gepol Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 9000 η Ipaq 6515? Τι λέτε? Φιλικά Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 paidia pantos tin kaliteri timi gia to qtek 9000 tha tin brite sto handit .de 859 europoula ;) poli kali timi i kalitri pou exo dei osoi pistoi proselthedai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 paidia pantos tin kaliteri timi gia to qtek 9000 tha tin brite sto handit .de 859 europoula ;) poli kali timi i kalitri pou exo dei osoi pistoi proselthedai available 14/12/05 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Ξέρει κανένας πως μπορούμε να γραψουμε sms ελληνικά χωρίς να ειναι unicode και έτσι να γράφουμε πάνω από 70 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Κοιτα να δεις κολλημα τωρα που εφαγα... εχω κανει mp3 τον κλεφτοκοτα απο τη διαφημιση της Νοva και θελω να τον βαλω σαν ηχο κλισεις.... και ανακαλυπτω οτι παιρνει μονο wav??? please tell me thats a ψεμα :worry: :worry: Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Κοιτα να δεις κολλημα τωρα που εφαγα... εχω κανει mp3 τον κλεφτοκοτα απο τη διαφημιση της Νοva και θελω να τον βαλω σαν ηχο κλισεις.... και ανακαλυπτω οτι παιρνει μονο wav??? please tell me thats a ψεμα :worry: :worry: 1) Παίρνει και MP3. Παίρνει και WMA, και WAV. Tα βάζεις στον φάκελο Rings μεσα στον κατάλογο των Windows. 2) Και να μην έπαιρνε MP3 σου προτείνω να τα έχεις σε WMA αφού ποιοτικά τα Windows Mobile τα αναπαράγουν καλύτερα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις WMA στείλτο μου στο mythozz@myphone.gr και στο ετοιμάζω σε 2 λεπτά. 3) Στείλτο μου αν θες anyway γιατι το έψαχνα! :) Eυχαριστώ :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Κοιτα να δεις κολλημα τωρα που εφαγα... εχω κανει mp3 τον κλεφτοκοτα απο τη διαφημιση της Νοva και θελω να τον βαλω σαν ηχο κλισεις.... και ανακαλυπτω οτι παιρνει μονο wav??? please tell me thats a ψεμα :worry: :worry: Yes it is ψεμα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα. 1. Από δέκτη πώς τα πάει; 2. πως είναι η ποιότητα των φώτο; Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Όταν γράφω κάτι με το Resco Keyboard στα Ελληνικά, ένα νέο Task πχ, και μετά θέλω να το διαβάζω από το Outlook στο pc, το εμφανίζει κινέζικα. Αν όμως πάω και του αλλάξω γραμματοσειρά και το κάνω πχ Arial, τότε εμφανίζεται κανονικά το Ελληνικό κείμενο. Οπότε είναι θέμα της γραμματοσειράς που χρησιμοποιεί το Resco Keyboard. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Και μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να το διορθώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα. 1. Από δέκτη πώς τα πάει; 2. πως είναι η ποιότητα των φώτο; Ευχαριστώ. Ο δεκτης του ειναι μια χαρα και φωτο στα 2 mp ειναι και αυτες μια χαρα αλλωστε δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη ειναι ενα κινητο.Πχ εγω βρεθηκα σε κατι βουνα με το τζιπ μου και ειχε και χιονια και λασπες και δυστηχως ειχα ξεχασει την sony και τραβηξα με αυτο το αποτελεσμα....Mav_Photo Να αναφερω οτι εχω κανει resize τη φωτο.. Οσο για τους ηχους κλισεις μαλλον δεν το εψαξα αρκετα και θα το κανω τωρα ;)(και τωρα που το εβαλα στα rings των windows παιζει :) ) Stratus i like your England very much :D :D Mythozz εισαι ωραιοζζζζζζζ Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amexas Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 pedia hi, molis pira to jasjar sta xeria mou!!! parakolouthousa to forum aftes tis meres ke mpika ston pirasmo.... expansys... ke se 2 meres eftase... i siskev i ine fantastiki, apola ithela na rotiso 2-3 pragmatakia gia ososus kseroun na me voithisoun... 1) iparxi i dinatotita apo to pliktrologio, ke oxi me software keybord, na grafis ellinika ke an ne pos? ti programa xriazete? 2) ixa to qtek2020 prin paro to jasjar. to jasjar mou fenete ipervolikaaaa argo... why? kseri kanis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 pedia hi, molis pira to jasjar sta xeria mou!!! parakolouthousa to forum aftes tis meres ke mpika ston pirasmo.... expansys... ke se 2 meres eftase... i siskev i ine fantastiki, apola ithela na rotiso 2-3 pragmatakia gia ososus kseroun na me voithisoun... 1) iparxi i dinatotita apo to pliktrologio, ke oxi me software keybord, na grafis ellinika ke an ne pos? ti programa xriazete? 2) ixa to qtek2020 prin paro to jasjar. to jasjar mou fenete ipervolikaaaa argo... why? kseri kanis? 1) Μάλλον δεν το παρακολούθησες τόσο καλά όσο έπρεπε. :D Το πρόγραμμα που χρειάζεσαι λέγεται ΑΕΚMAP και θα το βρεις λίγες σελίδες πιο πίσω. Επίσης θα βρεις και το αρχειάκι που το πετάς στο Windows folder και έχει και τόνους στα Ελληνικά. 2) Και εσύ όταν ήσουν βρέφος έτρεχες όπως τρέχεις τώρα; :p Περίμενε λίγο να ωριμάσει (δηλαδή να βγει καμιά νέα rom) και θα πάει σίγουρα καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Αληθεια εχουμε καμια πληροφορια για new Rom ???? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 pedia hi, molis pira to jasjar sta xeria mou!!! parakolouthousa to forum aftes tis meres ke mpika ston pirasmo.... expansys... ke se 2 meres eftase... i siskev i ine fantastiki, apola ithela na rotiso 2-3 pragmatakia gia ososus kseroun na me voithisoun... 1) iparxi i dinatotita apo to pliktrologio, ke oxi me software keybord, na grafis ellinika ke an ne pos? ti programa xriazete? 2) ixa to qtek2020 prin paro to jasjar. to jasjar mou fenete ipervolikaaaa argo... why? kseri kanis? Πώς μπορείς να κρίνεις ως φανταστική μία συσκευή που είναι πιο αργή από εκείνη που αντικαθιστά; Σε τελική ανάλυση, πέρα από το φανταστικό και πρωτοποριακό design που το καθιστά ένα mini laptop (με πολλές όμως αδυναμίες), τι έχει να προσφέρει περισσότερο από ένα 2020i στο χρήστη του; Μήπως ένα Flybook να ειναι πολύ καλύτερο; P.S.: Μήπως, λέω μήπως, τελικά εκθειάζουμε πράγματα που χρυσοπληρώσαμε, απλά για να χρυσώσουμε το χάπι απέναντι στον εαυτό μας ("τελικά πάλι την έκανα... τουλάχιστον ας βρω τα όποια θετικά για να αισθάνομαι καλύτερα"); :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Πώς μπορείς να κρίνεις ως φανταστική μία συσκευή που είναι πιο αργή από εκείνη που αντικαθιστά; Σε τελική ανάλυση, πέρα από το φανταστικό και πρωτοποριακό design που το καθιστά ένα mini laptop (με πολλές όμως αδυναμίες), τι έχει να προσφέρει περισσότερο από ένα 2020i στο χρήστη του; Μήπως ένα Flybook να ειναι πολύ καλύτερο; P.S.: Μήπως, λέω μήπως, τελικά εκθειάζουμε πράγματα που χρυσοπληρώσαμε, απλά για να χρυσώσουμε το χάπι απέναντι στον εαυτό μας ("τελικά πάλι την έκανα... τουλάχιστον ας βρω τα όποια θετικά για να αισθάνομαι καλύτερα"); :O α) Η τεράστια διαφορά της οθόνης. β) Ηχεία. γ) 3G δ) Ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και όχι της πλάκας σαν του 9090. στ) WM5 κλπ κλπ. Δεν νομίζεις ότι άδικα το συγκρίνεις με το 2020; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Συμφωνώ σε όλα. Απλά, λίγο με αποτρέπει αυτό που είπες για αργή απόκριση. Το έχω και εγώ σαν στόχο όταν έρθει στην Ελλάδα, αλλά μάλλον θα περιμένω να δω και το SonyEricsson P990, που έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά σε μικρότερο μέγεθος, αλλά και καλύτερο service και αξεσουάρ συμβατά με αυτά που έχω ήδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el00140 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Καλημέρα ξερει κανείς αν το κινητο υποστηρίζει λειτουργία φαξ όπως το Νοκια 9500 πχ και σε πια απο τισ 2 χρωματικες επιλογές φαινονται λιγότερο οι γρατσουνιές στην άσπρη ή στην μαύρη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Κώστας. Ξέρει μήπως :) κανένας να μου απαντήσει την παραπάνω ερώτηση; Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ξέρει μήπως :) κανένας να μου απαντήσει την παραπάνω ερώτηση; Για το πρώτο υπάρχει εφαρμογή που το κάνει. Πάρε τηλ. την QTEK στο 2106068648 να σου πούν. Για το δεύτερο νομίζω ότι υπάρχει μόνο σε μαύρο σαν ελεύθερη σησκευή. Η Vodafone θά βγάλει μία Live έκδοση σε λευκό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el00140 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση φίλε μου.... Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Πώς μπορείς να κρίνεις ως φανταστική μία συσκευή που είναι πιο αργή από εκείνη που αντικαθιστά; Σε τελική ανάλυση, πέρα από το φανταστικό και πρωτοποριακό design που το καθιστά ένα mini laptop (με πολλές όμως αδυναμίες), τι έχει να προσφέρει περισσότερο από ένα 2020i στο χρήστη του; Μήπως ένα Flybook να ειναι πολύ καλύτερο; 1) VGA ανάλυση οθόνης 2) Πλήρες πληκτρολόγιο, που για πρώτη φορά επιτρέπει το messaging και την πραγματική χρήση του MSN. 3) 3G ταχύτητες για όσους το θέλουν, video κλήσεις κλπ. 4) WM 5.0. μεγαλύτερη ευχρηστία από τα 2003SE. 5) Persistent Memory. Δεν είσαι με το φορτιστή στο χέρι, μη σου κάνει Hard reset το 2020i. :) 6) Πολύ καλή ακουστική από τα διπλά του ηχεία. Αυτά το ξεχωρίζουν από το 2020i. Αν κάποιον δεν τον καλύπτουν, τότε πρέπει να επιλέξει το 2020i δίχως αμφιβολία. :) Δε διαφωνώ πάντως στα όσα λες... Είναι όμως θέμα επιλογής. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 5) Persistent Memory. Δεν είσαι με το φορτιστή στο χέρι, μη σου κάνει Hard Αυτό ξέχασα κι εγώ να το αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμά μου και είναι για μένα πιο σημαντικό ακόμα και από τα υπόλοιπα! Και όχι μόνο από θέμα φόρτισης αλλά και από άλλα που δεν γνωρίζω. Εννοώ ότι πολλές, μα πάρα πολλές φορές μου έκανε hard reset χωρίς να ξέρω το λόγο και με άφηνε στα κρύα του λουτρού την ώρα που το χρειαζόμουν! :mad: Τώρα με το Universal δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό πλέον και είναι πολύ σημαντικό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 απο παιχνιδια τι παιζει με το 9000.κανενα στρατηγικης υπαρχει; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Το Special Edition JasJar σε χρωμα ΚΟΚΚΙΝΟ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Του κουζουλού το μάτι στο κότσινο κτυπά! ΛοΛ Από ασημένιο μάυρο και από μαύρο...κόκκινο; Απευθύνεται σε γυναίκες? :lol: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Θα μπορολυσε κάποιος που έχει βάλει το Destinator3 να μου στείλει ένα pm λέγοντάς μου πως ακριβώς να το κάνω να τρέξει στο jasjar? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts