Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.lakeridgesoftware.com/products/pocketpc/WisBarAdvanceDesktop/ τι λεει αυτο ρε παιδια;παντως απο οτι ειδα μπορεις να φτιαξεις μια πολυ ωραια today

Guest lagoudakis
οντως κανεις "αλλα κολπα"αλλα το μειον για αυτα τα προγραμματα ειναι οτι σου γονατιζουν την μνημη(εχει που εχει λιγη η γρια) και γενικα ειναι βαρια,παντως μπορεις να φτιαξεις μια φανταστικη today αυτο ειναι αληθεια

Γονατιζει δε λες τιποτα

Χτυπαγε το τηλεφωνο και εκανα 10 δευτερα μεχρι να βγαλει στη οθονη ποιος καλουσε.

πως μπορώ να γράψω με μικρά γράμματα στο aekmap; To εγκατέστησα στο χ7500 το ίδιο που είχα και στο 9000. Δουλεύει, αλλά δεν θυμάμαι πως και αν γράφει με μικρά.

Υ.Γ Κινητο-μπαμπά μου πήρα και το 3600 :)

Guest lagoudakis
πως μπορώ να γράψω με μικρά γράμματα στο aekmap; To εγκατέστησα στο χ7500 το ίδιο που είχα και στο 9000. Δουλεύει, αλλά δεν θυμάμαι πως και αν γράφει με μικρά.

Υ.Γ Κινητο-μπαμπά μου πήρα και το 3600 :)

δοκιμασες το caps;αντε καλοριζικο παιδι μου:Dπλακωσε το τωρα στις ρομ:pγια να μαθει

Eχεις 2 layouts.Eνα που είναι για τα sms και λέγεται Greeksms_htcuniversal και γράφει μόνο ελληνικά κεφαλαία για να στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες.Και ένα δεύτερο που λέγεται GreekHtcuniversal που γράφει μικρά και μεγάλα(με caps lock) σε unicode.

Δες http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 για τον τρόπο εγκατάστασης

Στην 8.5 st δεν μου πιάνει πάντα το "άγγιγμα" στα εικονίδια......μερικές φορές νομίζω με διπλό touch ανοίγει κάτι (δεν έχω screen protector!).

Το κάνει και σε σας? Είναι πολύ γρήγορη rom, με σπαστική όμως λύση να στέλνεις αρχεία με ΒΤ (κλείσε ΒΤ, άνοιξε Ασύρματη αποστολή δεδομένων, ξανανοιξε ΒΤ), τον WKtask manager να μην μπορείς να τον απενεργοποιήσεις... Με βλέπω πίσω στην 7.7 σύντομα.

Dub be good to me!

Guest lagoudakis
Στην 8.5 st δεν μου πιάνει πάντα το "άγγιγμα" στα εικονίδια......μερικές φορές νομίζω με διπλό touch ανοίγει κάτι (δεν έχω screen protector!).

Το κάνει και σε σας? Είναι πολύ γρήγορη rom, με σπαστική όμως λύση να στέλνεις αρχεία με ΒΤ (κλείσε ΒΤ, άνοιξε Ασύρματη αποστολή δεδομένων, ξανανοιξε ΒΤ), τον WKtask manager να μην μπορείς να τον απενεργοποιήσεις... Με βλέπω πίσω στην 7.7 σύντομα.

για ποια εικονιδια λες;δεν εχω παρατηρησει κατι:blink:το bt το εχω μονιμα ανοιχτο οπως και το beem και στελνω κανονικα χωρις καμμια αλλη κινηση

Όλα τα εικονίδια των προγραμμάτων και των ρυθμίσεων. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές. Να στείλω μπορώ με ΒΤ, να λάβω δεν μπορώ χωρίς να κάνω τη διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω (και την έχει δώσει ο τομάλ στο XDA). Έχω εγκατεστημένη τη ST έκδοση, τον WKTask δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Έχω εγκατεστημένο μόνο το SPB shell (το ειχα και στην 7.7).

Υπάρχει περίπτωση να μην περάστηκε καλά η rom, μάλλον θα την ξαναπεράσω.

Dub be good to me!

Guest lagoudakis
οχι μιχαλη ολα μου δουλευουν μια χαρα,μολις εστειλα μια φωτο απο το νοκια 6300 που εχω στο 9000 και ηρθε κανονικα χωρις να κανω τιποτα,μηπως φταιει η st;γιατι εγω εχω την spesial

οχι μιχαλη ολα μου δουλευουν μια χαρα,μολις εστειλα μια φωτο απο το νοκια 6300 που εχω στο 9000 και ηρθε κανονικα χωρις να κανω τιποτα,μηπως φταιει η st;γιατι εγω εχω την spesial

Γιάννη η ST φταίει, το έβγαλε και σε άλλους.

Την special την είχα βάλει αρχικά, αλλά το shell που είχε δεν μ' άρεσε, άσε που από το refresh που κάνει είναι κουραστικό και αργεί μερικές φορές την αλλαγή στα tab. Πως την αντέχεις μετά από την 7.7?

Dub be good to me!

καλημερα σε ολους,δεν εχω κανενα προβλημα με την 8.5spesial εδω και 10 μερες που την εχω,αψογη σε ολα,bt-wifi,προφανως το προβλημα που αναφερετε πρεπει να ειναι μονο στην st

καλημερα παιδια μολις πηρα το V1640 απο το SATURN 99 ΕΥΡΩ εχει αλλα 5 κομματια :lol:μια μικρη βοηθεια πως μπορω να βλεπω το δικτυο που εχω, εχω 5αρια επανω στο μηχανημα,ευχαριστω τον φιλο Lagoudakis για της πληροφοριες που μου εδωσε για την συσκευη:D
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Guest lagoudakis
καλημερα παιδια μολις πηρα το V1640 απο το SATURN 99 ΕΥΡΩ εχει αλλα 5 κομματια :lol:μια μικρη βοηθεια πως μπορω να βλεπω το δικτυο που εχω, εχω 5αρια επανω στο μηχανημα,ευχαριστω τον φιλο Lagoudakis για της πληροφοριες που μου εδωσε για την συσκευη:D
σοβαρα απο ποιο καταστημα;:confused:σε περιμενω msn,οταν λες το δικτυο που εχεις τι εννοεις;που να το βλεπεις;

σοβαρα απο ποιο καταστημα;:confused:σε περιμενω msn,οταν λες το δικτυο που εχεις τι εννοεις;που να το βλεπεις;
στην οθονη,το καταστημα στην Καλλιθεα
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Guest lagoudakis
στην οθονη,το καταστημα στην Καλλιθεα
οχι στην οθονη δεν το βλεπεις εκτος αν βαλεις καποιο προγραμμα οπως το battery status,οταν λες καλλιθεα ειναι αυτο που βρισκεται στην συγγρου;και ειχε αλλα 5 σημερα;:blink:

εγώ νομίζω οτι με ένα χ7500 και ένα 3600 το μόνο που δεν μου χρειάζεται ξανά είναι το 9000:) χεχε!! Πάντως αν έχει κάποιος κανένα χαλασμένο και θέλει να δώσει την οθόνη του σε μια λογική τιμή οτυ την αγοράζω.

• Administrators
οταν λες καλλιθεα ειναι αυτο που βρισκεται στην συγγρου;και ειχε αλλα 5 σημερα;:blink:

Γιάννη επειδή δεν είμαι Αθήνα... εάν θα πας και υπάρχουν θα ενημερώσεις;

Modpic.gif

Guest lagoudakis
Γιάννη επειδή δεν είμαι Αθήνα... εάν θα πας και υπάρχουν θα ενημερώσεις;
φυσικα και θα παω,και θα σε ενημερωσω,απλα το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να στελνουν εκτος αθηνων,οποτε αν θελεις καποιο πρεπει να σου το παρει καποιος γνωστος σου στην αθηνα