ υπαρχει μονο το Κοσμοτε MMS: Name: Cosmote MMS Number:mms Αν κανω edit εχω: Εnter a name for the connection: Cosmote MMS Select a modem:cecular line(gprs,3g) Access point name:mms username,pass,domain:blank Στα μυνηματα mms στις ρυθμισεις MMS configuration Kαρτελα Preferences Retrieve messages immediately:yes Download on home network only:no Save sent messages:yes Reject all messages:no allow delivery report:yes allow read report:yes Use signature:no attempts before giving up:1 photo resolution:original Στην καρτελα servers προεπιλεγμενο ειναι το cosmote mms με ρυθμισεις: server name:cosmote mms gateway:10.10.10.20 port:9201 server address:http://195.167.65.220:8002 connect via:cosmote mms sending size limitation:100kb wap version:1.2 Ευχαριστω για την προσοχη και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με Vodafone Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με cytanet-vodafone:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Τσεκαρατε εαν η ρυθμιση wap version ειναι σε 1 και οχι σε 2 ? Ισως φταιει αυτο . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Σε εμενα στο mms configuration στο wap version εχει:1.2 Μπορεις να βαλεις και 2 αν θελεις αλλα νομιζω πρεπει να αλλαξεις και το πορτ σε 8080 μετα. Καμια αλλη ιδεα; Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Σε εμενα στο mms configuration στο wap version εχει:1.2 Μπορεις να βαλεις και 2 αν θελεις αλλα νομιζω πρεπει να αλλαξεις και το πορτ σε 8080 μετα. Καμια αλλη ιδεα; Φιλικα Με την ρόμ της imate πάντως χρησιμοποιούσα μέχρι τόρα το 1.2 και 9201 αλλά τώρα που το λές δοκιμάζοντας το 2.0 με το 8080 δουλεύει και αυτό. Λέτε αυτό να είναι η λύση? Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιο απο τα παιδιά που είχαν πρόβλημα γιατί εγώ έχω επιστρέψει στην ρόμ της imate :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Έχει αγοράσει κανείς αυτόν τον screen protector; Εντυπώσεις; Τον παράγγειλα σήμερα και μέχρι Τρίτη λογικά θα έχει έρθει :happy: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Παιδιά είχα στείλει και προηγούμενα μήνυμα για να με βοήθησετε τον καϋμένο τον αδαή με το Qtek 9000. Σε κάποια από τα ερωτήματά μου βρήκα τις απαντήσεις μόνος μετά από υπερπροσπάθεια! Ωστόσο, πραγματικά θα ήθελα τη βοήθεια των guru του forum στα εξής: 1)Πώς γίνεται να καταφέρω να κάνω activesync μέσω BT; 2)Ενώ στο S100 το vodafone 2gether μου δούλευε άψογα, στο 9000 δεν καταφέρνει να κάνει αλλαγή από τη μία κάρτα στην άλλη. Το χειρότερο είναι ότι το τηλέφωνο οδηγείται σε μια ενδιάμεση κατάσταση όπου μπορώ να κάνω κλήσεις από την ενεργή γραμμή, μα δεν μπορώ να απαντήσω σε καμμιά από τις δύο! Υπάρχει κάποιος με σχετική εμπειρία; Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30filou Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Θέλω να πάρω αυτή τη θήκη της Brando αλλά δε βλέπω πουθενά αν έχει belt clip. Μήπως την έχει δει κανείς να μου πει? Παράθεση Visit my gallery at http://www.flickr.com/photos/nassos-t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Θέλω να πάρω αυτή τη θήκη της Brando αλλά δε βλέπω πουθενά αν έχει belt clip. Μήπως την έχει δει κανείς να μου πει? nope, δεν έχει :( Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Με τα ΜΜS κανένα νέο??? Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Με τα ΜΜS κανένα νέο??? μπά δεν νομίζω αν είναι θέμα ρυθμίσεων, μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ εκτός αν το exe που κάνει restor κάποια αρχεία το προκαλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Ερώτηση: Η μεμβράνη που έχει πάνω απο την οθόνη αλλάζει ή πάει μαζί με την οθόνη; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 σιγουρα με την οθονη,την εκανες χαλια ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 μπά δεν νομίζω αν είναι θέμα ρυθμίσεων, μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ εκτός αν το exe που κάνει restor κάποια αρχεία το προκαλεί. Δεν πειράζει, ζούμε και χωρίς mms...Ας μας το στείλουν σε mail! Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 σιγουρα με την οθονη,την εκανες χαλια ε;Ε, οχι και πολύ χάλια :p . Έπεσε το τσιγάρο αλλα ευτυχώς το πρόλαβα :fool:. Το μόνο που έπαθε είναι μια μικρή θολούρα η οποία φαίνεται μόνο όταν είναι σβηστή η οθόνη... :heat:. Η γκαντεμιά είναι οτι έχω παραγγείλει screen protector ο οποίος έρχεται αύριο :X Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 αμαν βρε!!που το ειχες το τσιγαρο;πανω στο 9000;:O πρωτα αγοραζουμε screen protector και μετα ppc;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Η οθόνη πόσο πάει? Έχει αλλάξει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 .... 1)Πώς γίνεται να καταφέρω να κάνω activesync μέσω BT; 2)Ενώ στο S100 το vodafone 2gether μου δούλευε άψογα, στο 9000 δεν καταφέρνει να κάνει αλλαγή από τη μία κάρτα στην άλλη. Το χειρότερο είναι ότι το τηλέφωνο οδηγείται σε μια ενδιάμεση κατάσταση όπου μπορώ να κάνω κλήσεις από την ενεργή γραμμή, μα δεν μπορώ να απαντήσω σε καμμιά από τις δύο! Υπάρχει κάποιος με σχετική εμπειρία; Ευχαριστώ πολυ! για το πρώτο: Kάνε pairing το pc και το ppc. Δες σε ποια θύρα το βλέπει. Kάνε έναν ολοκληρωμένο συγχρονισμό μέσω ActiveSync. Στη συνέχεια πήγαινε στις ρυθμίσεις σύνδεσης του ActiveSync και δήλωσέ του να επιτρέπει τη σύνδεση μέσω της θύρας που αντιστοιχεί στο BT. για το δεύτερο: δεν ξέρω :p (δεν έχω 9000, ούτε το voda2) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30filou Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Μετά από 4 ημέρες και πολλαπλάσιες ώρες συμβίωσης με το 9000 δεν έχω βρει εφαρμογές και χρειάζομαι τη βοήθειά σας για: 1) Καθημερινή καταγραφή εσόδων - εξόδων (κάτι πάει να κάνει το Spb Finance αλλά κάτι του λείπει) 2) Ηχογράφηση συνομιλιών 3) Μπλοκάρισμα εισερχόμενων κλήσεων και sms (το Call Sms Blocker αργεί να μπλοκάρει τις κλήσεις, δηλαδή καλεί μισή φορά και μετά τη μπλοκάρει - σαν να το κλείνω στη μάπα αυτού που με καλεί) 4) Remote έλεγχο PC (σαν το vnc δηλαδή). Και δυο πραγματάκια ακόμα: Πως χαμηλώνω τον ήχο όταν χτυπάει το τηλέφωνο και δε θέλω να το σηκώσω για να μη χαλάει τον κόσμο? Το Jabra BT800 δείχνει και σε εσάς μόνο το νούμερο και όχι το όνομα αυτού που καλεί? Παράθεση Visit my gallery at http://www.flickr.com/photos/nassos-t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS_G Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 KAΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ EXCEL KAI WORD ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ STORAGE CARD???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα λόγια ειναι περιττά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Καλησπέρα κόσμε. :-) Μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω δουλειάς (για τα φιλαράκια από εδώ απολλογούμαι ) να'μαι πάλι. Έχω ένα πρόβλημα που μου σπάει τα νεύρα. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει εξωτερική εφαρμογή (third-party) που θα το λύνει αλλά δεν γνωρίζω αν, και ποιά. Το πρόβλημα είναι το παρακάτω: Θέλω να συνδέομαι με το Qtek σε 2 διαφορετικά Wireless Access points, το ένα έστω με όνομα ΑΑΑ και το δεύτερο με όνομα ΒΒΒ. Το θέμα είναι ότι κανένα από τα δύο δεν υποστηρίζει (και δεν ήθισται για τη συγκεκριμένη χρήση τους) DCHP ώστε το κινητό να παίρνει από μόνο του IP. Συνεπώς, πρέπει κάαααααααααααθε φορά που αλλάζω access point από τη δουλειά στο σπίτι και το ανάποδο, να ξααααααααααναρυθμίζω τις IP, το GateWay και το DNS. Με ποιό κόλπο, ή ποιά εφαρμογή (αντίστοιχη του software που δίνουν οι οικιακές wlan 802.11b/g κάρτες USB και PCMCIA κλπ...) θα μπορούσα να ρυθμίσω αυτόματα να μπαίνουν αυτές οι ρυθμίσεις ανάλογα με το SSID (όνομα Access Point) που συνδέομαι; Η τέλος πάντων, με ένα κλικ από κάποια εφαρμογή να ορίζω αυτόματα την αλλαγή από το ένα πακέτο ρυθμίσεων στο άλλο; Ευχαριστώ... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Δοκιμασε την εφαρμογη IP DASHBOARD φιλε μου. Ειχα το ιδιο προβλημα και εχω ανασανει. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 KAΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ EXCEL KAI WORD ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ STORAGE CARD???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Μέσω ενός explorer το επιλέγεις και τα ανοίγεις. Μέσα από το word+excel σου επιτρέπει να δεις μόνο όσα βρίσκονται σε φακέλους πρώτου επιπέδου (δηλ όχι σε υποφακέλους). Εναλλακτικά αντίγραψε τα αρχεία σου στο My Documents. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts