KONSTANTIN_KARAB Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Δεν λεει για τα δικα μας!!!Χρειαζεται 128 mb ram.Την εβαλα και ειχα 15 mb ram ελευθερα!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 δυστυχως,αυτο διαβασα και δεν μπηκα καν στον κοπο...βασικα δεν πιστευω οτι θα βγει ρομ 6.5 που να σου αφηνει πανω απο 20mb μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ουφ!!!!Μετα απο πολλες δοκιμες,και με δεδομενο οτι το θελω για επαγγελματικο σκοπο,κατεληξα στα wm5 που μου εδωσε ο Lagoudakis!!! Πιστευω πως συντομα θα γινει το βασικο μου τηλεφωνο/pda & back up το htc touch pro 2!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ουφ!!!!Μετα απο πολλες δοκιμες,και με δεδομενο οτι το θελω για επαγγελματικο σκοπο,κατεληξα στα wm5 που μου εδωσε ο Lagoudakis!!! Πιστευω πως συντομα θα γινει το βασικο μου τηλεφωνο/pda & back up το htc touch pro 2!!!! Στην ίδια έχουμε καταλήξει μου φαίνεται :). Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 σημερα πηρα και την μεγαλη μπαταρια στα χερια μου(mugen 5200 mah)!!!Eιναι λιγακι ''τουβλο''!!!!Ομως μου αρεσει!!!!!Και η mugen οπως παντα αψογοι!!!Μου εβαλαν στο πακετο και 2ο καπακι!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 έχει κανένας κανένα dialer skin με video call άλλο εκτός του κλασικού? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Πιστευω πως συντομα θα γινει το βασικο μου τηλεφωνο/pda & back up το htc touch pro 2!!!! Στην ίδια έχουμε καταλήξει μου φαίνεται :). Τραβηγμένο μου φαίνεται!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 κι όμως, η κύρια και μοναδική συσκευή μου είναι το xda exec Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Είχα αρκετό καιρό να γράψω σε αυτό το θέμα και μόλις διαπύστωσα οτι ο Λαγουδάκης άλλαξε avatar!! Πήρες το HD και άφησες το 9000; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 θα σου βαλω πιπερι τασο:p και τα 2 δουλευουν μαζι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 ποια είναι η καλύτερη rom για χρήση destinator 7 ? με ενδιαφέρει ταυτόχρονα να κάνω και sync το outlook αλλά δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό όσο την απόκριση του destinator. ευχαριστώ:) .... ή εναλλακτικά τι μπορώ να κάνω απο ρυθμίσεις με την rom που έχω... ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 ειμαι με αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=513907 και δουλευει μια χαρα,δοκιμασε την light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Η rom που προτείνει ο lagoudakis είναι πάρα πολύ καλή αν δεν θέλεις video Κλήση. ΣΤο destinator καλό είναι να χρησιμοποιείς rom από Wm 5 AKU 3.3 και νεότερη καθώς εκμεταλεύονται καλύτερα το θέμα του bluetooth. Εκτός της ρομ του ΤΟΜΑΛ εγώ χρησιμοποιώ αυτή http://rapidshare.com/files/68384378/htc_uni_wm5_2.041_tmob_unbranded.rar.html Είναι η επίσημη wm5 AKU 3.3 που βγήκε για το 9000 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old_Trafford Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 το πούλησα το εργαλείο παιδια, ευχαριστώ για όλες τις βοήθειες, αλλα οχι αλλα windows mobile. εχω καταλήξει στην apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonhs19 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 παιδια καλησπερα! εχει καποιος την rom την 5αρα την ελληνικη??? οποιος την εχει να την φερει πισω... :D Θα ητανε ευκολο να την ανεβασετε καπου και να στειλετε το Link για να την τραβηξω?? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 θα σου στειλω pm το βραδυ γιατι δεν κανει να την ανεβασουμε εδω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 αν μπορεις και σε εμενα. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 παιδια δυστυχως δεν μπορω να την ανεβασω καπου να την παρετε,αν εχετε καποιο αλλον τροπο μου λετε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Θα παρακαλούσα τέτοιου είδους request να γίνονται μέσω pm μόνο και όχι δημόσια στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonhs19 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 παιδια δυστυχως δεν μπορω να την ανεβασω καπου να την παρετε,αν εχετε καποιο αλλον τροπο μου λετε:( ευχαριστω παντος:happy:.. αμα βρειτε καποιον τροπο στειλε μου πμ, γιατι καιγομαι. sorry για το post mου!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Δεν κρατήθηκα και ξανακυλησα στα wm6.1 Την τελευταία βδομάδα έβαλα την 8.9 για 64 την light. Από μνήμη καλά πάει 27-28, αλλά παίζει πολύ κατεβαινει τοσο μεχρι σε σημείο να κολλάει (πχ με opera 10). Καμμιά πρόταση για υποβαθμιση σε ποιο παλιά ρομ καθαρή? Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 τα 6.1 ειναι μονοδρομος για αυτη την συσκευη λογω ραμ:O η 8,9 ισως ειναι ισως και η καλυτερη ρομ που υπαρχει,οι τελευταιες εκδοσεις του οπερα το γονατιζουν μετα απο 5΄χρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδιά η αναβάθμιση γίνεται μόνο με windows xp;;Eχω βάλει στο netbook μου τα 7,υπάρχει τρόπος να αλλάξω ρομ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παιδιά η αναβάθμιση γίνεται μόνο με windows xp;;Eχω βάλει στο netbook μου τα 7,υπάρχει τρόπος να αλλάξω ρομ; Δες εδώ. Ότι ισχύει για τα Vista, ισχύει και για τα 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Δες εδώ. Ότι ισχύει για τα Vista, ισχύει και για τα 7. που εδώ;δεν υπάρχει λινκ... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts